Martin de Witte (advocaat) en Bart van Well
Martin de Witte (advocaat) en Bart van Well

Waarom werd nooit iets met deze verklaring gedaan door het OM?

Omdat er hooggeplaatsten bij waren betrokken!

Verklaring van Bart van Well

Onderstaand artikel werd in 2011 gepubliceerd op Klokkenluider Online, de website van Micha Kat:

JORIS DEMMINK MISBRUIKTE KINDEREN SAMEN MET PRINS CLAUS IN DE KELDER VAN FRITS SALOMONSON * GETUIGE-SLACHTOFFER LEGT GEDETAILLEERDE VERKLARING AF TEGEN KLOKKENLUIDERONLINE * WE ZIJN BEREID DE NAAM VAN DE GETUIGE TER KENNIS TE STELLEN VAN HET LANDELIJK PARKET

Bron ► https://www.boublog.nl/2017/09/10/seksueel-geweld-en-bart-van-well/

Hieronder volgt een transcript van aantekeningen gemaakt door Micha Kat van een interview gehouden op zondag 16 januari 2011 te Hellevoetsluis. De identiteit van de bron is bekend bij deze site en kan worden onthuld aan het Landelijk Parket als het OM toezegt de bron te respecteren in zijn rechten.

De bron heeft ook schriftelijk bewijs gegeven voor zijn eminente status in het dossier-Demmink door ons een briefje te geven met twee 06-nummers van 'Leen en Ben', leden van de Rijksrecherche die eind jaren '90 betrokken waren bij het Rolodex-onderzoek.

Tevens blijkt het belang van de bron uit het feit dat hij heeft bewezen de bron te zijn van een explosief artikel dat op 7 december 2004 werd gepubliceerd op Kleintje Muurkrant over een pedo-bar in de Amsterdamse Paardenstraat (de 'Festival Bar') waar mensen als Ed van Thijn, Paul de Leeuw en Andre van Duin kinderen verkrachtten. Kort na de publicatie van genoemd stuk werd deze bar gesloten. Hier vindt u de tekst van dit artikel. Hieronder de explosieve verklaring van deze bron zoals opgetekend in de agenda van Micha Kat.

Ik ben een anonieme getuige in het Rolodex-onderzoek (1998). In 1999 zou ik meedoen aan het Leidsch Cabaret Festival. Dat werd mij toen verboden door CID Kennemerland. Ik ben nu opgenomen in het Delta Ziekenhuis in Hellevoetsluit wegens depressie. Ik zit aan de medicatie. Mijn behandelend psychiater is Lionel Nurmohemmed.

In de tijd van het Rolodex-onderzoek sprak ik met de rechercheurs Leen en Ben (geeft een oud briefje met de tekst: Leen & Ben; 06-53443401 (Leen); 06-53 (3?) 68191 (Ben)) van CID Kennemerland. De OvJ in charge was mevr. van Luijn. Ik ben in de martelkamer geweest van Frits Salomonson op de Keizersgracht 497. Daar ben ik misbruikt door Karel Maasdam. Deze is veroordeeld met name op basis van mijn verklaringen. Ik heb ook verklaard tegen Arthur Tukkers en 'Ducedo', de codenaam van Charles Geerts. Ook heb ik verklaard tegen 'Duitse Willy', een ronselaar van Lothar Glandorf. Ik ging met Ger van Roon naar Worclaw in Polen. Ik was toen 15. Hij werkte op een universiteit. Ik werd in een auto met prive-chauffeur naar zijn appartement gereden in Amsterdam-Noord. Daar heb ik ook Joris Demmink ontmoet. In dat appartement ben ik misbruikt. In heb Demmink ook ontmoet in de Amstel Club in de Paardenstraat. Ik schreef daarover een stuk op stelling.nl [Kleintje Muurkrant]. Ed van Thijn, Paul de Leeuw en Andre van Duin kwamen daar ook. Kort daarna is die tent gesloten. Je kunt het gerust de 'Nederlandse Pinokkio Bar' noemen.

Een andere bar van belang is de Festival Bar, ook wel de Cupido Bar genoemd. Ger van Roon kwam daar ook. Dus ik heb Demmink op twee plaatsen ontmoet: bij van Roon thuis en in die Amstel Club. Waarschijnlijk ook nog in de club op de Insulindeweg 106. Hoe ik weet dat het om Joris Demmink gaat? Gewoon: het brilletje, het is een viezerik. Hij wilde vieze, extreme dingen in bed. Men sprak hem aan met Joris. Marc Dutroux heb ik twee keer ontmoet. Hij kwam langs op de Insulindeweg [dit is ondermeer bevestigd in publikaties in Die Welt, hier na te lezen]. Ik heb nu drie dochters van 7, 4 en 2 jaar. Het kindermisbruik door het pedo-netwerk moet stoppen.

Ik zat vanaf mijn 14e jaar in het circuit. In het pretpark De Eemhof werden films gemaakt. Daar huurden ze dan twee appartementen. Ik ben op mijn 14e weggelopen van huis. Mijn vader was een alcoholist. In Amsterdam ben ik opgepikt door Arthur Tukkers die werkte voor Ducedo. Ik ben naar zijn huis gebracht op de Oude Schans 53. Daar kreeg ik drugs en pillen. Na korte tijd moest ik met Maasdam mee naar de Festival Bar. Ik herhaal hier dat Joris Demmink mijn heeft misbruikt in Amsterdam Noord bij Ger van Roon thuis.

In 2000 heb ik uitgebreid verklaard aan de NOS, aan Lex Runderkamp en Robert Bas. De NOS heeft mijn verklaringen in een kluis. Ik ben ook naar de kelder gebracht van Frits Salomonson en daar misbruikt. Daar heb ik Prins Claus ook gezien. Ik heb daar ook mensen gezien die later spoorloos zijn verdwenen.

Demmink had vooral anale seks met jonge jongens. Het is een machtswellusteling. Hij is SG geworden omdat hij belastend materiaal heeft over Claus dat is opgenomen bij Salomonson. Ik ben bereid dit voor de camera te verklaren. Mijn advocaat is M. de Witte, maar hij heeft niets voor mij gedaan. Hij zou diverse aanklachten indienen, ook tegen Demmink. Ook voor het lekken van opsporings-informatie. Robert Bas van de NOS heeft me gekoppeld aan de Witte. Over de NOS wil ik nog een ding zeggen: Hans Laroes is ook chantabel.

Ik werd in een zwarte auto naar het huis gereden van Salomonson. Daar was veel marmer. Een hele grote woonkamer. Rechts naar beneden ging een trap naar het sousterrain. Daar hingen mutsen van leer, zwepen, dildo's en kettingen, van alles. Ik ben daar een keer geweest. Ik heb prins Claus daar gezien. Ik was onder invloed van middelen en ben daar gepenetreerd. Demmink heeft contacten met buitenlandse veiligheidsdiensten. Hij heeft deze het materiaal van Claus toegespeeld.

Mijn vizier staat op scherp. Ik heb goede dekking want mijn vriendin is Surinaamse en heeft hechte banden met Desi Boutserse. Toen ik 18 werd ben ik met mijn eerste vriendin gevlucht naar Tiel. Eerder was ik ook al gevlucht, naar Posterholt. Daar zat ik een tijd bij een boeren gezin.

------------------

Tot zover de verklaring van Bart van Well in 2011 tegen Micha Kat. Natuurlijk zijn er mensen die dit niet willen geloven. Het is ook te erg om waar te zijn! Maar deze verklaring is beslist niet ontsproten aan de fantasie van een dolle Kat. Het lijkt me dat dit wellicht het ware verhaal is achter de Bart-van-Well-verhoren. Toen het juridische theater ten einde was, leek het doek te vallen voor Bart van Well. Zijn enige podium is nu YouTube, waar filmpjes van hem op staan. Uit deze filmpjes heb ik een keuze gemaakt. Dat wil niet zeggen dat ik het in alle opzichten eens ben met Bart van Well, maar ik vind het wel belangrijk dat zijn stem gehoord wordt.

Terug >>

Klik op de bovenstaande link en oordeel zelf.

Wilt U reageren op deze info?


Of heeft U een opmerking of een vraag?

Stuur Uw reactie dan naar:

 info@freedom-for-all.com