Vertaal deze pagina naar:

Jacob Aberkrombie

Wie is Jacob Aberkrombie?

Ontdek het zelf door zijn bericht te lezen!


Jacob Aberkrombie schreef op 28 juni 2018 op de Tijdlijn van Facebook het volgende bericht:

"Ik lees de laatste tijd alleen maar dingen over pedofielen, kind handel, kind misbruik, martelingen van kinderen, ik word er zo ontiegelijk kwaad over. Kijk bijvoorbeeld op You Tube, hoeveel pedojagers er zijn. In Nederland is dit verboden..rara hoe zou dat komen ? Dat is niet moeilijk te raden, hoge 'heren', lees, smeerlappen en corrupte rechters houden dit tegen. Neem de Demmink zaak,en wat te denken van Teeven, zijn vriend? Gister kreeg ik nog vertrouwelijk bericht dat Jeugdzorg hier een ouder een brief zou hebben geschreven dat de ouder de kinderen maar moesten mishandelen, daar ze dan bij hun foute natuurlijke vader worden weggehaald! Hoe ziek wil je het hebben? Neem het ronde huis, veel over gelezen, dit zijn geen verzonnen verhalen! Het grootste voorbeeld voor mezelf zit HEEL ERG dichtbij, dateert van jaren terug, meer dan 36 jaar zelfs, en aan de lijve heb ik ondervonden dat het 16 jaar later geen drol is veranderd bij dit soort instellingen. Geld bij hen is het sleutelwoord, well..fuck that!


We zijn nu 20 jaar verder, en NOG veranderd er niets aan deze smerige kinderhandel!


En als ik terug denk, is het dat door oa ons toedoen mensen bij JZ op staande voet werden ontslagen! Maar het veranderd niet, dit soort instellingen trekken gewoon weer een nieuw blik open met snotneuzen die zelf geen kinderen hebben, hoe kan je er dan verstand van hebben? Uit voorgekauwde boekjes, allen geschreven door deze zelfde criminele organisaties? Diezelfde organisaties die dusdanig de letters neerzetten dat, hoe je het wend of keert, het ten ALLE tijden ten goede komt van de organisatie zelf! Of ik inspiratie bronnen heb? NEE! Wel dat zij mij er aan helpen herinneren dat er nog steeds geen moer veranderd is!

Strijders tegen het onrecht zoals Bart van Well, Neset Temirci, Dienie Kars om maar een paar namen te noemen, de 'moderne' helden van nu. En deze vrijheidsstrijder gaat ook weer staan, last episode of my life . Al zou ik maar een dwarsliggende druppel wezen op een gloeiende plaat.

Ik sta (weer) op...wie volgt?"

Bron: Jacob Aberkrombie

https://www.facebook.com/groups/2039248179737088/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=2039250259736880

STRIJDERS VAN ONRECHT

(MET DE WAARHEID ALS WAPEN)


Wij strijden met de Waarheid als wapen.

Wanneer wij niets doen gebeuren er steeds drastischer maatregelen van controle en onderdrukking.

Lees de onderstaande blogs hoe het na 28 juni 2018 is verlopen met de onderstaande 3 'musketiers'.

Soms kun je je vergissen in mensen,

 of lopen de dingen anders als gedacht...

Neset Temirci blijkt van diverse mensen veel geld afgetroggeld te hebben onder valse voorwendselen.

Bart van Well zit sinds september 2021 in de gevangenis, omdat hij eerder de voordeur intrapte van Demmink.

Dienie Kars heeft een eigen digitale Waarheidskrant opgericht, De Nieuwe Media.


Neset Temirci - Bart van Well - Dienie Kars