Vertaal deze pagina naar:

WE ZIJN ER BIJNA!

29-12-2023

De film is bijna ten einde waarin we zitten...

De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat geldt ook voor mij...

De laatste jaren heb ik letterlijk moeten overleven, I did it.

Heb mij in de afgelopen jaren omgeschoold naar blogger en journalist.

Heb een eigen digitale krant: De Nieuwe Media.


Update 29 december 2023

Watch the Water, houd het water goed in de gaten beste mensen!

Nog even en dan gaat de knop om in de wereld, naar een wereld van overvloed. Hoe? Dat zal voor veel mensen nog een grote verrassing zijn. Besef dat je op de onderstaande website telkens een fase te zien krijgt van de Q operaties.

https://qofficial.net/password

Wereldvrede

Lees deze blog tot de laatste letter... 

Heb alles gegeven wat ik in mij had de laatste jaren, dit betreft zowel op geestelijk, lichamelijk als op  maatschappelijk gebied. Sinds het moment dat ik echt ontwaakte (2015) heb ik alles op alles gezet om te komen waar we nu staan en heb ik mezelf compleet weggecijferd en heb financieel en maatschappelijk alle grote risico's genomen om zo snel mogelijk de Openbaringen te kunnen doen aan de Nederlandse bevolking en later aan de wereldbevolking middels mijn websites.

Uiteindelijk ben ik zelf degene die deze opgave moest vervullen, de Openbaringen doen aan de bevolking. Dit kreeg ik als kind reeds te horen, dat maakte dat ik nooit heb opgegeven. Ik kreeg de taak als kind mee in een Moederschip om de bevolking te informeren. Dat heb ik tot heden gedaan.

En dank voor jullie hulp daarin, zonder jullie hulp had ik dat niet kunnen doen.


In 2015 zette ik de volksbeweging "VOLK WORDT WAKKER" op.

Op Facebook heb ik een kanaal opgestart voor "VOLK WORDT WAKKER", maar doe er tot heden bijna niets meer mee op Facebook. Heb ondertussen veel mensen laten doen ontwaken en verder laten doen ontwaken. Ben met "VOLK WORDT WAKKER" verder gegaan op Telegram, omdat ik de laatste jaren op Facebook de ene blokkade kreeg opgelegd na de andere van 30 dagen.

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal

https://www.dewaarheidskrant.nl/


Bijzondere en interessante mensen

Heb in de afgelopen jaren veel bijzondere en interessante mensen ontmoet en gecontact. Daar ben ik erg dankbaar voor. Met een aantal van hen ga ik humanitaire projecten opstarten. Ben reeds bezig met verschillende projecten wat voor dit moment mogelijk is qua tijd en middelen.


Door de aanslag 9/11 ontwaakte ik in 2001 en stelde mij toen twee vragen:

1. Wie is God?

2. Wie zijn de werkelijke machthebbers achter de schermen?

Heb nu wel redelijk in beeld gekregen waar wij in ons aardse leven mee te maken hebben.

Langere tijd geleden kreeg ik contact met de maker van de onderstaande website.

Ben toen AREA 51 gaan onderzoeken en William Cooper.

https://waarheid911.nl/


Wat ik tijdens mijn onderzoek en op social media ervaarde was niet mals.

Wat ik ook ontdekt heb is dat mensen altijd iets te zeiken moeten hebben, het is echt waar!

Had het er vandaag nog over met Bart van Well die mij uit de gevangenis opbelde. 

Maar even een zijstapje - Op 11 januari 2024 is er een rechtszitting (toetsing) aangaande Bart van Well waarin bepaald wordt of de ISD maatregel gestopt kan worden. Dan komt Bart eerder vrij, anders komt Bart vrij op 02-02-2024. Hij wordt dan vanuit de gevangenis direct op straat gezet. Hij krijgt geen woning toegewezen. Dan heeft Bart bijna 3 jaar aan een stuk in de gevangenis gezeten. Zelf heb ik momenteel ook geen woning, dus kan ik Bart niet opvangen. Heb zelf nog een paar tassen met kleding en een werkende laptop, that's it. Ik kan daar nu gelukkig mee leven. 

Heb al jaren geen woonadres en geen postadres in Nederland, nergens trouwens. Lekker rustig zonder post, echt waar. Heb geen uitkering en geen inkomen. Ik ben nu volledig afhankelijk van de donaties en de hulp van mijn dierbaren. 

Gelukkig zijn er ook lieve mensen die Bart straks willen opvangen de komende periode als hij uit de gevangenis komt, dus met Bart komt het dan ook wel weer goed.

Maar goed, om mijn verhaal in deze alinea af te maken...

Dat zeiken zit in de Nederlandse mentaliteit. Als je kijkt naar de Rijdende Rechter dan snap je precies wat ik bedoel. Mekaar afzeiken voor een kut schuttinkje. Dat zijn Nederlanders!

Janet Ossebaard

Door de zelfmoord van Janet Ossebaard heb ik de Nederlandse mentaliteit nog beter leren kennen.

Ik laat het los, want het trekt mij alleen maar in een negatieve spiraal.

Jullie zien zelf maar wat je wel of niet wil geloven...

Moge Janet ruste in Vrede.

R.I.P.


Hoe het nu met mij zelf gaat?

Prima, ik ben er nog... Pfffffff... Heb het gered tot nu toe, maar vraag mij niet hoe...

Heb erg moeilijke keuzes moeten maken in mijn huidige aardse leven...

Vrijheid en Gerechtigheid staan bij mij hoog in mijn vaandel.

In de zomer van 2018 brak ik ook nog eens mijn rug (15-08-2018). 

Op 15 augustus 2018 zou ik een gesprek hebben met mijn Duitse ex-partner, dat ging toen niet door. Ik ben nu nog steeds aan het herstellen van het breken van mijn eerste lendenwervel, mijn rug brak, mijn rug was finaal doorgebroken. Ik heb een Engel gehad op mijn schouder.

Mag niet klagen hoe ik eruit ben gekomen en dat doe ik dus ook niet. Ben dankbaar dat ik er zo ben uitgekomen, met enige 'restverschijnselen'. Mijn rechterknie heeft heel moeilijk gedaan, kon amper meer lopen en ook mijn ribben speelden vaak op. Er zit nog een losse rib waar eigenlijk nog iets mee moet gebeuren... Helaas kon ik daar tot heden nog niets mee doen, omdat ik geen ziekenfondsverzekering heb. Maar die consequentie heb ik voor lief genomen en heb volgehouden tot nu toe. Werd door 'Boven' geholpen op mijn pad.


Transformatieproces

Ondertussen heb ik mijn eigen ontdekkingsreis en transformatieproces gedaan in mijn aardse leven. Het was mooi en ook zwaar. Op 14 februari 2023 heb ik mijn trouwe hondenmaatje Tipsy in moeten laten slapen. Dat was heel zwaar en is nog steeds heel moeilijk voor mij, maar het ging echt niet meer met haar. Ik hou nog steeds met heel mijn hart en mijn Ziel van haar. Even zuchten nu... 

Ondertussen heb ik geleerd en ervaren dat wanneer mensen hun eigen onverwerkte conflicten nog niet hebben opgeruimd in zichzelf je soms voor grote verrassingen kan komen te staan.

Meer zeg ik er niet over: "Wie de schoen past trekke hem aan".

Degene op wie dit van toepassing is, kan het zich aantrekken. Tijdelijk neem ik dan wel afscheid van diegene... Omdat ik in mijn eigen kracht moet blijven om mijn Missie te kunnen volbrengen.

O ja, Micha Kat komt in februari 2023 op vrije voeten.

Take care ❤️ God bless!


Financiële bijdragen zijn erg belangrijk voor de continuïteit van mijn websites, de aanschaf van materiaal, het aanhouden van abonnementen, werkcontacten, etc. 

Het vele werk is onbetaald en louter voor de goede zaak.

Bank: DE53403510600073883803 - T.n.v.: D. Kars - O.v.v.: Donatie.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN NIEUWSTE BLOGS