Vertaal deze pagina naar:

MIJN HERINNERINGEN HOE IK MIJN BOODSCHAP KREEG ALS KIND OVER MIJN AARDSE MISSIE IN DE HUIDIGE TIJDLIJN

16-11-2023

Mijn herinnering waar ik was toen ik de boodschap als kind kreeg lijkt sterk op deze afbeelding.

Dit is de eerste keer dat ik iemand een kijkje laat nemen in mijn herinnering over mijn aardse Missie die ik in een Moederschip kreeg tijdens het verkondigen van deze boodschap aan mij.

Ik wilde absoluut niet terug naar de aarde, want ik vond het echt vreselijk daar; al die haat, minachting en jaloerse blikken, maar ik had geen keuze. Ik moest terug naar de Aarde om mijn aardse Missie te doen die ik nu de afgelopen jaren heb gedaan. Nu begrijp ik ook wel waarom ik terug moest...

Ben blij dat ik mijn Missie tot heden heb kunnen vervullen...

Want het was echt keihard nodig, want we waren anders in handen gekomen van .........................

Met David Sorensen van de website STOP WORLD CONTROL sta ik in contact, wij helpen en ondersteunen elkaar waar we dat kunnen, wat in onze mogelijkheden ligt. Zojuist las ik een zeer belangrijke boodschap van David Sorensen die voor iedereen geldt die deze blog nu leest: 

"Sta geen verdeeldheid toe. Sommige mensen grijpen elke kans aan om verdeeldheid te zaaien in onze prachtige beweging. We zijn het tij aan het keren in ons land en de wereld. Elke dag worden miljoenen mensen wakker. De beweging staat op punt om te exploderen. Geef niet toe aan duistere gedachten, gevoelens en stemmen die het willen kapotmaken door verdachtmakingen en leugens. Samen staan we sterk. Verdeeld staan we nergens."


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


- Wordt vervolgd -

Mijn nieuwste blogs

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...