Vertaal deze pagina naar:

ANGELA MERKEL


Het wordt tijd dat duidelijk wordt welke rol Angela Merkel speelde in Duitsland.

Wie staan er volgens U op de onderstaande foto afgebeeld?

Check wie hun voorouders zijn en check welke banden ze hadden. Zij werden opgeleid om de rol te kunnen spelen die ze later kregen toebedeeld.

Angela Merkel belandde niet zomaar op de stoel van de Bondskanselier.

Haar vader (Hitler) was een Rothschild.

Connect de dots.


ONDERZOEK

Doe zelf onderzoek, zodat U ook de Waarheid gaat zien.

Waarom toch maakt Merkel overal waar ze komt het illuminati handgebaar zoals op de onderstaande afbeelding? Dit doet Merkel niet zonder reden!

Google eens met de sleutelwoorden: Merkel, handgebaar, vrijmetselaars, illuminati?

En klik dan eens op afbeeldingen?

Dan gaat U heel veel (door)zien en ontdekken!


Het gevaar van geheime genootschappen


Er is bij veel mensen maar weinig bekend over geheime genootschappen in onze maatschappij. Veel mensen zien dan ook niet de gevaren van deze genootschappen. Ze zien het wellicht meer als een soort studentenkoor voor ouderen of gewoon een clubje van mensen die graag interessant doen.

Door het zo te bekijken ziet men veel al niet hoe diep verweven deze geheimegenootschappen in onze maatschappij aanwezig zijn en hoe invloedrijk ze zijn.

De aanwezigheid van geheimegenootschappen in alle lagen van de bevolking en het feit dat zij elkaar helpen op bepaalde posities is zeer nuttig om kennis van te nemen.

Zo kan het zijn dat een advocaat, officier van justitie en een rechter elkaar allemaal kennen binnen de geheime genootschap. Ziet u daar al een gevaar?

Ik raad u daarom aan onderstaande toch eens goed te lezen. Met name het feit dat de vermoorde president John F. Kennedy deze geheimegenootschap wilde ontmaskeren zou u tot nadenken moeten zetten.

Leden van de geheime genootschappen maken onder meer gebruik van geheime handgebaren om elkaar duidelijk te maken dat ze onderdeel zijn van de beweging. Zo weten ze van elkaar dat ze elkaar volgens de code binnen de vrijmetselarij-beweging dienen te helpen.

Recentelijk verscheen een foto met zo'n geheim handgebaar in de volkskrant.

Lees verder >>

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com