Vertaal deze pagina naar:

WIM VISSCHER

(Waarheidsvinder en Klokkenluider)


Te volgen op het DUTCH DIGGER NEWS kanaal op Telegram ► 

https://www.T.me/maddogholland


Youtube kanaal ► 

https://www.youtube.com/channel/UCXzMRdr8ayn5ZDQwsRKYSng


Helaas zijn er vele video"s verwijderd door de censuur op youtube.

Tip: Lees vooral de reacties onder de video, klik dan eerst de betreffende video URL hiervoor aan.

Laatste update 28-03-2021


Videolink ► https://youtu.be/GFZ_PZKICYQ

Tip: Lees vooral de reacties onder de video, klik dan eerst de video URL hierboven aan.

Reacties onder de video:

Goed gezegd Wim. Kinderen thuis laten, niet naar school laten gaan. Ze willen ieder kind testen, dan hebben ze hun DNA. Daarbij zullen er kinderen stiekem gevaccineerd worden. Tevens zijn de coronamaatregelen vernietigend voor de ontwikkeling van een kind.


Bij het plaatsen van de video stond de teller op 1037x bekeken. Om 14:44 uur is de video reeds 2773x bekeken, einde van de avond meer dan 108.000x. Hopelijk heeft straks heel Nederland deze video bekeken!

Reacties onder de video


Duidelijk verhaal! We weten inmiddels allemaal dat dit een vooropgezet plan is en dat er een andere agenda achter schuil gaat. Het is BIZARRR.... waar ze mee bezig zijn. Deep State is in paniek en er wordt in alle haast gevaccineerd. Dit is de grootst medische fraude aller tijden. Mensen zijn vergeten wat er in de jaren 40 is gebeurd.


Respect voor deze mevrouw, ze zegt niets meer wat vele van ons zijn eigen afvragen en spreekt uit haar hart!


Wie nu nog het vaccin neemt is totaal levensmoe, ik ben dat ook maar ik laat me niet vermoorden door mijn overheid en al helemaal niet markeren met het teken van het beest!


Top actie ik zie helaas nog zoveel van die snurkers om me heen. Ongelofelijk dat mensen nog altijd geloven in die corona onzin en zichzelf nog met het grootste vertrouwen kapot laten vaccineren.


Hoe hypocriet kun je zijn als mens, ze gelooft het zelf niet eens wat ze moet vertellen, is DIT een van mijn medemensen? Ik ken ook iemand die kneiter wakker was, maar wel PCR tests rond bracht.


"Dat moet dood weefsel zijn om ons dna te kunnen veranderen"....maar ze heeft zelf gezegd dat ze niets afweet wat ingrediënten er in zitten, hoe kan ze dan weten wat die ingrediënten wel of niet kunnen doen? Een beetje een naïef antwoord. En Pfizer kom niet enkel van Amerika, er is hier in België (Puurs) ook een fabriek, daar moet je eens naar kijken: https://press.pfizer.be/ . Hier kan je zien dat Pfizer samen werkt met BionTech, zegt ook genoeg!


Veel sterkte allemaal tegen het kwaad. Maar God is met ons, vergeet dat nooit (vooral in het laatste uur van ons.


Fijne jaarwisseling en bedankt voor je info, je geweldige werk.


Die mevrouw kan haar werk wel gedag zeggen.


Gedeeld💪🏻🙏🏻🙏🏻 onder ruim 3400 volgers op twitter.


Wim een geweldige strijd!! Advies.. verknip dit gesprek in pakkem beet 10min met de meest belangrijke info en reacties. DAT DEELT BETER...


Dank je wel weer Wim!! Glashelder die samenzwering tegen de bevolking!! H.de Jonge die het volk minacht. Van Dissel die de mensen in de zorg minacht. Grapperhaus die zegt dat wanneer de bevolking niet luistert er repressie door de politie mag plaats vinden. Er ligt een wetsvoorstel klaar voor verplichte vaccinatie ... ... De hoogste tijd dat de mensen hun zelfrespect terug gaan pakken. Daar is het wachten op. Het gist en bruist in de snelkookpan. Het deksel mag er af. Dat moeten we zelf doen. Ik wens deze mevrouw het beste. Ze blijft beleefd en heeft ook haar vraagtekens dus. Alleen is ze heel onbewust. En op zo'n plek is dat onaanvaardbaar. Take care Wim.


Iedereen zit met vragen en we krijgen TOTAAL geen informatie van Hugo en van Dissel of Rutte.... Het HELE land moet ermee worden ingespoten en geen arts die ons netjes verteld wat we geinjecteerd krijgen, hoe veilig het is, wie er verantwoordelijk zijn etc. etc.


Wat een functie heeft zij...źe moet zonder info mensen te woord staan..heel eerlijke en zeer verstandige vrouw...!! Chapeau..!!


Bedankt, tis mij nu wel duidelijk en heb het gedeeld in mijn timeline, wens je een goed uiteinde en goed begin van het nieuwe jaar Wim.


Bedankt Wim, ik denk dat Carmen op zoek moet naar een andere baas.


Kort gezegd wij worden als proefpersoon gebruikt. En ik kan me herinneren dat er een tekort aan proefapen was.


Klasse Wim, dit is een goede zet. Ik heb je video gedownload en gedeeld. Ik heb er bij vermeld dat mensen die twijfelen deze video moeten kijken. Hopelijk maak ik de mensen die vastbesloten zijn om het te nemen nieuwsgierig. Fijne jaarwisseling en een gezond 2021!


Plotkin is de uitvinder van het kweken van vaccins op cellijnen van geaborteerde foetussen. En dankzij hem injecteren wij onze baby's met de celresten van cellijnen van geaborteerde foetussen, die onder andere aanwezig zijn in het BMR-vaccin.


Respect voor beide. DNA is heel makkelijk te veranderen, er zijn genoeg chemische middelen die dat kunnen. Ik spreek van uit mijn eigen chemische opleiding (ik zou niet geschikt zijn om te gaan werken in de farmaceutische industrie want ik zou een klokkenluider zijn).


Ja Hugo zijn kinderen zijn helemaal niet ingeënt - Is gewoon the great reset agenda 2030 van Klaus Schwab, is vreselijk eñ niemand gelooft het, kom op word wakker 😔🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 De media wordt dik betaald voor Bill Gates enz. ► https://www.bitchute.com/video/FJbg2En02nib/


mRNA zijn GEEN dode foetussen... cel materiaal van foetussen zitten zo'n beetje in alle vaccins.... mRNA is een messenger ...een gefabriceerd eiwit wat je DNA aanpast....


Bedankt en ik heb gedeeld Wim. Goede jaarwisseling en voor 2021 alle beste wat je maar kunt krijgen. 💗🙏💪 Geldt voor iedereen.


Deze overheid aanbid de satan. HET zijn satanisten. Inde kerk vlak voor de tweede wereldoorlog zeiden christenen dit ook, waardoor er miljoenen mensen zijn omgekomen. Jesus zei in de Engelse vertaling bied weerstand totdat ik kom en dat is wat ik doe. Weerstand geven tegen de duivel en zijn trawanten.


Hoe kom je legaal onder een vaccinatie uit?

Stap 1

'Weiger' een vaccin niet, anders wordt u als strijdlustig beschouwd, maar je kunt hun service beleefd weigeren door het volgende te doen.

Stap 2

Vraag de arts of het vaccin ook MRC-5 bevat (dat doen ze allemaal, dit zijn geaborteerde foetus cellen en ander DNA). als dat zo is, heb je het recht om te weigeren.

Stap 3

Vraag ook of er een kans is op een latrogene reactie (een bijwerking die wordt veroorzaakt door meerdere verbindingen of geneesmiddelen die op elkaar inwerken) van het vaccin (dat doen ze allemaal). Als de dokter zegt: 'Ja, dat is zo', dan is dat uw 'Ga uit de gevangenis vaccinatiekaart'. Bedank de dokter voor het aanbod en loop weg...Bedenk dat artsen de Eed van Hippocrates hebben gezworen (doe geen kwaad) en dat ze die moeten eren. Dit is hoe we legaal (en respectvol) hun aangeboden verplichte diensten kunnen weigeren en er is absoluut niets dat ze eraan kunnen doen.

Nu weet je het - Deel dit zoveel mogelijk!


VIDEO heb ik gepromoot ☝️☝️

Goed werk Rotterdammert 👍😎

Wil je reageren op Wim Visscher?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com