KIM GOGUEN


Wie is Kimberly Ann Goguen?


Kim Goguen wil een einde wil maken aan de menselijke slavernij die al meer dan zestienduizend jaar op onze planeet bestaat!


Dit heeft Kim Goguen veel vijanden en weinig vrienden opgeleverd!

Maar dat gaat zeker veranderen als de mensheid eindelijk echt wakker begint te worden met de feiten over hoe, wanneer, waarom en door wie menselijke slavernij werd opgelegd aan onze planeet.


Kimberly Ann Goguen draagt veel hoeden. Haar rol is onbekend bij de meerderheid van de mensen over de hele wereld. Ze is echter zeer bekend bij leden van de Deep State.

Een van de redenen hiervoor is dat ze hun kwaadaardige voorganger, Marduke, meer dan tien jaar geleden verving. Haar voorganger was de leider van de cabal, niet de leider van het volk, in het minst de verbeelding. Maar in werkelijkheid was hij ook niet hun leider. Ook zij waren zijn slaven, maar zo zagen ze het niet. In feite zien velen het nog steeds niet zo.

Kim is de eerste persoon die deze stoel bekleedt en die een einde wil maken aan de menselijke slavernij die al meer dan zestienduizend jaar op onze planeet bestaat, niet bestendigen. Dit heeft haar veel vijanden en weinig vrienden opgeleverd. Maar dat gaat zeker veranderen als de mensheid eindelijk echt wakker begint te worden met de feiten over hoe, wanneer, waarom en door wie menselijke slavernij werd opgelegd aan onze planeet.

Bron ►https://justempowerme.com/who-is-kimberly-ann-goguen-aka-kim-possible/

Over het ontstaan van de Trust

Hopelijk komt er hiermee ook meer transparantie, want voorheen was er onvoldoende ruimte om in alle openheid vragen kunnen stellen over het ontstaan van de Trust en de rol van de trustee.

Klik op de onderstaande website voor meer info over Kim Goguen.

https://www.ellaster.nl/2020/05/24/nieuwe-nieuwszender-presenteert-kim-goguen/

Waarheid vibreert op een specifieke frequentie, je hoort het niet alleen je voelt het ook...