Vertaal deze pagina naar:

STUDENT TOM JOURNALISTIEK

Deze blog gaat over student Tom en is geschreven door Dienie Kars.

Dienie Kars is een Waarheidsvinder en Blogger.

Tom doet een journalistenopleiding en heeft zich laten vaccineren met COVID-19 vaccins.

Een student die een journalistenopleiding doet stelt mij vragen, hoe ik onderzoek doe naar de Waarheid.

Voorwoord


Er is reeds vaker mailverkeer geweest tussen Tom en mij. Iets in mij zei dat ik vanaf heden (26-01-2023) ons mailverkeer ONLINE moest gaan zetten, zodat geïnteresseerden en onze volgers hier ook iets van kunnen gaan leren en opsteken, (niet alleen Tom...).


Dag Dienie,

Sorry dat ik zo laat reageer, ik heb een drukke schoolperiode achter de rug.

Wat verkeerde aannames betreft, ik dacht dat je de protesten mee-organiseerde omdat jij, dacht ik dus, de oproepen deed voor de protesten op de website en op Telegram. Als ik daar naast zit dan bied ik daar oprecht mijn excuses voor aan. Het is absoluut nergens mijn bedoeling om verkeerde aannames te doen of woorden in jouw mond te leggen voor wat dan ook. Ik stel gewoon vragen om je beter te begrijpen.

Bovendien doe je veel aannames over mij en over de journalistiek. Ik vind dat oké omdat ik het begrijp dat je me niet vertrouwt, maar ik vraag op z'n minst hetzelfde geduld van jou voor mij. Ik doe echt mijn best.

Wat onderzoek betreft, ik zou graag leren hoe jij vindt dat ik onderzoek moet doen. Wat zijn de stappen die je neemt om een goed onderzoek te doen? Ik zag op Telegram dat je onderzoek ging doen naar goud als alternatief spaargeld. Hoe doe je daar onderzoek naar? Wat zijn stappen die je al genomen hebt? Wat ga je nog doen? De lessen die je noemt om een echt goede onderzoeksjournalist te worden zijn meer dan welkom. Ik ben erg benieuwd.

Van Bart snap ik heel goed. Het gebrek aan hulp die Bart en zoveel andere mensen krijgen en kregen is absoluut onacceptabel. Of hij daarom geen verantwoordelijkheid heeft is iets anders, maar ik weet heel goed dat dat ook niet jouw bewering is. Ik wil ook heel graag dat er meer hulp is voor slachtoffers van seksueel geweld of andere mensen die dat nodig hebben.

Ik ben erg benieuwd naar je antwoord.

Bedankt dat je al deze vragen wil beantwoorden, ik waardoor het enorm.

Met vriendelijke groet,

Tom

==================================================

Hallo Tom,

Zojuist stuitte ik op het onderstaande artikel.

Eigenlijk exact in de lijn wat journalisten doen die zijn omgekocht.

https://niburu.co/binnenland/18217-als-je-denkt-dat-mark-rutte-een-groot-gevaar-is-voor-ons-land

Lees ook het boek van Udo Ulfkotte eens met de titel "Gekochte journalisten".

Ik wil jou niet overtuigen, je mag zelf je eigen conclusies gaan trekken welke taak de huidige journalistiek heeft in Nederland. En dat is al jaren zo...

Denk er eens over na of jij echt voor de waarheid wil gaan of voor een goedbetaalde job...

Succes met je opleiding!

Met een vrije en blije groet ❤️

Dienie Kars

==================================================

Dag Dienie,

Ik merk dat je niet echt in bent gegaan op mijn vragen.

Hoe vind jij dat ik onderzoek moet doen?

Wat zijn jouw lessen voor mij?

Heb je concrete stappen die ik moet nemen om een goed onderzoek te doen?

Je beschuldigingen richting de journalistiek herken ik niet.

https://www.villamedia.nl/artikel/bruto-startsalaris-voor-journalisten-met-hbo-opleiding-in-2020-gedaald

Journalistiek in 2020 was de 9e slechtste betaalde baan voor een HBO. Als je dan wil beweren dat ze in het geheim allemaal geld krijgen, dan zou ik daar het liefst wel een beetje bewijs voor zien. Meer dan een vergelijking met 1942, toen Nederland bezet werd door een ander dictatoriaal land. Bovendien klopt je vergelijking dan nog steeds niet, want er waren ook kranten die tegen de nazi's waren. Zoals bijvoorbeeld Trouw of het Parool, kranten die nu nog steeds bestaan.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Nederlandse_verzetsbladen_uit_de_Tweede_Wereldoorlog

Meer argumenten zag ik in je artikel niet. Als die er wel zijn ga ik daar graag op in.

Ik wil heel graag voor de waarheid gaan, en daarom vraag ik ook aan jou hoe ik dat moet doen. Ik ga er persoonlijk vanuit dat ik later weinig zal verdienen en kies toch voor journalistiek, omdat ik mijn principes belangrijker vind dan geld. Het stelt me teleur dat je me beschuldigt van al deze dingen, waar ik me gewoon niet in herken.

Ik ben benieuwd naar je reactie.

Met vriendelijke groet,

Tom

==================================================

Dag Tom,

Soms lopen gesprekken anders dan je verwacht, zeker bij mij.

Je dient eerst te moeten onderzoeken hoe de journalistiek werkt in Nederland.

Grote kranten zijn omgekocht, zij bepalen het nieuws wat naar buiten mag komen en zij bepalen wat journalisten WEL of NIET mogen schrijven en ook wat zij MOETEN schrijven, om de bevolking keihard voor te liegen.

Dus ga jij nu voor een grote krant artikelen schrijven, dan ben je beperkt.

Wanneer jij onafhankelijke journalistiek wilt bedrijven, zoals ik, dan krijg je misschien veel tegenwerking op je pad.

Die hele COVID scam kon alleen plaatsvinden middels de media en het is ze waarlijk gelukt. Veel mensen lieten zich vaccineren door COVID-19 en kregen bijwerkingen of ging vervroegd dood.

Wat vind je daarvan? Had dit voorkomen kunnen worden? Zo ja, hoe?


Luister eens naar de onderstaande video?

Wat vind je van de voorzitter die zegt dat er niet geklapt mag worden na afloop van de speech?

Durf je mij nog steeds te mailen nadat je weet dat ik onze mail gesprekken 1:1 als blog heb verwerkt?

Durf je je mening nog steeds te ventileren naar mij toe, hoewel je weet dat ik ons mailverkeer in deze blog zal zetten?

Graag werk en spreek ik in een open ruimte waarin iedereen mee kan luisteren.

Want de Waarheid en ons gedachtegoed moet en mag gehoord worden.

Ik ben benieuwd hoe jij hierin staat en ermee om zal gaan.

Je mag er best wel even eerst heel goed over na gaan denken...

Blog ► https://www.freedom-for-all.com/student-tom-journalistiek/

Met een vrije en blije groet ❤️

Dienie Kars

- Wordt vervolgd -