Vertaal deze pagina naar:

NATHALIE AUGUSTINA

Wie is Nathalie Augustina?

Wanneer je onderzoek gaat doen over Nathalie Augustina kom je allerlei info tegen, wat niet alledaags is van wat deze vrouw heeft meegemaakt in haar leven. Ze was ooit een topmodel voor zeer bekende merken.

Wanneer je Nathalie Augustina goed gaat onderzoeken ga je ook heel veel te weten komen hoe het achter de schermen er werkelijk aan toe gaat.

- WAARSCHUWING -

Wanneer je het onderstaande artikel doorleest kom je zeer schokkende onthullingen tegen!

Jarenlang was Nathalie Augustina een zeer gewild topmodel, die werkte met grote modemerken zoals Dior, Cartier, Issey Miyake, Chanel, Kenzo, Armani, Comme des Garçon. 

Nathalie trok de aandacht van hooggeplaatste politici, magnaten, beroemde acteurs zoals Keanu Reeves en zangers als Julio Iglesias en Jeffrey Epstein. Door leden van sommige van de rijkste families van deze wereld en leden van koningshuizen, werd ze geregeld gedrogeerd voor seksfeesten van de elite en verkracht door velen van hen.

Het boek schreef ze samen met de bekende onderzoeksjournalist Robin de Ruiter van het boek met de titel "De 13 satanische bloedlijnen". Deze scherpzinnige onderzoeker voorspelde in 2008 (!) reeds tot in detail de gehele corona pandemie, in zijn boek 'De Coronacrisis'. Nathalie Augustina getuigt in haar boek over georganiseerd systematisch seksueel misbruik van kinderen door de koninklijke familie, en de top van de politiek, justitie, politie en het leger in Nederland.

Nathalie groeide op als weeskind en werd in een pedofiel pleeggezin geplaatst. Deze mensen brachten haar, samen met veel andere kinderen, regelmatig naar het Binnenhof in Den Haag. Daar zijn ondergrondse ruimtes die de 'sekskelder' genoemd worden. Daar werden ze verkracht. Samen met andere kinderen werd ze ook regelmatig naar Amerikaans-Nederlandse militaire kampen gebracht, waar ze werden behandeld met 'mind programming'. 

Sommige kinderen worden geprogrammeerd als 'seks kitten', enkel bedoeld voor verkrachting. Anderen werden extra voorbereid om de mode-, film-, of muziekwereld in te gaan. Nathalie spreekt over honderdduizenden meisjes en jongens in haar boek die systematisch door de koninklijke, politieke en militaire overheden verkracht worden.

Ze werden naar feestjes van de rijken gebracht, waar ze op een podium verkracht werden. Nathalie verhaalt hoe sommige kinderen door de elite verkracht worden tot de dood, en gemarteld worden tot de dood, en hoe alles gefilmd wordt. Dat is een directe bevestiging van de getuigenis van Anne Marie van Blijenburgh.

Nathalie vertelt dat ze naar plaatsen werd gebracht van 'alles wat maar koninklijk, adellijk, elite, hoofden van politiek en militair is'. Ze getuigt hoe ze naar militaire locaties gebracht werd, waar vele kinderen in een aula kwamen. De toenmalige secretaris-generaal van justitie, Joris Demmink, kwam daar binnen met zijn vrienden. De mannen die alleen maar 'jongetjes deden' kozen jongens uit, de mannen die alleen maar 'meisjes deden' kozen meisjes uit, waaronder Nathalie Augustina.

"Dat zijn allemaal heel erg gruwelijke dingen, en de waarheid is nog erger dan wat men wil weten."

Nathalie zegt dat ze naar Nederland is teruggekeerd omdat ze zag dat er een politieke partij voor pedofilie goedgekeurd was door de Nederlandse regering. Deze partij heeft het 'Handboek voor pedofilie' gepubliceerd, dat onder andere uitlegt hoe je baby's van nul tot drie jaar kunt verkrachten.

Ze werd gerechtelijk bevochten door een organisatie 'Wetenschappelijke journalistiek voor pedofilie' die beweert dat seksuele relaties tussen jonge kinderen en volwassenen bijdragen aan het voorbereiden van kinderen, zoals ze gewenst zijn door de 'Nederlandse pedofiele staat'. Deze organisatie wordt gesubsidieerd door de Nederlandse regering, het Openbaar Ministerie en de VVD.

Volgens Nathalie bestaan er onder het Binnenhof in Den Haag vele ondergrondse gangen en ruimtes, waar ze jarenlang, samen met vele andere kinderen, misbruikt werd door de politieke overheden.

Bron: https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

Het bestaan van ondergrondse structuren in het Binnenhof wordt bevestigd door de onderstaande video opname.

Georganiseerd systematisch seksueel misbruik

Nathalie Augustina getuigt in de onderstaande video over georganiseerd systematisch seksueel misbruik van kinderen door de koninklijke familie, en de top van de politiek, justitie, politie en het leger in Nederland.

Interview Nathalie Augustina

Een openhartig interview over de jeugdjaren van Nathalie Augustina.

Voormalig top model Augustina verteld over haar jeugd, haar boeken en de strijd die daar uit voortkwam.

In 2018 maakte Nathalie Augustina haar verhaal bekend in haar boek 

NATHALIE

'Bekentenissen van een topmodel'

Tip: Bestel en lees het boek over haar, dan benv je aardig op de hoogte van haar leven en wat er werkelijk achter de schermen gebeurt van jeugdzorg en in koninklijke, politieke en militaire kringen.

Dit boek vertelt het verhaal van topmodel Nathalie, gevierd voor haar opvallende fysieke schoonheid. Zij deed mee aan belangrijke mode- en sieradenshows voor Dior, Cartier, Issey Miyake, Chanel, Kenzo, Armani, Comme des Garçon en vele andere beroemde ontwerpers. Ze werd ook geboekt door Diners Club voor luxueuze modecatalogi, die exclusief worden gemaakt en alleen beschikbaar zijn voor de superrijken van deze wereld.

In 1986 werd zij door Helmut Kohl, de Kanselier van Duitsland uitgekozen en geboekt als de mascotte voor de CDU-campagne van dat jaar. Nadat Nathalie als topmodel de aandacht had getrokken van hooggeplaatste politici, magnaten, beroemde acteurs zoals Keanu Reeves en zangers als Julio Iglesias, Jeffrey Epstein, leden van sommige van de rijkste families van deze wereld en leden van koningshuizen, werd ze geregeld gedrogeerd voor seksfeesten van de elite en verkracht door velen van hen.

Eén van de meest controversiële aspecten van dit boek is dat er namen in genoemd worden van daders. Bekende namen. Een verhaal uit de diepste kelders van menselijke verdorvenheid. Een verhaal ook van de veerkracht van een vrouw die de moed had om op te staan. Telkens weer...

Velen denken dat fotomodellen een leven vol glamour leiden. In dit boek zult u ontdekken dat niet alles glamour en roem is. In de mode-industrie zijn er vele gevaren. Het is erg gevaarlijk voor jonge meisjes en jongens om deel uit te gaan maken van de modewereld. Er is niemand die hen beschermd.

Na het lezen van dit boek zul je begrijpen dat modellenbureaus niet vertrouwd kunnen worden. Zij zijn de laatste die de modellen in bescherming nemen. De meeste modellenbureaus zijn niets minder dan bordelen, en boekers zijn hun pooiers. Modellen worden geslagen, hun gezichten met een mes bewerkt of ze worden vermoord wanneer ze de waarheid durven te vertellen. Velen van hen sterven door een val van een balkon of onder andere mysterieuze omstandigheden. Andere modellen verdwijnen spoorloos voordat zij de kans krijgen te vertellen wat er achter de schermen plaatsvindt.

URL (link) om het boek van Nathalie Augustina te bestellen:

https://www.bol.com/nl/nl/p/nathalie-bekentenissen-van-een-topmodel/9200000101605298/

Mijn boodschap voor jou:


Doe ook onderzoek!

Koop het boek van Nathalie Augustina en ga het lezen...

De tijd is nu om te gaan ontwaken en om te gaan beseffen in welke wereld je werkelijk leeft.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN NIEUWSTE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...