DIENIE KARS

Wie is Dienie Kars?

Dienie Kars (geboren op 22 oktober 1965) is de eigenaar van dit platform en blog Freedom for All ❤️ Worldwide


Ter afsluiting:

Dit artikel zal ik (Dienie) daarom in de 'ik'-vorm schrijven.

Okay, nog maar een keer dan mijn verhaal, wanneer het voor sommigen nog niet helemaal duidelijk is...

Heb nog heel wat goed te maken met diverse mensen...

Heb vele schuldeisers...

Veel mensen krijgen nog geld van mij...

En veel creditnota's dien ik nog terug te betalen aan mijn klanten.

Wanneer je mijn blog leest kun je gaan ontdekken hoe mijn schulden zijn ontstaan.

En als je het dan nog niet begrijpt, dan zul je het in dit aardse leven nooit meer gaan begrijpen, na alles wat ik tot heden heb gepost. Dan is het en blijft het wat het is...

Zo God wil zal gaan geschieden!

Je bent hier om de weg van ego naar hart te bewandelen 💚

Net als alle anderen. De kern is hetzelfde, de manier waarop is soms helemaal anders. Voor sommige mensen is de manier om van ego naar hart te bewegen, het losbreken van volgzaamheid. Voor anderen is de manier zich niet verantwoordelijk te voelen voor de gevolgen van de volgzaamheid van anderen.

Het artikel hieronder schreef ik vandaag in de Vrije Krant, een eigen initiatief van mij deze krant.

Zie link ► https://www.devrijekrant.nl/l/er-komt-geen-adempauze-meer/

Al langere tijd merk ik dat het schrijven mij bevrijd van mijn gevoelens van onmacht, pijn, verdriet, frustraties, boosheid en woede wat ik in mijn aardse leven tot nu toe heb ondervonden en ervaren.

Als kind kreeg ik een boodschap mee dat ik de bevolking moest gaan informeren. Ik wilde niet terug naar de Aarde, want daarboven voelde het goed, daar voelde ik een gevoel van liefde, respect en harmonie.

Door de boodschap van Boven doe ik datgene wat ik nu al enige jaren aan het doen ben, de bevolking informeren, door middel van mijn vlogs, video's, interviews, websites, plaforms, berichten, artikelen en schrijfsels.

In 2001 ontwaakte ik door de aanslag 9/11 op de Twin Towers in New York, dit bleek geen aanslag te zijn, maar een vooraf geplande operatie, door de machthebbers achter de schermen. Om drie torens in een vrije val beweging in te laten storten. Daardoor werd ik getriggerd om onderzoek te gaan naar de machthebbers achter de schermen en uit te zoeken wie God is. In 2001 ontwaakten vele mensen door deze false flag aanslag.

Mijn mijmering op dit moment...

Heb altijd grote vraagtekens gehad bij het maken van een boekhouding voor de belastingdient en dan een deel van de nettowinst af te moeten dragen aan de belastingdient. De belastingdienst is de grootste parasiet van Nederland en de dollarhel van SHELL en de bankenwereld hield de nep wereld mede jarenlang in stand.

Zogenaamde ontwikkelingshulp hield de derde wereldlanden jarenlang in armoede. grondstoffen werden jarenlang geroofd in deze landen door grote multinationals. De ontwikkelingshulp bleek een rookgordijn om de bevolking het gevoel te geven dat er iets werd gedaan. Het geld verdween in de zakken van initiatiefnemers van vele zogenaamde goede doelen. Daar kwam ik jaren geleden ook achter. 

Gelukkig gaat de Mensheid nu massaal ontwaken!

Doordat ik mijn relaties beëndigde met de mannen die ik heb gehad in mijn leven, moest ik iedere keer opnieuw beginnen. Dit kostte veel tranen, energie, tijd en geld. Maar nu ben ik erachter gekomen dat alles een reden heeft. Mijn relaties met verschillende mannen bracht mij vele inzichten bij en een andere kijk op de wereld. Ook leerde ik veel van ze, maar vooral ook over mijzelf.

Her en der leende ik geld van bekenden om niet te verzuipen in de maatschappij en om mijzelf staande te houden in de schijnwereld, die werd opgetuigd door slimme mensen, waarbij het geweten was uitgeschakeld. Nu weet ik waardoor dat kon gebeuren. Doordat er in hoge kringen mensen chantabel worden gemaakt door deelname aan satanische rituelen. Mensen op topfuncties werden gezet en vooraf chantabel werden gemaakt. Daardoor maakten ze belissingen wat ze in een normaal leven nooit zouden doen.

Doordat ik een jaar of 6 geleden mijn geld weggaf en uitleende aan Neset Temirci en andere mensen financieel ondersteunde, wat ik ter beschikking had voor mijn bedrijf, ben ik uiteindelijk compleet gecrashed.

Heb nog heel wat goed te maken met diverse mensen...

Heb vele schuldeisers...

Mensen helpen en ondersteunen, ik doe het nu anders!

Ik doe het nu anders, ik motiveer nu de mensen om in hun eigen kracht te gaan staan. Hun eigen kennis en talenten te gaan gebruiken, te verbinden en samen te gaan werken met elkaar, kennis te delen en humanitaire projecten op te starten wat op dit moment in hun eigen vermogen en mogelijkheden ligt. En vooral eigen keuzes te maken in hun leven. Wij zijn onze eigen baas, Wij zijn zelf de creators van ons aardse bestaan!

Bij Gerrie Hijmans heeft dat heel goed uitgepakt, ben trots op deze man!

Ga hem eens volgen, hij is nu bezig met de aankoop van grond en het verbouwen van eigen voedsel in Kenia.

Zie link ► https://www.freedom-for-all.com/l/project-black-and-white/

Gerrie Hijmans schreef op 12 mei 2022:

"Ik ben een mens van vlees en bloed net als u.

Ik ben geboren als een vrij mens net als u.

Hoe kan het dan dat jij en ik iedereen verplicht wordt geacht om wetten op te volgen die gemaakt zijn door machthebbers.

Hoe kan het dat diezelfde machthebbers ons mogen gebruiken voor eigen gewin.

Waarom mogen wij niet onze eigen keuze in ons leven maken.

Van wie hebben deze machthebbers de aarde gekocht, waar is dat bewijs.

Het schijnt dat de meeste mensen zich comfortabel voelen hierbij.

Helaas voor hun ik niet.

Het valt mij ook op dat in de tweede kamer dit soort vragen niet gesteld worden.

Jammer want dit zijn wel de belangrijkste vragen waar een antwoord op moet komen.

Ikzelf, ik moet niets, ik doe wat ik moet en hoor te doen, elite nee ik wil jullie ver uit het leven houden van mij.

Blijf af van de mens, natuur en dier."


Ja beste mensen, we moeten het zelf gaan doen!

Het is een Magisch Nu, ik voel het aan alles...

Alle leugens worden binnenkort geopenbaard aan heel de wereld.

Mijn boodschap:


Wacht niet op die ander...

Doe vandaag wat je steeds uitstelt...

De tijd is Nu van Doen!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)