Vertaal deze pagina naar:

DIENIE KARS EN HAAR EX-PARTNER AD VAN ARKEL


Wie is Dienie Kars en haar ex-partner Ad van Arkel?

Dienie Kars en Tipsy (2010-2023)
Dienie Kars en Tipsy (2010-2023)

Dienie Kars had een heftige relatie met Ad van Arkel (1994-1999), Ad van Arkel bleek een ware psychopaat te zijn.

Codependentie en narcisme speelden een grote rol in de relatie van Dienie Kars met Ad van Arkel. Dienie speelde daarin de rol van codependent en Ad die van de narcist. Meer info over codependentie en narcisme vind je in de navolgende link: https://www.narcistontmaskerd.nl/codependentie-en-narcisme/

Herkenning narcisme en codependentie

Veel mensen die moeilijkheden ervaarden in hun relatie zullen zichzelf hierin gaan herkennen. Het zijn moeilijke stukken om door te worstelen, maar het is helaas wel nodig om het stuk te gaan begrijpen waarom jij narcisten tegen bent gekomen op jouw levenspad.

Voor alle lezers en iedereen die zich hierin herkent is het belangrijk dat zij zich ook bewust gaan worden welke invloed onze jeugd en traumatische gebeurtenissen kunnen hebben op ons volwassen leven.

Diegenen die Dienie een warm hart toedragen doen er goed aan om de onderstaande informatie goed te bestuderen, zodat je Dienie beter gaat begrijpen in welk proces zij verwikkeld is geweest in de periode tussen 1994 en 1999 en de nasleep die het heeft gehad in haar leven.

Het advies aan slachtoffers van narcisten is om de mensen die geen moeite willen doen om de eerder genoemde website (https://www.narcistontmaskerd.nl/codependentie-en-narcisme/) te bestuderen deze los te laten in je leven, want zij zullen jou in de toekomst geen goed doen, zolang zij niet beseffen wat narcistisch misbruik doet in iemand z'n leven.

Het is erg belangrijk dat mensen die narcistisch misbruik hebben meegemaakt in hun aardse leven hun verhaal gaan vertellen aan de buitenwereld wat hen is overkomen...!

Mijn boodschap:

Mijn relatie met Ad van Arkel duurde 5 jaar. Heb mijzelf later in die relatie herkend als codependent, maar heb zelf ook narcistische trekjes van mijzelf herkend toen ik een relatie had met Ad.

Mijn eigen moeder heeft een grote rol gespeeld en invloed gehad met welke normen en waarden ik ben opgegroeid. Mijn moeder is heel erg onzeker en heeft veel neurotische trekjes, dit komt vanuit haar jeugd of is middels DNA verkregen. In een familieopstelling wordt dit duidelijk. Met dit stuk ben ik zelf nog bezig.

Toen ik 18 jaar was werd ik bijna overspannen van het gedrag van mijn eigen moeder. Heb toen besloten uit huis te gaan en ben toen gaan werken in de psychiatrie, wat achteraf een goede keuze was. Echter kwam ik na die periode (1984-1993), in 1994, Ad van Arkel tegen om mijn levenslessen te gaan doen. Dat was een heavy en heftige periode met Ad, waarin ik veel ervaringen heb gedaan op allerlei vlakken.

Pas later ben ik schrijver geworden, omdat ik mijn ervaringen wilde gaan delen met anderen. Door nare ervaringen op te schrijven ga je ze pas echt verwerken in je hoofd en kun je ze daarna pas echt los gaan laten. Daarom adviseer ik aan slachtoffers om zelf ook een boek te gaan schrijven over hun ervaringen.

Niet iedereen zal dat uiteraard gaan doen. Diegenen kunnen dan eventueel met behulp van een therapeut hun verwerkingsproces gaan doen. Echter is deze weg niet de makkelijkste vaak en ook kostbaar. Een therapeut moet daarnaast ook passen bij jou, zodat je durft te gaan praten over je diepste gevoelens. 

Pas veel later in mijn leven ben ik gaan ontdekken wat codependentie en narcisme inhoud. Veel mensen hebben een relatie gehad met een narcist. De verhalen zijn niet mals. Wat mij opgevallen is dat narcisten vaak zelf ook een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt in hun leven, waardoor zij narcisten zijn geworden. Ouders kunnen hierin een hele grote rol spelen, maar ook voorouders en functionarissen. Er lijken diverse redenen te zijn waarom iemand een narcist wordt.

Zolang mensen geen onderzoek doen naar narcisme en zij mensen blijven veroordelen zullen zij dit stuk niet gaan begrijpen waar velen mee te maken hebben gehad... Ik wens een ieder veel sterkte toe in zijn of haar verwerkingsproces. Mijn boodschap aan diegenen die dit artikel lezen wens ik veel wijsheid toe.

Val mensen niet langer aan beste mensen...

Oordeel pas over anderen wanneer je dit artikel goed hebt bestudeerd en houd anders je mond wanneer je niet weet wat narcisme doet met slachtoffers die een narcist treffen in een relatie.

Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kun je mij mailen.

info@dieniekars.nl


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN EERDERE BLOGS