Vertaal deze pagina naar:

Rob Scholte

(Kunstenaar en .........................?)

Bron foto: https://denhelder.groenlinks.nl/nieuws/rob-scholte-museum-moet-als-het-half-kan-postkantoor-blijven
Bron foto: https://denhelder.groenlinks.nl/nieuws/rob-scholte-museum-moet-als-het-half-kan-postkantoor-blijven

Wie is Rob Scholte?


Vraag aan Rob Scholte (24 mei 2022)

Wat is dan jouw visie over de wereld waarin je leeft? Ik (Dienie Kars) ben erg benieuwd. Schrijf eens een eigen artikel op je eigen website en laat je Licht eens schijnen over het koningshuis, de overheid en Micha Kat.

Ik ben erg benieuwd naar jouw ziens- en denkwijze!


Rob Scholte Anno 2022


Mijn blog over Rob Scholte


Waarom ik deze blog schrijf?


Deze blog over Rob Scholte schrijf ik (Dienie Kars) vanuit mijn eigen visie, omdat er door mij persoonlijk het een en ander recht gezet dient te worden met Rob Scholte en Micha Kat. En vooral duidelijk gemaakt dient te worden aan volgers hoe de wereld van de alternatieve media in elkaar steekt en haar achterban (sponsors, belangenverstrengeling en vriendjespolitiek).

Wie wel of niet (direct of indirect) werkzaam is voor de criminele organisatie (De Staat der Nederlanden) en vooral wie de geldschieters zijn van de alternatieve media of erdoor worden gesponsord. Bijvoorbeeld door Peter Poot, Jan van Aken en/of andere geldkanalen, waarvan hun contacten gebaat zijn dat er een bepaald alternatief nieuws wordt verspreid aan de bevolking die is ontwaakt of bezig is te ontwaken.

Belangrijk is dat we ook inzicht krijgen welke alternatieve media kanalen informatie of bepaald nieuws bewust verzwijgen, verdraaien en/of achterhouden. Het is misschien voor sommige mensen best ingewikkeld als nieuwkomer of buitenstaander, I know. Maar desalniettemin neem ik jullie toch mee, voor diegenen die geinteresseerd zijn in mijn verhaal. In mijn wereld en die van Rob Scholte, die ik hierin centraal stel. Hoe ik erin sta als Waarheidsvinder, hoe ik in deze wereld ben beland en hoe mijn contact ontstond met Rob Scholte.


Kort gezegd gaat het eigenlijk hierom:


Wie spreekt de Waarheid:

Rob Scholte of Johan Segers?


Speelt Johan Segers een dubbelrol of vertelt hij een werkelijk waargebeurde story van seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik? Ik denk eerder het laatste, eigenlijk twijfel ik daar niet eens over.

Is Rob Scholte schuldig aan hetgeen Johan Segers over Rob Scholte beweerd? Want dat is nogal wat... Of zijn er onzichtbare negatieve krachten aan het werk achter de schermen die Rob Scholte met opzet in een slecht daglicht stellen? Met andere woorden is er een vorm van opzet en karaktermoord aanwezig bij Rob Scholte? Zoals ze dat ook bij Micha Kat hebben proberen te doen?

Of spelen er toch nog geheel andere zaken een rol hierin die ik nu misschien over het hoofd zie? Het zou zomaar kunnen. Daarom houd ik met alles rekening en houd ik alle opties (scenario's) open. Dit dien ik dus nu te onderzoeken. Echter kom ik helemaal niet uit deze wereld van de journalistiek. Ben vanzelf op dit pad terechtgekomen.

Echter alles heeft een reden. Niets is toeval, omdat het zo moet zijn. Daar 'troost' ik mij dan maar mee. Ben niet voor niets op dit pad gekomen. En ja, ik word hierin gestuurd, vanwege mijn Missie. Zo voelt het nu althans, kan het voor nu niet anders uitleggen.

UPDATE 14-03-2022


Eerst een stukje verleden van Rob Scholte. Nadat er een granaat ontplofte in de auto van Rob Scholte, waarbij hij zijn twee benen verloor, kreeg ik na publicatie ervan in een roddelblad een ingeving door dat ik ooit contact ging krijgen met Rob Scholte. Maar hey, ik wist toen nog niet dat ik dit ooit zou gaan schrijven wat ik hieronder schrijf...

Echt waar, het lijkt soms wel een digitaal horrormuseum vol met hersenspinsels van Rob Scholte wanneer je zijn website gaat bezoeken. Maar ik houd er vanaf nu mee op om daar te proberen het één en ander recht te zetten na mijn laatste bericht gericht aan Rob Scholte (zie afbeelding hieronder). Gelukkig deelt Rob Scholte sinds mijn bericht de laatste 2 dagen 'normale' berichten met spraakberichten van Micha Kat. Misschien heeft het geholpen? Maar waarom refereert hij nu naar "Leugens in oorlogstijd, huh?"

Laatste spraakbericht van Micha Kat is te beluisteren in het onderstaande artikel.

Artikel ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/steun-politiek-gevangene-micha-kat-onderzoeksjournalist-in-de-gevangenis-in-lisburn-noord-ierland/

UPDATE 24-02-2022


Oke, ik zal heel open zijn, het is een vermoeiend onderwerp deze complete kwestie wat zich afspeelt op social media over en weer, maar wel belangrijk om het een ander uit te zoeken wat wel en niet de Waarheid is. Anderzijds voelt het aan als een hoop afleiding in het grotere plaatje van ons bestaan als Mens.

Maar goed, heb ondertussen wat spraakberichten beluisterd van Johan Segers, die gericht waren aan Rob Scholte. Die spraakberichten zijn echt niet mals te noemen van wat Johan Segers stellig beweert over Rob Scholte en Wouter Raatgever. Scroll door naar beneden van de onderstaande website voor de spraakberichten.

Zie link ► https://robscholtemuseum.nl/freedom-for-all-dienie-kars-waarheidsvinder-en-blogger-rob-scholte-kunstenaar-en/

Ik zal hoor en wederhoor toepassen en zowel Johan Segers als Rob Scholte hierover benaderen.

Johan Segers heb ik al benaderd voor een telefoongesprek.

Rob Scholte zal ik nogmaals proberen te bellen.

Wouter Raatgever kan ik momenteel niet benaderen omdat hij in de gevangenis zit. Heb Wouter een keer uitgenodigd samen met zijn vriendin, zodat ik hen persoonlijk kon leren kennen. Heb Wouter een halve middag en halve avond gesproken en in levende lijve gezien. 

Volgens Denco had Wouter Raatgever een andere naam. Hij kon dit niet bewijzen, had dit alleen van horen zeggen toen ze samen in de gevangenis zaten. Volgens Denco had Wouter Raatgever hem ook uitgemaakt als pedofiel. We moeten onderzoeken wat er echt gaande is en wat op Waarheid berust.

Denco wil mij gaan exposen, nou jammer dan, alles van mijzelf wat ik tot heden heb meegemaakt en beleefd heb ik reeds opgeschreven. Zie ► https://www.dieniekars.nl/mijn-verleden/

- Wordt vervolgd -


UPDATE 23-02-2022


Al een tijdje was ik er mee bezig om Rob Scholte te gaan bellen, omdat hij contact heeft met Micha Kat (onderzoeksjournalist). Had eerder van Micha Kat z'n telefoonnumer gekregen, voor het geval Micha in de gevangenis zou belanden, wat nu al een tijdje het geval is. Ook met Neset Temirci had ik dat als eens geopperd dat ik Rob Scholte weleens telefonisch zou willen spreken over het een en ander. Neset Temirci heeft ook contact met Rob Scholte en ook met Micha Kat.

De reden dat ik contact heb gekregen met verschillende mensen in de alternatieve media en mensen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik is omdat ze op mijn pad kwamen. Toeval? Ik denk het niet, vaak heeft alles een reden. Door mijn contacten heb ik veel nieuwe mensen leren kennen de afgelopen jaren.

Heb gisteren voor de eerste keer dus telefonisch met Rob Scholte gesproken. Was best wel spannend hoe dat gesprek zou verlopen. Heb een uur lang gesprekn emt . Het was een fijn, maar ook een confronterend gesprek voor mij. Echter had ik Micha Kat al eens horen spreken met Rob Scholte middels skype, tijdens mijn bezoek aan Micha in IJsland, waar we toen een korte trektocht maakten door IJsland. Ik bezocht toen Micha omdat hem beter wilde leren kennen. Micha heb ik leren kennen door Bart van Well, waarmee ik begin 2016 contact kreeg.

Gelukkig nam Rob de telefoon nu op toen ik belde. Rob zei dat ik geluk had dat hij de telefoon aannam, hij zei dat hij dat meestal niet doet. De vorige keer, enkele maanden geleden (september vorige jaar) bleef het idd stil aan de andere kant van de lijn.

Toen ik jaren geleden over Rob Scholte de aanslag las in een roddelblad (Prive of Story denk ik), waarbij Rob zijn beide benen verloor en zijn toenmalige vrouw Micky Hoogendijk een miskraam kreeg, kreeg ik tegelijkertijd een ingeving. Een voorgevoel, dat ik Rob Scholte ooit zou gaan contacten. Dat ben ik nooit vergeten dat ik dat toen kreeg. Dat is  gisteren 22-22-2022 dus gebeurd ons eerste contactmoment. Heel mooi hoe dat Universum werkt. Ron is ook spiritueel, dus begrijp ik ook beter hoe hij nu in zijn leven staat.

Veel namen passeerden de revue tijdens ons telefoongesprek. De reden dat ik dit schrijf is omdat ik de ruis en onduidelijkheden wil wegnemen die ontstaan zijn bij onderzoekers en bij Rob zelf, doordat er video's in de omloop zijn, waarvan de stem bij een andere persoon hoort, wat een totaal ander beeld weergeeft dan het in werkelijk is.

De info die ik in elk geval de komende tijd ga onderzoeken en ga bespreken in deze blog staat in de volgende link ► https://robscholtemuseum.nl/?s=kars

De laatste tijd heb ik aan dit onderwerp weinig aandacht besteed, omdat ik bezig ben geweest ben met andere mensen en andere actule onderwerpen, die ook belangijk waren in mijn optiek. Echter voor nu de huidige ruis en onjuiste aannames een geheel eigen leven gaat leiden heb ik dit nu even voorrang gegeven.


Dit is speciaal voor jou Rob!

(Ik Dienie schrijf hierbij de Waarheid, zoals die is naar mijn perceptie):

Johan Segers wordt vergeleken met de stem van Johan Amsterdam. Dit zijn twee verschillende mensen. Toevallig heb ik met beiden contact, dus vandaar dat ik dit echt 100% zeker weet.

Johan Segers is niet Eric de Noorman, dit zijn twee verschillende mensen, heb met beide contact.

Dan heb je nog Denco, die veel ruis  veroorzaakt heeft door aan te sturen op onjuiste aannames. De stem in de onderstaande video van Micha Kat, die in gesprek is met een andere spreker, is die van Peter Poot en niet die van Jaap van Dissel, zoals Denco eerder deed suggereren bij mij en anderen.

Video gemaakt door Denco ► https://youtu.be/pyhhJZgOeNA

De reactie van Martin Vrijland zegt ook iets over hoe de alternatieve media in Nederland wordt aangestuurd. Deze reactie is onder de video te lezen die onder de tekst is gepubliceerd. En ja, voor diegenen die de info in deze blog lezen is het misschien niet zo goed te volgen of te koppelen. Tip: Spreek dan zelf de mensen aan waarover het gaat, mij bijvoorbeeld. Schroom niet om mij dan een mail te zenden:  info@dieniekars.nl


Over de alternatieve media

R E C T I F I C A T I E


Bericht: 24-02-2022

Rob Scholte beantwoord en leest mijn berichten weer op Telegram, dat is een feit!


Bericht: 23-02-2022

Er zijn wat misverstanden ontstaan of dat Rob Scholte mij (Dienie Kars) nu wel of niet had geblokkeerd op Telegram. Rob vertelde in het telefoongesprek van 22-02-2022 mij idd te hebben geblokkeerd op 09-12-2021, nadat ik op hem een paar vragen had afgevuurd die Denco had over Micha Kat.

Op 01-02-2022 ging Rob bij mij ineens (vanuit het niets) weer linken posten van de spraakberichten van Micha Kat, wat Rob voor 09-12-2021 ook reeds deed.  


Bericht: 02-02-2022

Rob Scholte heeft mij niet geblokkeerd op Telegram.

Daar ging ik echter wel vanuit omdat mijn laatste berichten met een paar vragen niet gelezen werden door hem. Had vandaag besloten een artikel hem te schrijven. Toeval? Alles heeft een reden. Zag in mijn backoffice dat ik al eerder een artikel over hem wilde schrijven. maar was er nog nooit aan begonnen.

Daarna keek ik naar ons Telegram gesprek (tussen Rob en ik) en zag dat hij daar gisteren berichten had geplaatst.

Ik ben dus te voorbarig geweest in mijn bevinding en heb hierin een fout  hierin gemaakt.

Een onjuiste conclusie getrokken dus.

Dus hierbij mijn oprechte excuses aan Rob Scholte!

Echter het artikel over Rob Scholte ga ik nog wel steeds schrijven.

Waarom? Zodat we misschien straks wat meer verbanden kunnen leggen wat er door diverse mensen aan informatie reeds naar buiten werd gebracht. Onder andere door Johan Segers.

Johan Segers sprak ik een paar dagen geleden per telefoon.

Johan Segers kwam op mij over als een man die gaat voor de Waarheid zoals die is.

Heb trouwens enorm veel respect voor Johan Segers, hoe hij er uiteindelijk uit is gekomen, na wat hij in z'n jeugdjaren heeft meegemaakt, namelijk seksueel en satanisch misbruik. Dat Johan Segers nog leeft is trouwens ook een groot wonder. Beluister deze video voor meer info over Johan Segers ► https://youtu.be/21fX3h5bhBY

Rob Scholte stuurde mij gisteren (01-02-2022) de onderstaande artikelen door (4 stuks).

https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-1-uit-her-majestys-prison-in-belfast-1-februari-2022/

https://robscholtemuseum.nl/nos-man-die-met-fakkel-bij-huis-van-sigrid-kaag-stond-gaat-in-hoger-beroep-nieuwsuur-zo-zijn-ze-met-elkaar-verweven-onrecht-tv-in-opstand-verklaring-van-eline/

https://robscholtemuseum.nl/johan-segers-aka-eric-de-noorman-geen-oude-koeien-meer-uit-de-sloot-halen-joost-belde-mij-zojuist-om-kwart-over-twaalf-iou-formulier-gerechtigheid-wordt-duur-betaald/

https://robscholtemuseum.nl/johan-segers-aka-eric-de-noorman-reactie-op-publicatie-rsmuseum/

In de onderstaande video wordt Johan Segers geinterviewd door Micha Kat.

Om door de bomen het bos te zien, dien je wel het één en ander door te nemen.

Voor de nieuwe instappers zal het niet makkelijk zijn.

In de 4 artikelen hierboven worden diverse onjuiste aannames gemaakt.

Dat verward alles enorm.

Wordt dat met opzet gedaan?

En zo ja, door wie?

Succes met jullie onderzoek!


- Wordt vervolgd -


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)