Vertaal deze pagina naar:

MED BEDS TECHNOLOGIE

12-05-2024

Holographic Medical Pods (MED BED / MED BEDS)

Het einde van kanker en vele andere ziektes komt steeds meer in zicht.

Nieuwste spraakbericht van Skye Prince op 2 mei 2024: https://t.me/dieniekars/1450

Laatste update 12 mei 2024

Het is slechts nog een kwestie van tijd wanneer de MED BEDS (medische bedden) werkelijk in gebruik genomen kunnen gaan worden in Nederland en de rest van de wereld.

MED BED TECHNOLOGIE

De MED BED technologie is al heel lang onderdrukt en verborgen voor de 'normale' bevolking, maar nu komt alles naar buiten. Iedereen kan worden genezen van ziekten en trauma's, zo is het verhaal. Met de introductie van MED BEDS is het over en uit met Big Pharma, de doktersterreur en ziekenhuismoorden. Einde pandemieën, virussen, besmettelijkheid, mRNA-sprookjes, grafeen- fantasieën, nanotechnologie, veroudering en geboorte afwijkingen. Constant berichten dat het er aan komt, dat we geduld moeten hebben, dat alles in gereedheid is gebracht.

Het is het wachten op het moment dat geld en middelen alleen nog maar kunnen worden aangewend voor het welzijn van de mensheid en niet langer voor oorlogen tegen de mensheid. Het mag bekend worden verondersteld dat overheden en banken niet meer aan geld kunnen komen, zoals ze vroeger (tot voor kort) werden beloond voor aangerichte ellende, oorlogvoering, uithongering en het vergiftigen (voedsel/water/lucht/medicijnen) van de mensheid. Dit conglomeraat lijkt nog aan de macht te zijn en nu wordt geprobeerd een "oppositie" de macht over te laten nemen. Daarom springt dat licht (nog) niet op groen (🟢) en daarom moeten de mensen nog wachten.

Binnenkort kan iedereen GRATIS gebruik maken van de militaire MED BEDS.

Bron: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/01/13/medbeds-waar-wachten-we-op/

VIDEOKANAAL VAN SKYE PRINCE

Over Skye Prince

Tot 23 april 2024 was er nog één video van Skye Prince te beluisteren op haar kanaal. De afgelopen jaren waren een behoorlijke rollercoaster voor Skye. 

Het was een moeilijke tijd voor Skye om haar info middels social media te verspreiden over MED BEDS. Ze werd enorm aangevallen door trollen van de deep state (cabal) op social media, de kwaadwillenden op onze aarde.

Op dit moment (12 mei 2024) is er geen enkele video meer te zien en is de hint GOLD te zien.

Dit is voor ons een goed teken. Wie op de hoogte is zal dit begrijpen...

Videokanaal Skye Prince: https://www.youtube.com/@SkyePrince123

Belangrijke boodschap voor dit moment:

Skye Prince woont in Australië. Zij ondergaat als een van de eersten een behandeling van een MED BED. Wees je bewust dat een MED BED behandeling gratis is zodra ze BESCHIKBAAR zijn voor de wereldbevolking. Zodra de MED BEDS beschikbaar zijn voor de Nederlandse bevolking in Nederland zal dat op deze pagina worden vermeld. 

Tot dan zullen wij helaas geduld moeten hebben.

*** WAARSCHUWING ***

Alle technologieën kunnen in het voordeel en in het nadeel worden gebruikt voor de Mensheid. Dat geldt dus ook voor de MED BEDS. Bij deze bent U gewaarschuwd. Wees je dus ervan bewust wat het doel is van diegenen die de MED BEDS beschikbaar stellen voor de bevolking en diegenen die de MED BEDS bedienen. 

Tip: doe dus eerst de dubbel-check of het echt veilig is voor jou en jouw huisdier(en).

*** BELANGRIJKE INFORMATIE ***

Zolang de militaire MED BEDS nog niet toegankelijk zijn voor ons wat wij dan kunnen doen. Informeer jezelf over middelen als Ivermectine wat parasieten bestrijdt in ons lichaam. Parasieten zijn vaak de oorzaak van kanker in ons lichaam. 

Informeer jezelf ook over de werking van borax, CDS, DMSO, MSM, Omega-3 olie van EQ of AHS, Lugol's jodium en darmspoelingen.

Het is slechts nog een kwestie van tijd wanneer de MED BEDS werkelijk in gebruik genomen kunnen gaan worden in Nederland en de rest van de wereld. 

Er druppelen steeds meer berichten over de MED BEDS naar buiten. Met de MED BEDS zal ieder mens in staat zijn om vrijelijk zijn gezondheid te herstellen en een gezonder leven te leiden op een oudere leeftijd dan we recentelijk hebben kunnen ervaren.

Meer info: https://amg-news.com/med-beds-in-us-details-of-med-bed-plans-in-the-usa-q-a-about-med-beds/

Houd ook de berichten in de gaten op het onderstaande Telegram kanaal.

Telegram kanaal voor MED BEDS in Nederland: https://t.me/+kur5fE2Mwo43ZjA8

Tip: Zolang de MED BEDS nog niet gebruikt kunnen (mogen) worden door de eigen bevolking kunt U contact opnemen met een holistische arts die U goede tips kan bezorgen.

Tumoren in het hoofd kunnen reeds behandeld worden in Lingen (Duitsland).

Meer info: https://www.bonifatius-hospital-lingen.de/med-fachrichtungen/zentren/zap-x-zentrum/willkommen-im-zap-x-zentrum/article-4157.html

Update MED BEDS 10 april 2023

We weten niet wanneer de MED BEDS in gebruik genomen gaan worden. Er is ons verteld dat ze 6-8 maanden na het vrijgeven van de financiering moeten worden vrijgegeven, maar we weten niet wanneer de financiering zal worden vrijgegeven. We zien tekenen die heel snel zouden kunnen gebeuren, maar er zijn veel vertragingen opgetreden.

Update MED BEDS 8 april 2023

 INFO MED BEDS ❤️

Hier zijn de stappen die we kunnen gaan verwwachten:

✅ MED BEDS zullen openbaar worden gemaakt na de camper, tijdens NESARA, omdat dan de financiering begint en het veilig is voor hun uitrol ---- maar, 6-8 maanden is nodig om de humanitariërs gefinancierd te hebben en tijd te hebben om hun faciliteiten op te zetten.

✅ Het vroege gebruik is enkel voor humanitairen die Humanitaire Projecten uitvoeren / beheren. Ze moeten sterk en gezond zijn zodat ze kunnen gedijen in hun plichten terwijl ze de mensheid dienen.

✅ Het vroegtijdige gebruik kan ook voor de gezinsleden zijn ALS de Humanitair de belangrijkste zorggever is, waarbij ze "gebonden" moeten blijven aan dit individu (of huisdier) om doorlopende zorg en ondersteuning te bieden. MED BED zal deze geliefde genezen zodat de zorggever vrij is om verder te gaan naar hun projectontwikkelingen en een toekomst die anderen dient.

✅ Dan hebben de meest kritieke mensen (transplantatielijst, amputanten, terminale ziekte) de eerste prioriteit om de bedden te gebruiken. Dan gaan de minder ernstige, maar nog steeds lijdende mensen, de volgende.

✅ Het leger heeft al een aantal miljoen MED BEDS in elk land opgezet, zodat wanneer RV/NESARA GESARA gebeuren, de vooruitgang om mensen te genezen meteen kan beginnen. De 6 tot 8 maanden geven de Humanitariërs gewoon meer tijd om hun genezingscentra te kunnen plannen, bouwen, uitrusten en openen. Het aantal genezingscentra per staat of per land zal na dit punt exponentieel groeien. Meer centra - meer beschikbaarheid - meer kan in snellere volgorde geholpen worden.

Bron: Skye's MED Beds (Official)

https://www.facebook.com/groups/1129441414656351/

Update 15-06-2021 over Med Beds ❤️


Wat wordt er verteld in de onderstaande video?

Wanneer de MED BEDS in healing centra gebruikt gaan worden wordt er eerst het DNA bepaald, waarna er een afspraak gemaakt gaat worden voor een behandeling in het MED BED. De behandeling zal gaan plaatsvinden op basis van de gevonden bevindingen en verstoringen.

Het MED BED zal kanker kunnen verwijderen en je lichaam opschonen van allerlei ziektes, mits dit niet is veroorzaakt door mRNA vaccinaties.

In Openbaring 13 van de Bijbel werd/wordt nadrukkelijk gewaarschuwd om het Merkteken van het Beest niet aan te nemen!

Na het bepalen van het DNA krijg je een oproep voor een afspraak in het MED BED. Besproken wordt wat je dan door het MED BED wilt gaan laten herstellen en/of je er jonger uit wilt gaan zien. Wanneer je nu 70 jaar bent kun je 40 jaar worden qua lichaam.

Uitdrukkelijk wordt verteld dat je lichaam niet hersteld kan worden wanneer het DNA is gewijzigd door de mRNA vaccinaties en je lichaam is beschadigd door mRNA vaccinaties.

Je hebt je originele DNA nodig om te kunnen herstellen in het MED BED.

De MED BED techniek is 100% safe!

Dieren zullen de MED BEDS ook kunnen gebruiken!

In de toekomst zullen ziekenhuizen alleen nog bestaan om botbreuken te helen, ongelukken etc. De farmacie (witte maffia) zal verdwijnen zoals wij die tot heden gekend hebben.

Niemand weet wanneer de MED BEDS werkelijk ingezet kunnen gaan worden voor het grote publiek. Doe datgene wat nu nodig is voor je lichaam en/of geest.

Leef je leven zoals je dat nu wil leven, maak goede keuzes!

Beluister deze video: https://odysee.com/@EternityIsHere:5/med-beds-available-to-the-public:2

Alle rechten voorbehouden!

Info site over het MED BED ❤️

TRUMP ZEI OP 14 JUNI 2021 TEGEN DE NATIE: "BINNEN EEN JAAR OF ZO ZULLEN BIJNA ALLE ZIEKENHUISPROCEDURES VEROUDERD ZIJN."

ELKE STAD ZAL VELE MEDISCHE BEDDEN EN TESLA KAMERS HEBBEN DIE IN STAAT ZIJN OM DNA TE GENEZEN EN TE REPAREREN, SAMEN MET HET GENEZEN VAN ALLE KWALEN. LEEFTIJD REGRESSIE (tot 30 jaar).

GEEN KANKER MEER, GEEN AUTISME MEER, GEEN FIBROMYALGIE MEER, GEEN BEHOEFTE AAN VACCINS, GEEN ALZHEIMER MEER, GEEN GEWRICHTSPIJN MEER, GEEN TEKORTEN.

Meer info: https://www.tribute.nu/post/med-beds-quantum-healing

Het einde van kanker is in zicht en van vele andere nare ziektes ❤️

Bericht van 18 oktober 2022

Presentatie: "MED BEDS & GESARA"

door Jan Pillaerds

OP ZATERDAG 29 OKTOBER 2022 WAS ER EEN PRESENTATIE OVER MED BEDS IN SCHIJNDEL

De locatie was: Cafe-Zaal 't Zuid, Plein 1944 22, 5481 AR Schijndel

De voorinformatie die erover te lezen was luidt als volgt:

MED BEDS:

De belofte van genezing - de nieuwe helende technologieën!

Door de nieuwe technologie genoemd "Med Beds" is het mogelijk om de mens terug te brengen in zijn oorspronkelijke, gezonde staat. Door publicaties in de alternatieve media begint zich af te tekenen wat de technologie voor ons kan betekenen.

De lezing is een overzicht wat de diverse bronnen te melden hebben over MED BEDS, over de timing wanneer deze beschikbaar komen en andere, vergelijkbare technologieën die er nu al zijn of beschikbaar gaan komen, zoals Celestial Chambers of Holobeds.

Verder zal de actualiteit ter sprake komen, de vrijgave van MED BEDS, de relatie met GESARA en de wijze waarop MED BEDS in Nederland beschikbaar zullen worden gesteld.

Reserveren en aanmelden kon middels de onderstaande link:

https://form.jotform.com/213411315824345

Deze link wordt nu gebruikt voor andere interessante lezingen.

Kijk maar eens, doe de check!

Update 13-10-2022

(Excuses voor de eventuele stijl-en schrijffouten, vanwege de vertaling vanuit het Engels).

Het Med Bed zal beschikbaar zijn wanneer de troepen daarbuiten zijn, zelfs verborgen, we hebben het niet over de groten omdat ze worden neergehaald, we hebben het over de vele die zich in steden en verschillende dorpen bevinden. in heel Amerika zijn dat geen goede mensen. Het zijn miniatuurversies van DC en dus wat er gebeurt, is dat ze je proberen te stoppen en dan slechte dingen doen. We moeten heel heimelijk zijn over de inzet van de Med Beds.

We kunnen het niet gewoon naar buiten brengen.

We moeten productie, bemanningen, beveiliging op hoog niveau, productiefaciliteiten hebben met een strakke montagelijn, wat betekent dat volledig medisch schone kamers de onderdelen in elkaar zetten en ze werkend krijgen.

We hebben plannen voor een infrastructuur die we in de loop der jaren hebben samengesteld om de technologie van het Med Bed te introduceren. Het hele idee daarvan is om eerst de serieus zieken te helpen, die echt slecht zijn, die anders gaan sterven in 2 weken. Mensen die bijvoorbeeld ernstige vormen van diabetes hebben.

We hebben een lange lijst met mensen, maar we moeten het goed en veilig doen en daarom stellen we een plan op om dat uit te voeren en om zoveel mogelijk mensen te bereiken, naar bepaalde gebieden op de planeet te gaan. en dan de behandelingen voor mensen starten en genoeg eenheden hebben, zodat we veel mensen tegelijk kunnen doen.

Stel je voor dat als het een gepubliceerde situatie was, we zouden worden overspoeld en overweldigd en in feite worden vertrapt en waarschijnlijk worden gedood met de voedende razernij van het menselijk ras dat wil worden gerepareerd, de donkere kant van de menselijke natuur. Ze willen het nu en ze zullen er alles aan doen om het te krijgen. Het zou leuk zijn als iedereen welwillend was, van iedereen hield, dat zou geweldig zijn.

Er zijn veel getalenteerde mensen die zoveel te bieden hebben en natuurlijk zullen we een beroep doen op het Universum en de Schepper om die mensen naar voren te halen, zodat we dingen voor elkaar kunnen krijgen.

Eén woord dat op de verkeerde manier wordt gebruikt, kan veel aandacht veroorzaken en je hebt te maken met organisaties die deze Med Bed-technologie liever niet hebben.

Daarom is het van de Humanity (Mensheid).

Meer info: https://t.me/+cYlthd0FisdlYTE6

Telegram Donald Trump (WWG1WGA)

Update 26-07-2022

Er zijn reeds apparaatjes in de handel die dezelfde werking hebben als het MED BED.

Namelijk frequentie therapie, dan weet je er alvast van...

Klik de onderstaande button aan voor meer info.

Update 06-07-2022


Door Frank Bonte

De Quantum Therapie Med Beds komen in drie verschillende varianten en drie unieke functies; ze werken allemaal op verschillende trilling- en frequentieniveaus met brekingslenzen en 3D-scanners, evenals chirurgisch precieze lasers voor het openen en sluiten van wonden.

Deze kwantumgenezingstoestellen bevatten uitgebreide monitoringtechnologieën waardoor de arts volledig op de hoogte kan blijven tijdens de diagnose- en herstelsessies. Med Beds creëren maximaal menselijk herstel via minimale invasie door middel van licht en energie door middel van tachyonische deeltjes en plasma-energie.

Aangezien we in een trillingsvol Universum leven, en mensen trillingswezens zijn, gebeurt de genezing via een homeopathische benadering van frequentieafstemming met weinig tot geen neveneffecten. Alle drie de Med Beds werken met vergelijkbare technologieën; ze zijn alleen omgebouwd voor drie verschillende behandelingen.

Het Holografische Med Bed is gebouwd met geavanceerde maar beperkte kunstmatige intelligentie die samenwerkt met de menselijke verbinding van een gezondheidswerker om de volledige mate van genezing te garanderen. Ze zijn uitgerust met functies zoals luchtdichte en doorzichtige operatieschilden, die ziektekiemen en claustrofobie tegengaan, comfortabele ledemaatsteunen, vloeibare spuitanesthetica, laserscalpels, laserspiegels, detectie en analyse van vitale signalen en computergestuurde chirurgische armen. De computer die bij de operaties wordt gebruikt is vergelijkbaar met die van een MRI-machine, maar in plaats van straling en magnetisme gebruiken Med Beds plasmatische energie op subatomair en vibrerend niveau.

Voert live scans uit van het menselijk lichaam; diagnosticeert en behandelt alle onvolkomenheden en ziekten binnen een korte tijd en met grote nauwkeurigheid; scant elke centimeter en elk systeem binnen het fysieke lichaam, diagnosticeert en interpreteert bloed, huid, botten, organen, spieren, neurologische, klieren en hormonale tekortkomingen.

Deze Med Beds zullen ook een pijnloze bloed- en DNA-analyse uitvoeren, waarbij eventuele erfelijke markers die leiden tot verschillende voorbestemde ziekten worden gezocht en gecorrigeerd. Elke operatie zal onmiddellijk worden voltooid door middel van laser, met inbegrip van hartchirurgie, blindedarm, C-secties, en anderen binnen dit Holografische Med Bed.

Het Regeneratie Med Bed Resonantieveld komt ten goede aan hen die orgaantransplantaties nodig hebben, ontbrekende of afgehakte ledematen, huidtransplantaties werken met celgeheugen, stamcellen, en DNA-sjablonen; de eindeloze toepassingen regenereren oude weefsels en ontbrekende organen.

Het Rejuvenation & Regression Bed verjongt cellen; biedt leeftijd en geheugen regressie therapie; en heelt alle zintuigen, vooral zicht, geluid en smaak, die dof zijn geworden door trauma of ouderdom; dit therapie bed elimineert ook ongewenste onderdrukte herinneringen; wat zoveel slachtoffers zal ondersteunen en genezen die mentale en emotionele angsten hebben doorstaan. PTSD en traumatische herinneringen zullen baat hebben bij het gebruik van dit Med Bed, omdat het de hart-geest verbinding heelt en ongelijkwaardigheid opheft. Dit wordt ook beschouwd als de basis van de jeugd. Het zal het uiterlijk van weleer terugbrengen, spiertonus terugbrengen, een strakkere huid, werken met onze individuele DNA-sjablonen, en meerdere refractaire lenzen en de interne klok van het lichaam; deze procedures worden pijnvrij uitgevoerd.

Voordat de inzet van Med Beds samenkomt met de komst van de wereld, moeten getrainde technologie- en fabricagebemanningen worden opgezet om het aanbod van de wereld bij te houden in de creatie en de infrastructuur, samen met de omgeving van de bewapende krachten van de maatschappij afgevoerd om toekomstige hebzucht en controle te voorkomen.

https://nulpuntenergie.net/blog/medbed/

Update 06-07-2022


Japan: Het Med Bed werkt.

Ze leverden de bedden in december 2021 aan Tokio.

Het werd geïntroduceerd in het Utsunomiya Brain and Spinal Center, en het eerste ZAP-geval werd met succes behandeld op 16 maart 2022.

Er zijn er ook geleverd aan Canberra & Sydney.

De Zap Surgical is 1 van de 3 types.

Ik weet wel dat ze alle Vaccinschade terugdraaien.

Autisme en dergelijke ook.

Zie Elekta Cyber aanval.

Stralingstherapie stilgelegd.

Zie Queensland & Victoriaanse ziekenhuizen Cyberaanval.

Alle electieve operaties permanent gestopt.

 Google Ziekenhuizen, electieve operaties, Elekta kankerbehandelingen. Zapsurgical.com Drie soorten Med Beds. Zullen uiteindelijk ook hemelse kamers zijn.

 ZAP Surgical brengt wereldklasse hersentumorbehandelingen naar Duits plattelandsziekenhuis: 

https://www.prnewswire.com/news-releases/zap-surgical-to-bring-world-class-brain-tumor-treatments-to-rural-german-hospital-301006179.html

Zap X Gyroscopisch Radiochirurgie Systeem, Miaineuro Science Center.

Wij bieden behandelingen voor een verscheidenheid van ziekten zoals tumoren, laesies en neurologische aandoeningen in de hersenen en de nek met behulp van het Zap-X Gyroscopische radiochirurgiesysteem.

https://miamineurosciencecenter.com/en/services/zap-x-radiosurgery-system/

 We gebruiken dit Zap-apparaat sinds 2020 in Duitsland.

Een vriend heeft nu eind april een afspraak voor het verwijderen van een hersentumor. Het kost hem 7000 euro, de ziektekostenverzekering dekt de operatie niet. Maar niemand kan helpen. Veel van dit soort gevallen konden al geholpen worden. Het is niet het MEDS BEDS dat velen verwachten, maar het is een voorloper van de MEDS BEDS.

Speciaal doelgebied zijn tumoren in het hoofd die anders niet verwijderd kunnen worden.

De behandeling is zacht voor de patiënt.

Er staan al video's op YouTube van de kliniek in Lingen.

Groeten uit Duitsland aan allen.

SB

PR Newswire ( https://www.prnewswire.com/news-releases/zap-surgical-to-bring-world-class-brain-tumor-treatments-to-rural-german-hospital-301006179.html )

ZAP Surgical brengt wereldklasse hersentumorbehandelingen naar Duits plattelandsziekenhuis.

Bonifatius Ziekenhuis in Lingen als een van de eerste in Europa met de nieuwste ontwikkelingen in Stereotactische Radiochirurgie.

ZAP-X Zentrum
Wilhelmstraße 13
49808 Lingen
Deutschland


Spreekuren:

Maandag t/m donderdag 8.00 uur tot 16.00 uur.

Vrijdag van 8.00 uur tot 13.00 uur.

Telefoon: 0049 - 591 910 45 60

Meer info: https://www.bonifatius-hospital-lingen.de/med-fachrichtungen/zentren/zap-x-zentrum/willkommen-im-zap-x-zentrum/article-4157.html

In Keulen, Duitsland, schijnen ze darmproblemen op te kunnen lossen.

Uniklinik Keulen

Spreektijden:

Ma t/m vr tussen 8.30 - 15.00 uur

Tel. 0049 - 22 14 788 76 60

Website: https://cio.uk-koeln.de/krebs-behandlung/darmkrebs/darmkrebszentrum/

VIDEO

Update 26-10-2021


In de onderstaande powerpoint (ronde tafel video discussie) wordt het laatste nieuws gedeeld over het uitrollen van medische bedden en geheime medische technologie van de SSP met SSP Super Soldier James Rink, Ileana the Star Traveler en Dr. Johnny Delirious.

Dr. Johnny Delirious Ph.D. is een bestsellerauteur, Radio Host, en heeft 38 jaar ervaring als natuurgeneeskundig arts doorgebracht met het pionieren van de Hair Tissue Mineral Analysis (HTMA)-test. Hij begon zijn reis nadat hij werd gediagnosticeerd met levensbedreigende hepatitis-C en 96% littekenweefselcirrose van de lever. Hij kreeg te horen dat hij een nieuwe levertransplantatie nodig zou hebben en kreeg nog maar 6 maanden te leven.

Gedurende deze tijd werd hij ontvoerd door een groep Gray Et's, bekend als het Resourcey Archive, die hem een nieuwe reeks genezingsprotocollen hebben geleerd die veel andere professionals hebben geholpen, waaronder artsen, tandartsen en advocaten. Die allen geen chemische medicijnen of een operatie wilden en herstellende waren van dezelfde omstandigheden waarvan iedereen zei dat ze hopeloos en dodelijk waren.

Sindsdien staat hij bekend als Dr. Delirious en is hij nog steeds vrij van Hepatitis-C en heeft hij geen littekenweefsel. Dr. Johnny werkt met 5 laboratoria van wereldklasse en rechtstreeks met het laboratorium dat hetzelfde onderzoek naar scalaire golven voor gezondheid naar voren brengt dat Nikola Tesla ontdekte en ontwikkelde.

Dit lab heeft bewezen dat het de gezondheid verjongt en levert het Tesla MedBed en Tesla BioHealer. Dr. Johnny werkt ook met de andere soorten medische bedden die binnenkort door het Quantum Team in zijn kliniek zullen worden geïntroduceerd.

Update 08-07-2021


🔥🔥🔥🔥 WoW  🔥🔥🔥🔥

De machine behandelt hersentumoren met de snelheid van het licht.

Afhankelijk van de grootte en de plaats van de tumor in slechts 13 tot 30 minuten.

De ZAP-behandeling is pijnloos, er is geen verdoving nodig en de patiënt kan na afloop direct naar huis.

Bron: https://www.bild.de/regional/muenchen/muenchen-aktuell/hirntumor-weggestrahlt-super-roboter-in-muenchen-gelandet-76986528.bild.html

🗞

Update 11-06-2021

Med Beds in Nederland

Op de onderstaande website was het volgende te lezen:

Eindelijk gearriveerd,

de Med Beds zijn in Nederland


In het Sensi Gezondhuis in Waalwijk staan de eerste bedden opgesteld.

Op het internet circuleren de wildste verhalen over de capaciteiten van de Med Beds. Deze verhalen zijn grotendeels afkomstig uit science fiction en wensdenken.

Onze aspiraties zijn wat gematigder. Dus geen nieuw gebit in 12 minuten en dat soort overspannen verwachtingen. De resultaten die we in de proefperiode hebben kunnen boeken zijn overigens zeer goed te noemen.

Website: https://sensitherapie.nl/med-beds-bij-sensi/

Op 25-05-2021 las ik (Dienie) het volgende:

(Vertaling vanuit het Engels)

Ja, er zijn Med Beds

En voor mij en voor mij, de Jared Rand, Hemelse Kamer is de heratomisering van lichaamsverjongingsuitrusting, en corrigeert alle imperfecties met de verjonging!

Je kunt je been terug hebben en meer wanneer ze eindelijk opgezet zijn!!

Manifestatie komt sneller met onze visie en gebeden, en meditaties -- en geloof!!

Update van 22 april 2021


Hopelijk komen de MED BEDS in 2021 voor iedereen beschikbaar!

De proeven met de MED BEDS zijn volgens een insider in volle gang en binnen nu en enkele maanden kunnen de eerste mensen hier gebruik van maken.

Trump heeft inmiddels NESARA en GESARA afgekondigd.

De wereld gaat drastisch veranderen!

Er komt Vrije energie beschikbaar voor de bevolking, MED BEDS en vele uitvindingen.

Tip: Lees aub goed wat hieronder staat geschreven.

Informeer jezelf en deel deze info verder aan iedereen die er voor open staat.


Meer info over Med Beds: https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html

De website hierboven lijkt uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend. Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt, daar dit de Bron was voor de informatie op deze pagina over MED BEDS.

Deze link is wel zichtbaar: https://brandnewtube.com/watch/med-beds_ncUjf7ahVNoAwD1.html

Holographic Medical Pods (Med Beds)


(Excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten, deze tekst is door google translate vertaald vanuit het Engels)

De bovenstaande afbeelding is hoe de holografische medische pods eruit zien die de geheime ruimteprogramma's (SSP) gebruiken in hun medische baaien.

Bron: Ileana the Star Traveler, voormalig Asset van het Secret Space Program op Mars.

Geschreven door ds Dennis Shipman - 6 augustus 2018

Opmerking van de schrijver: Med Bed-technologie is al heel lang "onderdrukt" en "verborgen" voor het publiek. Deze technologie is niet beschikbaar voor aankoop of diensten aan het grote publiek (maart 2020). En totdat de duistere cabal machteloos is gemaakt, zal dat niet zo zijn.

Gelukkig, als gevolg van de planetaire verschuiving van 3D naar 5D die op dit moment plaatsvindt, en de toenemende vraag naar transparantie door het menselijke collectieve bewustzijn, komt een toenemend aantal moedige mensen naar voren om te onthullen wat ze weten dat al decennia, zelfs eeuwen verborgen is. En hoogstwaarschijnlijk duizenden jaren.

Twee van deze moedige zielen zijn Ileana the Star Traveler (haar internetnaam) en Jared Rand.

Ileana schreef de informatie over de holografische medische pods op basis van haar persoonlijke ervaringen als onderdeel van het geheime ruimteprogramma op Mars.

Haar informatie wordt in de tweede helft van dit artikel geplaatst. Jared is een zeer intelligente en goed geïnformeerde man die al tientallen jaren met de wereldwijde transitie werkt en informatie heeft over veel onderwerpen waarvan het grote publiek niet op de hoogte is, inclusief maar niet beperkt tot, buitenaardse ET-technologie-geschenken aan de mensheid zoals de Quantum Financieel computersysteem, anti-zwaartekrachtaandrijving, replicatoren en medische bedden.

Meer info over MED BEDS: https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.htm

Deze website lijkt helaas uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend.

Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt.

Jared Rand

Jared Rand: "Ik ben geen advocaat, geen advocaat, geen financieel adviseur en geen welzijnsexpert. Ik ben op de een of andere manier, vorm of vorm, 40 jaar (2020) betrokken bij de hele wereldwijde transitie. Ik heb talloze vrienden verloren. Ik ben beschoten, vergiftigd, zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken.

Onze houding is dat we niets te verliezen hebben en alles te winnen. Velen van ons kennen elkaar niet, zijn elkaar nog nooit tegengekomen, misschien wel af en toe, maar de compartimentering is absoluut enorm. Vaak weet de rechterhand niet wat de linkerhand doet. Is dat positief? Misschien is het in sommige opzichten wel en in andere opzichten niet. We hebben een geweldige groep mensen die al heel lang samenwerken en samenwerken.

Jared zegt dat zijn familie al sinds 1624 in de VS woont - lang voordat het in 1776 de Verenigde Staten werd. Reken maar uit en dat is 394 jaar (2018). Hij geeft ons zelfs een aanwijzing om zijn identiteit en familie te vergelijken als we zo geneigd zijn de moeite te nemen om die te ontdekken. Hij zegt dat hij Charlestown moet opzoeken, een buitenwijk van Boston, Massachusetts. Er is een begraafplaats in de stad (eigenlijk zijn er meer dan één), en op de hoofdsluis van de begraafplaatspoort staat de naam van John Rand.

Uit onderzoek blijkt dat er een John Rand, Sr. was die van 1664-1737 in Charlestown, Massachusetts Bay Colony, British Colonial America woonde. Thomas Rand, wiens familie uit Essex, Engeland kwam, woonde rond 1626-1683 in de kolonie.

Charlestown is een historische wijk aan het water die oorspronkelijk werd bewoond door een groep puriteinen. De nederzetting groeide in omvang tot ongeveer 20.000 mensen tijdens wat bekend staat als de Grote Migratie van 1620 tot 1640. Ze kwamen in familiegroepen in plaats van als geïsoleerde individuen en werden voornamelijk gemotiveerd door een zoektocht naar vrijheid om hun Puriteinse religie te beoefenen. Charlestown is de oudste wijk in Boston, opgericht als stad in 1628 en opgenomen als stad in 1847. Charlestown Peninsula was de locatie van de eerste belangrijke Revolutionaire Oorlogsslag - de Slag om Bunker Hill (nu The Bunker Hill Monument) in juni 17, 1775.

Jared spreekt over spraakmakende kwesties die van invloed zijn op de 3D-5D-overgang van de mensheid (ook bekend als The Great Awakening into Unity Consciousness, Ascension, The Great Shift, The Event), die wordt beschouwd als de grootste evolutionaire gebeurtenis in de menselijke geschiedenis. Hij zegt dat zijn missie welwillend is: het grote publiek helpen informeren over wat voor hen verborgen is gebleven, wie en wat we werkelijk zijn, en waar we heen gaan.

Jared organiseert ook een dagelijks wereldwijd begeleid meditatieprogramma dat begint om 15.00 uur. Eastern Standard Time (EST) in de VS Telefoonnummers voor toegang tot het "live" programma voor bellers in de VS en internationale landen kunnen worden verkregen op de website van de meditatie.

Wanneer je meer wilt weten kan dat op de onderstaande website:

https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html

Deze website lijkt helaas uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend.

Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt.

Tachyon Energy & Plasma Energy Med-bedden

Volgens Rand zijn er drie (3) soorten medische bedden: (1) holografische medische bedden; (2) Regenerative Med Beds die weefsels en lichaamsdelen regenereren, die wordt aangedreven door een andere bron; (3) Herverneveling Med-bedden die in ongeveer twee en een halve tot drie minuten het hele menselijke lichaam zullen regenereren, van top tot teen. Wat betekent deze geavanceerde technologie voor een 80-jarige vrouw? Ze zou in minder dan drie (3) minuten weer 30 jaar oud kunnen zijn. Vijftig jaar verstreek haar leven. Nu kan ze weer kinderen krijgen. Ze zou een heel nieuw gezin kunnen krijgen als ze dat wil. Volgens deze schrijver is de Med Bed-technologie een eeuwige bron van jeugd.

Het Med Bed kijkt naar het lichaam en corrigeert onvolkomenheden. De technologie bestaat al geruime tijd. Het is niet iets uit de strakblauwe lucht. Het is gewoon heel lang verborgen gehouden voor het menselijk ras.

De technologie van de Med Beds is niet van planeet Aarde. Het is geen door mensen gemaakte technologie. Het is een technologie die aan de mensheid is gegeven door buitenaardse ET's. Een Med Bed is gebaseerd op de energie van tachyondeeltjes en plasma (plasma) energie. De bodem, de atmosfeer, het water, alles is plasma-energie, alles in het universum is plasma-energie, het is gewoon een andere vorm door de trillingsfrequentie.

De Med-bedden hebben kunstmatige intelligentie (AI) die controleerbaar is, zodat deze niet uit de hand kan lopen en wild kan worden. De AI is de computer. Het werkt als een soort MRI, waarbij je in een buis zit en het over je lichaam rolt en een magnetische oscillatie- en resonantiescan van je lichaam maakt om een ​​diagnose te stellen van een ziekte. Het Med Bed scant uw huid, uw spierweefsel, alle organen en alles in uw lichaam. Het laat alles zien - helemaal tot op het micron-niveau van het bloed. Het identificeert eigenlijk uw DNA en het voert een volledige interne analyse van het lichaam uit. Als het dat doet, pikt het elke ziekte en elke genetische onvolkomenheid op. U kunt bijvoorbeeld stadium 4 leukemie hebben, en op een MED BED bent u binnen ongeveer 2,5 minuut genezen. Geen bijwerkingen.

En als je een orgaan hebt laten knippen of verwijderen uit het lichaam, regenereert het hervernevelingsproces van het MED BED dat orgaan alsof het nooit is verwijderd. Omdat je lichaam een ​​resonantie achterlaat - een trillingsfrequentie. Het lichaam onthoudt altijd wanneer een orgaan is verwijderd of niet meer werkt, en de kunstmatige intelligentie van het MED BED maakt verbinding met de trillingsfrequentie en het DNA van het lichaam om het orgaan te regenereren.

Rand zegt dat hij al vele, vele jaren kankeronderzoek heeft bestudeerd. Kanker kan de hele dag door worden genezen met de MED BEDS; heel gemakkelijk en ook heel goedkoop, zegt hij. Omdat hij het voor mensen heeft gedaan. Met de MED BEDS is kanker verdwenen. Chemotherapie wordt achterhaald. De ziekte van Lou Gehrig, de ziekte van Hodgkin, spierdystrofie, alle ziekten zijn verdwenen, geëlimineerd.

Rand zegt dat sommige mensen geloven dat dit hele genezingsproces met de MED BEDS slechts sciencefiction is. Dat het niet waar kan zijn. Iemand heeft het net verzonnen! En omdat niemand gelooft dat het bestaat, is het gemakkelijk om ze in grote hoeveelheden te vervaardigen en klaar te maken voor distributie.

"Als je in dit MED BEDS ligt, heb je geen pijn, geen stralingen. Het is niet zoals een kwaadaardige gebeurtenis. Je gaat in een diepe slaap. Er is geen injectie, geen naalden of zoiets. Je wordt wakker en kijkt in de spiegel en je enge huid is weg. Je witte haar heeft de kleur die het was toen je in de twintig (twintig) was. Hetzelfde geldt voor uw gezichtsvermogen, uw gehoor, uw smaak, uw geur. Alles wordt weer in een geperfectioneerde jongere staat hersteld ", zegt Rand.

"Dit is het nieuwe tijdperk voor de nieuwe aarde en het nieuwe menselijke ras. Het is totaal het tegenovergestelde van wat we hebben geleefd. Deze technologieën zijn er al. Het is een kwestie van ze veilig - VEILIG - bij de mensen brengen die ze kunnen gebruiken. " Momenteel (februari 2020) is de MED BEDS-technologie niet beschikbaar voor het grote publiek.

De kracht van replicators - een technologie die verwant is aan medische bedden
Replicators gebruiken plasma-energie om alles en nog wat te formuleren, aldus Jared Rand. Bijvoorbeeld, op een besneeuwde dag, als je snowboots versleten zijn en je nieuwe snowboots nodig hebt, of een nieuwe hoed en jas. Vervolgens programmeer je deze enorme database (replicator) met de nieuwste stijlen en details die je wilt, en de replicator produceert het. Perfecte maat. Zit je als gegoten. Het product is binnen enkele seconden geproduceerd. Wil je een warme toffeesijscoupe op een warme dag? Jij hebt het.

Replicators recyclen oude dingen terug in plasma-energie. Er is geen afval, geen afval, geen afval, niets dat het milieu vervuilt of het ecosysteem vernietigt. Bodem is plasma-energie. Planten zijn plasma-energie. Breng een replicator naar een arm dorp en die mensen kunnen binnen enkele minuten alles hebben waar ze ooit van gedroomd hebben. Replicators zullen de behoefte aan enorme hoeveelheden land om de bevolking te voeden, overbodig maken. Alles wat je wilt, mag je hebben. 3D-printers zijn de voorlopers van replicators. Versnel dat honderd keer en je hebt een rep.

Meer info over MED BEDS: https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html

Deze website lijkt helaas uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend.

Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt.

Holografische medische pods (medische bedden)

Ileana the Star Traveler schreef de volgende informatie over de Holographic Medical Pods.

Ze verkreeg de informatie door gebruik te maken van een unieke methode "hypnose regressie herinneringen", waarbij Ileana in staat was om te verifiëren dat de informatie inderdaad afkomstig was van het Secret Space Program door de holografische medische pods te zien tijdens haar ambtsperiode als Secret Space Program Asset op Mars. Ileana heeft een pdf-bestand gemaakt van de holografische medische bedden. Het was beschikbaar op deze website, maar het is verwijderd om haar auteursrechtelijk beschermd materiaal te beschermen.

Ileana was gastheer van de Awakening Cosmic Reality Show op YouTube - een interviewprogramma met onderwerpen als spiritualiteit, ET-contact, genezingsmodaliteiten, ontwaken en het ascensieproces. Ze heeft veel fascinerende verhalen over haar galactische reizen op haar website gepubliceerd (momenteel niet beschikbaar), en kan ook welwillende sterrennatie-wezens, spirituele gidsen en haar Hogere Zelf channelen. Ze kan astrale reizen maken, kijken op afstand uitvoeren en in de Akasha-kronieken werken. Ze heeft veel kennis opgedaan van haar vorige levens als sterrenreiziger die in de ruimte leeft.

De volgende informatie in de pdf van Ileana laat zien hoe de medische pods werken, hoe ze eruit zien en hoe ze worden gebruikt in het geavanceerde medische veld van technologie met 3D-anatomische beeldvormingsapparatuur. Er wordt ook informatie verstrekt over hoe de medische pods mensen uit de dood kunnen doen herleven, ziekten kunnen genezen, wonden kunnen genezen, littekenweefsel kunnen verwijderen en een ouderdomsregressieprotocol kunnen toedienen voordat ze uit de geheime ruimteprogramma's worden ontslagen.

Meer info over MED BEDS: https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html

Deze website lijkt helaas uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend.

Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt.

De holografische medische pods zijn geautomatiseerde medische stations waar een medisch expert het type medische procedure selecteert dat moet worden uitgevoerd uit de computerdatabase, waarna de patiënt in de pod gaat liggen en de machine de medische operatie of procedure uitvoert, waarna de lasers sluiten. De punten van binnenkomst waar de procedure werd uitgevoerd. Deze soorten holografische medische pods hebben kenmerken zoals een luchtdicht bedieningsschild, comfortabele ledematenbeperkingen, een laserscalpel, laserspiegelarmen om littekens te verwijderen, computergestuurde chirurgische robotarmen, vloeistofspray-verdoving, sensoren voor vitale functies, en al deze functies zijn gemonteerd op een verstelbare titanium basis.

Met de MED PODS (ook bekend als MED BEDS) kunnen gebruikers een breed scala aan chirurgische procedures diagnosticeren, behandelen en uitvoeren met de ultrafijne laserincisies die worden geleid door 3D-anatomische scanning. De 3D-scan heeft vuurvaste lenzen die live scans van het lichaam maken om verschillende medische procedures uit te voeren.

De 3D anatomische scanlens en lasertechnologie maken volledige diagnoses mogelijk van alle lichaamssystemen, inclusief neurologische factoren, behandeling van infecties door middel van geconcentreerde antibiotische injecties, ontgifting van het lichaam om ziekten zoals kanker te genezen, basis- of geavanceerd wondherstel, regeneratie van ledematen via cellulaire DNA-reconstructie en verwijdering van littekens. Evenals andere procedures kunnen worden gedaan, zoals appendectomie, laparoscopische ablatie en keizersnede.

De MED BEDS kunnen ook afstervende celweefsels in het lichaam regenereren om de cellen weer gezond te maken, maar ook neuronen, protonen, stamcellen, etc. doen herleven. Dit wordt gedaan om ziekten zoals bijvoorbeeld Multiple Sclerose te kunnen genezen. De ziekte van Alzheimer, enz.

De geavanceerde medische pods hebben micro-lasertechnologie en meerdere vuurvaste lenzen die de natuurlijke chronometer van het lichaam kunnen manipuleren en ouderdomsregressieprocedures kunnen uitvoeren door middel van DNA-modificatie of zelfs kruishybridisatie kunnen uitvoeren tussen menselijk DNA en ET-genetica, of dierlijk DNA kunnen mengen met het menselijk genoom om sterkere en gezondere soorten mensen.

Er is geavanceerde holografische supercomputersoftware die verschillende soorten geheugenengrammen kan maken die op de hersenen van mensen kunnen worden gedrukt door middel van visuele beelden met het lichtspectrum om valse of gewijzigde schermherinneringen te creëren. Evenals injectiemedicijnen voor onderdrukking van het hersengeheugen worden toegediend, zodat op de zwarte lijst geclassificeerde herinneringen niet gemakkelijk door individuen kunnen worden opgeroepen. Deze procedures worden vaak uitgevoerd in de SSP-programma's terwijl iemand wordt behandeld in de Holographic Medical Pod voordat de ontslagtijd van het contract is verstreken en ze het protocol voor leeftijdsregressie krijgen toegediend.

Interactief supercomputersoftwarescherm dat geheugenengrammen op de hersenen kan coderen tijdens het protocolproces voor leeftijdsregressie. Sommige van de Med Pods bevatten bio-mimetische gel die gezond en jong celweefsel in het lichaam zal synthetiseren om de afstervende cellen te vervangen die niet langer zelf kunnen regenereren.

De bio-mimetische gel wordt ook gebruikt om derdegraads brandwonden door littekens in het lichaam te voorkomen, zodat er zich geen littekenweefsel op de huid ophoopt. Deze gel verwijdert ook alle ziektekiemen of bacteriën die infecties in het menselijk lichaam kunnen veroorzaken.

(Linker afbeelding) Dit is een voorbeeld van hoe de bio-mimetische gel op een van de holografische medische pod-eenheden wordt geplaatst.

(Rechter foto) Een medische baai die wordt voorbereid voor 3D metrische laserchirurgie met een van de holografische medische pods.

Medisch laboratorium voor holografische medische pods: De holografische medische pods bevinden zich meestal in medische lab-baaien op ruimtestations, planetaire bases of op ruimteschepen. Deze Med Pods kunnen vrijwel overal worden geïnstalleerd omdat ze niet veel stroom nodig hebben om te werken.

Er zijn ook draagbare Meditech Pod-eenheden die gewonde personen in stilstandslaap brengen om de lichamelijke achteruitgang te vertragen en levensenergie te behouden, zodat patiënten niet sterven terwijl ze op weg zijn voor medische hulp. Deze draagbare units zijn ontworpen voor basiswondherstel onderweg en kleinschalige orgaanregeneratie.

(Afbeelding links) Portable Meditech - (Afbeelding rechts) Pod-eenheden

Medical Pod bereidt zich voor op laparoscopische chirurgie bij een patiënt 3D anatomische beeldvormingsscans die worden uitgevoerd om te bepalen waar laserchirurgische doelen voor wondherstel zullen worden uitgevoerd.

Er worden ledematen vastgemaakt aan het lichaam zodat de patiënt niet beweegt tijdens de operatie en er wordt vloeibare spray-verdoving toegediend zodat de patiënt geen pijn voelt tijdens de operatie.

Laser laparoscopische chirurgie is aan de gang terwijl de patiënt onder medicatiestasis sedatie staat.


Meer info over Med Beds ► https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html

Deze website lijkt helaas uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend.

Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt.

Heb je vragen of opmerkingen?

Of wil je reageren op deze info over MED BEDS?

Stuur jouw reactie dan naar:

info@dieniekars.nl


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)