Vertaal deze pagina naar:

Trudi Verstegen

Wie is Trudi Verstegen?Deze geblondeerde dame (zie foto), Trudi Verstegen, lijkt slachtoffer te zijn geworden van satanisten in de bankenwereld en heeft zeer waarschijnlijk diverse en ernstige trauma's opgelopen, door het leven wat ze heeft geleefd en doordat haar kinderen bij haar zijn weggehaald, (weggenomen of weggehouden).

‼️ Pas op met Trudi Verstegen, ze gaat leugens over je verkondigen, wanneer je teveel in haar vaarwater terechtkomt of zij haar zin niet krijgt. Dit heeft ze bij Wouter Raatgever en Hans Meyer ook gedaan en nu ook bij Dienie Kars. Laat je niet misleiden door deze getraumatiseerde en gefrustreerde dame ‼️


Familiekarma


Misschien is het een idee voor Trudi Verstegen om eens te kijken welk familie karma er zit in haar familieopstelling. Wanneer je dat doorbreekt en oplost kan zij wellicht bevrijdt worden van oude vloeken en oud karma en zelfs misschien herenigd worden met haar kinderen wanneer zij haar gedachtekracht gaat inzetten en zich daarop gaat focussen. Dan gaat het zich vanzelf manifesteren. Wij zijn zelf de creators van ons aardse bestaan!

Telegram kanaal Trudi Verstegen ► https://t.me/gweverstegen

OVER TRUDI VERSTEGEN 13-01-2023


Een algemeen bericht voor diegenen die dit willen lezen.

Trudi Verstegen blijft bezig om mij vals te beschuldigen en vele anderen meer, Of word je ingehuurd Trudi om verdeeldheid te zaaien in de alternatieve en onafhankelijke media? Want dat is wel wat je doet Trudi.

Zij, de aanhangers van Baphomet lachen zich kapot hoeveel mensen erin gaan trappen in jouw hersenspinsels Trudi. Dat zijn diegenen die twee vingers opstaken bij hun inhuldiging of beëdiging in de Tweede Kamer en Eerste Kamer. Zij zullen jou op handen gaan dragen die aanhangers van Baphomet, is dat wat je wil Trudi?

Ik doe geen pogingen meer om het te debunken wat Trudi beweerd of schrijft over mij beste lezers, het te verdedigen met argumenten of feiten dat het anders is. Het kost mij teveel tijd en negatieve energie. Ik laat het los!


Je mag geloven wat jij geloven wil, oke?

Het is jouw levenspad, niet de mijne!

Dit geldt voor iedereen die dit leest.


Maar doe wel onderzoek en stel mij zelf vragen als je iets weten wil over mij, oke?

Mijn e-mailadres is: info@dieniekars.nl


Trudi Verstegen haalt veel dingen door elkaar, is erg getraumatiseerd, gefrustreerd en heeft heel veel verdriet, pijn en innerlijke woede in zich.

Wat als je een moeder bent van drie kinderen en zij van je zijn afgenomen?

Trudi Verstegen heeft zeker een punt aangesneden dat er geheime en occulte genootschappen zijn waar Rutte en zijn handlangers lid van zijn. Er worden veel babies en kinderen verkracht, mishandeld en vermoord door hooggeplaatsten en door leden van occulte en geheime genootschappen.

Trudi Verstegen demoniseert onterecht vele Waarheidsvinders en Klokkenluiders en verdeelt ten onrechte veel mensen die de Waarheid naar buiten willen brengen. Daar moet zij (Trudi) per direct mee ophouden!

Eigenlijk zou ik Trudi Verstegen moeten aanklagen voor laster, smaad en karaktermoord. Maar heeft het een zin? Deze vrouw heeft een grote duim en als je haar wilt helpen word je teruggepakt door haar demonen (meelifters/argonten).
Wie is Trudi Verstegen zelf eigenlijk? Ze is demonisch besmet door haar jarenlange contact en werk voor en met vrijmetselaars en leden van occulte en geheime genootschappen.

Ik zal Trudi Verstegen hierbij vergeven, want ze is besmet en wordt belaagd door demonen (meelifters).
Ik ga door met mijn Missie, met het schrijven van blogs en artikelen met de Waarheid zoals die is volgens mijn perceptie 🙏 ❤️ 👍


Wat jij doet mag je geheel zelf bepalen, het is jouw pad.

Dat geldt voor iedereen die tot dit punt gelezen heeft.

Ik wens een ieder veel aardse wijsheid en inzicht toe.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

OVER TRUDI VERSTEGEN 22-09-2022


Omdat er een bericht van Trudi verstegen door een van mijn beheerders op Volk wordt Wakker niet werd geplaatst maakte Trudi Verstegen op basis hiervan de onjuiste aanname (conclusie) dat ik pedo maffia zou zijn.

Trudi Verstegen beweert ook dat ik door mijn ketting op jonge meisjes val. Nou, ik val alleen op echte mannen met ballen. Heb een groot hart en een mooi hart van binnen. Dat is voor mij de enige betekenis ervan. Dat is de enige reden dat ik dat hangertje ooit kocht bij een juwelier.

Eigenlijk zou ik die Trudi Verstegen tot rectificatie moeten dwingen.

Of haar aan moeten klagen voor laster en smaad.

Welke agenda heeft die Trudi Verstegen?

Werkt Trudi Verstegen nog steeds met het netwerk van satanisten samen waarmee ze jarenlang omging?

Of werken zij door haar heen door haar geest te beïnvloeden?

Wie het weet mag het mij mededelen op het onderstaande e-mailadres.

info@freedom-for-all.com

Groetjes Dienie


Lees de blog hieronder over mijn hanger aan mijn ketting wat een pedo symbool zou zijn volgens Trudi Verstegen.

Over Wouter Raatgever en Hans de Meyer


In de tijd dat Trudi Verstegen contact had met Wouter Raatgever en Hans de Meyer heb ik (Dienie Kars) het één en ander gevolgd wat er zich tussen hen afspeelde.

Wouter Raatgever en Hans Meyer hebben Trudi Verstegen diverse malen in beeld gebracht op verschillende locaties in Nederland. Ze hebben hier alle drie veel tijd en energie ingestoken.

Trudi Verstegen heeft haar levensverhaal voor de camera verteld en heeft toen vele namen genoemd uit de bankenwereld en van de betrokken satanische elite. Trudi heeft tevens over vele gebeurtenissen gesproken, waar ze zelf getuige van is door haar deelname eraan.

Van wat ik er tot nu toe van begrepen heb zijn door de vele filmopnames kosten voor gemaakt door Hans Meyer en Wouter Raatgever. Daarom is er een doneeractie opgestart door Wouter of Hans en is hun eigen bankrekening hiervoor gebruikt, om eerst de kosten eraf te halen die ze tot heden gemaakt hadden. Het geld wat daarna overbleef zou naar Trudi doorgestort worden ter ondersteuning van haar leed wat haar is overkomen en de omstandigheden waar ze voorts in terecht is gekomen.   

Uit ervaring weet ik inmiddels dat getraumatiseerde mensen de werkelijkheid soms door elkaar kunnen halen, door zelf onjuiste aannames (onjuiste conclusies) te maken. Wanneer die onjuist zijn kan dat tot enorme frictie en schade leiden. Dan komen we in het gebied van laster en smaad. Dit is wat er waarschijnlijk ook is gebeurd in deze zaak. Hoe ik dat weet? Ik heb hoor en wederhoor gedaan van beide partijen.

Wanneer je deze zaak goed gaat onderzoeken zul je merken dat Trudi Verstegen niet consistent (gelijkluidend) is in haar verhaal. Overigens heeft Trudi Verstegen mij eerder ook al eens valselijk ergens van beschuldigd, en ook kort geleden nog. Ik ben mijn eigen baas, wordt door niemand betaald en ben hetero. Ik val dus alleen op mannen. Wanneer je vragen hebt over mij (Dienie Kars), stel ze gerust en ik zal je eerlijk antwoord geven. Dit is echter niet de reden dat ik dit artikel heb geschreven.

Het is belangrijk dat de echte waarheid naar buiten komt. Want door dit hele gedoe met Trudi Verstegen worden zaken in twijfel genomen. Soms ga je ook denken dat Trudi Verstegen onderdeel is van een plan. Door haar boosheid en frustraties zet ze haar poorten open in haar aura veld en geeft ze toegang tot negatieve entiteiten om door haar heen te kunnen communiceren. Ja, zo werkt dat met die negatieve entiteiten.


Info over negatieve entiteiten


https://www.nieuwetijdskind.com/noem-ze-nooit-archonten/

https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

https://www.wanttoknow.nl/overige/archonten-aangenaam-bizar-fenomeen/


Waarom ik dit zo neerschrijf?


Lars Roumen schijnt een slachtoffer te zijn van satanische rituelen. Echter wanneer je zijn naam omdraait zie je bepaalde verbanden. Eric de Noorman wees mij daarop (beheerder van de Bataafse Leeuw).

Dat is trouwens ook een typische strategie van de illuminati, woorden of namen omdraaien. Draai het woord illuminati maar eens om en typ dan .com erachteraan en ga dan eens kijken op welke website je terechtkomt.

Zie ► https://www.itanimulli.com  <=>  https://www.nsa.gov/

We moeten daarom echt goed onderzoek doen wie we wel of niet gaan steunen in de strijd van de informatieoorlog die momenteel gaande is in Nederland en de rest van de wereld.

Belangrijk is ook dat je zelf in balans komt en met de omgeving waarin je vertoeft.

Wanneer de energie niet goed aanvoelt ga dan oplossingen zoeken.

Of misschien andere keuzes maken voor nu of straks.


Eric de Noorman schreef mij het volgende:

"Over die LARS dat die niet zo zou heten, maar een 'project' zou zijn genaamd 'SRAL' (Satanic Ritual Abuse Lie). Ik kan dit niet verifiëren, maar het geeft te denken. Ik ben heel sterk in het oppikken van emoties en bij Lars vind ik er geen".


Ik heb de afgelopen periode (enkele weken) een test gedaan:

Wanneer je de bovenstaande reactie in de ether loslaat gaat het automatisch een eigen leven leiden. Dat is wel weer gebleken. Trudi Verstegen verzint ter plekke allerlei dingen over mij (Dienie Kars) of combineert dat met iets wat ze gehoord heeft in de roeptoeter en achterklap kanalen en maakt daarvan wederom onjuiste aannames over mij.

Gelukkig sta ik (Dienie Kars) daar inmiddels boven.

Ik hoop echter dat jullie lezers en volgers hier iets van opsteken.

 

Mijn huidige bevindingen over Lars Roumen en Trudi Verstegen

De video waarin Lars Roumen is te horen staat hieronder.

En ja, ik (Dienie Kars) geloof dat Lars Roumen de Waarheid spreekt zoals die werkelijk is.

Trudi Verstegen roept slachtoffers op die seksueel misbruikt zijn, om zich bij haar te melden. Trudi Verstegen maakt, door onjuiste aannames te maken over anderen, zichzelf en andere waarheidsvinders ongeloofwaardig.

Mijn visie over Trudi Verstegen?


De onjuiste aannames van Trudi Verstegen ontstaan door haar trauma's en niet goed onderzoek doen.

Trudi Verstegen heeft mij zelf nog nooit persoonlijke vragen gesteld. Kijk, dat bedoel ik dus, maar ze beweert wel van alles over mij. Trudi Verstegen vertelt leugens over mij. In het geval van Hans Meyer en Wouter Raatgever merkte ik dat al eerder op, dat ze onjuiste aannames maakt over Hans en Wouter en daarover leugens verkondigd. En ja, dat is zeer kwalijk te noemen in het kader van de waarheidsvinding.

Tip: Mensen met trauma's, zoals Trudi Verstegen en Lars Roumen, zouden eens een bezoekje kunnen doen aan een goede regressie therapeut, zodat ze inzicht krijgen in hun eigen trauma's en hun familie karma.


"Kijk, luister en onderzoek zelf ook is mijn motto!"

Dit gehele artikel is geschreven door mij, Dienie Kars.

Heb je een vraag aan mij, een opmerking of er iets aan toe te voegen?

Doe ook aan hoor en wederhoor!

Meld het mij middels mijn e-mailadres, dank je wel.

info@dieniekars.nl


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)