Vertaal deze pagina naar:

HET EINDE VAN KANKER EN VELE ZIEKTES IS IN ZICHT DOOR DE MED BEDS!

25-05-2023

De toegang tot de militaire MED BEDS voor het grote publiek komt steeds nader in ons zicht volgens Skye Prince, beluister de onderstaande video.

Video van 30 juni 2023

Videokanaal ► https://www.youtube.com/@aithusalodge6647/videos


Wat is een MED BED?


📌 ONTWIKKELING MED BEDS (MEDISCHE BEDDEN)

Ze gebruiken bij de MED BEDS een technologie om je lichaam te transformeren naar een optimale gezondheid met behulp van de originele codes in je DNA.


Deze technologie is bewezen!

Met deze technologie zal onze samenleving zich richten op gezondheid in plaats van ziekte op medisch gebied. Er zal geen reden zijn voor welke bedrijfstak dan ook om van de epidemie te profiteren. Met de MED BEDS zal ieder mens in staat zijn om vrijelijk zijn gezondheid te herstellen en een gezonder leven te leiden op een oudere leeftijd dan we recentelijk hebben kunnen ervaren...


Deze technologie bestaat al 50 jaar en is volkomen veilig!

Het Secret Space-programma heeft het de afgelopen 50 jaar met succes gebruikt. In gespecialiseerde behandelcentra worden medische bedden geplaatst. Ze zullen in eerste instantie beschikbaar zijn buiten het huidige zorgstelsel om. Naarmate MED BEDS technologie wordt onthuld, zullen grote ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven worden uitgefaseerd. Dit komt omdat ons gezondheidssysteem niet langer gebaseerd zal zijn op ziekte maar op gezondheid.


Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van het medische bed!

Ze zullen vrij beschikbaar zijn voor het publiek. De kosten van ziekenhuisbedden worden gedekt door het leger van de witte hoeden. Elk land zal een centrale hebben waar mensen afspraken kunnen boeken. Uw eerste afspraak is een consult met een medische geschiedenis en een lichamelijk onderzoek. De informatie van de patiënt wordt vervolgens ingevoerd in een kwantumcomputer, waar de computer de urgentie van de medische behoeften van de patiënt bepaalt. Op basis van die beoordeling wordt een centrum in de buurt geregeld.

De eerste tijd zal de inzet van de MED BEDS gedurende een bepaalde periode strikt worden gecontroleerd door het leger, zodat de technologie niet kan worden misbruikt. Er zal geen voorkeur zijn voor status in de samenleving. Iedereen wordt eerlijk behandeld en bedden worden als eerste beschikbaar gesteld aan mensen in dringende nood.

Als de ziekenhuisbedden op zijn, komt er een landelijk dekkend meldpunt waar mensen een afspraak kunnen inplannen. MED BEDS worden gekopieerd met behulp van geavanceerde technologie, naar schatting kunnen er duizend MED BEDS per dag worden geproduceerd voor distributie.

Medische bedden zijn in eerste instantie alleen beschikbaar voor specifieke genezingscentra en kunnen niet worden gekocht voor uw eigen kliniek of een ander huis. Zoals met alle geavanceerde medische technologie, is er een aanzienlijke training vereist om deze technologie veilig te gebruiken. Je moet ook een aanzienlijke hoeveelheid kennis hebben op het gebied van biologische en medische ziekten en, voor niet-ingewijden, een opleiding van ten minste 12-18 maanden.

Wanneer ze worden ingezet, zullen de ziekenhuisbedden alleen worden gebruikt door opgeleide medische professionals, terwijl de klinieken samen met ander medisch personeel zullen worden gerund door de militaire medische afdelingen van de strijdkrachten.

Degenen die het bed als stagiair zullen gebruiken, hoeven alleen te werken als ze worden uitgenodigd. Dan zullen er cursussen en mogelijkheden zijn voor medische professionals.

Een persoon kan deze medische technologie niet bedienen zonder medische training. Als u bijvoorbeeld een patiënt heeft die hartfalen heeft of ernstig gewond is geraakt bij een auto-ongeluk, moet u eerste hulp kennen en weten hoe u de patiënt moet behandelen voordat u in het ziekenhuisbed stapt. De specialist moet enkele van de in het bed geconstateerde afwijkingen kunnen lezen.

Veel mensen zullen de HEALTH-technologie niet begrijpen.

Dit is geen technologie die iemand eenvoudig met een druk op de knop kan bedienen.

*** BELANGRIJKE INFORMATIE ***

Informeer jezelf over middelen als Ivermectine wat parasieten bestrijdt in ons lichaam. Parasieten zijn vaak de oorzaak van kanker in ons lichaam. Informeer jezelf ook over de werking van borax, CDS, DMSO, MSM, Omega-3 olie van EQ of AHS, Lugol's jodium en darmspoelingen.

Bye for Now ❤️

Diene Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)