Vertaal deze pagina naar:

ANTON TEUBEN

(Klokkenluider, Ufoloog, Instituut Schumann Resonantie en Ufo Meldpunt)

Het meest essentiële nieuws voor de mensheid is de bekendmaking "Dat we worden bezocht" oftewel er is Buitenaards Contact. Wat het overgrote gedeelte van de wereldbevolking al vermoedde "We zijn niet alleen" begint bij steeds meer mensen door te dringen en zal het nieuws steeds meer bepalen. Er is geen ontkomen meer aan.

We gaan ontdekken dat we vrienden in het universum hebben die in de meeste gevallen amper van ons aardebewoners zijn te onderscheiden en ons behoedden voor nog grotere escalaties.

Er zijn talloze aanwijzingen en verklaringen dat massavernietigingswapens onder controle worden gehouden door de vele objecten die dagelijks door steeds meer mensen worden gezien. Vooral Nederland en België spelen een grote rol in de bekendmaking van dit vrede- en liefdevolle universele fenomeen.

Website ► www.antonteuben.nl

Wie is Anton Teuben?


Dat kun je zelf gaan ontdekken in deze blog, geschreven door Dienie Kars.

Rond 1985 begon Anton naar buiten te treden als UFO-meldpunt uit nieuwsgierigheid en om de mensen uit te leggen dat deze objecten wel degelijk bestaan. Hij was in het bezit van het bewijs van de Duitse UFO's. Bij de bekendmaking van UFO's en buitenaards leven komen we ook in contact met de technologie die wordt gebruikt.

Met UFO-technologie was het gebruik van fossiele brandstoffen en kernenergie al rond 1950 overbodig.
De natuur, Tesla en Viktor Schauberger leverden het resultaat. Uiteindelijk draait de hele cover-up om geld en dat wij blijven produceren en consumeren.


Luister eerst eens naar het gesprek op Patricia's Sundaynight Life van zondag 7 februari 2021.

(In gesprek met Anton Teuben.)

Audio ► https://www.salto.nl/player/patricias-sundaynight-life/6ed1GQL6DYIEwYkKg0iGeY/

Deel 1


In dit open gesprek geeft Anton Teuben zijn kijk op de huidige situatie en uitleg over de ongekende mogelijkheden voor een betere gezondheid met de Schumann resonantie.

Deel 2


Het tweede deel gaat over het buitenaards contact.

Duizenden getuigen deelden hun ervaringen met ons. Talloze mensen zien of zagen objecten en melden contact, waaronder ook militairen, bewuste en eerlijke wetenschappers, politici en staatshoofden.

Zij weten ook dat we niet alleen zijn en hebben de moed en de verantwoordelijkheid om zich uit te spreken. Het gaat veelal om vredelievende wezens die veel verder in bewustzijn zijn dan het bewustzijn waar we op aarde mee worden geconfronteerd.

Wat te doen na 20 januari 2021?


Stap in je kracht, stap in de nieuwe realiteit, en Go with the Flow ❤️

Het is een valkuil die we veel hebben gezien de laatste jaren: Dat er speculaties en voorspellingen worden gedaan rondom bepaalde gebeurtenissen en dat een groep mensen daarna teleurgesteld raakt en hoop verliest, wanneer deze voorspellingen niet zijn (of lijken te zijn) uitgekomen.


Lieve mensen, laat je niet afleiden door wat je wel of niet in de media ziet!

Houd je vast aan je eigen innerlijke waarheid. Het is duidelijk dat de omwenteling aan het gebeuren is. Wij zijn de verandering. De oplossing voor de omwenteling komt niet vanuit de partijpolitiek of media maar vanuit bewustwording, het doorvoelen van de situatie en het vinden van je innerlijke kracht en waarheid. De oude structuren zullen blijven vechten tot de laatste seconde maar hun positie is flinterdun, en het is werkelijk een ''house of cards'' wanneer wij massaal besluiten in onze kracht te staan.

Laat je niet afleiden!


Er is zonder twijfel iets in gang is gezet in Amerika, Italië, Nederland, en alle mensen die al jaren werken aan bewustwording.


Wat betreft demonstraties:

Velen komen in vrede, het is duidelijk dat de media een eenzijdig beeld geeft. Dat er fundamenteels iets mis is in en met de instituties wordt steeds massaler doorzien. We zien enerzijds een opkomst van bizarre regels en tunnelvisie; Het voordeel is dat er daardoor ook steeds meer bewustwording komt op hoe de oude structureren niet optimaal functioneren en hoe het wel kan. We zien dan ook een trend dat er meer aandacht is voor leefstijl, en alternatieve oplossingen zoals integrale-holistische manieren van denken en handelen.

Wij blijven in het Nu en richten ons op de toekomst en de nieuwe realiteit. Waar het om gaat is dat wereldwijd veel mensen hoe dan ook zijn gaan twijfelen en zich nu ook steeds meer en krachtiger focussen op het creëren van de nieuwe realiteit. Met de dag wordt dit sterker en met de dag komen er nieuwe aanwijzingen dat lichte energieën vanaf de aarde en andere richtingen de energie en het bewustzijn van onze planeet verhogen. Dit maakt ruimte voor de nieuwe realiteit waar steeds meer wakkere mensen zich in liefde, vrede en blijdschap mee verenigen.

Je kunt met blijdschap met deze flow meegaan door de nieuwe wereld vanaf NU met al je liefdes intenties al te zien en waar iedereen gezond en gelukkig is, leeft in harmonie met de natuurwetten en de universele rechten van de mens voor iedereen gelden en er geen geheimen meer zijn.

Er komen vele vragen binnen wat we NU het beste kunnen doen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; Herhalen, herhalen, herhalen. Weet wie je bent, attendeer op de oplossingen en stop geen energie meer in onderwerpen die je vasthouden of energie verlagen. Als je consequent vanaf NU in deze beslissende periode je en deze intenties vasthoudt, ben je een onderdeel van de transitie van de aarde en beleef je het met blijdschap.

De vrije energie (Schumann Resonantie) voorziet je van de energie en de juiste inzichten wat te doen in deze onthullende en bewustzijn-verhogende periode.

Het is nu ook belangrijk om actie toe te voegen aan Bewust Zijn. Natuurlijk wel alleen datgene wat goed voor jou voelt en flowt. Wat kan jij betekenen, voor jezelf, voor je naasten, voor de lokale ondernemers, op je werk, in je buurt en/of woonplaats?

Het is tijd om je uit te spreken, bijvoorbeeld door anderen te informeren en te attenderen op de oplossing en een ander perspectief. Hoe ziet de nieuwe wereld eruit in jouw leven? Wat kan jij NU doen om dit te creëren? De verhoogde trillingen waar jij aan bij kunt dragen zullen verdere positieve effecten hebben op de transitie van de aarde en weet dat....

Universe is magic and love is the Key ❤️

Dit alles is te lezen op de website www.antonteuben.nl

Onder de video is het volgende te lezen:


Anton Teuben is geboren in Sappemeer in 1949.

Anton heeft 43 jaar onderzoek gedaan naar het UFO-fenomeen en buitenaards leven.

 Rond 1985 begon Anton naar buiten te treden als UFO-meldpunt uit nieuwsgierigheid en om de mensen uit te leggen dat deze objecten wel degelijk bestaan. Hij was in het bezit van het bewijs van de Duitse UFO's. Bij de bekendmaking van UFO's en buitenaards leven komen we ook in contact met de technologie die wordt gebruikt.

 

Met UFO-technologie was het gebruik van fossiele brandstoffen en kernenergie al rond 1950 overbodig.

De natuur, Tesla en Viktor Schauberger leverden het resultaat. Uiteindelijk draait de hele cover-up om geld en dat wij blijven produceren en consumeren. In de 28 jaar als meldpunt heeft hij duizenden mensen gesproken uit alle rangen en standen en met zeer uiteenlopende ervaringen en kennis.

Uit deze gesprekken en mijn eigen ervaringen is mij en velen met mij duidelijk geworden dat we uiteraard niet alleen zijn en buitenaards contact een feit is.

Vanaf 1992 stopte Anton met zijn kledingzaken om verder op zoek te gaan naar het hele fenomeen over vreemde objecten en buitenaards leven. Inmiddels had ik een nieuw bedrijf en stond op grote luchtvaartevenementen in binnen- en buitenland en kwam als meldpunt met steeds meer mensen in contact.

In 1992 was Teuben in Koeweit vlak na de eerste Golfoorlog en kwam in contact met het fenomeen van psychische wapens. In de jaren die erop volgden bezocht hij vele militaire basissen en steeds meer puzzelstukjes vielen op z'n plaats. Tevens kwam hij erachter dat vele basissen zijn bezocht door objecten die niet van deze wereld zijn en o.a. ons belachelijke kernwapenarsenaal in de gaten houden.

Inmiddels is het algemeen bekend dat deze objecten ons en de aarde in de gaten houden en voorkomen dat we onszelf vernietigen.

Universe is Magic and Love is the Key ❤️


Mijn boodschap:


Mooie en goede informatie, ook info hoe wij onszelf in balans kunnen houden.

Ook ik heb mijn verhaal aan Anton Teuben verteld.

Voor mij staat vast, buitenaardsen zijn op onze Aarde aanwezig.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)