Vertaal deze pagina naar:

Marcel Vriesema

Wie is Marcel Vriesema?

Albert van Egdom vertelt zijn eigen verhaal en ervaringen over Marcel Vriesema.

Onrecht TV maakte deze video.

Marcel Vriesema vertelt veel onwaarheden en leugens over veel mensen.

Albert van Egdom spreekt hierover in de bovenstaande video.

Marcel Vriesema

Marijke de Jong stuurde mij op 11-07-2023 een mail:

Beste Dieny.

Ik ben aan het spitten in Marcel zijn verleden ivm heel veel leugens van hem maar ook vooral wie zijn nu zijn vijanden?. Ikzelf word al jaren voor van alles beschuldigd.

Ik zit nergens achter, maar der is dus toch echt iemand die Marcel dusdanig haat al ruim voordat hij Albert van Egdom destijds leerde kennen.

Weet u aan wie ik zal moeten denken aangezien uw naam tich keer voorbij kwam.


Mijn mail terug aan Marijke de Jong op 17-07-2023:

Dag Marijke,

Wat Marcel Vriesema betreft in het kort:

Marcel verspreidt veel leugens over mij. Hij is erg paronoia, verbouwde eerder zijn huis tot een bunker. Heb toen hij werd opgenomen in de psychiatrie veel contact gehad met de mensen waar hij toen mee omging. Die hebben mij toen veel verteld over Marcel. Hij zei dat hij toen z'n huis ging opblazen, daarna heeft de politie ingegrepen en hem meegenomen en opgesloten.Deze man heeft zeer waarschijnlijk veel onverwerkte trauma's en daardoor last van psychoses en narcisme. Wellicht is Marcel ook een slachtoffer van seksueel misbruik in zijn jeugd.In het begin had ik een redelijk contact met hem, later ging hij mij door de stront trekken en mij van alles beschuldigen en verdraaien.

Met vrije groeten,

Dienie KarsFreedom for All ❤️ Worldwide

Mijn boodschap:


Marcel Vriesema heeft veel leugens en onwaarheden over mij verkondigd op Facebook. Als je iets tegenkomt wat Marcel Vriesema over mij beweerd, vraag mij dan om hoor- en wederhoor. Dan zal ik daar op antwoorden. Zodat je daarna opnieuw over mij (Dienie) en Marcel Vriesema kunt oordelen.

Wil je iets weten over mij verleden?

Klik dan hier.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)