Vertaal deze pagina naar:

SJORS FROHLICH

Wie is Sjors Fröhlich?

Sjors Fröhlich is burgemeester van de gemeente Vijfheerenlanden.

Sjors Fröhlich stroopte eerder graag zijn mouw op voor een COVID-19 injectie (zie foto).


Burgemeester Sjors Fröhlich stroopte eerder zijn mouw op en misleidde hiermee bewust de inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden om zich ook te laten injecteren met gevaarlijke COVID-19 injecties. Het is reeds bekend dat deze injecties zeer nare bijwerkingen kan geven en in een aantal gevallen heeft geleid tot een snelle en/of vervroegde dood. Er is momenteel een enorme oversterfte door COVID-19 injecties te betreuren.

Waarom komt er nog steeds geen waarschuwing van burgemeester Sjors Fröhlich voor de inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden over deze gevaarlijke COVID-19 injecties?

Hieronder kunt U een video beluisteren van Sjors Fröhlich die de CORONA agenda ondersteunt.

Tip: Beluister en bekijk ook de video's die verderop in dit artikel gepubliceerd zijn.

In minimaal drie gemeentes in Nederland werd het gevaar van COVID-19 injecties reeds in de openbaarheid gebracht tijdens een raadsvergadering!


De vraag is nu waarom Sjors Fröhlich de inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden nog steeds niet waarschuwt voor de gevaarlijke bijwerkingen van COVID-19 injecties? Veel mensen zijn gelukkig reeds op de hoogte van de erg nare bijwerkingen en een vervroegde dood door COVID-19 injecties.

Veel mensen besloten deze COVID-19 injecties geheel niet of niet meer te nemen.


Conclusie tot heden:

Burgemeester Sjors Fröhlich is een handlanger en uitvoerder van de corrupte organisatie De Staat der Nederlanden die de Agenda van het WEF uitvoert. De mens Sjors VdF Fröhlich is persoonlijk aansprakelijk en verantwoordelijk en dient binnenkort berecht te worden voor een Volkstribunaal in verband met deelname aan de GENOCIDE Agenda (volkerenmoord) in de gemeente Vijfheerenlanden.