Vertaal deze pagina naar:

RONALD BERNARD


Wie is Ronald Bernard?

Ronald is onder andere ex bankster (zoals hij het zelf noemt), oprichter van United People Foundation, B of Joy. Hij is vooral bekend geworden met zijn bekentenissen van de werkzaamheden uit zijn vorige leven, die volgens eigen zeggen bestonden uit geldstromen beheren van de top van top van de wereldwijde machtselite.

In dit drie uur durende gesprek zijn veel onderwerpen de revue gepasseerd. Ronald heeft ruim de tijd genomen om alles wat hij heeft meegemaakt uit te leggen en hoe dat voor hem is geweest en wat hij ervan geleerd heeft. Ook heeft hij het over de "nieuwe wereld" en hoe deze eruit zou kunnen zien, maar vooral ook wat daarvoor nodig is. Voor hem komt alles telkens terug op het financiële systeem, dat is namelijk volgens hem hetgeen wat ons "slaaf" houdt.


Luister en oordeel zelf door de onderstaande video te beluisteren. Ronald Bernard vertelt openhartig in dit interview wat hij mee heeft gemaakt in zijn carrière toen hij in de top zat van de financiële wereld


Het is belangrijk om mensen tijdens interviews te observeren, vooral wat ze met hun handen doen!

Ronald Bernard maakte op 19 minuut 44 dit handgebaar toen hij over de Familie constructie sprak.
Ronald Bernard maakte op 19 minuut 44 dit handgebaar toen hij over de Familie constructie sprak.

Nu kan dit handgebaar, piramideteken wat Ronald Bernard maakt met beide handen, in vrijmetselaarskringen (machtselite) een hele grote betekenis hebben, een boodschap zijn naar insiders, maar in dit geval misschien ook niet. Duidt hij de 'familie' aan van de gouden driehoek, geheel boven in de piramide.

Video ► https://youtu.be/fgWEQAT_cVk

Entiteiten


Entiteiten kunnen door mensen heen werken volgens Ronald, dit legt hij uit in de bovenstaande video vanaf 35 minuut 35. Dit is best interessant wanneer je nog bezig bent met je onderzoek. Het klopt dat er veel meer is dan ons wordt voorgehouden. De bevolking is bewust arm en vooral dom gehouden.

Het breekpunt wat Ronald beschrijft op 58 minuten van de bovenstaande video kun je beluisteren in de onderstaande video. Kijk op 24 minuten en 58 seconde voor het breekpunt waarin Ronald Bernard vertelt over het offeren van kinderen in het buitenland en dat hij toen instortte en een gevaar werd voor de top van de financiëe wereld.

Achteraf gezien was voor Ronald Bernard dit het moment om eruit te kunnen stappen en een 180 graden draai te kunnen maken naar een nieuw tweede leven.

Protocollen van de Wijzen van Sion

Ronald Bernard spreekt ook over de Procollen van de Wijzen van Sion. Wanneer je dit gaat lezen kom je meer te weten over de denkwijze van de machtselite die de wereldbevolking wil reduceren en misleiden.


IN NAAM VAN DE NIEUWE WERELDORDEDe Protocollen van de Wijzen van Sion is het langverwachte vervolg op de internationale bestseller "De 13 Satanische Bloedlijnen" van Robin de Ruiter.

De Protocollen zijn de meest controversi geschriften uit de geschiedenis. Volgens extreemrechtse, revisionistische en antisemitische kringen handelen de Protocollen over een wereldwijde joodse samenzwering om de wereld te veroveren! Zij hebben als sofisme gediend een excuus te zijn om het joodse volk wereldwijd te vervolgen en te vermoorden. De Protocollen vormden de geestelijke munitie voor het Derde Rijk, waarmee de deur naar de Holocaust werd geopend.

In dit boek recent de auteur voor eens en altijd af met de valse beschuldigingen tegen de Joden als zijnde de auteurs van De Protocollen van van de Wijzen van Sion. Volgens Robin de Ruiter heeft het joodse volk part noch deel aan het ontstaan van dit zwarte geschrift. Ook hebben zij niets met een joodse samenzwering te maken!

De algemeen heersende opvatting onder de antagonisten van de Protocollen is dat deze een mystificatie zijn van de tsaristische geheime politie Ochrana. De Ruiter weet deze opvatting met overtuiging te weerleggen. Volgens hem een onvermijdelijkheid. Alleen met de waarheid kan men het antisemitisme bestrijden! In dit boek ontsluiert de auteur de werkelijke machthebbers achter De Protocollen van de Wijzen van Sion. Hij toont aan dat de Protocollen een fabricage zijn uit de koker van de Illuminati.

In dit boek is in de bijlage een Nederlandse vertaling van de Protocollen uit 1933 opgenomen.

Robin de Ruiter staat al jaren internationaal bekend om zijn buitengewone vermogen tot onderzoek. Hij werd geboren op 6 maart 1951 te Enschede. In Spanje studeerde hij onder meer theologie, geschiedenis en Spaans. Tegenwoordig leeft hij een teruggetrokken leven in Ecuador. Zijn boeken zijn in vele talen en in meer dan veertig landen gepubliceerd. In Nederland werd zijn boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda - De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001 bekroond met de jaarlijk


UITLEG OVER DE GELDSTROMEN


Een kijkje in de wereld die de bevolking in de greep houdt...

https://cafeweltschmerz.nl/videos/erik-boomsma-in-gesprek-met-ronald-bernard/

Boodschap voor jou en de bevolking:


De mensheid is de manifestatie van het Licht.

Door verdeel en heers technieken toe te passen is het volk verdeeld en kan de bevolking niet opstaan tegen de machtselite. Verenig en kom samen en het hele shitverhaal is weg!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)