Vertaal deze pagina naar:

GERARD WOUTERS

Wie is Gerard Wouters?

Gerard Wouters
Gerard Wouters

Over Gerard Wouters


Gerard Wouters is een therapeut en is loyaal aan iedereen die hem lief is.

Met Gerard heb ik (Dienie) reeds meerdere jaren contact middels Facebook en later ook middels Whatsapp. Gerard heeft zich enkele maanden geleden beschikbaar gesteld voor de Bart van Well Foundation om slachtoffers van seksueel misbruik te helpen en te ondersteunen. 

De eerste sessie is gratis!

Zie link ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/ervaringsdeskundigen/

Hierop is het volgende te lezen over Gerard:

"Mijn naam is Gerard. Tot mijn 28e had ik een zwaar leven achter de rug. Ben in mijn jeugd mishandeld, seksueel misbruikt in een tehuis waar ik van mijn 9e t/m mijn 11e jaar in zat, werd gepest op de lagere en middelbare school. Had daarom veel last van angst, verdriet, depressie, relatieproblemen, minderwaardigheid. Ik voelde mij behoorlijk ondergewaardeerd en buitengesloten, miste liefde en geborgenheid en was me altijd aan het "bewijzen" aan de wereld en mijn omgeving hoe leuk lief en vakkundig ik wel was. Wat door niemand werd opgemerkt of gewaardeerd. Dat creëerde bij mij een enorm laag en negatief zelfbeeld. Toen leerde ik mijn leraar kennen en veranderde alles!"

Website Gerard Wouters ► https://taoistisch.nl/over-gerard-wouters/

Enkele maanden geleden heb ik Gerard beloofd een artikel over hem te schrijven.

Bij deze maak ik (Dienie) mijn belofte waar!

Zoals zoveel andere ondernemers is ook Gerard slachtoffer geworden van de lock downs door de corona hoax.

Gerard heeft daarom een doneeractie voor zichzelf opgestart.

 Zijn hulpvraag luidt als volgt:

Red deze bijzondere behandelmethode!

"In 1997 heb ik een behandelmethode ontwikkeld die mensen in 4 sessies van 2 uur van hun psychische klachten af kan helpen. Deze methode hanteer ik al 25 jaar en heb al vele duizende mensen mogen helpen. Zelfs mensen met burnout of depressie klachten mocht ik in 4 sessies verlossen van hun klachten.

Helaas is, door de corona maatregelen, mijn praktijk geheel stil komen te staan en heb ik geen enkele inkomsten kunnen vergaren. Ook de diverse boeken die ik schreef leveren niet voldoende op om ervan te leven. Daarbij zijn al mijn centen op en kan ik dus ook geen publiciteit veroorloven, die helaas nooit gratis is.

Nu is helaas het punt gekomen waarop ik niet verder kan. Een paar weken geleden moest ik de plek waar ik de laatste mensen hielp verlaten omdat het pand omgebouwd wordt in een appartementen complex. Ik heb dus nu GEEN praktijkruimte meer en om een nieuwe praktijkruimte te huren heb ik geld nodig, wat ik niet meer heb. Die corona maatregelen hebben mij al mijn spaargeld gekost.

Zoveel mensen heb ik mogen helpen, maar nu dreigt deze bijzondere en ontzettende effectieve methode, mijn levenswerk en missie in het leven te verdwijnen. Ik heb daarom dringend geld nodig zodat ik mijn rekeningen kan betalen, een nieuwe praktijkruimte kan huren en iemand kan inhuren om publiciteit te krijgen voor deze methode die veel beter en sneller werkt dan welke GGZ behandeling ook.

97% van mijn clienten zijn in 4 sessies van 2 uur al blijvend van hun klachtten verlost.

Daarom deze actie, zodat mijn praktijk weer de aandacht krijgt die het verdiend en ik weer vele mensen mag helpen met hun psychische en fysieke klachten.

Wie helpt mij?"


Link doneeractie ► https://www.doneeractie.nl/red-deze-bijzondere-behandelmethode/-65652

Wanneer je je ergens op gaat focussen en dit echt wil, met de juiste intenties, gaat dit zich vanzelf manifesteren...!

"Zo werkt onze Gedachtekracht"

Ook bij mij, Dienie, ik ga daarom nu energie steken in iets wat ik reeds aan info binnenkreeg.

Alles komt op het juiste moment in je leven.

Was terwijl ik dit artikel schreef naar een video aan het luisteren.

Deze zal ik later hier gaan plaatsen.