Vertaal deze pagina naar:

MIJN SPIRITUELE REIS

Mijn spirituele reis als Lichtwerker begint hier.

Update 18 februari 2024

Heb de afgelopen week weer een heel stuk van mijn spirituele reis kunnen doen.

Ben vrijdagavond met de auto vertrokken naar Rotterdam en ben daar toen in een hotel blijven slapen, wat iemand anders had geregeld voor mij en nog iemand. Heb de volgende dag vlakbij Bleiswijk een sauna genomen met een goede bekende van mij. Was erg confronterend voor mij om met mijn eigen lichaam (mijn eigen tempel) te bewegen in een openbare ruimte met heel veel andere naakte vrouwen en naakte mannen. Het liefst had ik een slipje aan gehad...

Mijn ervaring en les na de sauna: Ik ga nu stappen ondernemen om mijn lichaam te ontgiften en weer te voorzien van een gezonde spiermassa. Een zonnebankje zou ook niet verkeerd zijn.

Ben gisteravond 'huiswaarts' gekeerd naar mijn oude en vertrouwde omgeving, na een heftige gebeurtenis in Den Haag. Tot heden ga ik daar helemaal niets over naar buiten brengen wat er zich heeft afgespeeld. Het heeft veel impact voor het pad waar ik nu op zit. Het pad van God zal uitwijzen waar het ons allen heen gaat brengen. Tot zover. De informatie die vandaag op mijn pad kwam heb ik verzameld in een blog, wat zeer toepasselijk is voor het moment waar ik met een aantal mensen nu in verkeer.

Blog: https://www.freedom-for-all-worldwide.com/l/lichtflits

Bron: https://lichtflits.com/


Vandaag reikte Rika van der Zee mij een bijzondere tekst en afbeelding aan:

Doorzettingsvermogen is niet het lopen van een langeafstandsrace, maar van een veelvoud van korte afstanden.

Een fijne zondag 🌷🌷🌷

MIJN EERDERE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...

Mijn spirituele reis is begonnen op 20 januari 2024

Ik schreef toen een artikel over onze spirituele reis in de Waarheidskrant van De Nieuwe Media, waarvan ik, (Dienie Kars), hoofdredacteur ben. Zie dit artikel: https://www.de-nieuwe-media.nl/l/onze-spirituele-reis/

Heb toen bewust afgesproken met mijzelf om vanaf dat moment ook mijn eigen spirituele reis te gaan maken. Dat ben ik inmiddels ook gaan doen. Het valt niet mee om mij los te maken vanuit een rollenpatroon met allerlei hokjes. Ik word door mijn eigen moeder erop gewezen dat ik een relatie heb en daardoor verplichtingen heb aangaande mijn relatie en dat ik niet te lang mag wegblijven. Hoe ik daarmee omga is nu aan mijzelf en hoe zij hiermee omgaan is aan hen. Ik ben mijn eigen baas en niemand z'n bezit. Ik heb alleen verantwoording af te leggen aan God, mijn hemelse vader, van Al wat Is. Ik wens een ieder veel succes met zijn aardse bestaan en zijn aardse leven. We gaan het zien hoe dit zich bij mij gaat ontwikkelen.De echte Lichtwerkers onder ons zullen dit stuk begrijpen waar ik nu mee bezig ben.

Update 14 februari 2024

MIJN AARDSE MISSIE

Wanneer jullie mij financieel ondersteunen kan ik naar jullie toekomen, zodat jij mij leert kennen en ik jou. Ben mijn reis inmiddels gestart, heb de afgelopen weken al een aantal interessante en bijzondere mensen ontmoet. Ik ga nu diegenen bezoeken die een belangrijke bijdrage kunnen gaan leveren, qua kennis, gaven, expertise, handvaardigheden talenten en middelen voor onze gezamenlijke Missie: 


Freedom for All ❤️ Worldwide

Wanneer je mij financieel wilt ondersteunen, klik dan op de link hieronder.

https://steunactie.nl/actie/help-en-ondersteun-mij-met-mijn-missie-voor-de-wereldbevolking

Je kunt mij ook financieel ondersteunen door een T-shirt of warme Hoody te bestellen.

Klik hier voor de shop: https://x22.store/

Update 10 februari 2024

Heb ondertussen al heel wat stappen gemaakt.

Feedback is fijn om te mogen ontvangen, maar soms wel erg confronterend voor mij en/of voor jou. Maar ik spring nu het diepe in. Jij mag mij feedback geven hoe jij mij op dit moment ervaart of de afgelopen periode hebt ervaren. Mijn e-mailbox staat open voor iedereen: info@dieniekars.nl

Er zijn expres boeken (hoofdstukken) weggelaten uit de Bijbel, zodat vele mensen dom en arm van geest bleven.

Met deze situatie hebben wij nu alom te maken gehad. Kijk eens wat het ons tot heden heeft gebracht, veel pijn, ellende en oorlogen. Je kunt nieuwe vrienden maken als jij dat wil, welke hulp heb jij nu nodig? Hou jij reeds van jezelf? Kijk eens in de spiegel? Durf je dat? Vraag het aan het Universum wat je nodig hebt en het komt op je pad. Zo werkt onze Gedachtekracht en onze eigen manifestaties. Zet je focus erop en het gaat werkelijk gebeuren. Jij bent de Creator van jouw eigen aardse bestaan.

David Sorensen schreef onder andere het volgende: "Het verrijken van onze Geest is nodig om een Ommekeer te kunnen maken naar een Nieuwe Wereld waarin plaats is voor Liefde voor alles wat leeft. Wij zijn zelf de Creators van ons aardse bestaan. De toekomst is mooier dan je durft denken. Maar het is voor mensen met visie. Die durven verder kijken dan de huidige situatie. Zij die als arenden opstijgen op de wind van hoop en moedig vertrouwen en zien wat er aan de horizon te zien is."

De Bij en de Bloem, alles is frequentie 🍀

Frequenties ❤️

De frequentie waarop jij zit en beweegt bepaalt het contact met de ander. Dus ben jij blij, is de ander ook (vaak) een stuk blij(er). Dit ga ik later verder uitdiepen, omdat de frequentie waarin jij zit veel invloed heeft op de sfeer van een gesprek en de omgang met de ander. Dat dit een belangrijk facet (onderdeel) is van ons leven kun je hiermee al goed proeven en doorvoelen.

Update 5 februari 2024

Door naar de onderstaande video te luisteren voel ik een enorme huilbui opkomen.... Pffffff... Heb onder een enorme druk gestaan.... Dat is wat ik nu voel... Wat een herkenning!

Ik wacht niet meer, op niemand!

Ik wacht niet meer, ik zie het vanzelf wel als en wanneer zich iets aandient (Tier 4B). Ik ga ondertussen nuttige dingen doen en leuke, lieve, 'gekke', interessante en bijzondere mensen ontmoeten.

Op Facebook heb ik inmiddels een oproep geplaatst om mijn FB vrienden te ontmoeten.

https://www.facebook.com/waarheidsvinder

Dit bericht luidt als volgt:

Lieve Facebook vrienden en vriendinnen,

Deze zomer kom ik naar jou toe als jij dat leuk vindt 🍀 

In dit bericht kun je aangeven of jij een bezoek van mij op prijs stelt. 

PS. Zo ja, zet dan even de provincie erbij waar je woont, zodat ik een planning kan maken.

Groetjes Dienie

Zie dit bericht:  https://www.facebook.com/waarheidsvinder/posts/pfbid02Ar2rNZ3HXqYhJxRczkzJ4kA5A1pBdipw8LSEsyUAv1iQ9UYHAwBGg1XvGoifgYTXl

Ben reeds afgelopen vrijdag 02-02-2024 begonnen om mensen te ontmoeten. Heb inmiddels een wens van Bart van Well in vervulling laten gaan. Ik wacht nergens meer op; op niemand en op niets! Ik ga nu mijn bucketlist en mijn eigen 'things to do' afwerken. Wat ga jij doen? Afwachten? Of ga je ook aan de slag?

Het is een kwestie van gewoon doen!

Wij zijn zelf de Creators van ons aardse bestaan 🍀

Wil je mij tijdens mijn reis ondersteunen? Klik dan op de onderstaande link.

https://steunactie.nl/actie/help-en-ondersteun-mij-met-mijn-missie-voor-de-wereldbevolking/-13515