Vertaal deze pagina naar:

Op de website van Jaap Dieleman is het volgende te lezen:

Wij verkondigen het evangelie om de wereld te bereiken.

Want we geloven dat elke zondaar een potientiële heilige is en elke heilige een potentiële leider om zondaars te transformeren in heiligen.

Rob Vellekoop vraagt door met Jaap Dieleman (11 maart 2021)


Evangelist Jaap Dieleman beantwoord vragen van Rob Vellekoop over de reacties op zijn landelijke campagne met het blad Eyeopener, de voor en tegenstanders, het teken van het beest en de achterliggende redenen van Jaap`s acties. Bovenal gaat het over de inhoud van de boodschap.

Bron ► https://ontzagwekkendnieuws.nl/videos-jaap-dielemans/rob-vellekoop-vraagt-door-met-jaap-dieleman/


OVER DE OPNAME

Jaap Dieleman schreef een boek met de titel "De Opname komt voor de Grote Verdrukking"

Volgens Jaap Dieleman komt De Opname voor de Grote Verdrukking!


Volgens Jaap Dieleman bestaan verschillende denkbeelden onder gelovigen over de terugkeer van Jezus. De meesten weten wel dat Zijn voeten op een dag op de Olijfberg zullen staan en dat die dan doormidden splijt, maar in veel kerken is er niet of nauwelijks een besef dat de Bijbel spreekt over het mysterie van de Opname, de mysterieuze verdwijning van miljoenen christenen die plotseling van de aardbodem verdwenen zullen zijn.

Degenen die hier nog in geloven, worden door velen voor gek verklaard en het lijkt of er steeds minder mensen zijn die dit nog geloven. De Bijbel zegt dan ook: "Als de Zoon des mensen komt, zal Hij dan het geloof vinden op aarde?" Ook spreekt de Bijbel in dit verband van een overblijfsel, zoals een restje eten. Hoe dan ook, ik hoor bij dit overblijfsel en het maakt mij niet uit hoe anderen daar over denken.

Integendeel, zelfs, ik ben er rotsvast van overtuigd en zie met grote verwachting uit naar Zijn komst op de wolken. In dit boekje verdedig ik met overtuiging vanuit Gods Woord, dat Jezus komt om de Zijnen op te halen voordat de Grote Verdrukking begint, en de hel op aar- de losbarst.

Jaap Dieleman schrijft:

Ik hoop velen te bemoedigen en te winnen zodat zij met mij zullen delen in dit hemelse geluk als straks de laatste bazuin zal klinken. Van harte aanbevolen.