Vertaal deze pagina naar:

BART VAN WELL


Wie is Bart van Well?

Bart van Well heeft een Missie in zijn leven, 

maar wel een hele zware...

Mijn eigen levensverhaal met Bart van Well in tekst en beeld.

(Door Dienie Kars geschreven).

Misschien ga ik mijn verhaal ooit in een boekvorm uitgeven, ik weet het nu nog niet. Het is heftige shit waar ik nu mee te maken heb en mijzelf ook doorheen moet worstelen. Dit gun je niemand, seksueel misbruik en satanische ritueel misbruik is een zeer groot en onderschat probleem in onze samenleving.

Wegkijken of negeren kan niet meer, door niemand!

Daarom heb ik deze blog geschreven over Bart van Well. Omdat ik het dichtste bij Bart sta, en gestaan heb probeer ik jou als lezer te informeren over het leven van Bart van Well. Het is mijn menselijke plicht naar Bart en de samenleving toe om jou daarover te informeren. 

Er spelen nu diverse en gemengde gevoelens in mij mee, ik moet mij daarom zelf in een neutrale stand zetten, zodat ik de buitenwereld kan blijven berichten over het wel en wee van Bart van Well. En misschien is een radiostilte vanaf nu zelfs wel gewenst. Ik ga mij daarop nu invoelen (29-02-2024) en wacht af wat daarover naar binnenkomt middels mijn Hogere Zelf.

- Wordt vervolgd -

Kort voorwoord:

Heb zelf 9 jaar in de psychiatrie gewerkt (1984-1993), heb heel veel pijn en ellende gezien. Bart van Well heb ik in 2016 persoonlijk ontmoet. Heb contact gekregen met Bart in een groepschat, met onder andere Bastiaan Soral, Bea van Kessel en Eric Donk. Nadien heb ik veel meegemaakt en beleefd met Bart. In deze blog heb ik alleen de waarheid geschreven zoals die werkelijk is, niet mooier en niet lelijker. 

Mijn doel van deze blog is inzicht te geven in Bart van Well, die slachtoffer werd van een pedo netwerk in Amsterdam en emotionele beschadiging opliep bij zijn ouders, die gingen scheiden toen Bart 8 jaar oud was.

Wanneer je de hele blog leest ben je aardig op de hoogte over Bart en mijzelf.

Tip: Kom af en toe terug naar deze blog om de updates te lezen.

Update 29-02-2024 


Bart van Well is na 2,5 week vrijheid, vanaf 2 februari 2024, weer in de gevangenis beland doordat hij zijn gedrag niet onder controle had door overmatig alcohol- en drugsgebruik. 

Bart wilde zijn vrijheid vieren op zijn eigen wijze, dat is niet goed afgelopen, doordat Bart weer in de valkuilen trapte van de wegen die hij insloeg. Bart komt, zoals het er nu naar uitziet, over 1 maand vrij. Bart heeft gisteren (28-02-2024) een nieuwe gevangenisstraf opgelegd gekregen. De aanklacht luidde: "Belediging van een politieambtenaar in functie".

Door zijn gedrag in de afgelopen 2,5 week heeft Bart veel kapot gemaakt bij mensen die het echt goed met hem voor hadden, waaronder ikzelf. Het destructieve gedrag vloeit voort uit onverwerkte trauma's en emotionele beschadigingen vanuit zijn jonge kinderjaren en zijn jeugd. Dit heeft hij nog steeds niet verwerkt.


Bart van Well heeft te maken met 'DIS'. 

Dit leg ik later beter uit wat dat exact betekent in mijn contact met Bart.

Zijn gedrag kun je vergelijken met dat iemand verschillende maskers opzet in 1 seconde.

Of een kameleon die ineens van kleur kan veranderen.

Dit kan tot zeer gevaarlijke en onverwachte situaties leiden.

In de link hieronder kun je je alvast inlezen.

Normaal gesproken reageren mensen op een traumatische gebeurtenis door te vechten of vluchten, maar soms kan dit niet. Om deze gebeurtenis alsnog te kunnen verwerken, reageren sommige mensen door te verlammen of door zich terug te trekken uit hun omgeving. Ze zijn fysiek dan nog wel aanwezig, maar mentaal niet meer. Dit wordt dissociëren genoemd. In feite wordt het verwerken van de gebeurtenis op deze manier uitgesteld. Een dissociatieve identiteitsstoornis is vrijwel altijd het gevolg van een ernstige traumatische ervaring.

Meer info: https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/dissociatieve-identiteitsstoornis/item119292

Veel mensen laten Bart nu los, zodat Bart zijn eigen pad kan gaan bepalen. Ikzelf, Dienie Kars, doe nu ook een stapje terug, heb dat ook gezegd tegen Bart toen hij mij belde vanuit de gevangenis. Alleen hijzelf kan zichzelf helpen en alleen als hij dat zelf ook daadwerkelijk wil en er klaar voor is. Het kan zijn dat Bart hele stukken herinnering vanuit zijn jonge kinderjaren diep weggestopt heeft, omdat het te pijnlijk is voor hem.

Ik, Dienie Kars, en het bestuur van de Bart van Well Foundation hebben vandaag besloten Bart op de achtergrond te blijven ondersteunen, ondanks wat hij heeft gedaan en heeft gezegd en hoe moeilijk het ook is voor ons. Wij beseffen maar al te goed dat Bart slachtoffer is en blijft van zeer ernstige emotionele beschadigingen in zijn vroege kinderjaren en van een pedo netwerk in zijn jeugdjaren en dat dit zijn gedrag nog steeds zeer ernstig beïnvloed. 

Bij deze wil ik een ieder sterkte wensen die Bart nog steeds een warm hart toedraagt.

Ik wens Bart veel beterschap, sterkte en inzicht in zijn eigen aardse leven. 

Ondanks alles, een dikke knuffel voor jou Bart, X.

Universe is Magic and Love is the Key ❤️

Liefde overwint altijd ❤️

Groetjes Dienie Kars

Foto Bart en Dienie gemaakt op 31-12-2017
Foto Bart en Dienie gemaakt op 31-12-2017

Bart van Well is kroongetuige in de Demmink zaak, lees het onderstaande artikel en bekijk de onderstaande video.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/1945161/demmink-wel-degelijk-verdacht-onderzoek-kindermisbruik

Wie is Bart van Well?

Bart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek en kroongetuige van de Demmink zaak. Bart is tevens een volksheld, dat gaat straks bij velen wel doordringen wanneer de waarheid naar buiten gaat komen over Demmink en consorten en wat Bart in het verleden reeds heeft ondernomen om de Waarheid naar buiten te brengen. 

Wanneer jullie de video hieronder beluisteren kun je lezen en horen wat Bart van Well is overkomen toen hij als minderjarige (15 jaar oud) van huis wegliep en naar Amsterdam vertrok. Dit is de reden waarom Bart op volwassen leeftijd is gecrasht en uiteindelijk in de goot belandde van de samenleving.

NEDERLANDS ONRECHT

(Nederlands ondertiteld)

De daders (topambtenaren zoals Demmink) lopen nog steeds vrij rond in Nederland. Hoe is dat mogelijk? Omdat zij (corrupte ambtenaren en hooggeplaatsten) elkaar beschermen en elkaar chanteren. Rechters hebben trouw beloofd aan de kroon en beschermen het corrupte en satanische regiem in Nederland.

Update 25-02-2024

Er is weer veel gebeurd de afgelopen periode. De afgelopen weken nadat Bart op 02-02-2024 uit de gevangenis kwam ga ik nu opschrijven en in beeld brengen.

Bart heeft bij mij alle grenzen overschreden en bij vele anderen die het goed met hem voor hadden. Genoeg is Genoeg! Ik ga alles opschrijven wat er is gebeurd... Hoe kunnen wij Bart daadwerkelijk helpen en ondersteunen? Dat is voor nu de vraag. Ik doe nu even een stapje terug, heb ik ook gezegd tegen Bart, maar blijf hem wel volgen en ondersteunen waar ik dat kan. Dit zijn voor mij ook hele moeilijke tijden qua emoties, heb hem de afgelopen 2,5 jaar bijna elke dag gesproken vanuit de gevangenis. Soms meerdere malen per dag. Het waren soms erg moeilijke gesprekken en soms lachten we zo hard met elkaar dat de tranen uit onze ogen gutsten. En soms gingen we enorm de diepte in met onze gesprekken, het waren mooie gesprekken die ik alleen met hem kon doen. Heb Bart gesteund waar ik dat kon en wat in mijn eigen mogelijkheden lag. *Zucht*. Eigenlijk moet ik nu heel hard gaan huilen, maar dat doe ik niet, ik voel nu tranen, eentje rolt er uit mijn ooghoek, maar ik geef niet toe aan mijn eigen emoties. Niet nu, wanneer wel weet ik nu nog niet. De tranen prikken in mijn ogen...

Bart werd de afgelopen week gearresteerd en zit nu WEER in de gevangenis, (Alphen a/d Rijn). 

Dat ik nu mijn eigen verhaal naar buiten ga brengen is nodig omdat Bart het nu echt te bont heeft gemaakt in mijn bijzijn en dat van vele anderen. Bart heeft mij vorige week zaterdag (17-02-2024) een klap tegen de zijkant van mijn hoofd gegeven en een vuistslag op mijn mond, terwijl ik samen met hem in een lift stond tezamen met nog een andere persoon. Bart was weer enorm paranoia geworden, na gebruik van drugs en teveel alcohol. Bart vertoonde in mijn bijzijn veel stemmingswisselingen en grootheidswaanzin, heeft ook last van 'DIS', dan zet hij in een seconde een ander masker op.

Ondanks dat ik begrijp waaruit zijn gedrag uit voortvloeit moet ik dit nu wel op papier gaan zetten, voordat er echte ongelukken gaan gebeuren die niet meer op te lossen zijn.

Ik heb tot heden geen aangifte of een melding gemaakt bij de politie.

Even een diepe zucht...

Het is voor mij ook niet makkelijk, vele en diverse emoties schieten nu door mijn hoofd.

Bart heeft de afgelopen 3 jaar (2021-2024) bijna continue in de gevangenis doorgebracht. Nadat Bart zijn straf vanaf september 2021 had uitgezeten legde de rechter Bart in januari 2022 een extra ISD maatregel op van 2 jaar. Bart moest nog 2 jaar extra brommen in de bak. De rechter oordeelde dat Bart een veelpleger was geworden van onacceptabel gedrag in de samenleving. 

Op 2 februari 2024 kwam Bart op vrije voeten. 

Bart zit na 3 weken vrij te zijn geweest alweer in de gevangenis. In deze periode speelden zeer onacceptabel gedrag, geweld, gokken, drugs en alcohol een zeer grote rol. Bart zit nu in voorlopige hechtenis in afwachting van zijn proces aanstaande woensdag 28 februari 2024. Bart denkt zelf dat hij vrij gaat komen, we gaan het zien. Er staan nog voorwaardelijke straffen in zijn strafdossier. Sommige mensen vrezen nu dat Bart een gedwongen TBS behandeling zal moeten ondergaan.

Veel slachtoffers van seksueel misbruik belanden in de psychiatrie of in de gevangenis. Doordat zij getraumatiseerd zijn lopen ze vaak vast in de maatschappij, doordat zij hun vaak heftige emoties niet onder controle hebben en zij soms dingen doen die zie normaal niet hadden gedaan wanneer ze deze trauma's niet hadden opgelopen. Eigenlijk worden ze nog eens extra slachtoffer als gevolg van wat hen is overkomen. Heel triest dit, wetende dat Bart helaas niet de enige is die zoiets overkwam.

Bart heeft zich de afgelopen periodes regelmatig bedankt voor de vele mooie kaartjes en begripvolle brieven die hij mocht ontvangen de afgelopen jaren. Dit deed hem erg goed. Ook is Bart dankbaar voor alle donaties die hij mocht ontvangen tot heden en voor de bezoeken die hij wekelijks kreeg van mensen die het goed met Bart voor hadden.


Bart heeft nog een rit te gaan in zijn leven.

Meer info over Bart: https://www.bvwfoundation.com/dossier-bart-van-well


Durf in de Waarheid te leven en te spreken zoals die werkelijk is.

Dit geldt voor iedereen trouwens die dit nu leest.

"Only the Truth will set you Free".

"Alleen de Waarheid zal je bevrijden...!"

RECTIFICATIE


Update 14-01-2022

De vader van Bart (Ben van Well) zei begin 2016 persoonlijk tegen mij dat Bart brommer reed toen hij van huis wegliep en dat hij al 16 jaar oud moest zijn geweest toen Bart van huis wegliep. Dit klopt echter niet dat Bart 16 jaar was toen hij van huis wegliep, zie de onderstaande verklaringen. Heb het Bart zelf gevraagd. Volgens Bart reed hij al brommer vóór z'n 16e, dus de leeftijd van Bart dient nog nader onderzocht te worden door mij. De moeder van Bart meldde mij per whatsapp op 14-01-2021 dat Bart in januari 1989 naar Amsterdam is vertrokken toen hij in het pedo netwerk belandde en dat hij toen 15 jaar oud was.

Op 22 mei 1989 werd Bart 16 jaar, Bart is geboren op 22 mei 1973.

UPDATE 17-04-2022

(Geschreven door Dienie Kars)

Vanmiddag, op eerste Paasdag, belde Bart mij vanuit de gevangenis en hadden we het over de Nederlandse bevolking, dat die de Waarheid niet aan kan. We hadden weer een goed en fijn gesprek samen. Bart kon alles heel goed verwoorden en sprak zeer beschaafd en rationeel over de dingen die hij heeft meegemaakt in zijn leven.

UPDATE 19-02-2022

(Geschreven door Dienie Kars)

Bart van Well zit nu in Zutphen in de gevangenis en zit daar tot 4 februari 2024 in de gevangenis. Bart kreeg een eis van 2 jaar extra opgelegd door de officier van justitie. Bart werd als veelpleger veroordeeld. Ondanks alles zit hij nu in een goede flow, ben ik heel blij mee... We hebben fijne en goede gesprekken, meen ik serieus! We zijn ons beiden ervan bewust dat we uit elkaar gespeeld zijn geweest door trollen en drollen. Maar nu is ons contact nog beter als voorheen, onze gesprekken.

Bart is een leuk en lief mens van binnen,

je moet hem alleen beter leren kennen...

Wil je Bart een kaartje of brief met bemoedigende woorden of iets anders toezenden?


Bart zal het erg waarderen 👍

Tip: Wanneer je je telefoonnummer op je kaartje schrijft of een postzegel in je brief erbij sluit kan Bart je eventueel terugschrijven of terugbellen en je eventueel bedanken vanuit de gevangenis.

Het nieuwe postadres van Bart van Well per 02-02-2023 is:

PI Alphen a/d Rijn
Bart van Well (reg.nr. 9131113)
Afdeling R - Cel 19
Maatschapslaan 1
2404 CA Alphen a/d Rijn
Nederland


Wil je Bart financieel ondersteunen voor shag, boodschappen en zodat hij kan bellen vanuit de gevangenis?

Met elke 5 of 10 euro is Bart al blij 💜

Het Mytelio nummer van Bart is: 34282544 (geldt niet meer).

Link van de website staat hieronder om een bedrag te kunnen doneren. Bart heeft een pasje wat op deze manier kan worden opgewaardeerd. Door middel van het pasje kan Bart naar buiten bellen.

Vul het Mytelio nummer in van Bart op de website als je een bedrag wilt doneren.

Link om te doneren: 

https://www2.mytelio.nl/Topup/AnonymousTopup

Wil je een groter bedrag doneren?

Dan kun je het bedrag storten op de bankrekening van Bart van Well. De Donaties zullen dan gebruikt worden als reserve voor als Bart uit de gevangenis gaat komen, zodat hij zijn privéleven weer op kan bouwen.

Bank: NL37 ABNA 0443 0673 76

Ten name van: BART VAN WELL

Omschrijving: Donatie

Hoe ik (Dienie Kars) Bart van Well ervaar op dit moment en hoe ik er nu in sta?


Bart heeft in het verleden veel fijne en goede mensen om zich heen gehad die hem echt wel wilden helpen, en/of het goed met hem voor hadden. Bart heeft menigeen op hun hart en ziel getrapt of hen bang gemaakt vanwege zijn soms explosieve gedrag (heftige emoties).

Weet en besef echter dat getraumatiseerde mensen vaak reageren vanuit hun trauma's, pijn, verdriet, frustraties en onmacht en dat zij zich vaak afreageren op mensen in hun nabijheid of hun omgeving zodra ze teveel worden herinnerd aan hun trauma's.

Zolang zij hun trauma's niet hebben verwerkt kunnen ze dat nare gedrag vertonen. Alcohol en drugs kan dit nare gedrag nog eens extra versterken. Juist getraumatiseerde mensen drinken vaker alcohol en gebruiken vaker drugs om hun innerlijke onrust en pijn te verdoven. Daarom belanden zij ook vaker in de gevangenis, vanwege onacceptabel gedrag. Dit is mijn ervaring van de afgelopen jaren en dit is de vicieuze cirkel waar Bart in terecht is gekomen.

Bart hoopt nu met onze gezamenlijke hulp (als lezer) en geduld deze vicieuze cirkel nu eindelijk eens te kunnen gaan doorbreken. Het wordt tijd na zoveel jaar. In de toekomst zal Bart ook selectiever moeten worden in de keuze van zijn contacten, om in balans te kunnen blijven met zichzelf en zijn omgeving.

Tevens zal Bart serieus aan het werk moeten gaan met zichzelf om zijn trauma's te verwerken en te healen (verwerkingsproces) en zichzelf en anderen te vergeven voor de fouten die hij en anderen in het verleden maakten. Hopelijk vindt Bart straks een mooie plek om zijn leven opnieuw op te bouwen, waar zijn 3 prachtige en lieve dochters, familie en vrienden hem in vrijheid en liefde kunnen komen bezoeken.

UPDATE 02-02-2022

Bart was gisteren erg goed te spreken en kan steeds beter relativeren.

Ons contact (Bart-Dienie) is bijzonder goed op dit moment.

Het contact met zijn ouders is door omstandigheden erg slecht geworden door wat er wederzijds is gezegd en is gebeurd. Misschien wanneer zijn ouders ooit inzicht krijgen in zichzelf en de weerslag en het effect op Bart zijn huidige leven kan misschien ooit het contact hersteld worden. Dit vraagt van beide zijdes veel doorzettingsvermogen.

Bart wil een ieder bedanken voor de vele mooie kaartjes en begripvolle brieven die hij mocht ontvangen de afgelopen periode. Dit doet hem erg goed. Ook is Bart erg dankbaar voor alle donaties die hij mocht ontvangen tot heden en voor het bezoek wat hij wekelijks krijgt van mensen die het goed met Bart voor hebben.

Bart heeft nog een rit te gaan tot 2024, tot die tijd blijft hij in detentie.

Bart mag en kan mij (Dienie) iedere dag bellen. We hebben vaak goede en inhoudelijke gesprekken. Ik realiseer mij dat ik behoorlijk dicht bij Bart sta, ik ken z'n hele familie, z'n vrienden en vele kennissen die hij heeft gemaakt. Heb heel wat meegemaakt met hem. En ja, ik begrijp steeds beter waarom Bart soms tot verbale of non-verbale agressie overging. De Nederlandse Staat deed tot heden niets tegen de daders van seksueel misbruik van minderjarigen waarbij hoge topambtenaren betrokken zijn.

Gideon van Meijeren (FvD) sprak hierover in de Tweede Kamer.

Zie video: https://youtu.be/g7YSXKWxEMU

Heb Bart ook tot politiek gevangene omgedoopt.

Zie link: https://www.freedom-for-all.com/politieke-gevangenen-in-nederland/

UPDATE 18-01-2022

Bart van Well zit tot 2-2-2024 opgesloten!

Bart kreeg op 18 januari 2022 te horen dat hij nog 2 jaar binnen de muren van justitie moet verblijven. Bart werd door de officier van justitie als veelpleger veroordeeld. Op 2 februari 2024 komt Bart (zo het er nu naar uitziet) pas weer vrij. Bart zit sinds 22 september 2021 opgesloten in de gevangenis.

Bart is sinds half februari 2022 overgeplaatst naar Zutphen, waar hij een re-integratie programma aangeboden krijgt om straks weer terug te kunnen keren naar de samenleving. Bart werd overgeplaatst naar een kliniek waar hij verplicht medicijnen moest gaan slikken. Toen hij dit weigerde moest hij terug naar de gevangenis in Zutphen.

Ondanks alles zit Bart nu in een goede flow.

Bart is een leuk, lief en attent mens, je moet hem leren kennen.

Wilt U Bart een kaartje of brief met bemoedigende woorden of iets anders toezenden?

Bart zal het erg waarderen 👍 👍

De huidige situatie van Bart


Herschreven op 05-02-2023

Bart van Well moet nu tot 2024 binnen de muren van justitie verblijven, omdat ze Bart van Well als veelpleger hebben veroordeeld in de uitspraak van de strafzaak die op 4 januari 2022 plaatsvond.

Uiteindelijk is alles terug te voeren op de heftige emoties die Bart van Well door trauma's in zijn jeugdjaren heeft opgelopen, het niet gehoord worden door de samenleving, geen erkenning kreeg van slachtoffer van seksueel misbruik en aan zijn lot werd overgelaten.

Bart heeft nog steeds veel hinder van zijn trauma's, die hij nog steeds niet heeft verwerkt. Hij is daar tot op heden nog niet echt voor behandeld. Het is te hopen dat Bart na zijn vrijlating een traject in kan waarbij hij zijn opgelopen trauma's alsnog kan gaan verwerken, kan healen, kan vergeven en kan gaan loslaten. Zodat hij zijn leven weer op kan gaan pakken en de dingen kan gaan doen wat bij zijn leeftijd en vaderschap past.

Bart is nu 49 jaar en heeft 3 dochters in de leeftijd van 19, 16 en 14 jaar. Zijn kinderen groeien op zonder de aanwezigheid van hun vader en worden indirect ook getraumatiseerd door het proces waar hun vader nu in zit. De maatregel in de onderstaande link wordt nu doorgevoerd op Bart.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/recidive/speciale-inrichting-veelplegers

UPDATE 15-01-2022

Bart heeft het mentaal momenteel erg zwaar in de gevangenis.

Op 18 januari hoort Bart wanneer hij vrij komt vanuit de gevangenis.

Er zijn gelukkig een paar lieve mensen, een wat ouder echtpaar, die Bart elke week gaat bezoeken in de gevangenis. Ze zijn nu al drie keer bij hem op bezoek geweest. Bart waardeert deze bezoeken erg.

Bart belt bijna dagelijks met Dienie vanuit de gevangenis, dat doet hem goed. Zo blijft Bart ook op de hoogte van wat er achter de schermen gebeurt in Nederland en de rest van de wereld.

Voor Bart is het momenteel heel moeilijk om zich nu ergens op te gaan focussen, omdat Bart op een gevangenisafdeling zit van gedetineerden, waarvan de meeste zullen doorstromen naar de TBS kliniek. Er zijn vaak vechtpartijen tussen gedetineerden en ze schreeuwen vaak luidruchtig.

Dit werkt averechts op de gemoedstoestand van Bart. Hij wordt er onrustig en neerslachtig door. Dat is wel begrijpelijk in zijn situatie. Niet gehoord worden door Nederland, terwijl hij slachtoffer is van het satanische corrupte regiem in Nederland, is geen pretje.

❌ ROLODEX-ONDERZOEK ❌


Informeer jezelf over het Rolodex-onderzoek waarbij hoge topambtenaren zijn betrokken. Bart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek en kroongetuige van de Demmink zaak.

DEMMINK DOOFPOT

Rechters en advocaten beschermen de daders (Demmink en consorten) van hun seksuele escapades. Demmink is wel degelijk schuldig volgens onderzoekers van de Demmink doofpot. Er wordt dan ook kromspraak gesproken in plaats van rechtspraak. Rechters en hoge topambtenaren maken zich zelf ook schuldig aan seksueel misbruik van minderjarigen volgens onderzoekers.

Tip: Beluister en bekijk de onderstaande video over Demmink om Uzelf te informeren.


Bart van Well vloog eerder met Adele van der Plas (advocate) naar Washington (Amerika)


Bart van Well is in de onderstaande video te horen vanaf 15:30 minuut.

Bart van Well is een Volksheld, dat gaat straks bij velen wel doordringen wanneer de Waarheid naar buiten gaat komen over Demmink en consorten.


Bart van Well is op 22 september 2021 wederom gearresteerd, deze keer in Amsterdam!


Bart zit nu (anno 09-01-2022) nog steeds opgesloten in de gevangenis in Zwolle.

Op 8 november jl. is er een Kort Geding geweest waarin beslist werd of Bart weer op vrije voeten zou worden gesteld. Dat was helaas niet het geval. Op 4 januari 2022 is er een strafzaak geweest.

Over 9 dagen hoort Bart of hij de voorwaardelijke straffen van zijn vorige strafzaken nog moet uitzitten of dat hij nog 2 jaar verlenging krijgt, omdat ze Bart als een 'veelpleger' gaan bestempelen.

Erg spannend dus wat de rechter nu gaat beslissen voor Bart.

Wanneer Bart op vrije voeten wordt gesteld zullen er wel een aantal dingen vooraf moeten worden geregeld, zoals geschikte huisvesting, voldoende financiële middelen en goede professionele begeleiding om een stabiel leven op te kunnen bouwen.

 

Update 29-10-2021


Bart heeft mij vandaag gebeld vanuit de gevangenis.

Heb gezegd dat hij schoon schip dient te maken met zichzelf en zijn omgeving.

En dat hij altijd voor de Waarheid dient te gaan zoals die is en dan z'n Vrijheid als Mens tegemoet kan zien en dan zijn leven opnieuw op kan bouwen.

Heb mezelf voorgenomen Bart hierin te begeleiden, (voor zover dat mogelijk is).

Tot zover, Dienie

Update 28-10-2021


Gisteren was ik (Dienie) van plan een vlog te gaan maken over Bart van Well. Alsof het Universum mij heeft gehoord, Bart heeft mij vandaag gebeld vanuit de gevangenis en zijn excuses aangeboden aan mij.

Hier ben ik erg blij mee!

Een goed en mooi begin is gestart om nu uit die vicieuze cirkel te komen en door te kunnen groeien naar een mooi en zuiver Mens om straks goede projecten op te kunnen starten, om mede de Nieuwe Wereld vorm te gaan geven.

Ja, dat is mijn doel met Bart, ik ga ervoor!

Wij zijn zelf de Creators van ons Aardse bestaan 🙏

Mijn visie over Bart?


Op 18 augustus 2018 schreef ik het volgende:


Bart van Well zit momenteel in een zeer groot verwerkingsproces van alle trauma's met z'n beide ouders en opgedaan in zijn jeugd als HSP kind, daar begon Bart zijn psychische ellende, die Bart in zijn volwassen leven op ging breken...

Ik begrijp Bart wel...

Te goed zelfs...

Ik ken hem als m'n eigen broekzak...

Bart is van binnen een zeer lief, teder en integer mens, maar dit wordt teniet gedaan door zijn jeugd en zijn opgelopen trauma's...

Bart kan soms veranderen in een ongeleid projectiel...

Het lijkt wel of dan alle remmen los gaan...

Bart kan non-verbaal en verbaal erg agressief worden wanneer hij wordt getriggerd...

Ik, Joshua M. Freedman en een aantal andere mensen hebben dat zelf ervaren en meegemaakt...

Zijn ouders gingen scheiden en Bart werd naar een internaat gestuurd...

Welke moeder doet dat haar eigen kind aan?

Ik denk dat ik een van de weinige personen ben op Aarde, die Bart zo goed heeft mogen leren kennen...

Wellicht had dat een reden... Ik weet het wel zeker...

Ik zal hem vergeven voor alles wat hij me toewenst of zegt...

Jij ook?

Alleen dat zal bijdragen tot zijn genezing als hij zichzelf gevonden heeft...

Maar soms moet je daarvoor eerst diep gaan...

Heel diep...

Om jezelf te vinden...

"Zoek jezelf, vind jezelf "

Zo is het...

Ik hou van jouw mooie Ziel van binnen Bart...

Never forget...

Love you ❤️


Link bericht ► https://www.facebook.com/waarheidsvinder/posts/10156676821339939


Reactie van Bart en anderen op dit bericht:

Over Bart van Well:

Bart van Well belandde volgens zijn eigen getuigenis in zijn jeugdjaren in het prostitutie circuit van Amsterdam, (tegen zijn wil in). Nadat Bart volwassen was startte hij een rechtszaak op tegen de Staat der Nederlanden wegens het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren 80 en 90 in Nederland en kwam er een getuigenverhoor op gang waarbij diverse hooggeplaatste personen werden opgeroepen om te getuigen, waaronder Demmink. Martin de Witte (advocaat van Bart) ondervroeg diverse getuigen die waren opgeroepen. Onder andere Fred Teeven, Joris Demmink en Karel Maasdam. De getuigen moesten vooraf een eed afleggen of belofte doen, dat ze niets anders als de Waarheid zouden vertellen tijdens hun getuigenis. Beweerd wordt dat Demmink meineed pleegde in de Rechtbank.

Fred Teeven beriep zich op zijn zwijgrecht en behoefde daarom geen namen te noemen.Wie is Bart van Well?

Bart heeft last van stemmingsschommelingen door z'n trauma's. Soms ontmoet je een hele lieve Bart met veel diepgang. En soms zie je een hele boze Bart met heel veel verbale agressie. Bart is tevens een HSP mens (= High Sensitive Person). Meer info: https://sochicken.nl/hsp-herkenningspunten

Bart lijkt qua stemming wel op een kameleon. Bart heeft wellicht last van zijn familie DNA, trauma's of voorvallen uit vorige levens. Daardoor kun je meelifters krijgen (archonten, oftewel energieparasieten / negatieve entiteiten).

Zie: https://www.wanttoknow.nl/overige/archonten-aangenaam-bizar-fenomeen

En: https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten

Zie voorbeeld hieronder, zo werken energieparasieten. Houd ze buiten je aura veld. Door (te)veel wiet (cannabis) te roken en/of overmatig alcohol te drinken kunnen energieparasieten (meelifters/demonen) in je aura doordringen. Waardoor je soms dingen zegt of dingen doet die niet van jouw eigen wil afkomstig zijn, die archonten werken dan door jou heen. Wees je daar dus bewust van.

Info over Schumann resonantie: https://www.antonteuben.nl

Bart van Well met vele gezichten.


Hoe sta ik (Dienie) er in?

Dit artikel gaat over Bart van Well en zal ik (Dienie) gaandeweg verder uitwerken. Ik hoop dat Bart ooit schoon schip kan gaan maken met zichzelf en zijn omgeving. En dat zijn familie en zijn drie dochters zich met hun vader (Bart) kunnen verenigen. Er is echter nog een lange weg te gaan, daar Bart zich al jarenlang in een vicieuze cirkel bevind. Ja, zo sta ik (Dienie) erin, 100%.

Ouders Bart van Well

Bart met z'n moeder Lya van de Wiel
Bart met z'n moeder Lya van de Wiel

Laten we het even over de ouders hebben van Bart. De vader van Bart heet Ben van Well en zijn moeder heet Lya van de Wiel.  Volgens Ben is zijn ex vrouw de schuldige van alles, omdat zij vreemd ging tijdens hun huwelijk. Bart vertelt mij steeds weer dat als zijn vader dronken thuis kwam, hij zijn vrouw sloeg in het bijzijn van Bart. Bart zou hier getuige van zijn geweest.Het een en ander zou ik graag nader uitgezocht willen hebben, daar dan zeer waarschijnlijk een hoop duidelijk kan worden voor Bart en voor ons allemaal.

Z'n vader heeft inmiddels toegegeven dat er woordenruzies waren met zijn vrouw die Bart mogelijk gehoord kan hebben. De vader van Bart drinkt na de scheiding van zijn vrouw geen druppel alcohol meer.

Ik hoop dat we door het 'hoor- en wederhoor' toe te passen erachter kunnen komen, hoe en waardoor Bart in zijn jeugdjaren is getraumatiseerd. Een HSP kind wat te weinig hechting en liefde krijgt in de kinderjaren kan op latere leeftijd enorm ontwrichten. Wanneer je de laatste jaren Bart hebt gevolgd heb je kunnen zien hoe Bart is ontspoord. Nu wil ik graag nog het verhaal horen van de moeder van Bart.

Update 19-09-2021

Bart van Well is weer op vrije voeten gesteld sinds donderdag 16-09-2021. Hij zat 4 maanden in de gevangenis omdat hij Jaap van Dissel zou hebben bedreigd, wat volgens Bart niet het geval is. Bart maakte op 18-09-2021 een vlog (video) en bedankte daarin een ieder voor de toegezonden kaartjes.

Dat gaf hem veel steun, hij las ook een paar kaartjes voor in de vlog.

Ik plaatste eerder daarom een bericht met zijn adres erin.

Waarom? Omdat ik het beste met Bart voor heb.

Dat heb ik overigens altijd al gehad.

Omdat ik in het diepste van zijn Ziel heb mogen kijken.

Bart heeft een hele mooie Ziel, lief, broos en volhardend ❤️

Wanneer je zo'n Ziel hebt ontmoet kun je zo'n Ziel nooit meer loslaten!

Ik hoor dit van meerdere mensen, zowel man als vrouw.

Zie link: https://www.facebook.com/bartje.vanwell.7/videos/6842249415801172

Bart van Well anno 18-09-2021
Bart van Well anno 18-09-2021

Slachtoffer

Ook Bart van Well is slachtoffer van de satanische en corrupte wereld waarin we nu leven.

Tip: Lees het hele artikel en de link hieronder om een goede indruk te krijgen!

Link: https://www.boublog.nl/2017/09/10/seksueel-geweld-en-bart-van-well/

Bart van Well startte een rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden op wegens het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren 80 en 90 in Nederland. In deze zaak moesten verschillende getuigen onder ede een getuigenis afleggen, waaronder Joris Demmink. Fred Teeven beriep zich op z'n zwijgrecht (deze man is echter van alles op de hoogte). Wanneer de onderste steen boven komt volgens Harry Borghouts (voormalig hoofd justitie) valt het kaartenhuis van justitie in elkaar. Demmink (voormalig minister van justitie) is volgens getuigen wel degelijk schuldig aan seksueel misbruik van minderjarigen!

In de onderstaande links staat veel info over Demmink en pedonetwerken:

https://dehalvewaarheid.nl/17-misschien-ging-demmink-wel-puzzels-leggen-met-die-jonge-jongens

https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

https://revolutionaironline.com/?s=demmink

Mijn contact met art

Bart heb ik (Dienie) redelijk goed leren kennen vanaf begin 2016 en daar ik een aantal maanden met hem heb samengeleefd onder één dak. Ben met Bart in april 2016 naar Aruba geweest, het was een vakantie met veel hoogtepunten en dieptepunten. Z'n familie (vader en moeder), dochters, toenmalige vrienden en kennissenkring heb ik in die periode (2016-2017) leren kennen.

Hoe het begon, mijn contact met Bart van Well

Met Bart kreeg ik voor eerst contact begin 2016. Dit was op Facebook in een groepschat door een gezamenlijk contact van ons, Bastiaan Soral (vlakke aarde onderzoeker). Na wat heen en weer gechat kwam Bart mij een paar weken later in Duitsland opzoeken waar ik in die tijd reeds 11 jaar woonde.

Wanneer je Bart leert kennen en hem tot in het diepste van z'n ziel ontmoet zul je een zeer fijngevoelig (HSP) en spiritueel mens ontmoeten met een uitzonderlijk goed brein en een helikoptervisie.

Ik heb veel mooie en bijzondere momenten beleefd met Bart.

Heb ook veel gelachen met Bart...

Bart is een grote komiek, erg adrem en allert.

Echter heb ik ook het tegenovergestelde met Bart meegemaakt.

Veel agressie, paranoiagedrag, liegen en grote verhalen.

Door de paranoia en agressie van Bart is ons contact een paar jaar verbroken geweest.

Het contact tussen Bart en mij (Dienie) is zich nu langzaam aan het herstellen. We hebben telefonisch contact. Bart belt mij vanuit de gevangenis. Bart heeft mij gevraagd in de gevangenis langs te komen op 5 november.


Mijn openbaring


Ik (Dienie) ga altijd voor de Waarheid zoals die is, dit heb ik met mijzelf afgesproken. Ik ben een Waarheidsvinder sinds 2001 en schrijf op eigen titel. Daarom wil ik nu duidelijkheid verschaffen over Bart z'n leven, z'n huidige situatie en wat ik heb ontdekt door mijn contact met hem. Alsof het allemaal zo moest zijn...

Alles heeft een reden in ons leven waarom iets wel of niet gebeurd...

Ik vind het niet fijn om sommige info te openbaren, maar toch doe ik het.

Omdat ik alleen voor de Waarheid ga zoals die werkelijk is.

Alleen de Waarheid maakt je VRIJ !!

Regelmatig zal ik dit artikel aanvullen met info.

Groetjes Dienie


De Waarheid

Bart was 15 jaar toen hij het prostitutie circuit in ging van Amsterdam. Bart heb ik financieel en mentaal ondersteund in de periode tussen 2016 tot 2018. Bart verbleef toen een aantal maanden bij mij in huis. Dit om z'n strijd tegen de Staat der Nederlanden tot een goed einde te brengen.

Mijn doel van dit artikel over Bart

Dat Bart schoon schip kan gaan maken met diegenen die hij (bewust of onbewust) onrecht of pijn heeft aangedaan. En/of schade en angst heeft toegebracht door zijn agressieve gedrag, voortkomend uit frustraties, trauma's en zijn eigen leugens waar hij in verstrikt is geraakt. Het zal Bart bevrijden uit de vicieuze cirkel waarin hij jarenlang in verkeert. Drank, drugs, leugens, verbaal- en non-verbaal geweld maken meer kapot dan je lief is, dit geldt ook voor Bart. Waardoor uiteindelijk vele contacten van Bart met fijne en lieve mensen kapot gingen, die het absoluut goed met hem voor hadden. Een aantal hiervan wil daarom nu niets meer met Bart te maken hebben, daar Bart bij hen teveel heeft beschadigd (letterlijk en figuurlijk). Bart geeft vaak anderen de schuld van zijn falen en fouten, zonder de hand in eigen boezem te durven steken. Het is een complexe situatie waarin Bart nu verkeert.


De Waarheid en de Universele Liefde van onze Bron (Van Al wat Is) zal altijd overwinnen!

Ik (Dienie) hoop met dit artikel de vicieuze cirkel voor Bart te kunnen doorbreken, door een goed team van mensen om hem heen te verzamelen, die hem opvangen en ondersteunen. Wanneer Bart in de Waarheid kan gaan leven, zijn gevoelsleven onder controle heeft en eerlijk is naar zichzelf en anderen kan hij ook in z'n eigen Kracht gaan staan. Dat is mijn wens voor Bart van Well.

De tijd die nu gaat komen is er één van verwerken, vergeven en loslaten.

Daarna met elkaar een Gezonde Samenleving creëren.

Wij zijn zelf de Creators van ons Aardse bestaan!

Liefde overwint alles ❤️

Nieuwjaarswisseling 2017/2018 - Liefde overwint Alles ❤️
Nieuwjaarswisseling 2017/2018 - Liefde overwint Alles ❤️

Update 19-09-2021

Bart is vrijgelaten uit de gevangenis van Vught.

Update 17-07-2021

Bart zit momenteel in de gevangenis wegens vermeende bedreigingen aan het adres van Jaap van Dissel, waarvoor Bart werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4 maanden (zie onderstaand artikel).

Artikel: https://www.ad.nl/binnenland/bedreiger-van-rivm-baas-van-dissel-vindt-zichzelf-cabaretier-maar-krijgt-vier-maanden-cel~adadf096

Medio september 2021 zal Bart weer vrij komen volgens de huidige berichtgevingen.

Lees het onderstaande artikel om op de hoogte te zijn van de Bodegravenzaak en de rol hierin van Jaap van Dissel.

https://www.ellaster.nl/2021/07/13/de-gemeente-bodegraven-probeert-aanklagers-monddood-te-maken

Informeer jezelf over satanische netwerken middels het onderstaande artikel.

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon

Foto van 21 oktober 2018
Foto van 21 oktober 2018

Iemand schreef bij deze foto:

"Heb je die schapen al wakker geschud Bart?

Je ziet er weer wat ontspannender uit."

Iemand anders schreef:

"Wat een geweldig mooie foto.... en je ziet er heerlijk ontspannen uit."

Update 01-06-2021

Op 1 juni 2021 kreeg ik (Dienie) de melding dat de rechtszaak van Bart van Well morgen LIVE op Facebook is te volgen bij Revrouwlutie.

Matijs Nijland schreef op 25 mei 2021

Vanochtend een brief gestuurd aan Bart van Well in het gevang. Hij zit daar vanwege uitlatingen ten aanzien van Van Dissel. Hij wordt daarvan verdacht... Het is een trieste situatie die nergens over gaat en over de hele wereld tegelijkertijd.

Op 24 mei 2021 werd het volgende bericht geplaatst op de tijdlijn van Facebook:

Bart zit vast ivm hetse Overheid. Hij wordt verdacht van bedreigen van Van Dissel. In ieder geval met bijna geen euro's in het gevang. Voor diegene die hem willen steunen voor rookwaar en gezond eten kunnen een bedrag overmaken via mytelio. Dank.

Bart van Well vloog eerder met Adele van der Plas (advocate) naar Washington (Amerika).

Bart van Well is in de onderstaande video te horen vanaf 15:30 minuut. Bart van Well is een volksheld, dat gaat straks bij velen wel doordringen wanneer de Waarheid naar buiten gaat komen over Demmink en consorten.

Onder de video is de volgende tekst te lezen:

(Nederlandse vertaling van de bovenstaande tekst, excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten)

WASHINGTON - De Commissie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (Amerikaanse Commissie van Helsinki) kondigde de volgende briefing aan:

Luisteren naar slachtoffers van kinderhandel

Donderdag 4 oktober 2012 om 14.00 uur

Kamer 2255 Rayburn House Office Building

Sekshandel en misbruik van kinderen is een misdaad die zowel het leven van de slachtoffers als het sociale weefsel van de samenleving vernietigt. De mensenhandelaars en misbruikers vertrouwen op hun vermogen om een ​​kind tot zwijgen te brengen of op de onwil van volwassenen om te luisteren als kinderen praten. Het is absoluut noodzakelijk dat het rechtssysteem bereid is om naar beschuldigingen te luisteren en deze grondig te onderzoeken.

De Commissie van Helsinki zal, in samenwerking met de Victims 'Rights Caucus, een briefing houden over hoe rechtssystemen het meest effectief kunnen reageren op binnenlandse en internationale beschuldigingen van kinderhandel. De briefing zal een actuele casus in Nederland bevatten, waar een overheidsfunctionaris is beschuldigd van binnenlandse en internationale kinderhandel in seks.

De Nederlandse autoriteiten voerden een voorlopig onderzoek uit, maar velen vonden het buitengewoon onbevredigend, aangezien de Nederlandse autoriteiten slechts één van de drie slachtoffers interviewden en geen van de beschikbare getuigen of facilitators van het vermeende misdrijf werd geïnterviewd.

Bekijk de volgende video voor meer informatie over de casestudy:

https://www.youtube.com/watch?v=nmeYiR

(Helaas reeds verwijderd door de enorme censuur op youTube)

De volgende panel leden zijn gepland om deel te nemen:

Adèle van der Plas, Advocaat voor binnenlandse en internationale minderjarige slachtoffers van sekshandel, Bakker Schut & Van der Plas. Klaas Langendoen, privé-detective, voormalig hoofd van de inlichtingendienst, Nederland. Overlevende van kinderhandel in Amsterdam, Nederland. Samantha Vardaman, Senior Director voor Shared Hope International.

** Panelleden kunnen worden toegevoegd **###

De Commissie voor veiligheid en samenwerking in Europa, ook bekend als de Amerikaanse Helsinki-commissie, is een onafhankelijk agentschap van de federale regering dat belast is met het toezicht op de naleving van de akkoorden van Helsinki en het bevorderen van alomvattende veiligheid door bevordering van mensenrechten, democratie en economische, ecologische en militaire samenwerking in 56 landen. De Commissie bestaat uit negen leden van de Amerikaanse Senaat, negen van het Huis van Afgevaardigden en één lid van de ministeries van Staat, Defensie en Handel.

Waarom wordt tot heden Joris Demmink, de voormalig officier van justitie, beschermd? 

Wie is de biologische vader van Joris Demmink?Slachtoffers

Uiteindelijk zijn we allemaal slacht-offer van de wereld zoals die nu vorm is gegeven door de satanische machthebbers die satanische rituelen uitvoeren, om mensen op topfuncties te kunnen chanteren.

Jarenlang zijn we geregeerd geworden door afstammelingen van satanische bloedlijnen. Lees het boek van Robin de Ruiter met als titel "De 13 satanische bloedlijnen", dan bent ook U goed op de hoogte.

Vergeving

Bart, bij deze, vergeef ik (Dienie) je hierbij alles wat bij mij negatief over kwam door jou. Hartelijk dank voor alle goede dingen die jij mij hebt geleerd. Onder andere het durven vloggen en in het openbaar durven spreken. En bedankt voor alle mooie en fijne momenten die we samen hadden op Aruba. We hebben elkaar toen goed leren kennen.

Hierbij spreek ik de wens uit dat Bart van Well een nieuwe start kan gaan maken in zijn toekomstige leven, wanneer er gerechtigheid heeft plaatsgevonden in Nederland en Bart bij zichzelf zijn vicieuze cirkel heeft doorbroken, door zijn trauma's te verwerken en het Licht te gaan zien. Het is een kwestie van inzicht krijgen in jezelf Bart, het zelf 100% te willen en het ook te doen. Dit geldt trouwens voor alle meelezers, het is een kwestie van willen en vooral ook DOEN!

Bart, ik zal, (wanneer jij daarvoor open staat en eraan toe bent), je de weg wijzen om een gezamenlijk een project op te gaan starten. Zodat jij je eigen wensen kunt gaan vervullen in je leven.

Onder andere hereniging met je 3 mooie dochters en je familie.

En uiteindelijk te kunnen worden wie je eigenlijk al bent:

Een ware Volksheld van Nederland en Lichtbrenger.

Bart, door jouw onderstaande actie ga je uiteindelijk vele ogen openen... 

Weinig mensen durfden tot heden op te staan.

Demmink doofpot

Werpt de zaak Demmink nu een lange schaduw over de kabinetsformatie?

Het lijkt er verdraaid veel op.

Het Demmink dossier: https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

Mijn bericht aan Bart

Heb Bart een keer een bericht met Messenger toegezonden begin 2020,

Bart heeft het gelezen...


❤️ ❤️ ❤️ 


Weet jij al wie je bent?


Mijn gedachtes hierover:

Laat ik zeggen dat het een groot innerlijk proces is om op zoek te gaan naar wie je echt bent en wat jouw werkelijke intenties zijn als Mens. Velen weten het wel, wie ze zijn wanneer je in een dieper gesprek met ze gaat. Echter wordt dit vaak belemmerd door de schijnwereld (matrix) waarin we momenteel (nog) leven.

De misleiding en onderdrukking is groot.

De financiële druk is groot om rekeningen te kunnen blijven betalen en soms spelen er grote belangen mee etc. etc. En ja, uiteindelijk zul je zelf wanneer je naar binnen gaat bij jezelf, je eigen leugens (schijnwereld) moeten overwinnen door eerlijk durven te zijn naar jezelf en jezelf te durven projecteren naar de buitenwereld, wat de werkelijke waarheid is.

Dus met de billen bloot durven gaan en je fouten of leugens toe te durven geven.

Pas dan ga je van binnen helen en kun je zijn wie je werkelijk van binnen bent 🙏 ❤️

Zoek jezelf en durf jezelf te zijn zonder een masker te dragen.

Herkenbaar?

Er is een mooi liedje over...

Van Kooten & De Bie

 Zoek jezelf ❤️

Mijn bericht aan Bart

Heb Bart een keer een bericht met messenger toegezonden begin 2020,

Bart heeft het gelezen...


❤️ ❤️ ❤️ 


Weet jij al wie je bent?


Mijn gedachtes hierover:

Laat ik zeggen dat het een groot innerlijk proces is om op zoek te gaan naar wie je echt bent en wat jouw werkelijke intenties zijn als Mens. Velen weten het wel, wie ze zijn wanneer je in een dieper gesprek met ze gaat. Echter wordt dit vaak belemmerd door de schijnwereld (matrix) waarin we momenteel (nog) leven.

De misleiding en onderdrukking is groot.

De financiële druk is groot om rekeningen te kunnen blijven betalen en soms spelen er grote belangen mee etc. etc. En ja, uiteindelijk zul je zelf wanneer je naar binnen gaat bij jezelf, je eigen leugens (schijnwereld) moeten overwinnen door eerlijk durven te zijn naar jezelf en jezelf te durven projecteren naar de buitenwereld, wat de werkelijke waarheid is.

Dus met de billen bloot durven gaan en je fouten of leugens toe te durven geven.

Pas dan ga je van binnen helen en kun je zijn wie je werkelijk van binnen bent 🙏 ❤️

Zoek jezelf en durf jezelf te zijn zonder een masker te dragen.

Herkenbaar?

Er is een mooi liedje over...

Van Kooten & De Bie

 Zoek jezelf ❤️

Drie jaar geleden schreef ik namens mijn alias 'DIenie Wakker' het volgende:

De andere kant van de medaille Bart, is de harde waarheid die vaak weer boven komt drijven wanneer je alles weer even relativeert voor jezelf.

Sterkte met jezelf ❤️

Bart en Dienie op een goed en mooi moment ❤️

Dit bericht stond op 21-12-2020 op de tijdlijn van Bart van Well


Voormalig kroongetuige Bartje van Well heeft het heel zwaar...

Door zijn trauma's is Bart van Well op een vervelende manier in aanraking gekomen met de politie.

Hij geeft toe dat hij zelf ook fouten heeft gemaakt, maar die zijn ook gemaakt bij de politie.

Hij heeft er drie gebroken ribben, een gekneusde enkel, pols en schouder klachten aan over gehouden. Door toedoen van de politie. Lopen doet pijn. Zitten doet pijn. Zelfs liggen doet pijn. Dat betekende in ieder geval zitten voor een tijdje en toen op 13 oktober 2020 kwam Bart vrij onverwacht. Drie weken te vroeg. Er was niets geregeld qua opvang. Er was geen plek waar Bart naar toe kon.

Dus, Bart werd dakloos. Hij heeft weken langs de berm van de tramlijn in het park bij Den Haag Centraal op een pallet doorgebracht onder een zijl. Zijn familie kan er niet meer mee omgaan. Er is te veel gebeurd. Bestolen van al zijn spullen, zonder onderdak en geld op straat. Onderhouden worden door de middenstand in het centrum van Den Haag.

Er is geen plaats in de noodopvang. Bart heeft last van trauma's. Dat betekent dat als hij getriggerd wordt door Overheidszaken, waar hij zich zo bedrogen door voelt, wanneer zijn pedoslachtoffer zijn opspeelt Bart best moeilijk kan zijn.

Er was na zijn gevangenisstraf niks voor Bart georganiseerd. Hij stond op een lijst bij de Kessler Stichting in Den Haag. Hij wil graag geholpen worden. Buiten op straat is een veel te prikkelbare omgeving. Hij loopt op zijn tandvlees en door schaamte vraagt hij geen hulp. Totdat hij dat wel doet en hij wordt opgevangen door een vriend.

Hij wil professionele zorg ontvangen. Behandeling krijgen voor zijn trauma's, maar nu is het verhaal dat hij eerst onderdak moet krijgen. Dat zou gebeuren bij de Kessler Stichting, maar daar staat hij op een wachtlijst. Hij heeft rust nodig. Een rustige plek, zodat hij ook zijn drie dochters kan ontvangen.Hij vraagt niet veel. Bart heeft rust nodig. Hij heeft nog ambitie om iets moois op te bouwen. Net als vroeger. Daar maakt hij plannen voor. Ook voor zijn rechtszaken. Zijn financiën. Zijn toekomst. Zijn strijd tegen pedo's. Zijn daders. De misbruikers, de verkrachters, de moordenaars. Het is zo ziek en het speelt allemaal in zijn hoofd. Dit mag niet de doofpot in. Bart voelt zich maar mondjesmaat begrepen en vindt dat de hulpverlening tekort schiet.

De laatste dagen bracht hij door bij een vriend in Den Haag omdat het er naar uit zag dat er een kamer vrij zou komen bij de Kessler Stichting. Toen werd hij op woensdag 16 december jongstleden weer opgepakt door de politie.

Er stond nog wat open wat uitgezeten moest worden. Is dit toeval? Hij was net vrij. Waarom moet hij opeens weer zitten. In ieder geval zit Bart nu ten einde raad in Alphen in de gevangenis tot 6 januari 2021.

Geen kerst met dochters en geen oud & nieuw met dierbare. Het voelt als een voor opgezet plan van justitie. Om hem nog maar een hak te zetten.

Het waren de laatste loodjes die het zwaarst wegen had de medewerker van de Kessler gezegd.

In plaats van een fijne kamer en een behandeling - een traject vooruit. Want dat is wat Bart wil.

Voor zichzelf en voor zijn kinderen. In plaats daarvan drie weken brommen. De hele dag voor 22 uur op een cel vanwege Corona. Bart heeft het heel zwaar. Ook dat is het leven van een voormalig kroongetuige.

Voor vragen kunt u contact opnemen met mr. Matijs A. Nijland

matijs@nijlandtax.com │ 06 - 21 29 54 60

Bron: https://dekvsw.blogspot.com/2020/12/voormalig-kroongetuige-bartje-van-well.html

Naar eer en geweten geschreven!

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Unieke bezoekers vanaf 10-01-2022