Vertaal deze pagina naar:

AD VAN ARKEL UIT WOERDEN IS EEN GROTE CRIMINEEL, OPLICHTER EN PSYCHOPAAT!

26-09-2022

Kijk uit voor Ad van Arkel, het is een grote pathologische leugenaar, crimineel, parasiet, psychopaat, oplichter en oversekste ego tripper!

MIJN VISIE NU OVER MIJN EX (AD VAN ARKEL)


Liever had ik dit niet geschreven, maar het is 100% de Waarheid, de Waarheid zoals die werkelijk is.

Deze ex van mij, genaamd Ad van Arkel, draait de Waarheid om, wat dan verandert in een leugen. Ad van Arkel is van de eerste leugen nog niet gebarsten. 

Ad van Arkel praat en koopt mensen om, chanteert, liegt, bedriegt en bedreigt mensen. Hoe noem je dan zo'n iemand? Ik kan er wel een boek over schrijven, maar dat doe ik niet. Misschien als ik me ooit verveel, maar dat doe ik niet zo snel. Er is zoveel te schrijven tegenwoordig, er gebeurt heel veel.

Ik noem deze ex, Ad van Arkel, niet vor niets een psychopatische leugenaar, crimineel, parasiet, psychopaat, oplichter en oversekste ego tripper. Hij gaat over lijken om zichzelf te kunnen voorzien van gratis geld (inkomsten). Zelfs zijn eigen kinderen worden en zijn slachtoffer van zijn praktijken en de rol die hij als 'biologische vader' tot dusver vervulde heeft geleid tot vele trauma's bij zijn vier kinderen.

Zakenrelaties in het verleden werden door Ad van Arkel uitgenodigd voor deelname aan seksorgies, zodat zij later chantabel werden. Durfde daarom Jan de Groot (register accountant) niets meer te zeggen over Ad van Arkel? Jan de Groot kreeg ook namelijk eerder een uitnodiging om een seksorgie bij te wonen. Ik zou zomaar eens gelijk kunnen hebben.

Ad van Arkel was zeer gewiekst hoe hij op mensen kon inpraten en mensen kon bespelen. Zodat ze meededen aan zijn plannetjes om geld bij hen af te kunnen troggelen. Het ging om best grote bedragen bij sommige zakenrelaties heb ik wel begrepen. In de orde grootte zelfs van 750.000 euro. Het is trouwens geen wonder dat Ad van Arkel tot heden zoveel lichamelijke klachten had. Het was de stress van al zijn hersenspinsels en oplichtingspraktijken.

Ad van Arkel liet mensen en zakenrelaties investeren in zijn bedrijf wat korte tijd erna niet meer bestaat. Deze mensen en zakenrelaties krijgen hun geinvesteerde geld of geleende som geld niet terug. Hij liet zelfs zijn eigen dochter, Enny van Arkel, mee investeren in een partij fietsen of leende daar geld voor bij zijn eigen dochter. Zij had tot deze zomer haar geleende/geinvesteerde geld niet terug gekregen wat ik weet, want dit schreef zij mij zelf. Dit kostte bijna haar huwelijk, daar zij met dit geld, wat tijdelijk werd uitgeleend aan haar eigen vader, een ander huis wilden gaan kopen, samen met haar man. Ik weet niet of het geld reeds bij haar terug is.


Website opgelichtdooradvanarkel.nl


Een tijdje geleden kreeg ik contact met iemand die een website had gemaakt over Ad van Arkel.

Deze website had de volgende URL ► https://www.opgelichtdooradvanarkel.nl/

Het zou kunnen dat de eigenaar van de website nu een deal heeft kunnen sluiten met Ad van Arkel, waardoor de website momenteel niet meer toegankelijk is voor derden. Te lezen is nu namelijk het volgende op de website: "Forbidden - You don't have permission to access this resource". Diegene was bezig voor een Belgische relatie zei hij, een fietsenwinkel, die ook het schip in was gegaan met Ad van Arkel met een behoorlijke som geld.


Mijn relatie met Ad van Arkel (1994-1999)


Met Ad van Arkel had ik een relatie van 1994-1999. Ik heb het er levend vanaf gebracht, maar vraag mij niet hoe. Ik was 28 jaar toen ik hem leerde kennen bij een zeefdrukkerij. En nee, ik heb geen wrok, ik heb het reeds losgelaten. Ik beschrijf nu mijn ex-partner zoals ik hem mij nu herinner. Hij is mij geen geld schuldig, maar bijna zou ik hem nog wel gaan aanklagen voor de terror wat hij in onze relatie teweegbracht. Hij greep een keer naar mijn keel met een vuist voor mijn neus toen ik hem de waarheid zei. Daar kon hij niet tegen, dan gaat hij ineens hoog gillen, schreeuwen, vloeken, bedreigen en schelden. Misschien klinkt dat bij vele bekenden bekend in de oren? Ik weet het eigenlijk al wel zeker.


Over de kunst gallery


Ad van Arkel heeft een kunst gallery in Woerden. Toen er in de lente van dit jaar onrust ontstond bij de kunstenaars hebben de kunstenaars gezamenlijk besloten om op 5 mei 2022 hun kunstwerken terug te halen uit de kunst gallery van Ad van Arkel, die beweert daarbij lichamelijk letsel te hebben opgelopen.

Nu heb ik begrepen dat de kunstenaars ervan worden beschuldigd dat zij op 5 mei 2022 hun eigen kunstwerken zouden hebben geroofd uit de kunst gallery. Hoe kunnen zij hun eigen kunstwerken roven van iets wat al van jou is? De kunstenaars hebhen hun eigen kunstwerken opgehaald, dat is iets heel anders als roven.


Er was geen contract getekend


Die kunstwerken werden teruggehaald door de kunstenaars, omdat Ad de kunstenaars aan het lintje hield door geen contract op te maken en/of aan te bieden tot en met 5 mei 2022. Een contract waarin staat hoeveel commissie er bestemd is voor Ad van Arkel bij eventuele verkoop van een kunstwerk. Dat is in die wereld heel normaal toch? Echter was er nog steeds geen contract.


Psychopaten die boos worden kunnen rare bokkensprongen maken!


Ondertussen heb ik begrepen dat er reeds door Ad van Arkel beslag is gelegd bij de kunstenaars op hun banktegoed en diverse bezittingen, en dat er huiszoekingen zijn geweest bij de kunstenaars. De slachtoffers (kunstenaars) worden hier ineens als daders aangemerkt. En Ad van Arkel (de eigenlijke rover) wordt hier ineens slachtoffer. We leven duidelijk in dit verhaal in een omgekeerde wereld.

Er zijn volgens de geluiden die ik reeds opving valse contracten opgesteld door Ad van Arkel met een vervalste handtekening van de kunstenaars. De kunstenaars kregen tot 5 mei 2022 geen contract aangeboden toen hun kunstwerken in de kunst gallery waren ondergebracht. Doordat er argwaan ontstond bij de kunstenaars besloten ze gezamenlijk om hun eigen kunstwerken terug te halen.

Een logisch verhaal toch?

Nu worden alle kunstenaars en zijn ex Willy (relatie van 2001-2018) door de politie onderworpen aan een getuigenverhoor om te horen wat hun versie is van het verhaal.

Wanneer Ad van Arkel de rechtszaak gaat winnen zijn veel mensen omgekocht/gechanteerd die hierin een rol spelen.

Dat kan ik U als lezer nu alvast melden.

Ik spreek hierbij mijn wens uit dat er gerechtigheid gaat komen voor alle werkelijke slachtoffers en gedupeerden van Ad van Arkel. En dat zijn er heel veel. Een paar jaar geleden heb ik Ad gewaarschuwd voor zijn karma wat op zijn pad zou gaan komen, wanneer hij op dezelfde voet zou verder gaan. Namelijk mensen en zakenrelaties besodemieteren door valse beloftes te doen en daarbij hun geld aftroggelen.

Ad van Arkel is een parasiet en leeft van het geld van zijn slachtoffers en gedupeerden. Ad van Arkel kan hierdoor dure auto's rijden die vaak door zijn enige zoon Rein van Arkel wordt bestuurd. Die zou ook weleens ondervraagd kunnen worden trouwens wat ze in Zwitserland allemaal doen of deden tot dusver.

Ik houd nu op met schrijven, anders komt er geen einde aan.

- wordt vervolgd -

O ja, mochten er volgens U (of jou) onwaarheden in deze blog staan, dan hoor ik dat graag!

En ja, voordat iemand mij persoonlijk gaat aanvallen, ook ik heb fouten gemaakt in mijn leven en soms verkeerde keuzes gemaakt, maar heb ze allemaal opgeschreven.

Zie ► https://mijn-boek-go-with-the-flow.webnode.nl/mijn-verleden/


Mijn e-mailadres en box staat open:

 info@dieniekars.nl
Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)