Vertaal deze pagina naar:

TRUDI VERSTEGEN PLEEGT KARAKTERMOORD OP DIENIE KARS DOOR SMAAD EN LASTER TE VERSPREIDEN!

24-01-2023

Er is reeds een politie aangifte opgenomen over Trudi Verstegen vanwege de laster en smaad die ze verspreidt over Dienie Kars en vele andere mensen!

Hoe het allemaal begon...

Het is allemaal begonnen met de zilveren hanger die Dienie Kars ging dragen medio 2015, nadat ze haar gouden ketting met massief gouden hartje had verloren. Dienie miste een ketting om haar hals en besloot daarom bij een juwelier de zilveren hanger met hart (zie foto hierboven) te kopen. 

Een groot hart met daarin een mooi hart, wat typisch de persoonlijkheid van Dienie Kars symboliseert.

 Mensen die Dienie Kars persoonlijk kennen zullen dat kunnen bevestigen.

Dienie Kars is al jarenlang bezig om seksueel misbruik van minderjarigen, gepleegd door hoge topambtenaren en hooggeplaatsten aan te kaarten bij de bevolking.

Dit wordt door Trudi Verstegen echter anders uitgelegd, namelijk dat Dienie Kars een satanische lesbo zou zijn die zou vallen op meisjes, wat berust op een valse beschuldiging volgens Dienie Kars. 

Met deze onjuiste beweringen van Trudi Verstegen wordt bewust karaktermoord gepleegd op Dienie Kars, daar Dienie tot heden alleen relaties en seks heeft gehad met volwassen mannen.

Trudi Verstegen pleegt bovendien op meerdere mensen karaktermoord door lijsten met namen te verspreiden, met allerlei onjuiste beweringen bij hun naam. Het wordt tijd dat Trudi Verstegen dit gaat rectificeren en haar excuses aan gaat bieden aan diegenen die zij valselijk heeft beschuldigd.

Wanneer zij dat niet doet zal Trudi Verstegen worden aangeklaagd en zal er een schadevergoeding worden geëist en rectificatie worden geëist betreffende Dienie Kars en al diegenen die zij valselijk heeft beschuldigd. Wat Trudi Verstegen doet valt onder laster en smaad verspreiding en karaktermoord.

Dienie Kars schreef al eerder een artikel over Trudi Verstegen,

Klik op de rode button hieronder voor meer info.

De zilveren hanger van Dienie Kars lijkt op een pedo hart, maar zoals hierboven reeds uitgelegd heeft de zilveren hanger in de vorm van een hart voor Dienie Kars een geheel andere betekenis!

Iedereen heeft een verleden, zo ook Dienie Kars.

Haar verleden tekende ze zelf reeds op.

Zie ► https://www.freedom-for-all.com/mijn-verleden/


Pedo symbolen gebruikt in bekende merken


Dit zijn wel de echte symbolen, gebruikt door de pedo wereld.

Meer info over pedo symbolen ► https://www.pizzagate.nl/start/pedo_symbolen/

Doe ook onderzoek en informeer jezelf!