Vertaal deze pagina naar:

OVER NESET TEMIRCI

Wie is Neset Temirci?Heeft Neset Temirci een Missie in zijn leven?

Neset Temirci vermoordde zijn ex-vrouw volgens zijn familie in 1999 en heeft daarvoor 12 jaar in de gevangenis gezeten, van 1999 tot 2011. Tot op de dag van vandaag ontkent Neset dat hij zijn ex-vrouw heeft vermoord. Inmiddels weten we dat bij psychopaten en narcisten het liegen niet vreemd is.

Inmiddels is ook bekend dat Neset zeer vaak heeft gelogen.

Een bekende van Neset zei eens:

"Als hij Goedemorgen zegt liegt hij al..."

Neset komt uit de drugswereld (Turkije-Nederland lijn) en kent daardoor veel mensen in de onderwereld, ook de broers Van Korlaar. In de onderstaande artikelen kun je veel lezen over de broers Van Korlaar.

Tip: Bestudeer deel 1, 2 en 3 van "Her Majesty's Secret Service".

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1: https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2: https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID


Neset Temirci, de waarheid blijft je achtervolgen!

Dit is je eigen karma - Neset Temirci wanneer stop je met leugens te verkondigen over de zogenaamde trollen en informanten die jou doorzien? Kijk in je eigen spiegel Neset, je bent ZELF door de mand gevallen.

Wanneer durf je de Waarheid te vertellen over je ex-vrouw, dat je haar WEL hebt vermoord. En WAT heb je werkelijk met het geleende geld en de donaties gedaan in de tijd dat je in Nederland vertoefde tussen 2016 en 2019?

God verschafte ons een mogelijkheid om Zijn Goddelijke gunst te verkrijgen - berouw - waarmee Gods toorn van de zondaar afgeleid wordt. Wie dat volmaakte plan afwijst, wijst Gods liefde, genade, barmhartigheid en gunst af, en roept Zijn rechtvaardige toorn over zich af.

Neset Temirci kwam met een uniek verslag uit Turkije over de aardbevingen op 16-02-2023

Over een Shock en Wave effect wordt gesproken, (en een elektrische stroomstoot (schok) vooraf).

Oke, Neset doet soms ook goede dingen, zoals verslag uitbrengen over de aardbevingen in Turkije.

Maar vaak ook met een achterliggend doel om donaties te kunnen ontvangen.

Wanneer U wilt doneren is dat Uw eigen keuze!

Neset Temirci hing de barmhartige Samaritaan uit in zijn geboorteland Turkije!Neset Temirci wat heb je nu met alle vorige donaties en leningen gedaan?

Je liet veel Nederlanders berooid achter toen je naar Turkije vertrok. Tussen 2016 en 2018 leende Neset in Nederland veel geld van mensen met vale beloftes.

In de periode 2021-2022 liet Neset veel Nederlanders donaties overmaken met vale beloftes.

Nu, anno februari 2023, vraagt Neset weer om donaties, nu om in Turkije getroffenen van de 'man-made' aardbevingen te voorzien van hulpgoederen.

Neset kun je beter niet een keer eerst oprecht spijt betuigen aan de mensen die jou eerder met een goed hart geld hebben geleend of aan jou hebben gedoneerd? Zodat jij de dingen kon gaan doen die jij beloofde ermee te zullen gaan doen? Wat is daarvan tot heden terechtgekomen? Helemaal niets! Nada niets!


Vragen aan Neset:

Wanneer stop je met leugens te verkondigen over de zogenaamde trollen en informanten die jou doorzien? Kijk in je eigen spiegel Neset, je bent ZELF uit gescheten, je bent gezien!

Wanneer durf je de Waarheid te vertellen over je ex-vrouw, dat je haar WEL hebt vermoord en wat je werkelijk met het geleende geld en de donaties hebt gedaan in de tijd dat je in Nederland vertoefde tussen 2016 en 2019?


Of wacht jij Neset de toorn van God af?

God verschafte ons een mogelijkheid om Zijn Goddelijke gunst te verkrijgen - berouw - waarmee Gods toorn van de zondaar afgeleid wordt. Wie dat volmaakte plan afwijst, wijst Gods liefde, genade, barmhartigheid en gunst af, en roept Zijn rechtvaardige toorn over zich af.

Meer info ► https://www.gotquestions.org/Nederlands/toorn-van-God.html

Christelijk lied 'De opstand van de mens wekt de toorn van God' (Dutch subtitles)


Wanneer Gods brandende toorn de bergen en rivieren schudt, zal God de mens wegens zijn lafheid niet langer van deze verschillende vormen van hulp voorzien. Op dat moment zal Gods grimmigheid toenemen en ontzegt God alle levende wezens een kans om zich te bekeren.

God zal alle hoop van de mens wegnemen en de straf uitdelen die hij zo ruimschoots verdient. Op dat moment zal de donder razen en de bliksem flitsen, alsof de golven van de oceaan woest tekeergaan, alsof tienduizend bergen in elkaar storten. De mens wordt als gevolg van haar opstandigheid door de donder en bliksem geveld. Andere schepselen worden door de donderslagen en bliksem weggevaagd.

Het hele universum vervalt abrupt tot chaos en de schepping kan de oer adem van het leven niet herstellen. De talloze horden mensen kunnen niet aan het gebulder van de donder ontkomen. Horde na horde mensen valt te midden van bliksemschichten in de kolkende stroom en wordt weggevoerd door krachtige stromingen die van de bergen af gutsen. Plotseling verzamelt zich op de plaats van 'bestemming' van de mens een 'mensenwereld'.

Lijken dobberen op het oppervlak van de oceaan. De hele mensheid verwijdert zich ver van God wegens Zijn toorn, want de mens heeft tegen de essentie van Gods Geest gezondigd, zijn opstandigheid heeft God beledigd.

Maar op de plaatsen zonder water genieten andere mensen, met gelach en gezang, nog wel van de zekere beloften die God aan hen gedaan heeft.

Uit 'Volg het Lam en zing een nieuw lied'

Een getuigenis van Jack Brave

De schrijver van dit artikel over Neset Temirci is Dienie Kars (waarheidsvinder en blogger)

Dienie Kars leerde Neset Temirci in juni 2016 persoonlijk kennen, daarvoor (begin 2016) hadden ze regelmatig telefonisch contact met elkaar. Neset wilde graag weten wie de beheerder was van de groep VOLK WORDT WAKKER op Facebook. Dat was Dienie, daar kwam ze toen ook eerlijk voor uit. Vanaf dat moment groeide het contact tussen Neset en Dienie.

Neset Temirci leende in de periode 2016 en 2018 vervolgens veel geld van Dienie Kars, wat zij niet terug kreeg. Dienie was nog behoorlijk naïef in die tijd, maar hoopte, evenals vele andere mensen, dat Neset met zijn Openbaringen vele doofpotten in Nederland zou laten ontploffen.

Dienie is mede hierdoor, door onder andere deze keuze te maken, door haar handelsgeld uit te lenen aan Neset Temirci, maatschappelijk enorm gecrashed in haar leven, doordat zij daarmee haar bedrijf op het spel zette destijds. Haar drive om de Waarheid te laten exposen door Neset Temirci over de vele doofpotten in Nederland, was enorm groot en ook om Neset daarbij financieel flink te ondersteunen, zodat hij de dingen kon gaan uitvoeren wat hij graag wilde, namelijk het oprichten van een eigen studio waar hij z'n Openbaringen kon gaan doen aan de bevolking. Hier is echter helemaal niets van terechtgekomen, want Neset deed hele andere dingen met het geleende geld. Daar kwamen we later pas achter, omdat er niets gebeurde wat hij beloofde of zei te gaan doen in Utrecht.

Dienie ontdekte, door haar onderzoek in 2015, dat minderjarigen seksueel misbruikt werden door hoge hoge topambtenaren en hooggeplaatsten in Nederland en dat babies en kinderen gedood werden bij satanische rituelen, waarbij hooggeplaatsten aanwezig waren. Dit was voor Dienie de trigger om alles op het spel te zetten.

Later ontmoette Dienie ook nog eens Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik), die haar veel dingen over seksueel misbruik door hooggeplaatsten kon bevestigen. Dienie belandde daarna in een rollercoaster en wilde niets anders meer doen dan de bevolking informeren. Dat doet ze heden ten dage nog steeds middels haar eigen Waarheidskrant, De Nieuwe Media.

Website ► https://www.de-nieuwe-media.nl/

Verleden Dienie Kars klik hier.


Doordat Neset Temirci vroeger in de drugswereld zat (drugslijn Turkije) heeft hij veel informatie verkregen over mensen waar hij direct of indirect contact mee had. Nadat hij 12 jaar in de gevangenis zat (1999-2011), reden wegens moord op zijn ex-vrouw wilde hij revanche nemen, omdat hij tot op de dag van vandaag ontkent dat hij zijn ex-vrouw heeft vermoord en zij nog in leven is. Volgens de familie van Neset heeft hij zijn ex-vrouw wel degelijk vermoord.

Meer info ► https://pateo.nl/HTML/NL/Pateo_Radio/Radio162.htm

Update 10-02-2023


Neset vraagt weer om Donaties


Wanneer je Neset Temirci aanspreekt over wat hij met de eerdere donaties heeft gedaan word je geblokkeerd.

Neset leende eerder (in de jaren 2016-2018) bijna een ton van een oudere dame en bedreigde haar. Hier zijn bewijzen van (van het geleende geld). Dit heeft hij nog steeds niet terugbetaald en leende van vele andere mensen geld en deed daar andere dingen mee. Veel mensen wachten nog steeds op hun geld. De studio die Neset toen wilde oprichten in Nederland, om Openbaringen te kunnen doen, is er nooit gekomen. Het geld heeft hij in zijn eigen zak gestoken en voor andere doeleinden gebruikt.

Neset zegt al jaren lang bewijzen te hebben wie de moordenaar is van Theo van Gogh. Maar dan ineens is hij alle bewijzen weer kwijt of is het geld van hem beroofd wat hij eerder van mensen leende. Veel mensen beweren dat Neset Temirci, in de tijd dat hij in Nederland was, bovendien gokverslaafd was.

Wie wil doneren mag doneren,

maar U bent bij deze wederom gewaarschuwd!

Video van Neset Temirci waarin hij om Donaties vraagt.

U bent bij deze gewaarschuwd!


Maar wanneer je Neset Temirci en zijn volk in Turkije toch wilt ondersteunen kun je hem volgen middels zijn youtube kanaal, waar hij momenteel de Barmhartige Samaritaan kan spelen middels eerdere donaties en leningen aan hem.

https://www.youtube.com/@nesettemirci6888

Natuurlijk is het verschrikkelijk wat er zich nu in Turkije afspeelt. Veel mensen zijn gedood door de 'man made' aardbevingen en veel mensen zijn dakloos en zitten in de kou. Maar hoeveel babies en kinderen werden er eerder vermoord in Nederland door satanische rituelen? Blijft dat voor eeuwig en altijd in de doofpot zitten?

Je mag en kan zelf keuzes maken!

Neem ook een kijkje op de onderstaande website.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

Update 08-02-2023


Helen schreef:

Hoi, jullie weten, ik ben helen en met iedereen begaan 🙏❤️Omdat jullie het vandaag o.a. over Neset hebben gehad en op veel telegramplekken een dik jaar lang o.a. zijn andere telegram- en youtube-kanaal en ALLE live-video's verspreid worden, o.a. door mij, zijn velen daar inmiddels van op de hoogte en kunnen mensen zijn dagelijkse/ of wekelijkse livevideo's bekijken.

Zo ook van de afgelopen dagen en gisterenavond. Alles in het licht in godsnaam.🙏🙏❤️, ook betreft de situatie in en hulp aan de mensen in Turkye en wereldwijd, voor de mensheid, voor vergeving en heling. Eveneens is er update nformatie van 1 van zijn vrienden journalist irfan aydin op zijn facebook- en youtube-kanaa; ook met live- uitzendingen wederom vanuit turkye.

Kijk ieder voor zich, wat ie hier vroeg of laat mee kan of bij hem/ haar resoneert ❤️😘🙏 god bless (hoor ik micha altijd nog zeggen❤️😇🙏🙏 )


Reactie van Dienie Kars


Dag Helen,

Graag wil ik reageren op jouw bericht.

Als Neset Temirci eerlijk was geweest tegen ons, Waarheidsvinders, had Neset nu echt schrikbarend veel volgers gehad. Wij Waarheidsvinders worden, wanneer we niet naar de pijpen dansen van Neset weggezet als informanten, trollen en drollen.

Neset heeft veel geld geleend van mensen die hij bedreigde, beloog en bedroog. Veel mensen trapten in zijn mooie praatjes om geld af te kunnen troggelen. In Nederland wilde hij graag een studio van de grond trekken, echter heeft hij het geld voor zichzelf gebruikt of vergokt volgens een aantal mensen.

Een ieder mag zelf keuzes maken, wat hij wel of niet doet. Ik heb vorig jaar besloten de tweede kans die ik aan Neset heb gegeven in te trekken en heb hem toen als beheerder verwijderd van het kanaal wat ik zelf had opgezet voor hem om hem een tweede kans te geven. Ik gaf hem een tweede kans om alsnog zijn ding te kunnen doen, om de bevolking te informeren en openbaringen te kunnen doen.

Echter Neset is geen steek veranderd. Hij blijft hetzelfde gedrag vertonen. Oke, Neset weet veel, dat komt omdat hij zelf ook in de drugswereld heeft gezeten.

Maar zijn wij tot heden een stap verder gekomen door al die Openbaringen van Neset? Dat mag een ieder nu bij zichzelf gaan afvragen...

Als Neset eerlijk was geweest tegen de mensen die het goed met hem voor hadden, waaronder ikzelf, waren we allang een aantal stappen verder geweest als dat we nu zijn gekomen...

Mijn verhaal over Neset kun je lezen in het onderstaande artikel.

https://www.freedom-for-all.com/neset-temirci/


Reactie Helen:

Dank je dienie, voor t eerst dat jij en ik schrijven, echter weten we wel van elkaar wat we jarenlang en.via elkaar plaatsen; door mij eveneens de door jou geplaatste berichten en mijn berichten die ik eveneens op jouw kanalen en overal zélf plaats en in t licht zet. Alles in het licht zetten in liefde is 'mijn' gevoel naar vergeving en heling naar een nieuwe wereld. Ik ken dus t hele verhaal, zoals jjij die schets, tevens die ik van alle kanten mede (heb gevolgd-) volg. Met respect, dankbaarheid en in gebeden, in verbondenheid voor alle zielen in godsnaam.

Ieder doet voor zichzelf waar ie vroeg of laat van binnen misschien iets mee kan en of wat openbaart...

gods.blessings.

🙏❤️

Dossiers en aanklachten kwijt 05-01-2023

Voor de zoveelste maal zijn al z'n dossiers ineens foetsie en nu belangrijke aanklachten schrijft Neset Temirci op 05-01-2023 op z'n Telegram kanaal. Tot heden kwam hij er niet mee met z'n Openbaringen. Hij heeft het zo vaak gezegd dat hij zoveel bewijzen over bepaalde personen en dat hij dit zou gaan openbaren. Ik geloofde hem toendertijd, ik was niet de enige die geloof in hem had (ook Dwight Sergio Samson geloofde in hem).

Ik (Dienie Kars) gaf Neset Temirci daarom tussen de 25.000 en 30.000 euro om zijn Openbaringen te kunnen doen. Het was mijn handelsgeld van mijn bedrijf wat ik aan hem uitleende om Openbaringen te kunnen doen. Ik leende het geld uit omdat ik het belangrijk vond dat de satanische elite zo snel mogelijk exposed zou worden, die verantwoordelijk zijn/waren voor kinderhandel, seksueel misbruik en satanische rituelen.

En nu is Neset Temirci ineens alle dossiers en belangrijke aanklachten zomaar kwijt? Wat ik nu wel weet is dat deze man kan liegen alsof het gedrukt staat, dat is wat ik zelf heb ervaren. Dus op deze maner lost hij het op dat hij niets meer hoeft te openbaren, want hij is zijn bewijzen kwijt?

Wat jij met deze informatie doet mag je zelf weten. Bij deze heb ik jullie op de hoogte gebracht van mijn visie en mijn mijn gedachtes. O ja, met meer bewijzen als een video over de dood van Theo van Gogh zal hij Neset Temirci dan waarschijnlijk niet meer gaan komen.

Het is dus nu definitief over en sluiten dus met deze valse messias!

In het bericht hieronder is het volgende te lezen:


DOSSIERONDERZOEK

SCHAKEL DE DIENST UIT

INFORMEREN

EXECUTIVE FILE ONDERZOEK WORDT GELEVERD ALS EEN NIEUWE DIENST ONDER DE TITEL INFORMATION DIRECTORATE (UYAP) SERVICES, EN EXECUTIVE FILE ONDERZOEKSWERKZAAMHEDEN MOETEN VANUIT DIT GEBIED WORDEN UITGEVOERD

WIJ KUNNEN GEEN DOCUMENTEN OF ACTIES OP UW NAAM VINDEN.


DAVA DOSYASI SORGULAMA

HIZMETI KAPAT

BILGILENDIRME

ICRA DOSYASI SORGULAMA HIZMETI BILGI MUDURLUGU (UYAP) HIZMETLERI BASLIGI ALTINDA YENI HIZMET OLALRAK SUNULMAKTA OLUP, ICRA DOSYASI SORGULAMA ISLEMLERI BU ALANDAN YAPILMALALIDIR
ADINIZA ACILMIS YA DA MUDAHIL OLDUGUNUZ BIR DAVA KAYDI BULUNAMAMISIR

Gestopt met de ondersteuning

Op 30 juni 2022 maakte Neset Temirci een vlog en beschuldigde mij indirect ervan zijn kanaal te saboteren, wat absoluut niet het geval was. Pas daarna heb ik zijn bevoegdheden ingetrokken, nadat hij zelf bijna al z'n vlogs had verwijderd, die hij had gemaakt.

Wat is er in die tijd gebeurd?

Ik (Dienie Kars) richtte op 17-09-2021 een kanaal op voor Neset (NESET TEMIRCI (OPENBARINGEN) ***) en gaf hem een tweede kans om zijn ding te kunnen doen, om de bevolking informeren en openbaringen te kunnen doen.

Toen Neset Temirci nog in Nederland woonde (2016-2019) heb ik hem en vele andere mensen hem een tijd lang financieel ondersteund door middel van leningen, donaties en giften.

Daar ik geen geloof meer had in hetgeen Neset mij altijd vertelde, onder andere dat ex-vrouw nog zou leven en hij haar niet heeft vermoord waarvoor hij 12 jaar in de gevangenis zat en hij altijd geld nodig heeft van anderen om zijn ding te kunnen doen, ben ik vanaf vandaag (30 juni 2022) gestopt om hem langer te ondersteunen.

De koek is voor mij op!

Oke, het heeft een tijd geduurd voor ik zover was, dat geef ik eerlijk toe, maar het voelt voor mij niet goed meer om Neset Temirci nog langer te ondersteunen en om zijn kanaal te beheren, daar ik te vaak ben voorgelogen in het verleden door Neset Temirci en hij iedereen beschuldigt een informant te zijn die maar twijfelt aan zijn verhaal, of een te groot weerwoord heeft of hem de waarheid durft te zeggen.

Wanneer je de Waarheid durft te zeggen of te schrijven over Neset Temirci word je door Neset ineens omgedoopt in een informant en/of een medewerker van justitie.

Veel mensen zijn in het afgelopen jaar daarom geblokkeerd in het kanaal, omdat ze de Waarheid durfden te schrijven over Neset, de ëchte Waarheid. Veel mensen zijn bang en durven zich niet te uiten over Neset. De Waarheid blijft gelukkig altijd hetzelfde. De vele leugens van Neset veranderen nogal eens...

Neset Temirci gaat dus vanaf vandaag zijn eigen weg en zal zijn eigen kanaal op Telegram gaan openen.

Ik heb inmiddels het kanaal van Neset omgedoopt, het gaat nu over Openbaringen.

Waarom? Omdat dit altijd het doel was geweest van het Telegram kanaal.


Wat jij als lezer met deze info doet is aan jou!


Ik dank een ieder voor de welgemeende support.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

 

Op 25 juni 2022 schreef ik een artikel over Neset Temirci, zie de onderstaande link.

Artikel ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/wanneer-gaat-neset-temirci-alles-openbaren-wat-hij-al-jarenlang-beloofd/

Neset Temirci reageerde op het bovenstaande artikel. Hij schreef mij het volgende bericht op whatsapp: "Leuke verhaaltjes schrijf jij over mij, de waarheidskrant"...

Ik schreef toen: "Zo ervaar ik en anderen jou tot nu toe"...


Neset Temirci zegt, al jarenlang, het satanische regiem (corrupte Staat en het nep Koningshuis) in Nederland te willen exposen en hen met alle handlangers laten berechten.

Zodat er Gerechtigheid gaat plaatsvinden voor de vele slachtoffers in Nederland en in de rest van de wereld.

Echter na al die jaren gebeurt er nog steeds niets. Er werden tot heden (nagenoeg) geen bewijzen of documenten getoond door Neset.


Op 30 juni 2016 ontmoette ik (Dienie Kars) Neset Temirci voor het eerst in mijn leven.

Hij vroeg mij na afloop van zijn rechtszaak of ik hem 500 euro wilde lenen. Hij zei dat hij die 500 euro terug zou betalen, wanneer z'n uitkering gestort zou worden. De volgende keer dat ik hem ontmoette vroeg hij mij een hoger bedrag te lenen, 2800 euro. Ik gaf hem dit, ondanks dat hij de 500 euro nog niet had terugbetaald.

In de loop der tijd leende ik Temirci meer geld, ik gaf hem dit contact of stortte het bedrag op de bankrekening van zijn zoon. In de loop der tijd heb ik naar schatting tussen de 25.000 en 30.000 euro geleend. Hiervan heb ik ooit 300 euro in contanten teruggekregen.

De tuin achter z'n toenmalige huurwoning (2016/2017) was een wilde chaos. Later toen ik terugkwam in 2018 was het een strakke geplaveide binnenplaats geworden met daarop een nette zitcombinatie met tafel.

In het voorjaar van 2018 wilde Temirci een studio oprichten in Utrecht, om van daaruit nieuwsuitzendingen te kunnen doen om het corrupte regiem in Nederland te kunnen exposen. Ondanks dat verschillende mensen Temirci geld hiervoor hadden geleend is hier helemaal niets van terecht gekomen.

Wat heeft Temirci werkelijk met het geld gedaan wat hij daarvoor kreeg?

Vanaf eind augustus 2021 doet Temirci een nieuwe poging middels een Telegram kanaal (17-09-2021) en video's op social media om het corrupte regiem in Nederland te exposen.

Ik (Dienie Kars) geef Neset Temirci een tweede kans om zijn beloftes waar te maken. Ik richt daarvoor een Telegram kanaal in. Gaat het deze keer wel lukken? Dit staat nog steeds in de sterren geschreven.

Om rechtszaken vanuit Turkije te kunnen voeren heeft Temirci heel veel geld nodig zegt hij en heeft daarom eind 2021 een donatiecampagne opgestart. Veel volgers op zijn Telegram kanaal hebben een donatie gedaan en gestort op de bankrekening van Temirci. Immers veel mensen zien het corrupte regiem graag berecht en bestraft worden.

Wat is daar tot heden van terechtgekomen?

Plannen (eind 2021/begin 2022) om Kozalak te produceren en uit te voeren mislukken steeds.

Ondertussen is Temirci wel een huis aan het bouwen.

Moeten wij nog meer geduld hebben?


Update 01-03-2022


Een reactie van een lezer op het Telegram kanaal van Neset Temirci

Kanaal ► https://t.me/neset_temirci_kanaal

[Forwarded from DTruth2021 - @DTruth2021]

"Het kan, het kan ook niet, het kan echt zin, maar ook weer niet! Mensen, hoeveel leugens en misselijke fantasieën allemaal online gezet worden weet ik niet, maar moeten we nou echt alles geloven?

Afgelopen week zijn er bijvoorbeeld video's op telegram gezet van super ontploffingen in Oekraïne! Bijna allemaal nep! Zelfs die grootste ontploffing ever, was al jaren geleden gebeurd in China! Filmpjes in de media afkomstig vanuit video games! Noten het maar op!

Neset, ik heb een vraag! Trap jij er nu zelf ook niet in om over Oekraïne te praten en Rusland..? Ik ben jou nogmaals gaan volgen omdat jij bezig was met Alex en die heks van z'n moeder, pedo's in Nederland was je in het jaar aan het brengen! Je sprak over wraak richting onze overheid en ga maar door!

Ik probeer je te begrijpen Neset, maar hoe kunnen de Nederlanders nou in opstand komen (wat jouw doel is) als jij niet gefocust blijft?

Neset, Oekraïne is Oekraïne, laat dat over aan de white hats en ome Putin.

Help ons nou om jouw missie hier uit te rollen en vergeet aub die trollebollen wat je nu op focust!"

Video Neset Temirci 28-02-2022


Blog Neset Temirci


Op het blog https://ntblauwbloed.blogspot.com/ is het volgende te lezen:

"Moszkowicz was mijn advocaat die de smerigste rol heeft gespeeld tijdens mijn gijzeling door de Staat en Koningshuis! Terwijl ik zogenaamd vast zat voor de moord op mijn ex-vrouw, die gewoon in leven was en is, was de aanklacht tegen mij drie maanden na mijn arrestatie gewoon ingetrokken en Moszkowicz niet mijn invrijheidstelling eiste maar gewoon samenwerkte met de overheid om mij gegijzeld te houden, zonder enig vorm van proces. Zo'n vuile gore rat was het!"

In het kort over Neset Temirci


De onderstaande samenvatting werd gemaakt door Karel Bagchus op 30-08-2016 op Facebook.


Woensdag 13 juli 2016 was de uitzending van een interview met Neset Temirci bij Pateo radio.

Neset had aangekondigd met zeer belastende informatie te komen wat wel eens het einde van de monarchie in Nederland zou kunnen betekenen. Neset vertelde o.a. dat hij vals beschuldigd is van een moord op zijn ex-vriendin.

Zij zou al 5 jaar voor de AIVD werken en heeft het spelletje mee gespeeld in ruil voor een verblijfsvergunning. Het rechtbankpersoneel werd door Beatrix zelf geselecteerd. Toen na drie maanden bleek dat de vrouw in leven was is de aanklacht van moord ingetrokken, maar heeft Neset nog wel 12 jaar zonder aanklacht of proces opgesloten gezeten in de gevangenis.

Daar is hij meerdere malen door Beatrix en Willen-Alexander bezocht. Beatrix liet hem dan eerst met drugs platspuiten. In die gevangenis heeft hij ook gezien hoe Willem-Alexander een vrouw fileerde en vermoordde. Om hem uit de weg te ruimen als ooggetuige moest er later die avond een bom afgaan maar dat bleek een blindganger en de aanslag mislukte.

Hij vertelde dat er vaker mensen in de gevangenis door de overheid zijn vergiftigd en vermoord. Neset is Uiteindelijk na 12 jaar zonder veroordeling vrijgelaten maar wordt nog steeds regelmatig gearresteerd op valse gronden.

Volgens Neset draait 70% van de Nederlandse economie op drugs, waar de koninklijke familie de centrale rol in speelt. De grote Nederlandse drugscriminelen zijn infiltranten van de politie die de drugs voor de koninklijke familie verhandelen.

Neset vertelde ook dat de koninklijke familie van Klaas Bruinsma af wilden en Mabel Wisse Smit bij hem liet infiltreren. Mabel werkte toen voor een spionagedienst. Nadat ze er achter kwam dat er bij een moord op Bruinsma er geen repressailles vanuit zijn omgeving zouden volgen hebben ze Bruinsma laten vermoorden. Zo kon het zijn dat Mabel later een prins aan de haak sloeg.

Neset zei geen interesse te hebben in de moord op van Traa of de zaak Demmink. Volgens hem zijn dat kleine vissen om af te leiden van de grote jongens. Het koningshuis zit overal achter in verband met hun miljardenbelangen.

Neset heeft een vergiftigingspoging overleefd toen hij probeerde het belang bij de moord op Theo van Gogh openbaar te maken. Volgens Neset waren Ayaan Hirshi Ali, Nelie Kroes en Rita Verdonk betrokken bij die moordaanslag. De oranjes zouden volgens hem ook achter de moord op Els Borst zitten.

Volgens Neset is Bram Moscovitch een informant van het koningshuis en samen met de Deken der Advokaten medeplichtig aan gijzeling en moord, maar lichtte dat niet verder toe. Rita Verdonk zou de oorzaak zijn dat Louis Seveke werd doodgeschoten omdat Seveke iets wist over Verdonk's links-activistische verleden.

Zie link samenvatting ► https://www.facebook.com/karel.bagchus/posts/873947416044628


Majesteitsschennis


Op donderdag 14 juli 2016 werd een uitspraak van Zwolse rechter landelijk nieuws, want het ging hier over een veroordeling vanwege het vermeende beledigen van het zelfbenoemde hoofd van de Staat der Nederlanden.

De naam van de 44-jarige man, die daarbij werd veroordeeld tot een celstraf van dertig dagen, is Neset Temirci.

De avond voor deze veroordeling was hij te gast bij een extra lange, rechtstreekse uitzending van Pateo Radio.


Interview Neset Temirci

 13 juli 2016


Link uitzending ► https://pateo.nl/HTML/NL/Pateo_Radio/Radio162.htm


Live uitzending Neset Temirci

29 augustus 2016


Op maandagavond 29 augustus 2016 ging Neset Temirci 22:00 uur in gesprek met gastheer Dr. Johan Oldenkamp, tijdens een live uitzending van Pateo TV, uitgezonden via Conscious Consumer Network TV.

De uitzending met Neset Temirci is te beluisteren in de onderstaande video of op de onderstaande website.

Video ► https://pateo.nl/HTML/NL/Pateo_TV/PateoTV029.htm


De koninklijke beerput en de nep Oranjes


Kijk voor meer achtergrondinformatie over de leugens en het bedrog van de familie Von Amsberg naar de afleveringen 21 en 22 van Pateo TV, waarin volledige openheid wordt gegeven over deze criminele familie.


Pateo TV aflevering 21

Openheid over Oranje ► https://youtu.be/CmOkMaB1Tpk


Pateo TV aflevering 22

De Koninklijke Beerput (van de Nederlanden) ► https://youtu.be/pNWE-Cs32VM


Meer informatie over het werk van Johan Oldenkamp

Zie website ► https://www.pateo.nl/platform.htm


Neset Temirci heeft beloofd de aanval opnieuw inzetten op het nep koningshuis en het corrupte regiem in Nederland. Echter tot heden is dat uitgebleven.

In afwachting van de Openbaringen!


Vanaf augustus 2021 maakt Neset Temirci vanuit Turkije LIVE uitzendingen met Irfan Aydin (Turkse journalist) en andere klokkenluiders en doet zelf verslag middels video's en spraakberichten.

Neset Temirci heeft de video (te zien in de onderstaande link) in 2020 reeds gemaakt om in 2021 erop terug te komen en het ware corrupte rechtssysteem en het nep koningshuis te openbaren.

Eind september van dit jaar (2021) zou de aanval worden ingezet en zouden alle documenten, getuigen en wanpraktijken één voor één worden geopenbaard. Er zouden ons spannende video's en live opnames te wachten staan waarbij deze keer de koppen zouden gaan rollen binnen de Nederlandse (r)overheid.

Niemand maar dan ook niemand kan NESET TEMIRCI meer tegenhouden, dit beweerde hij zelf.

Klik hier voor het artikel ► https://www.volkwordwakker.nl/l/neset-temirci-gaat-in-de-maand-september-2021-vol-de-aanval-inzetten-op-het-nep-koningshuis-en-het-corrupte-regiem-in-nederland/

Klik op de afbeelding hieronder voor de video van Neset Temirci

(Opname video is van 2019/2020 volgens Temirci)

Interview 26-08-2021


Dit interview is de aftrap van de Openbaringen volgens Neset Temirci.

Volgens Neset gaat dit grote gevolgen geven voor onze toekomst, wij zijn nog steeds in afwachting!

Wanneer de verantwoordelijkheid en/of betrokkenheid van moordzaken en wanpraktijken bewezen wordt door Neset Temirci en openbaar komt van het nep koningshuis, ministers, hooggeplaatste ambtenaren, de geheime dienst, politie, informanten, bankenwereld, bedrijven, organisaties en instellingen van misleiding, afpersing, onderdrukking, het opzettelijk ziek maken van de bevolking, handel in kinderen, satanische rituelen, drugshandel en genocide op de bevolking (volkerenmoord), kunnen voornoemden allen als misdadigers en/of moordenaars berecht worden. En zal er eindelijk Gerechtigheid gaan komen voor alle politieke gevangenen, klokkenluiders, onschuldigen, slachtoffers en doden in Nederland en in de rest van de wereld.


Zo God wil zal geschieden!


Video ► https://youtu.be/BaZ3H5tniUs


Onder de video is de volgende tekst te lezen:

De kindermishandelingszaak bracht de Nederlandse regering in paniek terwijl de Turkse autoriteiten doodstil waren. Er was een schokkende ontwikkeling in de zaak van kindermisbruik, die 10-jarige kinderen op de markt brachten voor perverse seksuele rituelen, en helaas bleven hoge overheidsfunctionarissen stil.

De Nederlandse overheid doet inval na inval bij mensen waarvan zij denken dat ze onze informatiebronnen zijn.

We zullen onze kinderen beschermen, wat ze ook doen.

3e Oog Hra

LIVE UITZENDING VRIJDAG 01-10-2021


(Om 20.00 uur Nederlandse tijd)


Met BOMBING NIEUWS OVER DUISTERE ZAKEN DIE NOG NOOIT EERDER ZIJN GEOPENBAARD !!

SPREKERS: NESET TEMIRCI, YVONNE BRINKERINK EN IRFAN AYDIN

Zie kanaal ► https://www.youtube.com/channel/UCTaWWVf00kd9aU1_wxz__jQ

Tip: Abonneer je op het kanaal van Irfan Aydin.

Video ► https://youtu.be/2BAuUF-EbnA


Wilt U reageren op deze info?


Of heeft U opmerkingen of aanvullende info?

Stuur dan een bericht middels het contactformulier.

Dank U wel.