Vertaal deze pagina naar:

Is Bart van Well een ware Volksheld?

18-01-2021

Wanneer U alle info doorneemt over Bart van Well en zijn rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden kunt U niet tot een andere conclusie komen, dan deze vraag met een volmondige 'JA' te beantwoorden!

Bart van Well startte in het verleden een rechtszaak op tegen de Staat der Nederlanden, wegens het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren 80 en 90 in Nederland!


Omdat Bart van Well na deze periode kampt met posttraumatische stress en stemmingswisselingen (PTSS). Daarvoor houdt hij de staat, die volgens hem harder had moeten optreden tegen jeugdprostitutie, verantwoordelijk. Daarom heeft hij de zaak aangespannen.

,,We willen bewijzen dat de overheid op de hoogte was van de jeugdprostitutie in die tijd, maar het liet begaan," legt Martin de Witte, Van Wells advocaat, uit. Er werden diverse publicaties gedaan in de grote kranten in Nederland betrefende deze zaak.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft het zo gedraaid dat de opgeroepen getuigen vrijuit konden gaan, de grote kranten hebben Bart van Well helemaal kapot geschreven!

Zie info links:

https://www.ad.nl/home/afgekeurde-getuige-zaak-kindermisbruik-wat-een-carnaval~aee9e7f0/

https://www.destentor.nl/binnenland/oud-justitietop-moet-getuigen-over-kindermisbruik~a7e703f2/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

https://nos.nl/artikel/618707-zaak-demmink-voor-rechter

https://www.gelderlander.nl/binnenland/nico-l-verhuurde-kinderen-aan-demmink~aedf77e9/


Rechtszaak

Er werd door de advocaat van Bart van Well (Martin de Witte) een getuigenverhoor onder ede opgestart en er werden getuigen onder ede verhoord. Onderzocht werd wie er bij betrokken waren bij het pedofiele netwerk inNederland en in hoeverre de Staat der Nederlanden op de hoogte was van pedofiele netwerken en het nagelaten heeft deze pedonetwerken op te rollen of in te grijpen.

Bart van Well beweert als minderjarige seksueel misbruikt te zijn door Demmink en dat hij seksuele handelingen heeft moeten verrichten bij Demmink.

Zie verklaring ► https://www.freedom-for-all.com/verklaring-bart-van-well/

Martin de Witte (advocaat Bart van Well) riep ondere andere Fred Teeven, Ivo Opstelten en Joris Demmink op in de Rechtbank om onder ede te getuigen. Beweerd wordt dat Demmink in deze zaak meineed heeft gepleegd. Fred Teeven beriep zich op z'n zwijgrecht, hij hoefde toen geen namen te noemen.


Rolodex-onderzoek

Het Rolodex-onderzoek wordt in deze zaak ook genoemd. Wat van hogeraf werd stopgezet, omdat er namen waren opgedoken van hooggeplaatsten. De IRT-affaire is hier ook mee verbonden.

Zie ► https://nl.wikisage.org/wiki/Rolodex-zaak en

https://nl.wikipedia.org/wiki/Parlementaire_enqu%C3%AAtecommissie_opsporingsmethoden


Wanneer is iemand strafbaar bij seksueel misbruik?

Ontucht van minderjarige kinderen is strafbaar gesteld in artikel 244 en 245 Wetboek van Strafrecht (Sr.). Artikel 245 Sr. ziet op de ontucht met minderjarige kinderen van 12, 13, 14, en 15 jaar, terwijl artikel 244 Sr. ontucht met kinderen van o tot en met 11 jaar strafbaar stelt. In beide gevallen moet het gaan om het seksueel binnendringen van het kind.

Artikel 245 Sr. (ontucht met minderjarige kinderen van 12, 13, 14 en 15 jaar) luidt:

"Hij die met iemand, die de leeftijd van twaalf jaren maar nog niet die van zestien jaren heeft bereikt, buiten echt, ontuchtige handelingen pleegt die bestaan uit of mede bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste acht jaren of geldboete van de vijfde categorie."

Artikel 244 Sr. (ontucht met minderjarige kinderen van o t/m 11 jaar) luidt:

"Hij die met iemand beneden de leeftijd van twaalf jaren handelingen pleegt die bestaan uit of mede bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twaalf jaren of geldboete van de vijfde categorie"

Is er enkel sprake van ontucht, zonder seksueel binnendringen, dan gaat het om artikel 247 Sr., welke bepaling een lager strafmaximum kent.

Bron ► https://www.zedenadvocaat.nl/ontucht-minderjarig-kind-10-11-12-13-14-15/

Seksuele meerderjarigheid is de leeftijdsgrens voor seksueel zelfbeschikkingsrecht. In Nederland bedraagt de leeftijd 16 jaar en wordt bepaald in de artikelen 245 en 247 van het Wetboek van Strafrecht.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Seksuele_meerderjarigheid

Kamervragen pedonetwerk - Bart van Well


Een reactie onder deze video luidt als volgt:

"De waarheid komt aan het licht.

Bart, je bent een held.

Ik bid voor je.

Voor kracht, gezondheid en dat het Licht doorbreekt in deze duisternis."


Micha Kat (onderzoeksjournalist)


Micha Kat heeft in het verleden (2011) een verklaring opgetekend en gepubliceerd van Bart van Well. Micha Kat heeft veel gepubliceerd over de Demmink doofpot, schreef in opdracht van Jan Poot een boek (Demmink doofpot) en heeft zelf ook een aantal acties uitgevoerd om Demmink te exposen als pedofiel. Tot heden is Demmink niet veroordeeld door het OM.

ZIE DE ONDERSTAANDE VIDEO


Op de televisie is ook het één en ander over Demmink gezegd. Beluister en bekijk de video hieronder, zodat U ook op de hoogte bent van de beerput die Nederland rijk is.Bart van Well heeft op 16-01-2021 de voordeur ingetrapt op het woonadres van Demmink (Riouwstraat 13, Den Haag)

De onderstaande video van Bart van Well werd verwijderd van youtube, juist toen ik (Dienie Kars) deze pagina (artikel over Bart van Well) aan het maken was.

In de onderstaande link is de video te zien op het kanaal van Micha Kat.

Video ► https://www.brighteon.com/1502cc74-f473-4a40-a8db-9bb784209e51

U begrijpt nu wellicht waarom Bart van Well dit gedaan heeft?

Zoniet lees dan even de onderstaande info!

https://www.freedom-for-all.com/l/demmink-doofpot-pedofielen-seksueel-kindermisbruik/

Justitie en de bevolking kijken slechts toe hoe kindermoordenaars hun gang kunnen blijven gaan in Nederland. Sta op beste mensen en informeer Uzelf.

Na deze actie heb ik (Dienie Kars) nog niets over Bart van Well vernomen, maar heb het sterkte vermoeden dat Bart door de politie is gearresteerd, of tijdelijk ergens is ondergedoken.

PS. Bart, wanneer jij persoonlijk op moet draaien voor de kosten van de verbuwing bij Demmink kunnen wij (de bevolking) misschien een crowdfundingactie voor je opstarten; let me know!

Reacties onder de video:


Q schreef:


Eindelijk een held die zegt wat hij doet!


Doular Lardou schreef:

Ik kan hem heeeel goed begrijpen...!

Tineke van Haarlem schreef:

Held eindelijk iemand met lef 🤩

ShipSpotting Nederland schreef:

Is dat de vader van Rutte? Hoe kan dat dan...

J.P. Ramackers schreef:

Super!

Francy Marijnissen schreef:

Ik voel je Bartje 😔

marokaas1986 schreef:

Respect!

Ron Sc schreef: 

Mooi die generale repetitie

hans glas schreef:

Love you ❤️❤️❤️

luk schreef:

die mensen moeten kapot!

Robert van de Luitgaarden  schreef:

Ik snap Bart ook wel, kijk dit maar eens tot het einde toe, waarin ik Demmink en zijn vriendjes anders ga aanpakken. Bart had toen de kans maar greep hem niet samen met Martin de Witte.

https://www.youtube.com/watch?v=VAJCUJnOM98

Olav W  schreef:

Klasse Bart, hopelijk krijg je die hond nog een keer in je handen.

God bless you Bart


Liefde overwint alles ❤️

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Wilt U reageren op deze info?


Of heeft U een vraag of een opmerking?

Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com