Vertaal deze pagina naar:

ALESSANDRO DE ANGELIS

Wie is Alessandro de Angelis?

Alessandro de Angelis
Alessandro de Angelis

Alessandro de Angelis heeft zich jarenlang ingezet, (15 jaar tot heden anno 2022), om zijn eigen overtuigingen uit te dragen, die het resultaat zijn van een interdisciplinair onderzoek, dat bronnen omvat en vergelijkt met historische, archeologische, apocriefe, canonieke evangeliën, de talmoed en historische bronnen, gerapporteerd door Titus Flavius ​​​​Joseph, Tacitus, Suetonius en vele anderen.


Tip: Voeg Alessandro de Angelis toe als FB vriend of ga hem volgen en vertaal zelf wat hij schrijft

https://www.facebook.com/alessandro.deangelis.31521


Alessandro de Angelis schreef:


Als Einstein de wetenschap op zijn kop zette met zijn wetenschappelijke ontdekkingen, zette ondergetekende de geschiedenis op zijn kop met zijn historische ontdekkingen.

Bedankt allemaal voor jullie onverschilligheid!

Ze hebben gelijk dat ze hun project voortzetten, je verdient niets!


⚠️ WAARHEID EN LEUGENS ⚠️


Een volger van Alessandro de Angelis schreef:

Helaas, ook al liggen veel waarheden en leugens voor ieders ogen, verandert er niets!

Dit ding maakt me soms gek.

Dan raap ik mezelf op en ga mijn weg.

Maar het is moeilijk...


DE MUREN VAN DE KERK, GEBASEERD OP LEUGENS, STORTEN IN NA ALLE ONTDEKKINGEN!


Een bisschop die geconfronteerd werd met historische ontdekkingen van internationaal niveau, wordt gecensureerd door alle massamedia. Want wat staat er te gebeuren? De Waarheid over Jezus komt naar buiten. De Katholieke kerk werd gebouwd op drijfzand, op leugens en bedrog. Er wordt historisch bewijs geleverd van Jezus, de laatste zoon van Herodes de Grote, van Maria, de vrouw van koning Herodus enz.

Voor de eerste keer was er een dialoog / een confrontatie in de vrijheid van meningsuiting, verstoken van bovenbouw en conditionering, die twee mensen als protagonisten ziet, die nooit bang zijn geweest om hun overtuigingen te bevestigen.

Een speciale dank aan bisschop Rosario Ferrara voor het brengen van een licht van de waarheid achter de sluier van hypocrisie en dank aan Alessandro de Angelis voor zijn diepe inzet om zijn eigen overtuigingen uit te dragen die het resultaat zijn van een interdisciplinair onderzoek, dat bronnen omvat en vergelijkt historische, archeologische, de apocriefe, canonieke evangeliën, de talmoed en historische bronnen gerapporteerd door Titus Flavius ​​​​Joseph, Tacitus, Suetonius en vele anderen.

Het onderstaande interview vond plaats op 25 juli 2022.

Alessandro de Angelis ontdekte dat Jezus de laatste zoon was van Herodes de Grote


Alessandro de Angelis (Italiaanse hystoricus) schreef:


De moeder van Jezus (Maria) was de derde vrouw van Herodes de Grote.

Jezus was een therapeut die afstamde van Egyptische, Pontische, Seleucidische en Perzische koningen die egalitaire* samenlevingen wilden creëren zoals die in de Vinca-cultuur van het Oude Europa, maar dit contrasteerde de opkomende macht van een tegenmacht die kwamen uit de edele families van de zwarte aristocratie verborgen achter het Vaticaan en op de top der macht!

*) Egalitair komt van het woord 'egalitarisme'. Egalitarisme is een stroming waarbij mensen de gelijkheid tussen mensen het belangrijkste vinden. Er wordt bijvoorbeeld vaak gesproken over egalitaire landen of samenlevingen.

Maria de vrouw, de neef van Jozef de koning, Maria Magdalena dochter van een neef van Jezus, Peter de zoon van een neef van Jezus, Paulus van Tarsus kleinzoon van Jezus en alsof er niets is gebeurd. Als het hier eindigde, kom ik erachter wat er gebeurt in het proces onder Pilatus, hoe Jezus werd gered van de kruisiging en hoe hij in 49 de aanstichter was van een opstand tegen keizer Claudius in Rome, hoe hij stierf in 68 tijdens de eerste Joodse oorlog en ik vind drie pagina's van zijn echte toespraak en er beweegt niets.

Ik ga naar de bijbelse patriarchen en ik ontdek dat Mozes de broer was van farao Achnaton, Isaac zoon van Thoetmosis III, Joseph vader van farao Amenhotep III, de bronnen dat de Hyksos Jeruzalem bouwden en er gebeurt niets, ondanks duizenden onderzoekers die eeuwenlang hebben geprobeerd.

Geblokkeerd door Egyptologische groepen als ik historisch bewijs voor iedereen breng, maar daar houdt het niet op. Ik onthul de identiteit van Jahweh nadat ze probeerden hem voor een buitenaards wezen door te laten gaan en allemaal hun mond te houden, zijn verhaal, zijn zoon, hoe hij werd vermoord en het is een samenzwering van stilte. Is het hier? Nee. Ik onthul alles over de strijd tussen de Heer en de aartsengelen tegen zijn antagonist Alulim, de eerste koning van de Sumerische koninklijke lijst, ook bekend als de Adam van de bijbel, de identiteit van de Heer in Enlil, van de 4 aartsengelen in drie van zijn zonen en een kleinzoon, zoals Adam, ook bekend als Lucifer in het late christendom, werd gearresteerd en de aanklachten waarvan hij werd beschuldigd, aangezien deze personages Kurgan waren, incestueuze oorlogszuchtige moordenaars vergoddelijkt na de val van komeet Burckle en alleen oorverdovende stilte over deze historische ontdekkingen.

Het is voorbij? Nee!


Ik kom erachter hoe Cam, zoon van Noe / Ziusudra, tiende koning van de Sumerische koninklijke lijst, naar Egypte ging en hoe de Egyptische goden bekend als Osiris, Seth, Horus, Anubis enz. uit zijn familie werden geboren.


En alles blijft stil.

Dit alles om maar één reden:

Bankbeslag en de oplichting met schuldengeld.
Dit zijn de 9 boeken geschreven van 2019 tot 2022

met alle historische ontdekkingen:


1. "CODEX JHWH"

2. "Jahweh's familie"

3. "666 de val van de opstandige engelen en het merkteken van het beest"

4. "Lucifer de Sumerische koning verraden door de Heer"

5. "De koning der koningen"

6. "Tweeling"

7. "Yeshua de laatste zoon van Herodes"

8. "De Sicaric"

9. "Mozes, de broer van farao Achnaton"
Dank aan degenen die ze hebben gelezen en ons helpen.Het christendom komt uit Egypte


De eerste wederopstanding waarvan we sporen hebben gedocumenteerd is die van Osirid, wiens lichaam in 13 delen door zijn broer Seth in stukken werd gesneden omdat Osirid dronken seks had met Neftis' vrouw.

Isides transformeerde in een havik en samen met zijn zoon Horus, niet voordat hij duidelijk zijn tante Neftis kreeg, vond hij 12 lichaamsdelen van Osirides die hem weer tot leven brachten nadat hij ze weer in elkaar had gezet.

En het ontbrekende deel 13?


Ze konden het niet herstellen omdat het werd opgeslokt door oxyhyrncus, een grote vis uit de Nijl. De mijter van de paus vertegenwoordigt de vis uit de Nijl die Osiris' schuld inslikt. Zelfs de Babylonische god Oannes, half man en half vis, had een vis als hoofddeksel.

Oannes was Enki, vader van Adam, uit wiens geslachtsgemeenschap wij komen tot Noach vader van Cam, verafgod in Egypte in de god Amon, op zijn beurt vader van Osirid, Neftis, Seth en Iside.

In de boeken CODEX YHWH en The Family of Yahweh wordt de identiteit en geschiedenis onthuld van alle Egyptische goden en van Yahweh, god van de Israëlieten die de vrijmetselaar en goeroe van aliens in de bijbel probeerde te transformeren in een alien, om het Fabia-project voort te kunnen zetten van eugenetica**, samen met andere vrijmetselaars.

**) De eugenetica of rasverbetering is het streven en onderzoek naar het verbeteren van de genetische samenstelling van een populatie, vaak de menselijke bevolking.