Vertaal deze pagina naar:

REVOLUTIONAIR ONLINE


Onderzoeksjournalist Micha Kat is klokkenluider en schrijver van de bovengenoemde website. Elke dag staan er nieuwe artikelen te lezen op de website en zijn er nieuwe video's om te beluisteren. Micha Kat is vooral gespecialiseerd in de Demmink doofpot en schreef daar een boek over.

Ook heeft Micha een zeer kritisch oog naar sleutelfiguren van de media, kranten en de televisie, die er voor zorg dragen dat het echte nieuws wegblijft bij de bevolking.

Tip: Doe zelf ook onderzoek en oordeel dan zelf of Micha Kat het bij het rechte eind heeft.

Website ► https://revolutionaironline.com/Micha Kat

Geen enkele andere journalist in Nederland wordt zo vreselijk gedemoniseerd als Micha Kat.

Waarom? Daar komt U vanzelf achter wanneer U Micha Kat gaat volgen en U het boek gelezen heeft van Udo Ulfkotte met de titel "Gekochte journalisten".TIP: LEES DIT BOEK


👇 👇


"Gekochte journalisten"

Schrijver: Udo UlfkotteHet boek "Gekochte journalisten" van Udo Ulfkotte dat in Duitsland onder de titel "Gekaufte Journalisten" maandenlang op de eerste plaats van een heel aantal bestsellerlijsten stond, is in Nederland vrijwel doodgezwegen.

De media blijken volstrekt niet neutraal te zijn en haar eenzijdige positie wordt op veel manieren gekocht. Zelf werd hij veelvuldig gesmeerd door geheime diensten en door politici. Hij was door en door corrupt en zag het bij vele anderen ook gebeuren.

Zou het in Nederland anders zijn dan in Duitsland zou men zich na het lezen van dit boek kunnen afvragen? Ulfkotte was van plan in een volgend boek de trucs uit de doeken te doen waarmee de grote uitgeverijen in Duitsland hun advertentieklanten oplichten.

In een derde boek wilde hij met naamsvermelding berichten welke journalisten op welke internationale lijsten van de pr-industrie staan. Op 14 januari 2017 is Ulfkotte aan een hartaanval overleden. De twee laatst genoemde boeken hebben het daglicht nooit kunnen aanschouwen.
Hieronder staat de link om het boek eventueel te bestellen.UDO ULFKOTTE

Ondanks de fundamentele kritiek op de media bracht dit boek Ulfkotte in alle grote media in Duitsland en ver daarbuiten. Rusland, Turkije, Griekenland, en ook in Nederland - overal werd Ulfkotte over zijn onthullende boek geïnterviewd.


Dit boek heeft maandenlang alle bestsellerlijsten van Duitsland gedomineerd.

Voor alle interviews, zie ► https://www.gekaufte-journalisten.de/chronologie/


Ulfkotte doet een boekje open over de invloed van de geheime diensten op de grote media in Duitsland. En dan met name via de Atlantische connectie. De media blijken volstrekt niet neutraal te zijn en haar eenzijdige positie wordt op veel manieren gekocht.

Zelf werd hij veelvuldig gesmeerd door geheime diensten en door politici. Hij was door en door corrupt en zag het bij vele anderen ook gebeuren. Zij werden stuk voor stuk opgenomen in de netwerken van Amerikaanse elite-organisaties, zoals Atlantik-Brücke, Trilaterale Commissie, German Marshall Fund, American Council on Germany, American Academy, Aspen Institute en het Institut für Europäische Politik.

Ook verschillende Nederlandse top-journalisten zijn lid van een aantal van deze netwerken.

Ulfkotte laat met een duizelingwekkend aantal voorbeelden zien hoe politici en media een wel heel eenzijdige en pro-Amerikaanse visie op de wereld in de media verkondigen en alle gebeurtenissen.

De lijn tussen journalisten en propagandisten blijkt maar heel dun te zijn.

Udo Ulfkotte (1960) werkte 17 jaar bij de Frankfurter Allegeine Zeiting. Hij bouwde naam op met bestsellers over multiculturaliteit, de islam, de EU, geheime diensten en de media.


Wat is er mis met de media?

Beluister onderstaande video eens, dan weet U het ook.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com