Vertaal deze pagina naar:

Deze blog heb ik gemaakt uit pure noodzaak!


DEEL 2

DE WAARHEID VAN ONS AARDSE BESTAAN 


Wil je graag weten waarom?

PS. Heb je deel 1 nog niet gelezen? Klik dan op de onderstaande button.

Ten eerste omdat ik dan geen hinder meer heb van censuur...

Ten tweede omdat er nu geen blogs of artikelen (mijn gedachtegoed) door derden verwijderd kan worden. Voorheen schreef ik mijn artikelen en gedachtegoed altijd op Facebook, echter daar is de censuur extreem hoog geworden. Ben in de afgelopen jaren vaker geblokkeerd geweest op Facebook dan dat ik iets kon en mocht schrijven.

Ten derde omdat ik nu tijd, energie en kennis in overvloed heb en omdat ik weet dat je met Doorzettingskracht en Wilskracht alles kunt bereiken in je Aardse leven, heb ik mij hiertoe besloten. Het is tevens een hele mooie en goede mogelijkheid om mijn Missie uit te kunnen dragen: Het informeren van de bevolking over ons Aardse leven en bestaan.

Ten vierde, tevens is dit blog voor mij een hele mooie gelegenheid om me uit te kunnen leven en op verschillende vlakken actief bezig te kunnen zijn: creatief, verdiepend, onderzoekend, ondersteunend, raadgevend, psychisch, mentaal en spiritueel.

En nee, ik ben geen profeet, ik ben wel een boodschapper.

Ik kreeg de naam Dienie en ben geboren in een klein dorpje op een stuk grondgebied wat Nederland wordt genoemd.

En geloof me, ik heb ook mijn fouten als mens gemaakt...

Misschien heb ik wel veel meer fouten gemaakt als jij in mijn leven.

Wanneer je dat wilt weten en/of lezen kun je op de button "MIJN VERLEDEN" klikken.

Maar één ding, ik heb wel veel geleerd van mijn fouten en verkeerde keuzes en jij? Het waren mijn levenslessen en/of levenservaringen die schijnbaar eerst nodig waren om te komen tot het punt waar ik nu ben aangeland, bij mijn aardse Missie en op het kruispunt waar ik nu sta in mijn leven.

Ja, zo ervaar ik dat nu...

NESARA / GESARA


Had je eerder al iets over NESARA / GESARA gehoord?

De tijd is nabij dat we eindelijk onze eigen talenten, kennis en handvaardigheden kunnen gebruiken voor humanitaire projecten wanneer de GESARA fondsen gaan vrijkomen. Er wordt beweerd dat er enorm veel geld beschikbaar is vanuit verschillende fondsen, in de orde grote van een 1 met 45 nullen erachter. Dat is natuurlijk onnoemelijk veel geld. Daarmee kunnen we enorm veel humanitaire projecten op gaan starten om van de hel een waar paradijs te maken op onze Aarde.

GESARA maakt tevens de vrijgave mogelijk van duizenden verborgen patenten voor onderdrukte technologieën die nu nog worden vastgehouden onder het mom van nationale veiligheid, waaronder gratis energieapparatuur (Vrije energie), anti-zwaartekrachts- en sonische helingsapparaten (Med Beds).

Een ieder krijgt straks een basisinkomen, zodat we straks allemaal onze eigen talenten kunnen gaan benutten en onze tijd en energie nuttig kunnen besteden om ons welzijn en gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Het is allemaal mogelijk, echter moeten we wel in onze eigen Kracht blijven staan en ons eigen Licht laten schijnen.

"Be the Light in the Storm who's upon us"

Er zijn grote positieve veranderingen gaande in de hele wereld (THE GREAT AWAKENING), ook al lijkt dit (nog) niet het geval te zijn. Momenteel is de RV gaande in 209 landen van de wereld, waarbij de valuta wordt hergewaardeerd aan de goudstandaard. Bekijk en beluister eens de onderstaande video over NESARA/GESARA, zodat je weet wat je zoal kunt verwachten in de nabije Toekomst.


Heb je al een humanitair project ingediend bij Free Life World?

Indoctrinatie en hersenspoeling

Realiseer jij je al dat je enorm bent geïndoctrineerd en gehersenspoeld in je leven?

Door het onder-wijs, de omgekochte media, je werk en de (r)overheid?

De bevolking bevindt zich letterlijk in een massa hypnose.

Wel, in de afgelopen jaren heb ik veel interessante en bijzondere mensen ontmoet en heb ik veel goede contacten gelegd middels social media kanalen. Mijn contacten informeren mij nog steeds over veel uiteenlopende onderwerpen.

Zie mijn blog daarom als een verzameling van de info die ik in de afgelopen jaren heb verkregen en vergaard. Op dit blog documenteer ik daarom graag mijn ontdekkingsreis van ons Aardse bestaan. Ik onderzoek al enige tijd, vanaf 2001, na de aanslag 9/11 in New York, de echte Geschiedenis van de Aarde en de Mensheid.

De aanslag 9/11 in 2001 bleek een inside job te zijn. Vooraf werden explosieven aangebracht, waardoor uiteindelijk 3 towertorens in een vrije val beweging naar beneden zijn gestort. Onderzoek de bewijzen en feiten op de onderstaande website.

Website: https://waarheid911.nl/

Toen ik hoorde over de Bilderberg groep in de zomer van 2015 ben ik pas echt in het diepe konijnenhol gedoken. Deze ontdekkingen schrijf ik nog steeds regelmatig op dit blog en andere platforms.

Even dit:

Je kunt door een onderwerp op dit blog getriggerd of geprikkeld worden, omdat er dan ineens oude herinneringen (flashbacks) boven komen. Soms kan dit tot hele mooie herinneringen en ontboezemingen leiden, maar soms ook niet. Dit is dan niet altijd even prettig. Je mag en kunt het dan ook overslaan uiteraard. Je kunt het ook vluchtig doorscrollen, het is aan jou. Jij bent de regisseur van jouw leven, jij mag ZELF bepalen wat je wel en niet leest en wanneer. Je moet niets, je mag en kunt lezen, alleen als jij dat wil.

Momenteel publiceer ik op dit blog vooral actuele info over ons huidige leven, onze toekomst en hoe ik dat zelf ervaar. Ik publiceer ook interessante artikelen van anderen die ik tegenkom op het internet en social media. Wat een goede of mooie boodschap heeft voor mij kan dat wellicht ook voor jou het geval zijn, waardoor wij onszelf informeren en verder gaan ontwaken. Want dat is echt keihard nodig dat we gaan ontwaken en verder gaan ontwaken. Zodat we ook inzicht krijgen in onszelf en kunnen gaan denken in goede oplossingen die we dan voorts kunnen uitvoeren.

Veel mensen hebben jarenlang in een soort van coma toestand geleefd, geleefd op de automatische piloot. Veel mensen hebben veel en hard gewerkt, waardoor ze geen tijd hadden om zichzelf te informeren. Kijk eens hoeveel mensen er nu met een mondkapje op lopen in de supermarkt? Ik ben hier echt door geschokt. En doe eens onderzoek wie zich nu wil laten vaccineren met iets waarvan ze eens mogen weten wat er in zit?

Op Telegram heb ik verschillende interessante groepen en kanalen gemaakt, die gratis te volgen zijn voor jou, je familie, je vrienden, bekenden, collega's etc. Nodig ze uit, mail mij voor de gegevens wanneer je interesse hebt, dan stuur ik ze jou toe. De App van Telegram kun je op je smartphone eenvoudig downloaden wanneer je voldoende geheugen hebt op je smartphone. Je kunt Telegram ook op je I-pad, laptop of pc downloaden.

Ons leven dreigt momenteel zeer bizarre vormen aan te gaan nemen bij nog niet-ontwaakte mensen die allerlei idiote regels opvolgen van zogenaamd goede herders (Rutte en De Jonge), die het absoluut niet goed voor hebben met de bevolking. Zij voeren Agenda 2030 uit van het WEF (World Economic Forum).

Ook worden er momenteel de meest idiote geld- en vrijheidsstraffen opgelegd. Tevens ontstaan er momenteel felle discussies tussen nog niet-ontwaakte mensen (familieleden, vrienden en bekenden) en reeds ontwaakte mensen. Vaak besluit men elkaar dan niet meer te zien of te spreken.

Op de televisie, radio, in kranten en social media is de propaganda (hersenspoeling en indoctrinatie) enorm groot wat de huidige machthebbers jou willen laten doen geloven. Bepaalde informatie wordt daarom expres vaak herhaald, zodat je het vanzelf gaat geloven. Begrijp je dat systeem van herhalingen? Het zijn MK Ultratechniekenen die worden toegepast. Kijk daarom zo min mogelijk naar de TV (hersenspoelmachine), en luister zo min mogelijk naar de radio (hersenspoelapparaat en lees zo weinig mogelijk de propaganda in de grote kranten, wanneer je daar vatbaar en gevoelig voor bent.

Connect de dots!


Onderzoek de verbindingen eens tussen bepaalde leiders in Nederland en de rest van de wereld? En hun voorouders? Overal zitten Vrijmetselaars op belangrijke posten. Vijmetselaars zijn leden van occulte en geheime genootschappen. Ze maken vaak een handgebaar, het Vrijmetselaarsteken. Weet dat Hilter is gevlucht en dat hij nog jaren in Argentinie heeft geleefd. Dit is nog maar een tipje van de sluier. Merkel is een dochter van Hilter.

Google eens naar "Operatie Paperclip", dan word je snel al het een en ander duidelijk. En google eens naar Merkel en illuminati. Zie ook de foto hieronder. Ook het onder-wijs heeft bijgedragen aan de enorme indoctrinatie en hersenspoeling van de bevolking. Onderschat dat niet.

Realiseer jij je nu ook dat onze geschiedenis is vervalst met een reden?

De geschiedenis werd geschreven door de overwinnaars.

Gesprek van Peter Bierhof met Petra op 13-01-2021

Peter Bierhof heeft dames uitgenodigd hun stem te laten horen, wat een mooi initatief.

Petra was de eerste dame die in gesprek ging met Peter.

Een wakker gesprek. Dit gesprek gaat over het ontwaakmoment wat door corona werd veroorzaakt. En wordt vervolgd door diverse interessante onderwerpen. Petra spreekt over zware vliegtuigen die 's nachts overvliegen. Ze is sinds eind november niet meer in de winkel geweest om de confrontatie te vermijden met de mondkapjesdragers. Petra heeft nu goed door wat er gaande is. Wat er na 20 januari gaat gebeuren? Volgens Petra is WO 3 begonnen. Luister naar de video.

Begin Aquarius tijdperk

Volgens onderzoekers begon het officiële begin van het Aquarius tijdperk ofwel het Waterman tijdperk op 21-12-2020. Sta open voor grote en positieve veranderingen en een enorme evolutiesprong.

Kijk eens naar de onderstaande afbeelding en bekijk de video eens.

Wij zijn zelf Goddelijke wezens die zelf kunnen creëren. We zijn het alleen vergeten, gebruik je Zelfgenezende Vermogen en je Gedachtekracht en je wereld zal positief veranderen.

Weleens van de Schumann Resonantie gehoord? Chakra's? Tesla? Vrije energie? Wil je er meer over weten? Luister dan even naar de onderstaande video.

We zijn inmiddels het Aquarius tijdperk ingegaan.

Laat al je angsten en twijfels los en kijk eens goed naar het onderstaande plaatje.


Wanneer je de bovenstaande video's hebt bekeken,

kun je nooit meer zeggen:

"Ik wist het niet..."

Is het herkenbaar wat ik hierboven heb aangehaald? Vast wel. En zo niet, ga dan jezelf dan eens informeren door onderzoek te doen of vragen te stellen. En heb je daar geen zin in? Dan doe je dat toch lekker niet? Wees de regisseur van jouw eigen leven. Jij bepaalt zelf 'of' en 'wanneer' je gaat ontwaken en of jij onderzoek gaat doen.

Maar besef wel dat er nu al een zaadje is geplant bij jou...

Weet en besef dat de huidige satanische machthebbers (13 satanische bloedlijnen) alleen macht hebben over jou en de bevolking door hen ook als zodanig te erkennen als machthebbers en hun aangeboden 'brood en spelen' systeem te gebruiken. Dan ben je gevangen in hun net van slaven en heb je een slavenleven.

Wil je dat?

Onthoud dit voor altijd:

Alleen onze Schepper staat boven ons,

wij hebben verder geen baas of autoriteit boven ons!

Ben jij een slaaf?

Voel jij je een slaaf?

Gedraag jij je als een slaaf?

Draag jij een mondkapje?

Laat jij je vaccineren?

Heb jij een leider nodig in je leven?


Ik niet, echter heb ik wel graag lieve en verstandige mensen om me heen die voor mij willen zorgen, kennis en inzicht hebben en die mij eventueel kunnen helpen, ondersteunen of terzijde kunnen staan met raad of vaardigheden wanneer ik zelf daar zelf te weinig kennis over heb of de mogelijkheden daarvoor niet heb, door welke oorzaak dan ook.

Ken je het systeem van GOD?


Geven, Ontvangen en Delen ❤️

Geen enkel mens is volmaakt, ieder mens heeft tekortkomingen of maakt(e) fouten in zijn leven, ik ook. Vergaf jij jezelf reeds voor de fouten die jij maakte in jouw leven? Vergaf jij anderen reeds voor de fouten die zij maakten?

Je zult ervaren dat wanneer je dat doet of gedaan hebt, het je bevrijd van veel nare gedachtes en ruimte krijgt voor mooie en fijne gedachtes, doordat je het hebt verwerkt en hebt kunnen loslaten.

Heb je je weleens afgevraagd waarom je als mens (nu) leeft?

Om je Ziel te laten leren?

Of omdat je een Missie te doen hebt op de Aarde?

Ben jij ervan overtuigd dat we als Ziel reïncarneren in een nieuw leven?

Hebben we meerdere levens gehad?

Kunnen we ons vorige levens herinneren?

Hebben vorige levens invloed op ons huidige leven?

Hebben je voorouders invloed op jouw huidige leven?

Heb je weleens gehoord van argonten of negatieve entiteiten?

Ben jij bekend met buitenaards contact of buitenaards leven?

Kunnen we tijdreizen?

Heb je weleens zeer snel bewegende lichtbollen gezien in de lucht?

Of een UFO?

Of een Moederschip zich vermomd als een wolk?

Of zeg jij direct, dat is klink-klare onzin?

Zijn wij dan alleen hier? Of is er toch meer?

Weleens over nagedacht? Klik hier voor de bewijzen.

We zijn tot heden verschrikkelijk misleid door vele leiders, zogenaamde goede herders, die het niet goed voor hebben met de bevolking. Veel klokkenluiders die alarmbellen lieten afgaan over hen of over het dictatoriale satanische systeem publiceerden zijn monddood gemaakt door chantage of zelfs vermoord.

Pim Fortuyn en Els borst zijn vermoord omdat ze teveel wisten.

Veel ongekozen neergezette leiders hielden zich bezig met zaken die het daglicht niet kon verdragen, bijvoorbeeld deelname aan satanische rituelen en seksueel misbuik van babies en kinderen. Deze leiders werden tijdens hun bezigheden of deelname op de gevoelige plaat vastgelegd en konden voorts gechanteerd en beïnvloed worden wanneer zij een topfunctie bekleedde. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat Rutte en ook Wilders hierbij betrokken zijn.

Weet en besef dat ook in Nederland de verkiezingen zijn vervalst, zoals nu in Amerika. Op deze wijze kunnen de machthebbers achter de schermen eenvoudigweg hun strategie bepalen, besluiten laten doordrukken en bleven zij uit het zicht van de bevolking (schaduwregering).

Micha Kat (onderzoeksjournalist) heeft veel gepubliceerd over de Demmink doofpot, de MH17 doofpot en de liegende media op z'n website Revolutionair Online, link: https://revolutionaironline.com/

Ook Wees de Weerstand  publiceert veel podcasts over actuele onderwerpen,

Link: https://www.weesdeweerstand.nl/

Kijk eens wat vaker naar de Zon, de Maan, de Sterren en naar alle lichtjes die zich bewegen in de lucht. Grote kans dat je dingen waarneemt die (nu nog) onverklaarbaar zijn. Klik hier voor de waarnemingen die in Nederland worden waargenomen door oplettende mensen.

Wanneer je even snel bijgepraat wil worden over de GREAT AWAKENING, GESARA,  de NIEUWE 5D WERELD en Trump luister dan even naar de onderstaande zeer interessante video.

The Earth is flat / de aarde is vlak!

De onderstaande video's kun je bekijken wanneer je nieuwsgierig bent...

Maarrrrr, wanneer je ze bekijkt...

Tip: Doe dat de volgende dag dan nog een keer...

Door onze jarenlange indoctrinatie is het namelijk niet makkelijk 'andersom' te gaan denken...

Dus 180 graden omgedraaid...

Mijn tips voor vandaag en morgen.

Ga denken en handelen in goede oplossingen!

Durf vooral eigen keuzes te gaan maken!

Een geheel zelfvoorzienende woongemeenschap kan bijvoorbeeld een hele mooie en goede oplossing zijn, om onafhankelijkheid te creëren en creativiteit te ontplooien. Spreek je eigen talenten en handvaardigheden aan en ga samenwerken met gelijkgestemden en ga je eigen Paradijs maken op Aarde.

Vele handen maken Licht werk.

Vergeet nooit: Onze Schepper gaf ons ALLES wat we nodig hebben!

Velen zijn het echter vergeten...

Van niets komt niets, het is een kwestie van doen...

Wees de regisseur van je eigen leven!

Wees je eigen leider, ga in je eigen Kracht staan en set you Free.

Tip: Doe een wens en ga je erop focussen!

Maak een humanitair project aan en klik op de onderstaande button.

Dan gaat je wens zich vanzelf manifesteren.

Dit heet Gedachtekracht.

Zo werkt het echt...

Universe is Magic & Love is the Key ❤️

(= Lijfspreuk van Anton Teuben, zie www.antonteuben.nl

Heb jij al een humanitair project opgestart?

Mijn boodschap:


En er is nog veel meer...

We leven in zeer enerverende tijden met grote en positieve veranderingen!

De bevolking is met opzet bewust arm en vooral dom gehouden door de satanische elite.

Lees het boek van Robin de Ruiter, de 13 satanische bloedlijnen.

Ga ook onderzoek doen en word Wakker!Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)