Vertaal deze pagina naar:

HET VERLEDEN VAN DIENIE KARS

Een ieder mag over mijn verleden lezen.


Deze pagina wordt binnenkort voorzien van een nieuwe update.

Jaren geleden moest ik een keuze maken, om de bevolking te kunnen informeren. Het was niet makkelijk die keuze, want ik ben er zelf de dupe van geworden. Althans maatschappelijk dan, ik voel me als het ware zelf geslachtofferd daardoor. Echter heb ik besloten het boetekleed aan te trekken, want ik wilde verder met mijn Missie, die ik als kind reeds te horen kreeg. Een ieder kan nu op deze pagina gaan lezen voor welke moeilijke keuzes ik stond in mijn leven.

Ik koos voor de Mensheid, de bevolking en alle kinderen die nog een toekomst tegemoet gaan...

Ben met mijn bedrijf ernstig in de problemen gekomen nadat ik hoorde over seksueel misbruik en satanische rituelen. Ik gaf vanaf 2016 al mijn handelsgeld weg aan Neset Temirci, tot ik uiteindelijk helemaal niets meer had. Ik wilde hem toen staande houden zodat hij middels een studio de Openbaringen zou kunnen gaan doen aan de bevolking, omdat niemand dat toen aandurfde. Veel mensen werden vermoord die dat eerder probeerden. 

Mijn enorme drang om de bevolking te willen informeren leidde er echter toe dat ik financieel compleet de afgrond indook en het niet meer kon tegenhouden. Daarnaast bleek Neset Temirci ook nog eens een charlatan te zijn. Na een tweede kans van mij bleek hij nog steeds niet te zijn veranderd. Heb hem daarna exposed als charlatan etc. en schreef toen een artikel over hem, zie HIER.

Toen ik erachter kwam medio 2013/2014/2015 dat topambtenaren en hooggeplaatsten seksueel misbruik pleegden met babies en kinderen knapte er iets in mijn hoofd en had mij op dat moment voorgenomen er alles aan te zullen doen om dat te doen laten stoppen. Ik had er echt alles voor over en zette daarom alles op het spel. Ik ben nog steeds bezig om seksueel misbruik, gepleegd door topambtenaren en hooggeplaatsten, te exposen want het bleek een veel groter probleem te zijn in onze samenleving te zijn als ik dacht. Daar komt ook nog eens bij dat veel mensen het niet eens willen aanhoren en/of zich er liever niet mee bezig willen houden.

Wanneer trollen en drollen zich aangevallen voelen gaan zij mij weer aanvallen over mijn verleden, over mijn maatschappelijke, financiële en mentale crash die ik eerder meemaakte in mijn leven. Dat is één van de redenen dat ik deze pagina heb gemaakt. Zodat jij als lezer ook mijn kant van mijn verhaal en ervaringen in mijn aardse leven kunnen nalezen. Er zijn mensen die mij een Wappie, Complotdenker, Gekkie en/of Oplichtster noemen. Lees verder over mijn verleden als je wilt weten waarom. En als je dat niet wil is dat mij ook prima, maar stop dan met oordelen over mij, want je kent mijn verleden niet. Ben zelfs uitgeroepen tot de drie grootste Wappies van Nederland en het Opperhoofd van Complotdenkers. 

Maar goed, je kunt je afvragen waarom ze ons aanvallen. Waarom? Omdat 'Complotdenkers' alles uitzoeken, het zijn Waarheidsvinders. Ze ontdekken veel waarheden wat het daglicht niet verdraagt, daarom zijn er ook zoveel doofpotten ontstaan in Nederland zoals de Demmink doofpot en de MH17 doofpot. Dit is de reden dat ik en vele andere onderzoekers weggezet worden als 'gekkie', 'knettergek' of 'complotdenker', in de hoop dat jij of jullie ons niet gaan volgen en ons ook voor gek gaan verklaren.

Op deze pagina zal ik verderop in een vogelvlucht uitleggen wat mij in het verleden is overkomen en wat ik heb meegemaakt tot nu toe. Wat je gaat lezen is mijn ontdekkingsreis van mijn aardse bestaan. En dat is niet mals... Je gaat dan ook een wereld zien waarvan je niet wist dat deze bestond.

Een langere periode heb ik helemaal geen inkomen gehad. Heb nooit een uitkering gehad of iets dergelijks, nu (anno 19-11-2023) nog steeds niet. Hoe ik dat overleefd heb wordt mij door sommige mensen erg kwalijk genomen. Ik overleefde door de goedheid van anderen, die mij voorzagen van mijn basisbehoeften en door de donaties van mensen die bereid waren om mijn werk of Missie te ondersteunen of door de waardering die ze ervoor hadden, wat ik deelde aan informatie. Veel mensen doneren nog steeds, omdat ze waarderen wat ik nog steeds dagelijks aan het doen ben.

De mensen die mij nu in een kwaad daglicht zetten hebben zelf nog een behoorlijke weg af te leggen. Want ze weten slechts maar een heel klein stukje over mij en hebben vaak geen idee wat er op mijn pad is gekomen de afgelopen jaren en wat mijn werkelijke Missie is in mijn leven. De reden dat onder andere Bart van Well en Micha Kat (onderzoeksjournalist) op mijn pad zijn gekomen is geen toeval. Dit geldt ook voor heel veel andere contacten van mij. In een 'normaal' leven zou ik velen niet eens hebben leren kennen. Door mijn onderzoek naar ons aardse leven heb ik veel bijzondere, interessante en vooral ook lieve mensen leren kennen.

Over de Bart van Well Foundation

Update 19-11-2023

Inmiddels is de Bart van Well Foundation een officiële stichting geworden op 8 juni 2023 en heb ik (Dienie Kars, ambassadrice van de Bart van Well Foundation en schrijver van dit artikel), het voortouw en het initiatief genomen om de stichting reeds alvast op te starten en vorm te laten krijgen, door middel van een website, Telegram kanaal, doneeractie en de opstart van het "Fight For Your Right" project. Bart van Well zit reeds al meer dan 2 jaar in de gevangenis. Hij is slachtoffer van een pedo netwerk en belandde in de gevangenis, doordat hij tot heden geen erkenning kreeg. Bart z'n verhaal kun je HIER lezen.

De website is in het belang van alle slachtoffers van seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik en ook voor mensen die hier nog nooit over gehoord hebben, omdat door de (r)overheid het liefst alles, (seksueel misbruik en satanische ritueel misbruik gepleegd door topambtenaren en hooggeplaatsten), onder het tapijt wordt geveegd. Dat tapijt wordt door de openheid en de website van de Bart van Well Foundation veel te klein, want nu komt alles naar buiten wat het daglicht niet verdraagt. Gideon van Meijeren maakte laatst een video over de Demmink doofpot.

"Mijn Verleden"

Laatste update: 19-11-2023

Mijn laatste grote update schreef ik in maart 2022. Ondertussen is er weer heel veel gebeurd. Op 16-10-2022 heb ik deze pagina van een andere persoonlijke pagina van mij gekopieerd. In maart werd er weer een reünie van de Lagere School georganiseerd. Ik was de meest bewuste Ziel die er rond liep. Gelukkig waren er wel een paar die enige raakvlakken hadden met wat ik nu aan het doen ben, dus dat was mooi.

Over Chris Klomp (journalist)

Chris Klomp (journalist) heeft mij een paar jaar geleden uitgeroepen tot de 3 grootste Complotdenkers van Nederland, samen met Micha Kat en Erik Groenendijk. Ik vind dit helemaal prima, dank voor deze eretitel Chris. In 2022 werd ik door Marijke de Jong uitgeroepen tot het Opperhoofd van de Complotdenkers. Dit is voor mij een bevestiging dat ik in ieder geval werd gehoord in Nederland, hoera!

Dank jullie wel voor deze twee 'eretitels' medelanders!

Ieder mens maakt(e) ooit fouten of maakte verkeerde keuzes in zijn aardse leven.

Niemand uitgezonderd, ik ook. Tuurlijk, ook ik heb genoeg fouten gemaakt en verkeerde keuzes in mijn aardse leven, dat geef ik eerlijk toe. Het waren wel mijn aardse lessen om aardse ervaringen op te kunnen doen. Negatief of positief. Misschien ga ik dit geschrevene (mijn verleden) ooit uitbrengen als een boek. Ik ben er nog niet helemaal over uit. Want er is veel tijd mee gemoeid, en die tijd heb ik niet echt 'over' vanwege mijn vele andere activiteiten.

Ben een duizendpoot, ben met heel veel projecten en dingen bezig. Dat doe ik eigenlijk al heel lang, mijn hele leven al. Maar ook maak ik vaak overpeinzingen wanneer ik 's morgens wakker word. En ja, ik probeer nu nog steeds alles eruit te halen wat er in zit in mijn huidige aardse leven. Want als kind kreeg ik reeds een boodschap mee, dat ik terug naar de aarde moest om de bevolking te informeren.

En hoe ga je dat dan aanpakken of oppakken? Dus wat zou jij doen wanneer jij die Missie zou hebben? Ben gewoonweg begonnen op Facebook en ben gaan schrijven wat ik dacht. heb ook vele vragen gesteld aan mijn FB vrienden, of mensen daar weleens aan gedacht hebben, aan bepaalde onderwerpen. Ik sneed vaak onderwerpen aan waar velen nog nooit over hadden nagedacht. En eigenlijk doe ik dat nog steeds. Ik trigger (prikkel) de mensen met verschillende onderwerpen. Veel mensen zijn daardoor ontwaakt in Nederland en hebben inmiddels ook hun eigen Missie ontdekt, zoals Petra Botter bijvoorbeeld. Ik vind het prachtig dat ik het proces bij Petra heb kunnen meemaken. We hebben niet veel contact, maar wel een goed contact. We begrijpen elkaar en dat is waar het om gaat.

Ken je het gezegde:

"Wie zonder zonde is werpt nu de eerste steen"

Vast wel... Wie zonder zonde is werpt de eerste steen, alleen wie zelf zonder fouten is, is gerechtigd een ander te beschuldigen; uitspraak om aan te geven dat men geen oordeel over iemand anders moet of wil vellen. Of ben jij de enige die geen fouten maakte of verkeerde keuzes maakte in zijn leven? Daarmee wil ik echter niets goed of recht praten. De foto hierboven werd begin 2004 gemaakt, niet wetende dat deze foto voor mij zoveel zou gaan betekenen in de toekomst tot de dag van heden.

Vergeven is de sleutel volgens veel mensen...

Jezelf vergeven en/of andere mensen vergeven. Voor de fouten die je zelf maakte en die andere mensen maakten in hun aardse leven. In de nacht van 5 op 6 januari 2023 had ik hier een gesprek over met iemand die je in een 'normaal' leven niet aan de telefoon krijgt. Jezelf bevrijden van alle negatieve gevoelens is heel belangrijk, maar ook de andere vergeven die jou dit liet overkomen is heel belangrijk. Samen kun je dan verder op je eigen levenspad.

Maar hoe zit het nu precies met mensen die mensen hebben vermoord of babies, kinderen of volwassenen hebben verkracht of erger nog, satanische rituelen erop toegepast? Dan heb ik het over psychopaten. Daar ben ik nog niet over uit, want wat wanneer jij in een vorig leven zelf een psychopaat bent geweest? Welke straf verdienen zij dan? Of moeten wij hen ook vergeven omdat jij misschien in een vorig leven een psychopaat geweest kan zijn? Of dienen zij sowieso terecht te staan voor een Volkstribunaal en te worden geëxecuteerd? Of wordt dat opgelost door het grote plan van God? Of door Nemesis de Verwoester? Of komt er een Opname? Denk hier allen eens goed over na.

Bekijk nu de onderstaande video eens. Je zult gaan schrikken van de onthullingen en openbaringen, wanneer je nog niet op de hoogte was. Video: https://www.bitchute.com/video/pPghQ0Y691Sa/

"Universe is Magic and Love is the Key"

Lijfspreuk van Anton Teuben.

www.antonteuben.nl


MEDEDELING

Wanneer het corrupte NAZI regiem en het nep koningshuis is verdwenen uit Nederland ga ik een begin maken om mijn financiële problemen op te lossen met mijn klanten die nog een bestelling tegoed hebben van mij of uitbetaling van een creditnota tegoed hebben. En de mensen terugbetalen die nog geld van mij tegoed hebben, zoals mijn moeder en nog een aantal mensen. Tot die tijd informeer ik de bevolking, omdat weinig mensen de bevolking (nog) kan en durft te informeren. Wanneer ik eerder de mogelijkheid krijg mijn financiële problemen op te lossen zal ik dat doen.

Je kunt je serieus afvragen of de kinderen van nu nog een toekomst hebben of hadden. en welke dan, wanneer The Great Reset agenda van Klaus Schwab, ofwel de NAZI agenda 2030 van het WEF werkelijk zou worden uitgerold.

The Great Reset agenda kan en moet gestopt worden door het oude systeem los te laten, zelf baas te worden over je eigen lichaam en geest, zelf keuzes te durven maken en in goede oplossingen te denken en te handelen. Die oplossingen zijn er, dus informeer jezelf met de informatie die wordt aangeboden door de onafhankelijke media. Zoals De Nieuwe Media, de Waarheidskrant en mijn eigen blog.

Ga de Waarheidskrant eens goed doorlezen en bestuderen. Dan kom je echt al een heel eind. Sterkte en Succes met je ontwakingsproces. Ontwaken is niet fijn. Totdat je op een bepaald punt komt, dan voel je jezelf bevrijd en ben je blij dat je op de hoogte bent van wat er werkelijk gaande is in onze wereld, in de hemel en onder de aarde.

Was al een tijdje aan het broeden op iets...

Met het opschrijven van mijn verleden ben ik op zondag 27 december 2020 begonnen...

Ben nu blij en echt opgelucht dat ik dit eindelijk heb gedaan...

En aan begonnen ben...

Iets wat ik al langere tijd van plan was...

Ik zal in de loop der tijd aanvullingen toevoegen...


"Mijn crash in mijn leven!"

Beste Lezer(es),

De reden dat je op deze pagina bent beland is vaak geen toeval. Alles heeft een reden namelijk. Las jij de laster die over mij wordt geschreven of wordt uitgeroepen? Of ben jij nieuwsgierig naar mijn ontdekkingstocht in mijn leven? Of mijn financiële en maatschappelijke crash een aantal jaar geleden?

Of was je op zoek naar info over mij? Of wat er gaande is in de wereld?

Het is mij allemaal goed, laat ik beginnen...

Op het internet, social media en in de wandelgangen wordt van van alles beweerd, gezegd en geschreven over mij. Hele onaardige dingen, hele lelijke dingen en zelfs hele gemene dingen. Dingen die absoluut niet waar zijn of geheel uit z'n verband zijn getrokken. Je kunt zien en bestempelen als karaktermoord. Demonisering van mij als mens zijnde. Zodat mensen mij maar niet gaan volgen met datgene wat ik aan informatie verkondig, de Waarheid over ons Aardse bestaan. 

De bevolking is bewust arm en vooral dom gehouden. Weet en besef dat. Lees als eerste daarom de onderstaande website even door voordat je hier verder gaat met lezen. Dan ga je veel beter begrijpen waarom ik tot bepaalde keuzes kwam in mijn leven.

https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

https://www.ellaster.nl/2020/05/02/de-vrije-wil-om-uit-de-slachtofferrol-te-stappen/


Al menig jaar informeer ik de bevolking over wat er gaande is in de wereld...

Waarom? Omdat het keihard nodig is en het mijn Missie is...

In het jaar 2001 ontwaakte ik door de aanslag in New York (9/11), alwaar geen vliegtuigen in de 2 torens vlogen, maar vooraf wel explosieven werden aangebracht. Uiteindelijk zijn 3 torens in een vrije val naar beneden gestort. Ook het WTC gebouw 7 stortte omlaag in een vrije val beweging, hoewel daar volgens de berichten (BBC) geen vliegtuigen in waren gevlogen.

Hierdoor ontwaakte ik, want ik kreeg ineens vele vragen. Onder andere: "Wie zijn de machthebbers achter de schermen die dit mogelijk hebben gemaakt en hebben veroorzaakt?" En ook de vraag: "Wie is God?"

Ga maar eens kijken op de onderstaande website, dan kun je het allemaal lezen en zelf onderzoeken.

Website: www.waarheid911.nl

Kortom, ik word enorm gedemoniseerd op het internet en word met van alles bestempeld: Oplichter, knettergek, complot gekkie en complot wappie zijn de meest gebruikte termen. Volgens Chris Klomp behoor ik met Erik Groenendijk, Micha Kat tot de 3 grootste Wappies van Nederland. Iemand noemde mij laatst (okt. 2022) het Opperhoofd van de Complotdenkers.

Maar hey, laat nu al de complottheorieën bewaarheid worden?

Dus wie is er nu eigenlijk echt gek?

Vaak lees ik, dat wij mensen, niet mogen oordelen of veroordelen. Dan zou je je namelijk nog niet in 5D (de 5e Dimensie) bevinden. Wel, ook ik heb er nog steeds nog moeite mee wat die corrupe (r)overheid betreft met hun betaalde huurlingen (leger en politie) en handlangers (advocaten en rechters, de zwarte togadragers).

Volgens mijn perceptie zijn veel mensen op topfuncties, die een mooie stropdas en gelakte schoenen dragen, de grootste ratten in het pak. Een aantal daarvan zijn in staat om babies en kinderen te vermoorden tijdens satanische rituelen en om meisjes en jongens seksueel te misbruiken en te mishandelen. Daarom ben ik zo enorm gecrasht in mijn leven toen ik hier kennisdrager van werd. Is dat raar? Daar mag jij nu zelf over nadenken. Maar goed, sommige mensen scheppen er schijnbaar nog steeds genoegen in om waarheidsvinders en klokkenluiders door de stront heen te trekken. Vaak zijn dit jaloerse of gefrustreerde mensen die dit doen. Sommige mensen schijnen zich te vervelen en op dat moment niets beters te doen hebben. Eigenlijk zijn dit zielloze arme mensen zonder inhoud. Maar dat is hun padje denk ik dan en niet de mijne. Er zijn ook mensen die er expleciet voor betaald worden of juist door het moddergooien extra fans of leden naar zich toe proberen te trekken voor hun eigen winstbejag, platform of website.

Maar goed, oke, ik geef het ruiterlijk toe... Een deel van het moddergooien heb ik aan mijzelf te danken. Aan mijn negatieve bedrijfsvoering (demotivatie in verband met mijn heftige ontwaken) en aan mijn naïeve gedrag (te goed van vertrouwen) van vorige jaren, wat hiertoe aan heeft bijgedragen.

Graag wil ik echter hierbij enige duidelijkheid in verschaffen, wat wel gerechtvaardigd is en wat niet. Daarom zet ik diverse links onderaan de pagina waarin mijn naam 'Dienie Kars' of 'Dienie Wakker' of één van mijn bedrijven negatief wordt genoemd, zodat ook jij voor eens en altijd op de hoogte bent.

Waarom ik dit doe? Enerzijds vanwege mijn verleden met mijn bedrijf en webshops en anderzijds vanwege mijn rol op Aarde als mens, als luisterend oor, als ondernemer, als boekenschrijver, als waarheidsvinder, als klokkenluider, als journalist, als patriot en als boodschapper van de bevolking.

Weet als eerste dat waarheidsvinders en klokkenluiders enorm worden gedemoniseerd door betaalde huurlingen van de staat (AIVD/MIVD) of fanatiekelingen, omdat het duister (satanisten en psychopaten) nu eenmaal niet willen dat de waarheid bekend wordt over hen bij de bevolking en de 13 satanische bloedlijnen. Zij die de wereld uiteindelijk tot heden nog steeds in z'n greep lijkt te hebben. Ik schrijf expres lijkt, want er lijkt een kentering aan te komen.

Er zijn momenteel zeer grote positieve veranderingen op komst, wat wordt aangestuurd door Trump, de White hats, Q-Anon, het leger (alliantie/SHAEF) en vele, vele patriots in de wereld, waar ik ook toe behoor (patriots). Trump is verantwoordelijk voor de uitrol van NESARA en GESARA in 209 landen (die ervoor getekend hebben), wat de hele wereld zal doen veranderen in een Nieuwe Wereld op het gebied van nieuwe uitvindingen, technieken, welzijn en gezondheid (MED BEDS). Het lijkt er nu sterk op dat Trump een wet heeft getekend waarbij iedere burger in Amerika 2000 dollar per maand gaat krijgen. GESARA is dan ingevoerd. Maar, we zullen het gaan zien en beleven wat er wel of niet komt en wat er wel of niet waar is, "Go with the Flow" denk ik dan maar weer. Weet en besef voor altijd dat buitenaardse kennis (Extra Terra E.T.) en technieken gebruikt kunnen worden tégen of vóór de bevolking!


Opmerking:

Wanneer iemand mij in de toekomst over mijn verleden hier ooit nog over aanvalt, aanspreekt of oude koeien uit de sloot wil halen, zal ik deze info doen toekomen. Zodat diegene precies weet wat er werkelijk is gebeurd. Hoe het heeft kunnen ontstaan, hoe ik mijn nog bestaande aardse problemen op wil lossen en hoe ik er nu in sta als mens en als ondernemer. Dit hoofdstuk, mijn mentale en maatschappelijke crash in mijn aardse leven, wil ik gaarne met deze 'bekentenis' of noem het 'kleur bekennen' afsluiten.

Echter weet en besef dat wat ik tot heden heb meegemaakt een reden heeft gehad. Niets gebeurd zonder toeval in ons leven, omdat het zo heeft moeten zijn. Het zijn mijn aardse levenslessen geweest, daardoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, die mij nu in het dagelijkse leven zeer goed van pas komen.

Elk nadeel heeft z'n voordeel zei een vriendin weleens tegen mij. Wanneer je laag bent gevallen bouw je een groot incasseringsvermogen en pijndrempel op en ontwikkel je veel innerlijke kracht om door te gaan en nooit op te geven.

Met mijn derde oog (pijnappelklier) zag ik ooit twee grote en hoge bergen met op de top letters en getallen in de kleur rood en goud. Ook zag ik een keer een hele grote brug in een landschap waar zich geen water bevond. Wat zou hiervan de betekenis hebben kunnen zijn? Ooit zij een paragnost iets tegen mij, dat houd ik altijd in mijn achterhoofd.

In de zomer van 2018 brak ik in Duitsland mijn rug na een ongelukkige val van de trap. Ik ben daar nog steeds van aan het herstellen. In december 2019 zijn de 4 lange schroeven en 2 spijlen verwijderd uit mijn wervelkolom. Gelukkig kan ik nog lopen. Elke dag gaat het nog steeds een stukje beterder.

Ik sta nog steeds positief in het leven en voel mij ondanks alles een gezegend en dankbaar mens!

Heb een tijdje geleden een blog aangemaakt waar ik veel interessante info op publiceer. Neem eens een kijkje op MIJN BLOG zou ik zeggen. Mijn blog: https://www.freedom-for-all.com.

Heb tevens twee platforms gemaakt die als Waarheidskrant dienen voor de bevolking. Op de onderstaande websites publiceer ik regelmatig interessante en/of belangrijke berichten.

https://www.de-nieuwe-media.nl en https://www.volkwordwakker.nl

De website Volk wordt Wakker staat nu even op een laag pitje, maar er staan wel interessante artikelen op, over Tartaria bijvoorbeeld. In dat artikel kun je lezen waarom het zeewater zout is en waar de piramides vroeger voor dienden.

Here we Go...

Heb door mijn ontwakingsproces en het huidige satanische en corrupte systeem problemen gekregen met mijn bedrijf en webshops, wat ik nog steeds graag zo snel mogelijk wil oplossen. Mijn zakelijke probleem had altijd met geld te maken. Tot heden is geld helaas nog steeds onmisbaar in onze samenleving om te kunnen ruilen voor levensbenodigdheden, onderdak, zorg, luxe etc. etc..

Hopelijk komt binnenkort door GESARA daar veel verandering in en gaan we binnenkort een liefdevol en harmonieus leven tegemoet. We zitten nu reeds in het Aquarius tijdperk. Er zullen dan humanitaire projecten ontplooid worden die ondersteund worden door GESARA fondsen. Je kunt bij mij info hierover inwinnen door mij een e-mail te zenden.

Geld is enerzijds een 'Gift' en anderzijds een groot 'gif' als het voor verkeerde dingen wordt gebruikt. Een letter verschil, de letter t lijkt veel op een kruis, is dat toeval?

Lange tijd konden banken door middel van de FED (Federal Reserve) uit het niets geld creëren. Daardoor verkreeg een groep mensen, die geplaatst werden op topfuncties (vrijmetselaars van geheime en occulte genootschappen) die samenwerkten (vaak door middel van chantage na deelname aan satanische rituelen) een enorme macht en is de onderdrukking erg groot geworden op de nietsvermoedende bevolking.

Zie: https://uitleg-gesara-nl.blogspot.com/2019/01/het-grote-plan-wat-een-totaalandere.html

De FED is ondertussen uitgeschakeld door Trump en de banken zijn of worden nu allemaal aangesloten op het QFS systeem (Quantum Financial System). Alle banktransacties zijn dan te volgen en te traceren. De Deep State zal hier uiteindelijk door worden uitgeschakeld.

Privé heb ik natuurlijk ook wel het een en ander beleefd en ervaren aan persoonlijke problemen/issues en op moeten lossen met mijzelf en met mijn huidige ex-partners. Ik heb zelf een enorme ontwikkeling van groei doorgemaakt, waardoor ik niet meer op een lijn stond met mijn toenmalige partner. Er kwamen veranderingen bij wat ik wel en niet meer belangrijk vond in mijn leven. Ik kreeg ook andere normen, waarden, gevoelens, prioriteiten en verlangens.

Met sommige ex-partners heb ik nog steeds contact. Met diegenen waar ik geen contact meer mee heb kunnen de waarheid over zichzelf niet aan. Door hun narcistische gedrag en andere denkwijzes na een aantal jaar heb ik vaak een einde gemaakt aan de relatie en kwam er vaak kwam er dan wel weer een andere partner op mijn pad, waarmee ik opnieuw een relatie opbouwde.

Door mijn verschillende partners lijkt het wel alsof ik reeds meerdere levens heb gehad in mijn huidige aardse leven, heel apart is dat. Van mijn eerste man ben ik gescheiden omdat ik mij persoonijk nog enorm aan het ontwikkelen was en wij uit elkaar waren gegroeid wat ons ooit bij elkaar had gebracht. Ik was 16 jaar toen ik hem leerde kennen (zat nog op school, de HAVO wat ik ervoer als een gevangenis) en 28 jaar toen we gingen scheiden (1994). Heb hem een paar maanden geleden bezocht en heb enkele fotoalbums van de tijd dat we samen waren meegekregen. Er zaten ook nog enkele fotoalbums bij van mijn jeugdjaren. Was enerzijds spannend en ook leuk om mijn ex-echtgenoot weer terug te zien. Alsof ik in een andere wereld en tijd belandde. Het voelde echt heel vreemd aan. Hele rare energie was er ook voelbaar, had een onbestemd gevoel. Ik kan het slecht omschrijven. Alsof ik in een andere Dimensie belandde.

Heb in mijn leven altijd al mensen vooruit proberen te helpen die in de knoop zaten met zichzelf (door omstandigheden) of in hun relatie. Door aan hen soms goede raad en adviezen te geven konden ze beter hun pad vervolgen.

Heb 9 jaar in de psychiatrie gewerkt (1984-1993) van mijn 18e tot mijn 28e levensjaar en heb daardoor veel kennis en ervaring opgedaan, wat mij nu nog steeds goed van pas komt. Heb erg veel mensen gezien met psychische problemen. De volgende termen komen nu in mij op: psychoses, gaven, flashbacks, borderline syndroom, schizofrenie, Korsakovsyndroom, verslavingen, manisch depressief en endogene en exogene depressies.

Voorts heb ik Gerechtigheid en onze Vrijheid als mens zeer hoog in het vaandel staan. Daarom doe ik nu ook datgene wat ik nu dagelijks aan het doen ben: De bevolking informeren met onderwerpen waar ze vaak nog nooit over hebben gehoord of bij stil gestaan hebben. Zodat er eens goed nagedacht gaat worden. Het is ook hard nodig, want de hersenspoeling en indoctrinatie is en was enorm bij de bevolking door de verschillende religies, het onder-wijs, de radio, TV, grote kranten etc..

Door de huidige satanische machthebbers en het corrupte machtssysteem in Nederland ben ik behoorlijk mijn motivatie verloren om überhaupt nog iets te doen in mijn leven. Ben daardoor enorm gecrasht in mijn hoofd. Mijn job (bedrijf) kon ik niet meer naar behoren doen, doordat ik een enorme drang in me had op zoek te willen gaan naar de waarheid van ons Aardse bestaan en deze uit wilde dragen middels social media. Het onderzoeken en uitdragen van informatie aan de bevolking doe ik nog steeds erg graag en met volle overtuiging.

Ja, ik ben diep gegaan en heb in een zeer diep dal gezeten, waar ik nu weer langzaam aan het uit klauteren ben. Soms vraag ik me echter werkelijk weleens af of ik dan de enige ben die zo enorm op z'n bek is gegaan de afgelopen jaren en daardoor in een negatief daglicht is komen te staan. Soms denk ik weleens dat ik de grootste crimineel ben in Nederland. Daar sommige mensen soms geen spaander heel laten van mijn eigenwaarde.

Ik ontwaakte dus in 2001 door de aanslag 9/11 in New York, maar kon nooit verder graven naar info, de diepte in zeg maar. Ik wist en voelde wel aan dat er machthebbers waren achter de schermen, een schaduwregering. Toen mijn jongste broer in de nazomer van 2015 begon over de Bilderberg groep ben ik niet meer opgehouden met lezen. Heb heel het internet afgestruind, op zoek naar informatie. Mijn bedrijf ging er gaandeweg steeds meer onder leiden, het ging snel bergafwaarts en was niet meer te redden.

Toen ik ontdekte dat onze samenleving is gebouwd op satanische grondvesten (13 satanische bloedlijnen), waarbij babies en kinderen ritueel worden geofferd en dat onschuldige kinderen ingezet worden bij precaire feestjes, waarbij mensen met topfuncties chantabel worden gemaakt, doordat ze worden gefilmd bij het plegen van seksuele handelingen met minderjarige kinderen, is er iets geknakt in mij. Ik nam mij toen voor om alles-op-alles te zetten om dat zo snel mogelijk te laten doen stoppen. Op Facebook heb ik daarom verschillende groepen opgestart, waaronder "Het Ronde Huis in Nunspeet". Ook op Telegram heb ik diverse groepen en kanalen opgestart, waaronder het GESARA kanaal.

Toen ik dus ontdekte dat er satanisten (psychopaten) zijn die kinderen satanisch martelen heb ik keuzes gemaakt die ik normaal nooit had genomen of had durven nemen, vanwege mijn eigen normen en waarden waarmee ik ben opgegroeid.

De klanten die zijn benadeeld door mijn ontwakingsproces zal ik hierover een schrijven zenden, (zodra mijn backoffice weer open is), waarom hun bestelling tot heden niet is uitgeleverd of is terugbetaald en zal ze dan alsnog mijn excuses aanbieden dat ik een periode heb overleefd van hun gedane betalingen en wat ik met het geld heb gedaan. Ik hoop dat ze dan mijn aanbod ter genoegdoening zullen accepteren wat ik hen op dat moment aan kan en wil bieden en mijn excuses zullen aanvaarden.

De bestellingen die ik nog wel kon uitleveren in die periode (omdat ik die nog voorradig had of nog inkopen) heb ik altijd wel uitgeleverd. Heb vele bestellingen dus wel uitgeleverd, maar vele bestellingen dus ook niet. Weet ook dat er al vele bestellingen zijn terugbetaald de afgelopen jaren of dat alsnog de bestelling is geleverd. Niet iedereen heeft z'n klacht ingetrokken namelijk.

Neset Temirci had het plan opgepakt, (althans dat verkondigde hij steeds), dat hij openbaringen wilde doen aan de bevolking middels een studio en dat hij onder andere de echte moordenaars van Pim Fortuyn en Els Borst bekend wilde maken. Om de studio van de grond te krijgen en Neset Temirci staande te houden om mensen te kunnen bezoeken die interessante en belangrijke info hadden voor Neset Temirci voorzag ik Neset Temirci van contant geld of schreef dat per bank naar hem over. Of naar de rekening van zijn zoon. Ik heb Neset Temirci in totaal circa € 30.000,- geleend. Het bedrag wat ik heb geleend aan Neset Temirci heb ik niet exact bijgehouden. Echter is het meeste daarvan wel terug te leiden en te zien aan de opnames die ik deed per bank of de bankoverschrijvingen die ik deed.

Soms had ik geld gereserveerd om weer nieuwe producten in te kunnen kopen, maar soms leende ik dat geld eerst uit aan Neset Temirci, met dien verstande dat hij het dan aan mij teruggaf wanneer ik het echt nodig had om producten in te kunnen kopen. Echter gaf hij mij dat nooit terug. Heb ooit een keer contant 300 euro van Neset Temirci teruggekregen toen ik in Duitsland was. Dit was halverwege 2018. (Heb 14 jaar in Duitsland gewoond, vanaf 2005 tot 2019). 

Neset Temirci had altijd wel weer een reden (uitvlucht) dat hij het geld was kwijtgeraakt, verloren of dat het gestolen was van hem en dat hij het om die reden niet kon terugbetalen.

Tevens heb ik Bart van Well financieel ondersteund die een Rechtszaak (getuigenverhoor) had aangespannen tegen de Staat der Nederlanden wegens het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen door hooggeplaatsten in Amsterdam in de jaren 80 en 90. Er is nog veel materiaal over Bart van Well te zien op internet. Onder andere deze video van Bart van Well: https://youtu.be/EWKgjjGgcP4

Over Prinses Juliana

Johan Oldenkamp (Pateo TV) heeft bewijsmateriaal van de familie Van der Grift dat Nederland een nep Koningshuis heeft (Juliana was een burgermeisje en heette officieel Klaartje van der Grift).

Zie video over Prinses Juliana: https://youtu.be/sjtzAXn7pR8

Drugstransporten

John Baselmans heeft veel bewijsmateriaal verzameld over nep Koning Willem Alexander, die drugstransporten mogelijk maakt vanuit de Caribische eilanden naar Nederland. De bewijzen hiervan heeft John Baselmans opgeschreven in zijn vele boeken. Google maar eens naar John Baselmans en zijn boek "Dimensies". Dan ga je ook ontdekken wanneer en waarom satanische rituelen zijn ontstaan binnen onze Samenleving.

Oke, ik geef nu toe dat ik zeer naïef ben geweest en dat alles anders is gelopen als dat ik had gehoopt. Mijn drang om het corrupte regiem, het nep koningshuis en de kinderhandel te exposen was en is bijzonder groot. Daarom heb ik ook zoveel financiële risico's genomen, is het zover gekomen en ben ik uiteindelijk op een nulpunt gestrand. Ik bezit nu slechts nog wat kleding, een laptop en een telefoon.

Nadat er een einde kwam aan het contact met Neset Temirci op 5 mei 2019 had ik het gevoel dat Neset ooit weer contact met mij zou opnemen. Immers onze Missie is en was nog niet afgesloten. Namelijk het exposen van het corrupte regiem en het nep koningshuis in Nederland.

Neset Temirci nam in augustus 2021 vanuit Turkije contact met mij op. Heb ruim 2 jaar geen contact met hem gehad. Neset Temirci is nu van plan zijn Missie af te maken wat Nederland betreft. Namelijk het exposen van het corrupte regiem en de wanpraktijken van het nep koningshuis.


Resumerend...

Ondanks wat ik allemaal meegemaakt en gedaan heb, ben en blijf ik een rechtvaardig mens in mijn hart. Ik ga altijd voor de Waarheid zoals die werkelijk is, zodat er uiteindelijk Gerechtigheid kan plaatsvinden. Mijn overtuiging is dat dit alleen mogelijk is met de Waarheid zoals die werkelijk is en wanneer je schoon schip maakt met jezelf en je omgeving en met je billen bloot gaat. Zoals ik dat nu met dit schrijven heb gedaan, waarmee ik eind 2020 mee ben begonnen.

In de afgelopen jaren had ik ook een website, groep en pagina (vanaf 2015) aangemaakt met de naam VOLK WORDT WAKKER. Hierop plaatste ik en anderen informatie om de bevolking te informeren. Heb ook geld gebruikt om de pagina van VOLK WORDT WAKKER te promoten. Voor de website VOLK WORDT WAKKER die ik toen had, betaalde ik maandelijkse bedragen om de backoffice open te houden. De backoffice is hiervan nu gesloten, omdat ik de maandelijkse betalingen niet meer heb kunnen voldoen, doordat ik uiteindelijk financieel en maatschappelijk totaal gecrasht en vastgelopen ben.

Ondertussen zijn er door mijn inspanningen en inzet van de afgelopen jaren veel mensen ontwaakt of verder ontwaakt, die mij hiervoor erg dankbaar zijn. Dat doet me goed. Ik heb ze daarbij ook tools (info) aangereikt om eens bij zichzelf naar binnen te kijken.

Buitenaards Contact

Veel mensen zijn nu ook op de hoogte van Buitenaards contact, Ufo's en Moederschepen. Ga eens Gina Maria Colvin Hill volgen op youtube of Facebook wanneer je hier interesse in hebt. Of bezoek Ans Hoornweg haar website eens (www.anshoornweg.nl) of de website Anton Teuben (www.antonteuben.nl).

Veel succes met je ontwakingsproces!

Ufo meldpunt

Kijk ook eens op het Ufomeldpunt: www.ufomeldpunt.nl

Negatieve entiteiten

Het begrip argonten en negatieve entiteiten is nu ook bij veel mensen bekend geworden. Wat tot nu toe een zeer onbekend fenomeen was. Ik zal hier direct onder enkele links plaatsen voor diegenen die hier nu meer over willen weten en wat andere interessante info.

Tip: Klik de onderstaande websites eens aan en ga eens rustig lezen.

https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

https://www.wanttoknow.nl/overige/archonten-aangenaam-bizar-fenomeen/

De website hieronder is ook heel erg interessant.

https://hetgrotereplaatje.nl/index.php

Engelen of numerieke getallen zijn ook interessant wanneer je dit herkent, evenals de Gidsen in je leven.

https://www.helderziende-paragnosten.nl/dezelfde-getallen-zien.php

https://www.nieuwetijdskind.com/meestergetallen-drievoudige-dubbele-getallen-engelen-doreen-virtue/

Succes met het doorlezen!

Tip: Beluister deze video eens, lees hieronder waarom.

De man hierboven links ken ik persoonlijk (Tilasmi Frigge).

De man hierboven rechts is Marcel Messing.

We zitten nu in een enorme verandering, we zitten in een stroomversnelling van veranderingen.

Marcel Messing beantwoordde in 2014 enkele vragen in het interview met de Ommekeer.

Hoe moet je je nu als mens gedragen terwijl je je huis kwijt raakt of zonder hulp in een bejaardentehuis zit?

Onze mensenrechten worden ons systematisch afgenomen!

Het is alweer 2022!

The Great Awakening is momenteel in volle gang.

De strijd is heftig maar broodnodig.

De beschuldigingen over mij

Hieronder vind je verschillende info links waarin mijn naam 'Dienie Kars' of 'Dienie Wakker' of één van mijn bedrijven negatief wordt genoemd. Weet ook dat er al vele bestellingen zijn terugbetaald de afgelopen jaren of dat alsnog de producten zijn afgeleverd. Niet iedereen heeft z'n klacht ingetrokken namelijk wat op de websites is vermeld. Waarom ik dit publiceer? Iedereen mag het weten, zodat ook jij voor eens en altijd op de hoogte bent over mij. Ik wens dat ik daarna een nieuwe start kan gaan maken in mijn toekomstige leven, mag dat? Ook ik heb inmiddels geleerd van mijn verkeerde beslissingen en mijn fouten!

Persoonlijke aanvallen op mij

Je kunt je nu afvragen wanneer mensen artikelen schrijven over mij, zoals hieronder opgesomd, door wie ze worden betaald en wie ze nu uiteindelijk dienen, het Duister of het Licht. Chris Klomp lijkt een opdracht te hebben gehad om alle Waarheidsvinders en Klokkenluiders door de mangel te halen en belachelijk te maken. Wellicht in de hoop dat diegenen die nog niet zijn ontwaakt afhaken bij mij, zodat de Waarheid over de moordende en plunderende satanische elite (corrupte regiem) verborgen blijft voor de bevolking.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/een-big-brother-app-nee-bedankt/

https://www.retecool.com/dienie-kars-is-niet-helemaal-wakker-en-dat-komt-door-5g-erhh-door-oprutte/

https://chrisklomp.nl/brandende-masten-de-terreur-van-complotwappies/

De beschuldigingen over mij


Webshops (mijn vorige bedrijf)

https://opgelicht.avrotros.nl/forum/webwinkels-f24/vogelvoederhuizen-nederland-webshop-t23981.html

Mijn financiële problemen kan ik oplossen met geld, een welgemeend excuses en gepaste woorden.

Besef heel goed, wat hieronder staat geschreven:

Babies en kinderen die zijn verkracht, mishandeld en vermoord door hooggeplaatsten, satanisten en gewetenlozen worden nooit meer levend. Dit is met geld nooit meer goed te maken. Bekijk het interview van Ronald Bernard, hij doet een boekje open over de satanische rituelen in de bankenwereld. Ronald crashte nadat hij weigerde aan satanische rituelen deel te nemen en heeft daarom nu een andere naam aangenomen, een schuilnaam, nadat hij uit de bankenwereld is gestapt.

De video hieronder geeft veel inzicht

Link video Ronald Bernard: https://youtu.be/eifJy4CdSTU

Micha Kat (onderzoeksjournalist)

Micha Kat deed tot ruim een jaar geleden (sept. 2021) bijna elke dag verslag van de liegende media, satanisten en psychopaten die Nederland regeren middels zijn website https://revolutionaironline.com/

Micha Kat zit ondertussen al meer dan een jaar in de gevangenis, omdat hij van diverse zaken wordt beschuldigd, omdat hij de Waarheid zei wat het daglicht niet verdroeg. Micha werd op 31 augustus uitgeleverd door Noord-Ierland aan Nederland.Micha ken ik persoonlijk, ik bezocht hem een kleine week in september 2017 toen hij in IJsland was.

Op de websites https://www.stopworldcontrol.com/ en https://herstelderepubliek.wordpress.com/zul je ook veel info vinden over de criminele machthebbers achter de schermen.

Tip: Informeer jezelf en doe zelf ook onderzoek.

De macht achter de schermen

Door satanische rituelen worden functionarissen op topfuncties (hooggeplaatsten en topambtenaren) chantabel gemaakt, waardoor zij door de hoge druk (chantage) beslissingen nemen, die zij in een normaal leven nooit zouden nemen. Op deze wijze houden de machthebbers achter de schermen hun macht in stand, zodat ze de bevolking onder controle kunnen houden door middel van misleiding en onderdrukking. Dit schijnt vroeger door de Annunaki te zijn ingevoerd.

Slachtoffers van satanische rituelen

Bekijk de onderstaande video van Anneke Lucas en lees ook de onderstaande website eens door over Toos Nijenhuis en Anne Marie van Blijenburgh. Zij werden seksueel misbruikt en ondergingen satanische rituelen gepleegd door hooggeplaatsten. Het is gruwelijk en heftig wat ze hebben meegemaakt.

Anne Marie van Blijenburgh is een Nederlandse ITCCS-getuige. Ze was getrouwd met Kees van Korlaar en vertelde in haar getuigenverklaring dat hij samen met zijn broer onderdeel was van een crimineel syndicaat, dat binnen Nederland bekend staat als de 'Octopus'. Anne Marie vertelde dat de Korlaarbroers in opdracht van het Nederlandse koningshuis kinderen regelde die tijdens martelfeestjes, (waarbij de politieke top aanwezig was), werden doodgemarteld.

Anne Marie beschrijft een zogenaamd hotel in de buurt van Zwolle. Ze noemt allerlei mensen bij naam, zoals voormalig ministers en Kamerleden waaronder premier Mark Rutte en Kamerlid Geert Wilders. Ook de top van het leger en justitie waren volgens haar bij dit soort praktijken aanwezig.

Lees verder op de website: https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/


Het negatieve van mijzelf probeer ik nu om te zetten in iets positiefs, zodat de bevolking massaal gaat ontwaken!

Wanneer je de bovenstaande video hebt beluisterd begrijp je mij misschien beter waarom ik ooit gekozen heb om mij in te zetten om de bevolking te laten doen ontwaken en verder te laten doen ontwaken. Door dit onderwerp (satanische rituelen) werd ik gedemotiveerd om mijn werk nog naar behoren te doen. Er knakte iets in mij. Ik dacht toendertijd, als dit waar is ga ik alles op alles zetten om deze informatie naar buiten te brengen. Alles heeft een reden waarom iets gebeurt in je leven, ja daar ben ik van overtuigd. Ik hoop dat we allemaal eens heel goed gaan nadenken in welke wereld we momenteel leven.

Tip: Verenig je met gelijkgestemde mensen en denk en handel in goede oplossingen, zodat de wereld verandert in een liefdevolle en harmonieuze samenleving ❤️

Dank voor het lezen van mijn levensverhaal en onthullingen!

Ik sluit graag af met een liefdevolle en hartelijke groet,

dank voor je tijd en aandacht.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Wil je reageren op mijn verleden?


Of op mijn onthullingen? Of op mijn maatschappelijke en mentale crash in mijn leven?

Stuur jouw reactie dan naar mijn e-mailadres info@dieniekars.nl

Of middels het onderstaande contactformulier.

Dank je wel.

MIJN NIEUWSTE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...