Vertaal deze pagina naar:

GO WITH THE FLOW ❤️


Mijn boek "Go with the Flow" gaat hier verder...

Ben trouwens continue aan het herschrijven en mijn teksten aan het redigeren...

Dus houd daar even rekening mee ajb.Kom, ik neem je mee op mijn ontdekkingsreis!


Maar alleen als jij dat ook wil... En dat mentaal aan kunt... Want het is niet niks...

Heb je de bovenstaande video reeds bekeken en beluisterd?

Het is echt hele heftige SHIT waar we nu doorheen moeten gaan en nu moeten doorstaan, maar het kan niet anders en het is niet anders dan dat... We dienen eerst deze stappen te doen, voordat de wereld beter gaat worden en we de Nieuwe Wereld rein (als herboren) kunnen gaan betreden...

Veel van mijn volgers weten en beseffen nu reeds wat ik exact bedoel...


Mijn ontdekkingsreis van mijn aardse leven!


Dit boek is mijn eigen ontdekkingsreis van mijn aardse leven, van Dienie Kars (herself). Ik ben niet zomaar hier, dat geldt ook voor jou, alles heeft een reden.

Vraag: Wat zou jij doen wanneer je vanuit een spirit in een aards lichaam zou komen? Dat verhaal lees je nu van mij, wat ik nu aan het doen ben, nu ik in een aards lichaam vertoef, want zo is het...

Maar wat zou jij dan gaan doen wanneer je je dat realiseert of gaat beseffen? Oeps...

Ik weet en besef dat dit niet zomaar een vraag is, doe er iets goeds mee!

PS. Het eerste deel van mijn boek 'Go with the Flow' staat op een andere website en is nu nog niet te lezen, omdat ik eerst die website moet upgraden met een abonnement, wanneer de tijd daarvoor rijp is.

Heb tot heden veel gepubliceerd op social media, maar heb besloten dat ik hier voorlopig verder ga met schrijven.

Het is eigenlijk 'too much' wat ik nu allemaal ervaar en tegenkom in mijn aardse leven.

Mijn job en mijn Missie


Heb door mijn Missie bijna geen tijd om te gaan werken in ruil voor euro's.

Wil of kun je mij financieel ondersteunen?

Zodat ik mijn Missie kan doen voor mijzelf, voor jou en al onze broeders en zusters?

Klik dan hier ► https://steunactie.nl/actie/help-en-ondersteun-mij-met-mijn-missie-voor-de-wereldbevolking

Heb bijna geen tijd om te gaan werken omdat ik bezig ben met mijn Missie voor de mensheid, mijn medemens en voor alle levende wezens die zich momenteel op onze aarde bevinden. Het is mijn en onze bijdrage aan het Collectieve bewustzijn, van Alles wat Is, zoals in de hemel als op de aarde.

Wanneer ik teveel ga werken komt het niet goed met onze tijdlijn waarin wij ons nu bevinden. Dit is 100% de Waarheid. Heb alles klaar staan om mijn bedrijf weer op te zetten, maar het kan en mag niet krijg ik als boodschap door. Best moeilijk, want mijn bedrijf (verkoop van relatiegeschenken en kerstpakketten) is erg leuk om te doen.

Volg mijn Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van mijn gedachtegoed, klik hier ► https://t.me/+Zby_tbLIqbo2ZmM0


Hoe het ook zei, een Maya afstamming zei ooit tegen haar kleinzoon:

"Als de stroom wereldwijd uitvalt is het zover..."

Dus wees hierop voorbereid!

2 mei 2023 (02.00 uur)

Alles heeft een reden!


Waarom je iets WEL of juist NIET doet, dus ook waarom ik hier verder ga schrijven.

Lees mijn boek in wording als je meer wilt weten over mij en jezelf.

Want het gaat ook om jou, zodat JIJ gaat ontdekken wie JIJ bent en wat JIJ nu hier komt doen in deze tijd.

Haha, heb ik nu een gevoelige snaar geraakt? Oeps!

Mijn moment van ontwaken was in 2001 (aanslag 9/11), toen ontdekte ik dat er iets niet klopte.

Maar dat het zo erg was had ik mij toen nog niet voor kunnen stellen.


Ik stelde mij toen 2 vragen:

Wie is God?

En wie zijn de machthebbers achter de schermen?

2 mei 2023 (10.30 uur)

Pfffffffffffffff, wat ik nu allemaal weer heb meegemaakt, het is inderdaad bar en boos Caer, ik moet daarom weer gaan schrijven blijkbaar. Om mijn hoofd weer leeg te maken van de afgelopen periode. Meine guete. Flabbergasting is het, echt waar! Heb onder andere veel nieuwe mensen leren kennen de afgelopen tijd en heb mij de afgelopen dagen een paar dagen op Twitter begeven.

Die wereld van Twitter voelt nu aan als de Babylonische spraakverwarring in Nederland. So hey. Echt heftige shit wat ik daar allemaal tegenkwam. Ze maken elkaar daar nog net niet af (letterlijk), maar wel woordelijk, (figuurlijk dus). Heb nu net een nachtje geslapen, dat was weer zo fijn, even weer in mijn eigen gedachtewereld met alle spirits.

Vandaag een nieuwe dag weer met nieuwe kansen!

Dat geldt ook voor jou lief mens, lieve Ziel...

Voel en ervaar jij hetzelfde wanneer je de onderstaande afbeelding leest?

Ik in ieder geval wel...

Zo voelt het 100% voor mij...

Kijk, natuurlijk zit ik zelf ook in een transformatieproces, net als jij nu waarschijnlijk...

Tip voor jou: Kom hier af en toe even kijken als je mij wilt lezen...

Wel, ik heb veel te vertellen, als dat goed voelt voor jou om mijn ontdekkingsreis te volgen, voel je dan welkom hier. Een tijd geleden al heb ik een URL vastgelegd met de naam mijnontdekkingsreis.nl - probeer maar uit, dan kom je uit op mijn blog, die ik reeds een tijd geleden heb kunnen vastleggen door de financiële hulp van een lieve dame (B.). Wij worden geholpen door "Boven" wanneer we de juiste intenties hebben en uitzenden.

De hoer van Babylon

De hoer van Babylon staat in Amerika zei Bart van Well zojuist aan de telefoon vanuit de gevangenis, het is het Vrijheidsbeeld in New York. Bekijk het vrijheidsbeeld eens goed? Wat zie je dan?

Als de tijd er rijp voor is worden de nodige stappen gezet...

Bart van Well zegt: "Wij laten een wereld zien waarvan zij dachten dat die niet bestond..."

"Wij brengen Awareness, All over the World!"

Middels de Bart van Well Foundation.

Zo is het Bart... I love you!


Bart van Well wees mij op een hoofdstuk en vers in de Bijbel.

Mattheüs 18:6 KJV 


DE WARE BIJBELSE STRAF VOOR HET MISBRUIK VAN KINDEREN

"Maar wie een van deze kleintjes die in mij geloven zal beledigen, het zou beter voor hem zijn dat er een molensteen om zijn nek werd gehangen, dan dat hij verdronk in de diepte van de zee."


Daar schreef ik een artikel over in De Nieuwe Media, mijn eigen Waarheidskrant.

Zie deze URL (link) ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/de-afbeelding-in-dit-artikel-en-de-begeleidende-tekst-is-reeds-naar-d66-en-naar-alle-afdelingen-van-de-eu-gezonden/

Met onze harten en onze spirit zijn wij met elkaar verbonden ❤️

Wie dat begrijpt is al een stukje verder met zijn ontdekkingstocht en transformatieproces, maar pfffffff, het was best wel zwaar en dan druk ik mij nog heel erg bescheiden uit. Want zo ben ik, bescheiden... Maar zodra je de leeuw in mij los maakt, dan zie je mij in mijn oerkracht komen. Ben jij je al bewust van je oerkracht in jou? Ben jij een vechter als het er op aan komt? Grrrrrrrr.... Of laat jij je ondersneeuwen? Of duik jij in elkaar als een bang vogeltje?

Het is zoveel wat er nog in mijn hoofd zit aan gedachtegoed en informatie, dat moet er uit...

"Wanneer de tijd er rijp voor is..."

Vannacht (2 mei 2023) schreef ik dit bericht vanuit onze eigen organisatie (Free Life World):

Wij zijn zelf de verandering 🍀


Wij zijn zelf de verandering en zullen eerst met elkaar moeten gaan verenigen om gezamenlijk onze talenten, kennis, handvaardigheden en krachten te kunnen gaan bundelen.

Momenteel zijn we allemaal eenlingen en zijn daardoor erg kwetsbaar.

Binnenkort zullen we een artikel schrijven waarmee we mensen zoals U kunnen ondersteunen welke stappen voor nu mogelijk zijn. U kunt zelf reeds starten met humanitaire projecten wat in Uw eigen bereik en vermogen ligt, om het welzijn van mens, dier en plant naar een hoger niveau te brengen. Veel mensen zijn hier reeds mee gestart.

Door ermee bezig te gaan verandert Uzelf Uw eigen mindset, waardoor er ook voor U mogelijkheden op Uw pad gaan komen, doordat U dan door het Universum wordt gezien en gehoord.

Waar wacht U op? Het is een kwestie van doen!

Waar een wil is, is een weg!

Welkom in de Nieuwe Wereld 🍀

Mijn bericht van 3 mei 2023 op Facebook en Telegram.

OVER DE PSYCHIATRIE


De bezem mag nu eindelijk door de psychiatrie!

Na vele jaren van onderzoek ben ik tot de volgende conclusie gekomen:

Psychiaters blijken ware zielenknijpers te zijn en jarenlang reeds de grootste misleiders te zijn die in de psychiatrische ziekenhuizen werkzaam zijn en er nu nog steeds rondlopen om daders van seksueel misbruik te beschermen!

Het wordt de hoogste tijd om de psychiatrie onder de loep te gaan nemen en grote veranderingen door te gaan voeren in het belang van alle slachtoffers die seksueel misbruik hebben meegemaakt in hun leven!


Psychiaters zijn de poortwachters om daders van seksueel misbruik te beschermen!

De daders zijn vaak hoge topambtenaren en hooggeplaatsten. Dit is gebleken door de vele getuigenverklaringen van slachtoffers die reeds openbaar zijn gekomen.

‼️ Psychiaters dienen per direct herscholing te krijgen en als ze dat weigeren dienen psychiaters per direct te stoppen met hun werkzaamheden in de psychiatrie ‼️

Slachtoffers van seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik dienen geholpen ❤️ en gesteund ❤️ te worden in plaats van dat ze middels een opname in de psychiatrie door psychiaters (jarenlang) worden gedrogeerd door psychofarmaca en tot zwijgende zombies worden gemaakt.

Het is belangrijk dat slachtoffers van seksueel misbruik en goede hulpverleners in contact gaan komen met elkaar.

De tijd is er nu rijp voor 🙏 ❤️ 👍

Geschreven door Dienie Kars op 3 mei 2023.

Iemand schreef als reactie hierop:

Deze mensen moeten geen herkansing krijgen... weg ermee. Er moeten allemaal nieuwe hulpverleners komen... heb deze personen nooit vertrouwd. Ze hebben zelf hulp nodig...

Ik antwoordde:

Ik probeer iedereen een kans te geven die zelf ook jarenlang misleid is geweest of verkeerde keuzes heeft gemaakt. Zij mogen nu tot inzicht komen of worden definitief afgeserveerd door hun eigen karma wat ze hebben opgebouwd.

Heb op Facebook al jarenlang contact met Gerrie Hijmans en Wieberen Tjeerdsma.

Gezamenlijk leerden wij van elkaar en versterkten wij elkaar. I love my life, ja, dat schrijf ik (Dienie) nog maar een keer haha. Er komt steeds meer inzicht bij mijn Facebookvrienden. Daar word ik echt mega blij van!

Zojuist las ik de volgende conversatie:

Gerrie Hijmans:

Je bent op zoek naar een hemel op aarde?

Simpel die is er al.

Je moet alleen nog de duivels verjagen uit jouw hemel.


Wieberen Tjeerdsma antwoordde:

Het zijn de demonen in je eigen schaduwkant, die wanneer je deze in het licht zet, het hazenpad kiezen, totdat je ze geheel uit je aura hebt verjaagd, waarmee je oorspronkelijke stralenkrans, weer al de kleuren van de regenboog kan waarnemen en je leven weer compleet maakt, door het inzicht in jezelf, die dit met zich mee brengt....

RAINBOW WARRIOR.

ACTIVISTEN INTRODUCEREN EEN NIEUWE VLAG VOOR PEDOFIELEN MET 6 KLEUREN VAN DE REGENBOOG EN HET ILLUMINATIE TEKEN VAN DE PIRAMIDE DE BEKENDE DRIEHOEK

Kijk nu eens goed naar deze vlag, wat valt je op?


Photos by @TAGGEEN WAARSCHUWINGEN MEER.

JE MOET ALLEMAAL VOORBEREID EN KLAAR ZIJN!

DE DARK STAR TWIN KOMT...

EN WE HEBBEN GEEN LENSFLARE NODIG OM HET TE BEWIJZEN.

WIJ KUNNEN HET ZIEN.


Over hoofdstuk Markus 13 uit de Bijbel

Jezus vertelt wat er in de toekomst gaat gebeuren:


Vers 24
Maar na die verschrikkelijke tijd zal de zon donker worden. De maan zal geen licht meer geven.


Vers 25
De sterren zullen uit de hemel vallen. En de machten van de geestelijke wereld zullen schudden.


Vers 26
En dan zullen ze op de wolken de Mensenzoon zien komen in zijn stralende hemelse macht en majesteit.


Vers 27
Hij zal zijn engelen uitsturen. Ze zullen de mensen die in Hem geloven, verzamelen uit de vier windstreken, van over de hele wereld.


Vers 28

Van de vijgenboom kun je dit leren: als het hout zacht wordt en er blaadjes aan komen, weet je dat de zomer eraan komt.


Vers 29
Zo kunnen jullie ook weten dat als al deze dingen gebeuren, het einde eraan komt.


Vers 30
Luister goed! Ik zeg jullie dat de mensen van deze tijd dit nog zullen meemaken.


Vers 31
De hemel en de aarde zullen ophouden te bestaan. Maar mijn woorden zullen altijd blijven.


Vers 32
Maar niemand weet wanneer die dag en dat moment zullen zijn. Ook de engelen in de hemel weten dat niet. Ook de Zoon weet het niet. Alleen de Vader weet het.


Meer info en bron ► https://biblenow.net/nl/bijbel/basisbijbel/nieuwe-testament/markus/13


Planet X

De planeet die voor grote veranderingen gaat zorgen op deze aarde, staat bekend onder vele namen zoals Alsem of Bitter in de Nederlandse bijbel en Wormwood in de Engelse. De naam die in oude Kolbrin bijbel wordt gebruikt voor de planeet Nibiru is de Verwoester en die is niet zomaar gekozen.

En lees deze info ► https://niburu.co/buitenland/37-artikelen/wereld/10858-de-verwoester-komt-steeds-dichterbij

07-05-2023

In mijn hoofd speelt zich veel af...


Zo nu ook weer de laatste dagen...

Ben mij aan het verzoenen met Max van den Berg. maar het valt niet mee na alle onjuiste aannames over mij. Maar goed, ik sla mij er wel doorheen.

De foto van Max van den Berg (zie hieronder) vind ik echt een hele gave foto. Ik vroeg toen aan Max van den Berg of ik hem als boegbeeld mocht gebruiken voor de Bart van Well Foundation en THE RED PILL JOURNAL. Dat wilde Max wel, dus dat wetende legde ik dat voor aan Bart van Well tijdens een telefoongesprek. Bart voelde daar helemaal niets voor en ik begrijp zijn redenen daarvoor. Bart is immers diegene die twijfelt over de werkelijke agenda van Max van den Berg, (een betaalde rol/personage van de overheid).

Maar ook bij Bart is dat de ene keer wel en de andere keer weer niet het geval.

Moet je eens kijken wat die heers en verdeelmethodes veroorzaakt hebben.

Veel mensen trapten er mee twee voeten in, ik ook hoor!


Demonen

Maar je raadt het natuurlijk al wat er gebeurde toen ik met Max van den Berg in contact ging. De demonen kwamen weer uit alle hoeken en gaten tevoorschijn bij Max toen ik hem weer confronteerde met de uitspraken en onjuiste aannames over mij die hij eerder deed. Ik was volgens hem een oplichtster en bla bla bla. Ook uitte Max zijn onvrede over mij dat hij veel hinder had gehad over het artikel dat ik over hem had geschreven in De Nieuwe Media.

Ik heb Max beloofd dat ik een positief artikel zal schrijven met mijn bevindingen van mijn onderzoek van hoor en wederhoor. Dat ga ik ook zeker doen, maar hoe, in welke vorm en wanneer weet ik nu nog niet, dat doe ik als de tijd er rijp voor is en ik daarvoor een seintje krijg van 'Boven'.


Vergeving

Ik schreef Max van den Berg per Whatsapp dat ik zijn uitspraken en beschuldigingen die hij eerder over mij deed heeft gedaan en geuit hem zal vergeven.


Vandaag schreef ik een artikel over Neset Temirci in mijn eigen Waarheidskrant:

Dat zat ook al langer in mijn hoofd om dat nog te doen, dus heb dat artikel uiteindelijk vandaag geschreven.

Veel mensen dachten eerder dat Neset Temirci de man van de Openbaringen zou gaan worden in Nederland. Deze taak is nu echter weggelegd aan Micha Kat, Bart van Well en Dienie Kars.

Deze drie mensen (levende wezens) spelen momenteel een erg belangrijke rol in Nederland. Zij hebben zeer belangrijke een Missie te doen in Nederland en de rest van de wereld.

Het bewust maken van Nederlanders en de wereldbevolking!

Zie ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/de-slachtoffers-van-neset-temirci/

12 mei 2023

Vergeef mij wanneer ik je Geboortedag soms vergeet...

Of wanneer ik je nog niet heb teruggebeld...

Of wanneer ik nog niet bij je ben langs geweest...

Soms heb ik echt geen idee welke dag het is, zo druk ben ik om de Waarheid naar buiten te krijgen.

Heb de afgelopen dagen weer een flinke migraineaanval achter de rug. Je hoeft geen medelijden te krijgen, want ik doe het mijzelf aan wanneer ik teveel mensen spreek of teveel hooi op mijn vork neem. Daarom schrijf ik dit niet, ik deel het alleen aan jou mede, zodat je weet hoe druk ik er mee bezig ben met mijn Missie.

Alle informatie moet nu naar buiten toe wat we te weten komen, want de tijd is nu...

Het moet NU gebeuren!


De Waarheid ❤️

De Waarheid wordt als Complottheorie weggezet om de bevolking te misleiden, het is ze vele jaren aardig gelukt.
Momenteel is er veel gaande, alles komt nu naar buiten toe. We koersen na een lange reis naar onze Vrijheid, voor iedereen, waar ook ter wereld, alles komt in het Licht der Waarheid.


Even over ons kloppende hart ❤️

Ons hart pompt met behulp van energie. Nadat ik hierover ben gaan nadenken, een paar maanden geleden werden steeds meer dingen mij duidelijk.

Ook waarom ik soms voelde dat mijn hart bijna uit mijn borstkas wilde, wat een energie was dat... Mijn Tweelingziel veroorzaakte dat, die had last van een enorm verlangen naar mij: "Sehensucht" zei hij toen door de telefoon en ja, dat weet ik, want ik voelde dat zelf toen ook... Ik heb dat diverse malen gevoeld toen ik bij hem was 'weggelopen'. Het was een Duitser waar ik bijna 10 jaar een relatie mee had, van 2008 tot 2018... Toen ik mijn hart zo tekeer voelde gaan werd ik als een magneet weer terug gezogen wanneer ik weer eens de kuierlatten had genomen... Moest dan ook echt terug, want mijn hart ging echt pijn doen. Ons weerzien was dan magisch en heel bijzonder. Wij hielden echt hartstochtelijk van elkaar en hadden elkaar nodig om oude karma stukken te kunnen doen en te kunnen helen.

Ben wel 20 tot 30 keer vertrokken bij hem, omdat hij met zijn gedrag mijn persoonlijkheid probeerde te ondermijnen. Ik moest dan weer een tijdje weg bij hem om mijzelf weer te kunnen herpakken en om mij te vullen met nieuwe levensenergie. Man, man, wat een heftige tijd was dat, maar wel mooi, want ik waande mij daar echt in het Paradijs van onze Schepper. We hadden toen heel veel grasland, bomen en een moestuin en aardig wat paarden, honden en kippen en zelfs ook een paar koeien haha, daar heb ik ook veel van geleerd.

Momenteel is er veel gaande in de wereld, alles komt naar buiten toe!

Riemen vast X

Vandaag schreef ik met hulp van een wakkere Belg die mij de juiste info aanreikte een rectificatie in mijn artikel van 09-05-2023. Dit artikel zal veel stof doen opwaaien bij mensen, burgers, wezens en eigenaren van bedrijven, boekhouders en accountantskantoren.

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/veel-burgers-mensen-en-wezens-betalen-geen-belasting-meer-met-uitleg-over-de-erkende-niet-burger/

KOEKOEK

 🤣 🤣 🤣


Soms schiet ik echt vanzelf in de lach...

Oh Oh Oh...

Wat zijn velen toch naïef geweest...


Maar soms laten we ook heel veel tranen...

Wanneer we erachter komen wat er werkelijk is gebeurd...

Achter de coulissen...

Wat een pijn en leed 😭


Sterkte voor iedereen die ermee te maken heeft gehad.

En een dikke knuffel X voor diegenen die het NU gebruiken kunnen.

❤️ ❤️ ❤️

NIEUW ARTIKEL OVER MAX VAN DEN BERG

Ben nog van plan om een positief artikel te schrijven over Max van den Berg. DIt heb ik hem beloofd per Whatsapp en dat ga ik ook doen. Een artikel waarin verschillende namen de revue zullen gaan passeren. Dit artikel is belangrijk om bepaalde namen te zuiveren en jullie, onze volgers, inzicht te geven in de structuren die gebruikt worden om nieuws en modder naar buiten te brengen.

Groetjes Dienie

13-05-2023

Vandaag zou ik iemand bellen die ik al een keer had gesproken, echter wist ik vanmorgen nog niet dat ik dat vanavond pas zou kunnen en gaan doen. Had haar beloofd in elk geval op deze zaterdag te bellen.

Vannacht ging ik pas om 03.00 uur naar bed, omdat ik veel te doen had en stond om 08.30 uur weer naast mijn bed. Voelde mij nog niet uitgeslapen, maar kon de slaap niet meer vatten, dus besloot eruit te gaan. Heb de afgelopen week een flinke migraine aanval gehad en dan moet mijn lichaam, hoofd en geest zich eerst weer herstellen.

Vanmorgen sprak ik Bart van Well die vanuit de PI (gevangenis) in Alpen a/d Rijn belde. Dat was een pittig gesprek wat ik met hem had, het ging onder andere over Max van den Berg, Steffie en nog een paar andere mensen. Bij Bart sloegen bijna de stoppen door. Dat gebeurt vaker wanneer ik hem confronteer met zijn gedragingen en de daaruit volgende voortvloeisels. Dat is nog een stuk waar Bart controle over moet zien te krijgen. Dat is ook de reden dat Bart een ISD-maatregel kreeg opgelegd. Zijn emoties laaien soms hoog op doordat hij op dat moment herinnerd wordt aan minder leuke ervaringen in zijn leven wat ontstaan is door zijn eigen handelen en/of gedrag of door toedoen van derden. Dan doet hij soms dingen wat hem problemen en straf oplevert. Sommige dingen moet ik met Bart uitspreken, omdat ik anders niet verder kan met iemand of in het aardse proces zelf.


Ons aardse leven is best wel complex als ik dat zo stellen mag...

En ja, iedereen mag dit lezen die zich hierdoor geprikkeld voelt...

En als het je totaal niet interesseert is mij dat ook goed...


Ben vandaag ook met iemand bezig geweest om hem te bewegen iemand een e-mail te zenden. Pffffff, dat valt nog niet mee, hij vlucht in allerlei uitvluchten om geen e-mail te hoeven schrijven. Het is echter wel belangrijk dat hij deze e-mail gaat sturen, want dan kunnen bepaalde stappen worden gezet of worden ingezet in ons proces waarin we gezamenlijk zitten. Ja, zover gaat dat...

Maar goed, ik besloot vanmiddag om naar de moestuin te gaan, om even mijn hoofd leeg te maken en om bepaalde dingetjes te doen in de moestuin, want er is vaak veel te doen in de moestuin, zeker in de maand mei. Vaak weet ik als ik daarheen ga nog niet wat ik uiteindelijk exact ga doen. Toen ik daar kwam sprak ik een sympathieke en gelovige mede tuinder die druk bezig was om aardbeienplanten in de grond te poten. Ik vroeg of hij genoeg aardbeienplanten had, ik zei anders heb er ik er nog een paar voor je. Van mijn aanbod maakte hij geen gebruik, hij zei dat hij genoeg planten had. Ik vertelde hem hoe blij ik altijd word wanneer ik een bloemetje zie van een aardbeienplant. Hij had dat ook, mooi is dat dat je zulke kleine dingen kan delen.

Maar goed, ik ging dus aan de gang in de moestuin die mijn moeder heeft gepacht en besloot om het hoge gras in de moestuin weg te maaien met een trimmer. Na afloop voelde ik mijn armen en rug enorm, mijn armen trilden zelfs van de geleverde handelingen, dit werk is veel zwaarder dan menigeen denkt. Mijn eerste lendenwervel brak ik in 2018, nou dat avontuur voel ik nog steeds als ik iets met mijn lichaam doe. Ik vind dat niet erg, het zijn slechts mijn bevindingen die ik zelf ervaar wat lichamelijke bezigheden met je lichaam doet. Dit trimwerk is goede therapie voor mijn rug, ik beweeg tijdens het trimmen mijn bovenrug heen en weer boven mijn heupen, dat is een beweging die je normaal niet maakt in je dagelijkse leven. Daarom is tuinieren voor mij een erg goede bezigheid, het maakt mijn hoofd leeg en ik train tegelijkertijd mijn spieren in mijn rug, armen en benen. En we kunnen heerlijke verse groentes eten, zoals sla en kruiden uit de broeikas. Heb trouwens vandaag mijn eerst gekweekte aardbei opgegeten, deze was heerlijk zoet.

Toen ik huiswaarts terugkeerde heb ik gegeten en besloot daarna even naar bed te gaan om mijn lichaam rust te geven, want na een tuinuitje ben ik vaak helemaal afgebrand. Vorig jaar was dat nog vee erger en het jaar daarvoor heb ik echt moeten doorbijten. Ik werd pas over tienen 's avonds wakker, had even een paar uur geslapen, schijnbaar de uurtjes die ik vannacht te weinig had geslapen. Ik had beloofd om vandaag iemand te bellen, dus toch maar even een belletje eraan gewaagd. Van tevoren vroeg ik haar per whatsapp of ze nog wakker was. Zij wel, maar haar man sliep al. Voor morgen (zondag) een nieuwe afspraak gemaakt. Ik had haar al van tevoren geschreven dat ik niet wist hoe mijn dag zou verlopen en welnu, zo ging mijn dag dus.

Heb zo'n dag als vandaag echt even nodig om weer even dicht bij mijzelf te komen en bij de natuur. De natuur is zo bijzonder en mooi. Ik vertelde de mede tuinder dat ik van de week in de avond een jong lammetje op zijn grondperceel zag lopen. Die heb ik weer in het weiland geholpen, zodat het lam terug kon naar zijn moeder, het begon gelijk te drinken toen hij z'n moeder weer zag.

Tjonge jonge, ik kan inderdaad wel een boek vol schrijven met mijn schrijfsels, weer aardig wat worden vandaag opgeschreven. Daarom ben ik ook mijn boek verder gaan schrijven. Ik hoop dat ik jou mede motiveer om je eigen talenten, handvaardigheden en kennis in te gaan zetten in jouw en ons gezamenlijke huidige aardse leven. Wij zijn zelf de verandering van ons aardse bestaan, er is nog genoeg te doen qua humanitaire projecten. Kijk eens om je heen., dus vandaar dat ik dit even aanhaal nu.

Tip: Ga eens nadenken wat je echt leuk vindt om te gaan doen, waarmee ons welzijn wordt verhoogd en dat van de planten en dieren. Maarrrrr, als je hier geen zin in hebt, tijd of mogelijkheden hiervoor hebt is mij dat ook prima, aan jou de keuze, maar ga dan niet lopen klagen of zeuren aan mijn hoofd dat het allemaal zo lang duurt voordat er een positieve verandering door gaat zetten of zichtbaar wordt.


Wij zijn zelf de verandering van ons aardse leven en bestaan.

We moeten het zelf doen, wij zijn onze eigen redders!

Met behulp van onze Schepper, gidsen en engelen, Namasté.


Groetjes DIenie

14-05-2023

Flashback

Ineens krijg ik een soort van flashback toen ik vandaag na een lange tijd van afwezigheid een artikel in de Telegraaf ging lezen. Ik was tot 2015 jarenlang op zoek geweest naar informatie in de Telegraaf wat ik toendertijd niet vond. Ik vertelde dat toen ook aan Wim J. dat ik elke dag de Telegraaf aan het uitspitten was op zoek naar info. Totdat mijn jongste broer mij over de Bilderberg groep tipte. Toen ik dat ging onderzoeken welke deelnemers deelnamen aan de Bilderberg groep belandde ik uiteindelijk in de wereld waar ik mij nog steeds in bevind.

Een wereld waarin ik ineens antwoorden kreeg op de vele vragen die ik had. Wow, dat voelde echt als een soort van thuiskomen en dat gevoel werd nog eens sterker toen ik een congres ging bezoeken van Frans Heslinga. Dat gevoel werd nog veel sterker toen ik andere bijeenkomsten met gelijkgestemden ging bezoeken.

Welkom in de Wakkere wereld 🙏 ❤️ 👍

PS. Maandag ga ik aardbeienplantjes poten, heb ik zin in.Hoe bedoel je van de hak op de tak? Haha, op deze manier overleef ik het in mijn hoofd, door af en toe aan leuke dingen te denken. Daardoor blijf ik in balans.

Zondag 28-05-2023

BOEKEN VOL SCHRIJVEN

Echt waar, ik kan boeken vol gaan schijven nu, omdat ik zoveel informatie heb in mijn hoofd, maar het ontbreekt mij gewoonweg aan tijd. Toch ga ik vandaag weer eens een poging wagen. Eens kijken hoever ik ga komen vandaag.

Doordeweeks probeer ik elke middag te gaan werken, waardoor ik wat geld verdien, zodat ik mijn ding kan doen. In de afgelopen maanden heb ik echter amper gewerkt, doordat ik mij niet kon losmaken met waar ik mee bezig ben, namelijk de bevolking informeren over vele onderwerpen, zodat we massaal gaan ontwaken.

Dat is keihard nodig dat ontwaken, want we staan aan de vooravond van de grootse genocide ooit. Ze willen terug naar max. 500 miljoen wereldbewoners, dat gaat ze alleen lukken wanneer zij hun plannen kunnen uitrollen. Gelukkig zijn er ook goede berichten, echter zijn wij onze eigen redders, we moeten het zelf doen!

 Youri Plate gaat binnenkort 'on tour' hoorde ik, zou best wel mee willen eigenlijk, daar ga ik nog eens heel goed over voordenken (ipv nadenken). Youri is goed bezig, hij ging een aantal jaar geleden zelf door een hel toen zijn twee kinderen uit huis werden geplaatst. Youri is een echte vader en strijdt voor zijn kinderen. Een echte Leeuw is opgestaan in Youri, hij heeft zijn oerkracht gevoeld en zet deze nu in om ons te bevrijden van satanisten en goddelozen, die de bevolking al decennia lang martelt, onderdrukt en afperst.

Youri ging zich verdiepen of de belastingdienst wel bevoegd was om gelden te vorderen van de bevolking. Dat resulteerde uiteindelijk in vele ontdekkingen door hem, onder andere dat deurwaarders helemaal geen mandaat hebben om te doen wat ze doen in samenwerking met de politie. Het plunderen en het bezetten van woningen door deurwaarders is illegaal en strafbaar. Je kunt lid worden van de vereniging van Youri Plate om jezelf te informeren.

https://youriplate.nl/


Terwijl ik dit schrijf lees ik het volgende in het Telegram kanaal van Youri Plate:

Bijeenkomst tour PLATE TV

Zondag 4 juni (bbq met overnachting).

Ze gaan een bezoek brengen aan stichtingen, verenigingen en B.V.'s die volgens de wet strafbare feiten plegen en waar de K.v.K. bevestigde dat we dan de politie moeten inschakelen. Ze hebben meer dan 30 aangiftes.

Wanneer je mee wil kun je dat Youri laten weten per e-mail.

Je dient dan je lidmaatschapsnummer te zenden aan: info@youriplate.nl

NARCISME EN JE EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID

In hoeverre ben je mede verantwoordelijk voor de handelingen die je doet of deed in een relatie, waarin de ene een narcist is/was en de andere de codependent?


Hier wil ik graag aandacht aan schenken!

Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we hier eens met z'n allen goed over gaan nadenken welke gevolgen jouw gedrag had of kan hebben voor de mensen die jij in jouw wereld betrok waar jij (tijdelijk of langere tijd) in vertoefde. Er mag hier een stukje bewustzijn in komen.

Want in hoeverre zijn medewerkers van de Staat der Nederlanden nu persoonlijk aansprakelijk en verantwoordelijk voor de handelingen die zij deden of nog steeds doen?

Besef dat jij hierin zelf de orderopvolger was. Maar stond jij zelf ook achter deze keuze? Of was jouw eigen keuzemogelijkheid uitgeschakeld doordat je allerlei excuses had om de orders toch uit te moeten voeren? Weet je ook waarom je dacht geen keuze te hebben? Uiteindelijk hebben we gezamenlijk de wereld gecreëerd zoals die nu is en kunnen we nu onze wonden gaan likken.

Of gaan we ons massaal weer achter de stelling verschuilen:

"Ich habe es nicht gewusst?"

En gaan we gewoon weer verder waar we waren gebleven of komt er nu een echte koersverandering wanneer je dit stuk gaat beseffen waaraan jij zelf een bijdrage aan hebt geleverd?

Heb zelf in een narcistische relatie gezeten, waarin ik zelf de codependent was. Na mijn ontdekkingsreis ben ik ook mijn eigen gedag gaan bestuderen. En heb mij reeds vaker de vraag gesteld:

"Wat was mijn eigen aandeel in deze relatie?"

Toen ik in een narcistische relatie zat heb ik mij vaker afgevraagd of ik mee wilde gaan in het gedrag wat op dat moment van mij werd verwacht. En ja, ik laat soms ook weleens bij mijzelf de gebeurtenissen in mijn hoofd nog en keer afspelen wie er door mijn gedrag de dupe zijn geworden van mijn slaafse gedrag, om iemand positief te stemmen, zodat ik weer complimentjes kon krijgen. Daardoor heb ik nu moeite gekregen om complimentjes aan te nemen. Dus daar mag ik ook nog mee aan het werk, om dit in balans te gaan brengen.

En ja, ik trigger nu soms bewust mensen, zodat ze na gaan denken over hun eigen gedrag, wat ze hebben veroorzaakt of waar ze indirect aan hebben meegewerkt, zonder hier bewust van te zijn. Daarbij word ik soms ook op mijn vingers getikt. Ik krijg regelmatig berichten door middels mijn Hogere Zelf om bepaalde geluiden of informatie te delen met de bevolking en dat doe ik dan ook. En ja, ik ervaar hierbij soms ook kritiek en of ik bepaalde informatie wil weghalen. Dit zijn echter allemaal leerprocessen waar we onszelf doorheen dienen te worstelen.


Onze aardse les

We mogen vanaf nu gaan nadenken over al onze eigen handelingen die we dagelijks doen.

Stel je daarbij de vraag of dit negatief of positief is voor het aardse leven.

Dan gaat het vanzelf goed komen hier op aarde.

Daar ben ik 100% van overtuigd!

Succes Brothers & Sisters!

🙏 ❤️ 😘


Mijn boodschap:

Deze zal ik later op de dag hier neer gaan zetten.

Maar wellicht heb ik deze al geschreven in het stukje hierboven.

Misschien blijft het daarbij, ik ga het zelf nog even extra doorvoelen.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)