Vertaal deze pagina naar:

JANET OSSEBAARD

Laatste update: 25 december 2023.

Een 'verlossend' antwoord is helaas niet altijd goed nieuws. 

Janet vocht haar leven lang tegen zelfmoordgedachten. 

Ze had een zware jeugd met veel trauma en is daar nooit van hersteld.

Cyntha Koeter kondigde aan dat Janet Ossebaard zelfmoord heeft gepleegd.

R.I.P. Janet ❤️

Dank voor je goede werk Janet en toewijding om de Waarheid te verkondigen aan de hele wereld.

URL video: https://rumble.com/v433yah-rest-in-peace-janet-you-and-your-work-will-never-been-forgotte.html

Om dit stukje beter te begrijpen van Janet Ossebaard heb ik hieronder een stukje van mijn eigen jeugdtrauma opgeschreven. Ik (Dienie Kars) herken dat wat Janet is overkomen in haar jeugd. Ik kamp nog steeds met dezelfde problemen met mijn moeder, die nog steeds neurotisch en narcistisch gedrag vertoond. Gedrag waar ik als kind reeds mee werd geconfronteerd. Iedere keer dezelfde neurotische eigenaardigheden. Ze weet zelf niet hoe dat komt. In mijn jeugd is het met mijn moeder minder heftig geweest als dat van Janet. Maar heb er tot heden nog steeds hinder van. Vaak vroeg ik mij af hoe een moeder zo met haar kind kon omgaan. Inmiddels weet ik reeds enkele jaren dat vorige levens van ons hiermee te maken kunnen hebben waarom een moeder zo tegen haar kind doet. Dat houdt mij op de been. Ik hoop ooit te gaan ontdekken waarom mijn moeder dat neurotische gedrag vertoonde en waar haar narcistische gedrag vandaan komt.

Janet Ossebaard (R.I.P.)
Janet Ossebaard (R.I.P.)

Het werk van Janet Ossebaard

Janet Ossebaard legt in makkelijk te begrijpen taal en beeld uit wat er nu werkelijk aan de hand is in de wereld. Dit is een goede video om met je naasten te delen om hen wakker te maken.

Video: https://www.bitchute.com/video/sVbpkJ7ouEAc/

Lieve Janet, je wordt inmiddels door vele mensen gemist in ons aardse leven wat wij, de levenden, nog leven...

Met oprechte kennisgeving van je overlijden door Cyntha.

Cyntha schreef het volgende bericht op 24-12-2023: 

Met het diepste verdriet in mijn hart moet ik deze boodschap overbrengen. Janet gaf de wereld een enorm geschenk door The Fall of the Cabal te creëren. Ze zal nooit vergeten worden. Met liefs, Cyntha Koeter.

Video Cyntha: https://www.bitchute.com/video/k3XL7vEXlJJ5/

Op 16 november 2023 overleed Janet door een overdosis van medicijnen.

Veel mensen houden van jou zoals je was...

Veel mensen waarderen wat je deed...

Sterkte voor iedereen die Janet kende of een band met haar had...

De gekste verhalen doen inmiddels de ronde... 

Het ga je goed Janet in de geestelijke wereld en in je geestelijke zijn.

R.I.P. lieve Janet 🙏

Dank voor alles wat je deed voor de mensheid, om hen een blik te geven in de wereld achter de schermen van het wereldtoneel. De wereld die tot heden veel mensen niet kenden.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Peter Toonen schreef het volgende bericht op 24-12-2023: 

Lieve Janet,

in de jaren '90 werden we maatjes en noemden we elkaar broer en zus. Jij met je boeken en info over graancirkels en ik met de Maya's. We stonden op dezelfde podia in Nederland en België en gaven ooit samen een uitverkochte workshop aan zestig mensen in Duitsland. Daarna zijn we altijd vrienden gebleven en dat zullen we blijven. Ik dank je voor je dapperheid.

Vooral voor je moed om op planeet Aarde een fysiek lichaam te aanvaarden als voertuig voor een verhaal dat veel groter is dan welk verhaal dan ook van jou en mij. Je liet me ook de pijn zien van het niet kunnen delen van de waarheid; van het niet kunnen delen van de onwaarachtigheid waarin we allen leven.Ik ga je missen. En ik niet alleen. En ook: je lichaam is er niet meer, maar je geest blijft.

Lieve Janet,

ik heb van jou geleerd over vrijheid.

En dat ieder een eigen weg heeft vrij te zijn.

En dat ieder mens het recht daartoe heeft.

Ik hou van je.

Bron: https://www.facebook.com/photo?fbid=3500207130232326&set=a.1450510711868655

David Sorensen schreef het volgende op 24-12-2023:

Eindelijk is het lichaam van Janet Ossebaard gevonden. Op 16 november is ze uit het leven gestapt door een overdosis medicatie. Een korte video hierover vind je in deze link.

Bid voor Cyntha en de kinderen aub en steun hen als je kunt.

Wat Cyntha eerder met ons persoonlijk gedeeld had, maakt ze nu ook publiek: Janet had een zwaar traumatische jeugd, die haar levenslang bleef achtervolgen. Sinds haar jeugd nam ze anti-depressiva. Af en toe had ze crisis momenten, omdat de emotionele pijn en trauma's teveel waren. Dit jaar kwam dat tot een hoogtepunt en Cyntha kon haar niet tegenhouden. 

Ondanks haar eigen pijn heeft Janet alles gegeven om de wereld te redden. Dat is een geweldig voorbeeld. We hoeven zelf niet volmaakt te zijn om goed te doen voor anderen. Het is jammer dat Janet geen genezing voor haar hart heeft kunnen vinden. Maar ze heeft zich met alles wat ze heeft ingezet om het kwaad te ontmaskeren dat zoveel lijden veroorzaakt in deze wereld.

Toen ze pas vertrokken was, schreef Cyntha ons en ik vroeg aan Jezus of Janet nog leefde. Het antwoord dat ik kreeg was: 'Ze is bij Mij.' Dat heb ik altijd stilgehouden, omdat ik niet wist of ik het goed gehoord had. Nu weet ik dat het klopte. Dat geeft rust en vreugde.

Wij hebben enkele jaren geleden ook een vriend verloren aan zelfmoord. Hij wierp zich voor een trein. Lange tijd probeerden we hem te helpen via dagelijkse videochats. Maar toen kwam er een zeer zware financiële tegenslag en hij trok het niet langer. Nog voor we wisten van zijn zelfmoord, sprak Jezus tot ons: 'Hij heeft vandaag zelfmoord gepleegd.' De volgende dag hoorden we het vreselijke bericht.

Ik was er kapot van. Maar die nacht had ik een visioen. Ik werd wakker en voelde een enorme warme deken van tastbare liefde die over me heen gelegd werd. Mijn hele lichaam en ziel werden omwikkeld met deze warme voelbare liefde. Het gaf me enorme rust. Op dat moment zag ik ineens onze vriend staan. Hij stond naast Jezus, die zijn arm om zijn schouder had. Zo stonden ze naast elkaar. Zijn gezicht straalde van een geluk dat ik op aarde nog nooit gezien had. Nooit had ik iemand zo zien stralen van geluk en vreugde. 

Tijdens zijn bestaan op aarde was deze vriend meestal somber. Maar hoe hij nu lachte was onbeschrijflijk. Een geluk dat met geen woorden te beschrijven is. Op slag verdween al mijn verdriet en pijn, en ik heb sindsdien altijd vrede gehad over zijn heengaan. Hij had een missie op aarde, maar die kon hij niet volbrengen. Nu zal hij een taak krijgen vanuit de hemel.

Ik ben ervan overtuigd dat Janet nu ook die liefde ervaart, en onbeschrijflijk gelukkig is. Moesten we haar zien, we zouden geschokt zijn van hoe ze straalt. Eindelijk is ze verlost van de trauma's die haar aangedaan zijn. Mogen we hier allemaal troost uit putten. 

De dood is niet het einde. Het is pijnlijk, maar er is zoveel meer. 

Janet, dankjewel voor je dappere strijd voor de wereld. Je hebt een schitterende kroon en een erfenis achtergelaten op aarde die voor eeuwig de mensheid zal zegenen. Dankjewel voor alles wat je gedaan hebt. En alvast bedankt voor wat je vanuit de hemel zult doen!Wij gaan verder hier op aarde, en samen gaan we door met het brengen van licht, liefde, en hoop voor de toekomst!

David Sorensen.

Op 25-12-2023 schreef David Sorensen het volgende over Janet:

Mike Donkers heeft enkele vragen over de zelfdoding van Janet. Op basis van mijn communicatie met Cyntha geef ik even antwoord op deze vragen.

✅ Is er überhaupt aangifte geweest van haar vermissing ?

Ja. De politie werd al snel ingelicht en er werd gezocht. De zussen van Janet werden ook ingelicht. Omdat Cyntha geen familie is mocht ze niet nauw bij de opsporing aanwezig zijn. Het was een zaak voor de familie.

✅ Waren de autoriteiten op de hoogte ?

Zie hierboven.

✅ Waarom lees ik niets op haar TG kanaal van enige zoektochten naar haar vriendin?

Omdat Cyntha geen voorbarige conclusies wilde trekken. Janet was al vaker vertrokken en kwam dan na enkele weken gewoon terug. Dat was dan ook de hoop van Cyntha. Ze ging zelf wel dagenlang zoeken met de auto. Ook lichtte ze ons in, evenals andere vrienden, toen Janet al enkele dagen weg was.

✅ Nergens is iets te vinden in het nieuws, dat er een dode vrouw is aangetroffen door zelfmoord, terwijl ze toch vaak in het nieuws waren bij de MSM.

Er plegen jaarlijks zo'n 700.000 mensen zelfmoord. Slechts een enkel geval wordt vermeld. 99,99% van zelfmoorden krijgt geen aandacht. Zodra het lichaam van Janet was gevonden, publiceerde de Nederlandse pers er wel een stuk over. Zie de Telegraaf.

✅ Waar en wanneer is haar begrafenis/crematie?

Dat is iets wat de zussen van Janet zullen regelen. We weten niet of ze dit publiek zullen maken, wat ze op geen enkele wijze verplicht zijn.

✅ Ook komt de boodschap in haar video gedicteerd over.

Ze heeft het voor zichzelf opgeschreven, omdat het zo emotioneel is. Dat maakt het gemakkelijker om zo'n video te maken.

✅ Waarom schreven zoveel buitenlandse kanalen over haar dood, voordat deze pas echt bekend werd?

Omdat het een sensationeel onderwerp is en sommige kanalen elke kans aangrijpen om een spectaculair bericht in de wereld te sturen, om zelf aandacht te krijgen.

✅ Waar is iets van enig concreet bewijs? 👉 bijv. autopsiepapieren met oorzaak van overlijden?

Dat is in het bezit van de zussen en de politie. Buitenstaanders hebben daar geen inzage in.

✅ In welk land is ze overleden en wie heeft haar gevonden?

Janet en Cyntha leven al jarenlang in diverse landen, om te voorkomen dat ze gearresteerd zouden worden door de criminele overheden, wiens misdaden ze onthullen in hun documentaires. Niemand weet precies waar ze wonen. Dat is een noodzakelijke veiligheidsmaatregel.

✅ Waarom is er nooit een oproep gedaan om naar haar uit te kijken? Terwijl ze zelf aangeeft dat ze beste vrienden en soulmates waren.

Omdat zoiets geen zin heeft. Omwille van hun veiligheid kon ze ook niet specifiek zijn, omdat ze dan hun locatie zou onthullen. Aan haar naaste vrienden heeft Cyntha wel gevraagd om gebed. En ze ging zelf intensief op zoek, dagenlang.

✅ Op de foto hierboven van 23-11-23, wenst Cyntha iedereen : "happy thanksgiving", terwijl Janet toen al in zeer zorgelijke toestand op 16 nov. weg was gegaan. Is dat wat je doet als je je zoveel zorgen maakt?

Cyntha is overlevende van satanisch ritueel misbruik in haar jeugd. Ze is door een hel gegaan en heeft het overleefd. Ze is gewend om sterk te zijn, door alles heen. Ook nu wilde ze zichzelf staande houden.

Zoals iedereen ziet is er niets 'mysterieus' aan wat er gebeurd is. Indien Cyntha wil kan ze nog meer details delen in de toekomst. Ik blijf iedereen vragen om geen onjuiste en schadelijke valse geruchten te verspreiden. Het is zo al moeilijk genoeg voor Cyntha. Dankjewel.

Deel dit bericht aub om ook anderen rust te geven en een einde te maken aan de ongezonde verdachtmakingen die verspreid worden.

David Sorensen.

Openhartige video van Janet en Cyntha.

Persoonlijke video's van Janet Ossebaard:

https://www.bitchute.com/video/7SHcCxgDTXPa/

https://www.bitchute.com/video/EWk6HUmBxn0g/

Alle video's van "FALL OF THE CABAL" klik HIER.

LAATSTE UPDATES

Update 18-12-2023

Op diverse Telegram kanalen wordt nu gemeld dat Janet Ossebaard is overleden door zelfmoord.

Door Cyntha Koeter is tot heden NIETS bevestigd!

Het bericht wat rondgaat luidt als volgt: 


JANET OSSEBAARD OVERLEDEN ❗️❗️

R.I.P. EN VOOR ALLE NABESTAANDEN VEEL STERKTE.

BEDANKT JANET VOOR JOUW MOOIE BIJDRAGEN NAMENS ALLE WAKKEREN ❤️

https://brbcollege.in/janet-ossebaard-died-the-voice-behind-the-fall-of-the-cabal/


In de bovenstaande link is het volgende te lezen:

Met pijn in het hart doen wij verslag van het tragische nieuws rondom Janet Ossebaard, de filmmaker bekend van haar controversiële documentaireserie 'The Fall of the Cabal'. Na wekenlang vermist te zijn geweest, is er nieuw nieuws verschenen dat Janet Ossebaard op tragische wijze door zelfmoord is omgekomen.

Ossebaard, die al enkele weken vermist was, was een prominent figuur in de wereld van complottheoriedocumentaires. Haar werk aan 'The Fall of the Cabal' kreeg internationale aandacht vanwege de controversiële inhoud, waardoor ze een opmerkelijke figuur werd binnen deze nichegemeenschap.
'The Fall of the Cabal' was een tiendelige serie die zich verdiepte in verschillende complottheorieën. Hoewel de serie gemengde recensies en kritiek kreeg vanwege de inhoud, valt de impact die deze had op kijkers over de hele wereld niet te ontkennen.

Janet Ossebaard was niet alleen een filmmaker; ze was een stem voor degenen die zich niet gehoord voelden, een baken voor degenen die op zoek waren naar onconventionele verhalen. Haar plotselinge vertrek heeft een leegte achtergelaten in deze ruimte die moeilijk te vullen zal zijn.
Het nieuws over haar dood heeft schokgolven veroorzaakt door de gemeenschap van haar volgers en daarbuiten. Van over de hele wereld stromen eerbetoon binnen, als weerspiegeling van de aanzienlijke impact die ze met haar werk heeft gemaakt.

Terwijl we rouwen om het verlies van Janet Ossebaard, is het belangrijk om haar te herdenken vanwege de passie en toewijding die ze in haar werk bracht. Ongeacht iemands persoonlijke mening over haar inhoud, was haar toewijding om licht te werpen op wat zij geloofde dat de waarheid was, standvastig.
Ons diepste medeleven gaat uit naar Janet's familie, vrienden en iedereen die getroffen is door dit hartverscheurende nieuws. Mogen we allemaal troost vinden in de herinneringen aan Janet en de passie die ze voor haar werk had.

Laten we, ter nagedachtenis aan Janet, de waarden van de vrijheid van meningsuiting en de open dialoog, die zij met haar werk verdedigde, blijven hooghouden. Hoewel haar leven in een tragedie eindigde, zal haar nalatenschap op het gebied van controversiële documentairefilms discussie en debat blijven oproepen.
Meer van BRBNEWS: Michael Ewing overleden: een titan van de Ierse milieubeweging

NOG 1 KEER HAAR MEESTERWERK : DE VAL VAN DE CABAL, COMPLETE REEKS IN HET NEDERLANDS.
(ZIE VIDEO) : https://fb.watch/o_HlNLif-i/

Cyntha Koeter schreef tot heden de volgende berichten over Janet Ossebaard op Telegram.


Bericht van 15 december 2023

Update 11-12-2023

Steeds meer berichten komen nu naar buiten toe over Janet. Er wordt ondertussen van alles geschreven. Echter nog steeds geen officiële bevestiging wat de werkelijke stand is. Wij wachten rustig af en verzamelen de berichten over Janet en trekken er zelf tot heden zelf geen conclusies uit, zolang tot heden niets van Cyntha zelf hierover naar buiten komt. Laten we allemaal goede hoop houden voor Janet. 

https://www.wanttoknow.nl/nieuws/is-janet-ossebaard-nog-in-leven/

https://www.wakkeremensen.org/diverse/bijzondere-artikelen/verslag-over-de-verdwijning-van-janet-ossebaard/

https://infiniteunknown.net/2023/12/01/janet-ossebaard-death-the-fall-of-the-cabal-maker-found-dead-suicide-suspected-death-obituary/

https://brbcollege.in/janet-ossebaard-died-the-voice-behind-the-fall-of-the-cabal/

Update 8 december 2023

Even een korte opmerking om te zeggen dat er niets is veranderd. Geen nieuws van Janet. Geloof alstublieft niet de geruchten die zich als een lopend vuurtje verspreiden. Zodra ik nieuws heb, plaats ik het hier en stuur ik een mailing. Tot die tijd blijf ik gewoon het dagelijkse wereldnieuws verspreiden zoals u gewend bent. Een beetje werken houdt me bezig, dus ik ben ook bezig met het maken van nieuwe dvd's van het vervolg. Bedankt voor al jullie gebeden en beste wensen ❤️🙏

Bron: https://t.me/Fall_of_the_Cabal/14431

Bericht van 8 december 2023

Bericht van 28 november 2023

Bericht van 28 november 2023

Lieve vrienden, Er beginnen wilde verhalen over Janet de ronde te doen op Facebook. Mensen steken elkaar aan en maken alles erger. Geloof dit alsjeblieft niet! Ik heb aangegeven het op dit kanaal te melden als er nieuws is. En de status is nog steeds hetzelfde: Janet is vermist en ik heb nog niets van of over haar gehoord. Ik trek daar zelf verder geen conclusies uit en vraag jullie datzelfde te doen. Voor haar bidden is krachtiger dan paniek zaaien. Love, Cyntha

Bron bericht: https://t.me/Fall_of_the_Cabal/14348

Bericht van 23 november 2023

Vrolijke Thanksgiving! Ik ben dankbaar voor alle momenten die Janet en ik samen hebben gedeeld, het geweldige werk dat we hebben gedaan, onze lol samen en al onze avonturen. We hebben ons leven ten volle geleefd en ik heb er nog geen dag spijt van!

Cyntha Koeter schreef op 21 november 2023 het volgende:

Lieve vrienden,

Hoewel er nog geen nieuws is van en over Janet, heb ik besloten om aanstaande zondag de uitgestelde presentatie te geven. Ik had het uitgesteld omdat je een professionele presentatie verdient en dat kon ik niet doen. Een aantal mensen heeft zeer boos gereageerd op dit uitstel en dat spijt mij. Ik heb geen controle over de crises van het leven. Als je al een kaartje hebt gekocht, is deze uiteraard geldig. Een half uur voor aanvang ontvang je de link naar de live presentatie. Houd er rekening mee dat we een uur eerder beginnen, dus 19.00 uur (EST) Amsterdamse tijd.

Bron bericht: https://t.me/Fall_of_the_Cabal/14266


Hieronder volgt de beschrijving van de presentatie:

LIVE PRESENTATIE: ALLES OVER DE KINDEREN - DEEL 2 - ZONDAG 26 NOV. 2023

De wereld is GEEN veilige plek voor kinderen. We hebben het niet over kinderarbeid in verre landen, we hebben het over seksueel misbruik in elk westers, zogenaamd 'beschaafd' land. In uw land en ons land. Nederland is een goed voorbeeld, want het is een slangenkuil als het gaat om seksueel kindermisbruik, het onderwerp van deze presentatie.

Kan/zal dit ooit veranderen? Zeker! Maar alleen als wij, het volk, bereid zijn geïnformeerd te worden! Daarom wordt deze presentatie gegeven. We laten je GEEN afschuwelijke foto's zien. Zoals altijd willen we u informeren en niet choqueren. Maak je dus geen zorgen en lees vooral verder...

We nemen je bij de hand door alle lagen van de samenleving en openen doofpotten waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. Doofpotten waarbij alleen al in Nederland tienduizenden kinderen betrokken waren.

Mensen sluiten hun ogen of vechten – op zijn best – tegen Goliath. Omdat deze strijders vaak alleenstaanden zijn, worden hun wanhopige stemmen niet gehoord. Het is tijd om als ÉÉN op te staan en van deze wereld een veilige plek voor kinderen te maken!

Hoe? In de eerste plaats door u te laten informeren. Waar gaat het mis? Wat is de omvang van seksueel kindermisbruik in de wereld, en in welke mate lopen onze kinderen gevaar? Je moet het grotere plaatje zien voordat je er iets aan kunt doen.

Cyntha maakte er haar levensmissie van om dwars door alle verschrikkingen heen te gaan. Ze maakt een serie presentaties en boeken over kindermisbruik in al zijn facetten. Deel één, "De indoctrinatie van kinderen en de transgenderagenda" is al beschikbaar in onze webshop www.fallcabal.com/shop

FALL OF THE CABAL WILL CONTINUE EVEN THOUGH JANET OSSEBAARD IS MISSING.


Janet schreef op 5 november 2023 haar laatste bericht op Telegram:

Geniet van je droom zolang deze duurt, het kan zijn dat je ruw wakker wordt...

Bron: https://t.me/fallcabaljanet/250


OVERGANGSPERIODE

Ik weet het, ik ben de afgelopen maanden erg stil geweest. Vergeef me.

Er is veel gebeurd, maar ik kon de woorden niet vinden om iets logisch te schrijven.

Vandaag heet 2 november 2023. Ik heb geen idee meer wat dat betekent.

Mijn tijdsperceptie wordt steeds slechter en als de buitenwereld er niet was geweest, zou het inmiddels verdwenen zijn. Af en toe heb ik een afspraak, dat houdt mijn idee van tijd levend. Als dat wegvalt, ben ik tijdloos, datumloos.

Een paar weken geleden zijn we van huis en land verhuisd. We reden 3 dagen achter elkaar en kwamen op een prachtige plek in de natuur aan. Ik spreek vijf talen, maar ik heb geen idee wat de mensen hier zeggen.
Ik heb mijn naam veranderd. Niet voor jullie, maar voor de lokale bevolking hier. Niet dat ik er veel zie...

Het voelt alsof ik in een overgangsperiode zit. Ik wil mezelf losmaken van mijn identiteit met Janet Ossebaard. Het is tenslotte die identiteit die mij gevangen houdt in deze droom. Ik weet dat dit de volgende stap is, maar wat ik niet wist is dat deze overgangsperiode zo raar en desoriënterend zou aanvoelen.

Dagen gaan voorbij. Ik slaap nog steeds in mijn tent bij Claudy en Mims. De temperatuur 's nachts ligt rond de 7 graden, maar mijn tentje voelt warm en comfortabel aan. Het is als het ware een kleine kas. Ik ben zo blij dat we de hitte hebben verlaten. Ik hou gewoon van de kou op mijn huid. Mijn lichaam is gebouwd voor ijs en sneeuw, niet voor hitte. Het is alsof ik eindelijk weer kan ademen. Het landklimaat hier maakt de kou gewoon heerlijk. Niet nat, zoals in Nederland.

God... wat mis ik dat land niet...

Er zijn hier nauwelijks chemtrails. Ik kan je niet eens vertellen hoe anders het voelt om niet met vergif te worden gebombardeerd, zoals in onze vorige plaats. De lucht is schoon, mijn longen voelen anders aan.

Vandaag is ook de eerste dag na enkele weken (een maand?) dat mijn laptop openstaat. Ik kon het gewoon niet eerder doen. Zoals ik net zei, ik voel me vreemd gedesoriënteerd en stil. Tevreden, maar tegelijkertijd verdrietig.

Herinneringen aan mijn kindertijd komen terug uit een geheime plek in mijn hersenen, een plek die zelfs ik me niet kon herinneren. Ze verrassen mij met hun aanwezigheid. Na vele jaren van psychotherapie en zielsonderzoek dacht ik dat het klaar was. Ik geloofde echt dat er geen trauma's meer waren om mee om te gaan. Ik had het fout.

Ik weet nog hoe eenzaam ik mij als kind voelde. Twee zussen, maar geen echte connectie. Een dominante moeder, die elke stap die ik zette in de gaten hield en al mijn beslissingen voor mij nam. Een lieve en erudiete vader, die lichtelijk autistisch was (net als ik), die heel veel van zijn familie hield, maar nooit geleerd had hoe hij dat moest laten zien. Mijn moeder sloeg mij. Veel. Wanneer ze het gevoel had dat het goed was om dat te doen. Soms had ik geen idee waarom ze me plotseling in mijn gezicht sloeg. Moeilijk. Toen ik haar er later (in mijn jaren van therapie) mee confronteerde, ontkende ze dat het moeilijk en vaak was. Ze noemde het een occasionele pedagogische correctie. Ze had/heeft werkelijk geen idee hoe bang we allemaal voor haar waren. Een vriend vroeg mij eens hoe mijn kindertijd was. Mijn antwoord (waar ik niet echt over nadacht, ik spuugde het gewoon uit) was: "Als een concentratiekamp". Ze stond geen persoonlijke groei, geen persoonlijkheidsontwikkeling, geen authenticiteit toe. Zij bepaalde wat we die dag zouden dragen, hoe ons haar eruit moest zien (ze heeft het zelf geknipt), of we wel of niet naar buiten mochten (altijd NEE), we mochten niet eens de telefoon opnemen of bellen. Ze zorgde wel goed voor ons in het gevoel van veiligheid (het zou me niet verbazen als ze als kind seksueel misbruik had meegemaakt), maar het leek wel een verdomd concentratiekamp.

Er was geen ruimte voor pubergedrag. Geen luide muziek. Geen woede of iets dat niet paste bij haar idee van de perfecte kinderen in het perfecte gezin. Toen ik naar de Rijksuniversiteit Groningen ging (ik was 18), ging ik niet uit, feestte ik niet, dronk ik niet en gebruikte ik geen drugs. Klinkt verstandig, maar dat was het niet. Ik werd door mijn moeder gecontroleerd, en onbewust denk ik dat ze om elke hoek zou staan om me een harde klap te geven. In het gezicht. KNAL! Uit het niets.

In plaats daarvan bracht ik mijn tijd door in de universiteitsbibliotheek. Derde verdieping, de kluis. Witte zachte handschoenen. Oude Latijnse manuscripten. Ik had een speciale pas om binnen te komen en te helpen bij het archiveren van de prachtige boekjes. Ik schreef de stof op (papier of perkament), de taal (soms was het middeleeuws Duits), de eeuw (ik kende zelfs het verschil tussen geschriften uit de eerste of tweede helft van (bijvoorbeeld) de 14e eeuw, de inhoud, de auteur (zelden bekend), en elke anomalie die ik kon vinden. Misschien was ik in een vorig leven een middeleeuwse monnik, wie weet? Ik vond het gewoon leuk om te doen. Lekker veilig voor een autistische nerd zoals ik.

Ik wist niet dat het allemaal voortkwam uit angst...

Terug naar het heden. Herinneringen komen naar boven, zoals ik al zei. Ik hoor de voetstappen van mijn moeder 's nachts de trap op rennen. Twee trappen, aangezien mijn slaapkamer op zolder was. Mijn hart stopte met kloppen toen ik haar hoorde naderen. Snel en woedend. Wat had ik die dag verkeerd gedaan?? De deur sloeg open en ik kreeg een verdomd stevige pak slaag. Ze was er waarschijnlijk achter gekomen dat ik eerder die dag ergens over had gelogen. Het is nooit bij haar opgekomen dat kinderen gaan liegen uit angst voor de gevolgen. Ik had simpelweg 'correctie' nodig. En ik snap het. Moeilijk.

Liefde is niet genoeg om een gezin te zijn. Dat heb ik op de harde manier geleerd. Ik weet zeker dat mijn ouders van mij hielden, zeker van mijn vader en waarschijnlijk zelfs van mijn moeder, maar het was niet genoeg om mij te laten opgroeien als een emotioneel gezonde volwassene. Mijn depressies werden steeds erger. Psychotherapie hielp, maar ik kan je verzekeren dat het vooral een verdienmodel is. Het is niet de bedoeling dat de therapeut iets zegt, zie je… hij/zij kan alleen maar vragen stellen. Dit kan (en zal) jarenlang doorgaan. Als ik terugkijk, denk ik dat ik zo'n twintig jaar in therapie heb gezeten. 80 euro per sessie van een uur. Doe de wiskunde. Misschien moet ik de rekening naar mijn moeder sturen. Het zou haar een hartaanval kunnen bezorgen. Nee… haar kennende zou ze haar schouders ophalen en het in de prullenbak gooien.

We hebben de afgelopen drie jaar geen contact meer gehad en ik ben van plan dat zo te houden. Ik heb alles geprobeerd. Ik vergaf haar keer op keer. Ik heb talloze keren contact opgenomen. Ik schreef brieven waarin ik dingen uitlegde en haar vertelde dat ik graag zou willen dat de dingen anders zouden zijn. Er is nooit iets veranderd. De afgelopen twee jaar in haar aanwezigheid waren erger dan ooit tevoren. Natuurlijk sloeg ze me niet meer, maar haar emotionele chantage, de weigering om openlijk en eerlijk te praten, de voortdurende ontkenning en haar eeuwige manipulatie deden me beseffen dat ze krankzinnig is en geen hoop meer heeft. 

Jack & Hide 2.0

Dus daar eindigde het. Drie jaar geleden. Het was overigens niet de eerste keer dat ik het contact verbrak. Ik denk dat ik begin dertig was toen ik elk contact weigerde na een van haar kwaadaardige explosies. Dat heeft twee jaar geduurd. Ik voelde me schuldig en stak opnieuw mijn hand uit, vergaf haar nogmaals, in de hoop dat de dingen zouden veranderen. Maar dat hebben ze nooit gedaan. Mijn oudste zus heeft ooit 6 jaar lang contact geweigerd, maar ook dat heeft nooit iets veranderd.

Wat het voor mij zo moeilijk maakte om te zien wie ze werkelijk was, is dat ze niet alleen maar een slecht persoon is. Ze heeft ook een vriendelijke en warme kant. Zoals ik al zei: Jackel en Hyde. Maar het kostte me jaren om te zien dat ze alleen vriendelijk en ondersteunend was als ik me rot voelde en hulp nodig had. Toen ik extreem kwetsbaar was. Toen ik een NA-aanval kreeg bijvoorbeeld. Ze zou mij in huis nemen en voor mij zorgen gedurende de drie maanden dat de aanval zou duren. Ze zou een Florence Nightingale zijn. Lief hebben en verzorgen. De beste verpleegkundige die je maar kunt wensen.

Maar na de eerste twee horrormaanden van ondraaglijke pijn en eindeloze hoeveelheden morfine, nadat ik weer een wil en een eigen stem begon te krijgen, begonnen de zaken in een neerwaartse spiraal te gaan. Ze werd boos op me als ik iets niet wilde, of als ik besloot dat ik iets wilde wat zij niet wilde (zoals meer of minder morfine). Dan zou de emotionele chantage helemaal opnieuw beginnen. Ik was ondankbaar, ik had haar gevoelens gekwetst, ik had de band vernietigd die we hadden opgebouwd in de weken dat we haar patiënt waren. En – gehersenspoeld als ik was – geloofde ik haar. Ik voelde me schuldig, ondankbaar. Ik voelde me onwaardig. Ik was een verschrikkelijk persoon...

Ze won altijd. Haar manipulatie werkte altijd. Ik zag gewoon niet wat ze deed. Ze was een liefhebbende moeder zolang ik haar patiënt was: hulpeloos, stemloos en gehoorzaam. Ze deed feitelijk wat onze regeringen op grote schaal met de mensheid doen: ook zij dringen aan op naleving en niet op verzet. Wat ze deed ging niet over liefde, maar over controle en onderwerping. Maar het duurde eeuwen voordat ik het zag. Deels omdat ik door haar was gehersenspoeld, en deels omdat het te pijnlijk was om te beseffen dat mijn eigen moeder alleen van me hield als ik gehoorzaamde, als ik onderdanig was.

Maar ik ben geen onderdanig persoon. Ik zie liever de pijnlijke waarheid dan de aangename leugen. Ik vecht liever dan te gehoorzamen, wanneer naleving mij en mijn dierbaren niet dient. Ik kan en zal eenvoudigweg niet de dochter zijn die zij wilde dat ik was. Soms stel ik mezelf de vraag: heb ik de juiste beslissing genomen om alle contact te verbreken? Wat moet ik doen als mijn zussen contact met mij opnemen om te vertellen dat ze op sterven ligt en mij wil zien? Het is te laat. Ze is al dood. Ze weet het gewoon nog niet.

Ik heb nooit een eigen gezin gewild. Het zou mijn leven alleen maar ingewikkelder maken. Ik wilde vrij zijn, reizen, de wereld zien, oude mysteries ontdekken. Toch ben ik hier... in een eigen gezin. Cyntha en haar twee dochters kwamen en gingen nooit meer weg. Ik heb verschillende keren geprobeerd weg te gaan. Maar ik kwam altijd terug. Ik denk dat het lot wilde dat de dingen 'samen' zouden zijn. Pffff…. Niet makkelijk.

Dankzij de herinneringen die naar boven komen, kan ik dingen zien en genezen. Ik ben dankbaar, maar na twintig jaar therapie voel ik mij ook bedrogen. WTF? Er is meer?? Ernstig??? Ik begrijp nu waarom ik wil dat het huis netjes en schoon is en waarom ik dat aan de anderen opleg.

Ik herhaal de geschiedenis. Ik ben net als mijn moeder. Alleen heb ik nog nooit iemand geslagen. Maar het frustreert me wel dat de kinderen de boel achterlaten als ik alles net heb opgeruimd. In plaats van dat op een volwassen manier te communiceren (iets wat ik nooit heb geleerd), ruim ik het allemaal weer op en voel me boos en gefrustreerd. Ik probeer het niet te laten zien, maar deze kinderen zijn bloedgevoelig en voelen alles. Zucht…

Ik zie eindelijk wat ik doe. Ik begrijp eindelijk dat het opruimen van hun kamer hen niet noodzakelijk gelukkig maakt. Het maakt mij gewoon blij. Dus als ze niet blij en dankbaar reageren, word ik boos. Je raadt het al: ik probeer het niet te laten zien, maar ze voelen het aan. Het resultaat? Spanning. Nog meer spanning en nog meer spanning. Totdat ik het niet meer kan verdragen en vertrek. Ik ren. Ik vlucht. Maar waar ik ook ga, ik kan niet voor mezelf vluchten. Ook niet van mijn moeder. Het enige wat ik kan doen is genezen.

Als ik in de spiegel kijk, zie ik mijn moeder. Ik voel walging. Ik ben 57 en ik zit nog steeds op dat niveau van domheid en waanzin. Ongelooflijk. Ik heb haar donkere steile haar, haar groene ogen. Soms wil ik gewoon mijn haar afscheren, net zoals Brittney Spears deed in een soortgelijk moment van wanhoop. Maar ik weet dat het niets zou veranderen.  Het zou gewoon teruggroeien en ik zou er nog steeds precies zo uitzien als mijn moeder.

Dus. Ik ben aan het genezen. Dat is mijn keuze. En de wereld? De wereld zal moeten wachten. De val van de Cabal zal moeten wachten. Ik heb niet de illusie dat ik de wereld kan veranderen. Het is mij nooit gelukt mijn moeder te veranderen, dus geloof je echt dat ik de wereld kan veranderen? Ik ben niet zo dom.

Cyntha werkt aan haar presentatie over de Kinderen. Over twee weken wordt deel 2 gepresenteerd in een zoombijeenkomst. Het is verdomd briljant, zoals altijd. Schokkend maar briljant, en heel belangrijk voor het ontwakingsproces van de mensheid. Ik zal er zijn, in de zoom. Gewoon om haar te steunen. Er is geen onderzoek naar gedaan door mij. Ik concentreer me alleen op mijn genezing. Ik kan dus anders zijn dan mijn moeder. Zo kan ik een evenwichtige Menselijke Volwassene blijven, zoals Jed McKenna het noemt.

Ik heb ontdekt dat het niet genoeg is om wakker te worden in de droom. Ik ben wakker, helder. Ik besef te allen tijde dat dit slechts een droom is. Ik zie het non-stop. Maar hoe kan ik vanaf dat stadium verder komen, als ik mijn problemen nog niet heb opgelost? Stuur mij nu alstublieft geen berichten over vergeving, over liefde en licht. Ik heb het gezien, gedaan, er geweest, het verdomde t-shirt gekocht. Het werkte niet. Een tijdje gebeurde dat natuurlijk wel. Ik voelde me er beter door. Maar het gaf mij vooral een beter gevoel over mezelf. Ik geloofde dat ik een beter persoon was als ik liefde en vergeving voelde in plaats van depressie, frustratie en woede. Zelfs woede en haat.

Maar Raad eens? Als je eenmaal wakker bent in de droom, besef je dat dit allemaal slechts emoties zijn. Ze zijn allemaal hetzelfde. Ze vormen allemaal dat plakkerige spinnenweb waarin we allemaal verstrikt zijn. Gevangen in de illusie, de matrix, het maakt me niet uit welke naam je eraan geeft. Ik zie het. Heel, heel duidelijk. Ik ben stukje bij beetje aan het genezen, midden in de overgang van iemand zijn naar niemand zijn.

Is dit de weg naar verlichting? Wie kan het schelen. Het enige wat ik weet is dat het verdomd pijn doet. Dat ik van de aardbodem zou willen verdwijnen in het niets, in de vergetelheid. Toch ben ik niet depressief. Helemaal niet. Ik ben verbaasd, nieuwsgierig. Ik ben hier nog nooit eerder geweest. Het voelt alsof ik een nieuwe planeet aan het verkennen ben. Een pijnlijke om te onderzoeken, maar toch trekt het me er verder in. Ik wil het weten. Ik wil er helemaal voor gaan, totdat ik kan zeggen: "Het is KLAAR".

Hoor je snel weer van mij? Waarschijnlijk niet. Misschien. Wie weet…

Alleen als ik iets te zeggen heb, iets te delen.

De wereld is al gevuld met lege woorden.

Mensen praten simpelweg omdat ze willen praten, omdat ze gehoord willen worden.

Te veel 'witte ruis'.

Laat mij daarom voorlopig mijn mond houden.

Tot de volgende keer, mijn vrienden.

Geniet van je droom zolang deze duurt, het kan zijn dat je ruw wakker wordt...

Ja, het is heel persoonlijk. Maar ik ben alle geheimen en verborgen agenda's in deze wereld beu.

Dus hier is een beetje transparantie voor jullie allemaal! 

😘 😘

Bron: https://t.me/fallcabaljanet/250

David Sorensen schreef op 28 november 2023 het volgende op Facebook:

Geliefde vrienden, 

Het is met diep verdriet dat ik jullie moet meedelen dat onze goede vriendin Janet Ossebaard reeds enkele weken vermist is. Ik deel dit met goedkeuring van Cyntha Koeter, met wie we in nauw contact staan. Reeds geruime tijd ging het niet goed met Janet, en ze vertrok enkele weken geleden met de boodschap dat ze uit het leven stapte.

Janet Ossebaard en Cyntha Koeter hebben naar mijn mening een van de grootste bijdrages geleverd aan het opstarten van het wereldwijde Grote Ontwaken, met de productie van hun baanbrekende en onvoorstelbaar onthullende reeks DE VAL VAN DE CABAL. In deze reeks documentaires ontmaskeren ze de satanische elite, die achter de schermen aan de touwtjes van alle regeringen en grote bedrijven trekken. Ze doen dit met een helderheid, nauwkeurigheid, diepgang en duidelijkheid die voorheen ongekend was.

Ze lieten zich in 2017 inspireren door de militaire operatie genaamd Q, die mensen wereldwijd opriep om onderzoek te doen en de extreme misdaden van deze elites te ontmaskeren voor de hele mensheid.

Janet en Cyntha namen deze oproep heel ernstig en doken in de diepten van het verborgen kwaad. Janet is een prijswinnende journaliste en taalkundige en Cyntha een voormalige politierechercheur. Ze hadden dus veel ervaring met diepgaand onderzoek.

De documentaire reeks The Fall of the Cabal legt uit hoe alles in onze wereld bedrog is, en hoe we allemaal voorgelogen worden door een extreem rijke en zeer satanische groep mensen die op subtiele wijze de mensheid manipuleren. Dat werd altijd als een complottheorie afgedaan, maar deze twee dames presenteerden duizenden bewijzen, onweerlegbaar, verifieerbaar, en buitengewoon zorgvuldig gedocumenteerd.Het doel hiervan is om de mensheid wakker te maken, zodat er een ongekend grote ontmaskering van dit kwaad zou komen, en de mensheid de handen in elkaar zou slaan om samen een betere wereld te bouwen zonder deze kwaadaardige elites.

Janet en Cyntha maakten er hun levenswerk van om de opdracht van Q uit te voeren, en de mensheid de ogen te openen.

Emotionele uitputting

Hun documentaires werden door vele miljoenen mensen wereldwijd bekeken op YouTube, tot ze gecensureerd werden. Ze verhuisden naar Bitchute en Telegram waar ze hun missie bleven voortzetten. Weinig mensen hebben de mensheid zo'n grote dienst bewezen als Janet en Cyntha, want hun documentaires hebben miljoenen andere onderzoekers geactiveerd om hetzelfde te gaan doen.

Janet ging al enkele jaren gebukt onder emotionele uitputting, en de laatste maanden werd alles haar helaas teveel. Vooral na een zoveelste noodgedwongen verhuizing was de levenslust verdwenen. Twee weken geleden is ze vertrokken, zonder geld, zonder enige bezittingen, zonder haar honden, met de boodschap dat ze uit het leven stapte.

We proberen Cyntha zo goed mogelijk te ondersteunen. Als Janet nog leeft, dan bidden we dat ze rust en hoop vindt en weet dat er miljoenen medestrijders wereldwijd van haar houden en klaar staan om haar te ondersteunen. 

Als ze de aarde heeft verlaten, dan weten we dat ze in de vreugdevolle omhelzing van Jezus en de engelen is, waar ze mag genieten van de vruchten van haar inzet.

We vragen jullie om gebed voor zowel Janet en Cyntha. Als je een financiële bijdrage kunt doen om Cyntha te helpen in deze moeilijke tijd, doe dat dan alsjeblieft royaal. Het zou fijn zijn als ze uit de schrijnende armoede konden komen. Je kunt een donatie doen op hun website. Ik typ het hier, zodat Facebook het niet censureert, maar je moet dit adres dus zelf even correct overtypen in je internet browser: www . fallcabal . com.

https://www.fallcabal.com/

Dankjewel voor je steun. Blijf alsjeblieft ook de historische en baanbrekende documentaires van de Val van de Cabal verspreiden overal waar je maar kunt.

David Sorensen schreef ook een artikel over Janet Ossebaard, zie de link hieronder.

https://stopworldcontrol.com/nl/Janet/

Dank je wel David.

Cyntha schreef het volgende bericht:

EEN BERICHT VAN CYNTHA OVER JANET OSSEBAARD: 

🙏✨🙏✨🙏✨🙏✨🙏✨

Bid alstublieft voor Janet!

Ze heeft een totale zenuwinzinking en verliet in paniek het huis toen ik hulp voor haar ging halen.

Woensdag was ze ook al vertrokken onder de dreiging zelfmoord te plegen, maar binnen een uur was ze weer terug.

Gisteren werd het erger en ik kon haar niet meer helpen. Ze liet zelfs Claudy, haar hond, achter en reed weg in haar camper. Daarom zag je haar niet bij de presentatie.

Ik sta op het punt weer op pad te gaan om haar te zoeken.

Wij kunnen uw gebeden gebruiken. 😢

Boodschap van Cyntha

Lieve vrienden,

Er beginnen wilde verhalen over Janet de ronde te doen op Facebook. Mensen steken elkaar aan en maken alles erger. Geloof dit alsjeblieft niet! Ik heb aangegeven het op dit kanaal te melden als er nieuws is. En de status is nog steeds hetzelfde: Janet is vermist en ik heb nog niets van of over haar gehoord. Ik trek daar zelf verder geen conclusies uit en vraag jullie datzelfde te doen. Voor haar bidden is krachtiger dan paniek zaaien.

Love, Cyntha

Bron: https://t.me/Fall_of_the_Cabal/14348

Video Cyntha: https://www.bitchute.com/video/PyXsrJGeohcx/

Janet Ossenbaard schreef medio 16 mei 2020 het volgende:

Zojuist op FB geplaatst...

Aan alle MSM 'journalisten' die mij proberen af te breken:

1. Je faalt

2. Met elke vermelding van mijn naam krijg ik miljoenen nieuwe kijkers van mijn red-pilling docu's, waarvoor mijn dank

3. Ik kijk genietend toe hoe jullie je eigen graf graven

4. Ik heb slechts 1 vraag: als straks blijkt dat ik gelijk had en jullie dus ongelijk, bieden jullie dan publiekelijk je excuses aan?

Chris Klomp van het AD, Arjan Lubach, Dirk Mostert van KRO-NCRV, Story, en alle kranten, huis aan huis bladen en tv programma's die nu verkondigen dat ik gevaarlijk nep-nieuws verspreid, straks klop ik bij jullie aan om jullie excuses te ontvangen.

Zal ik alvast een klein voorproefje geven? 

Op de website van het CDC (Centre for Disease Control & Prevention, zeg maar het Amerikaanse RIVM) staat nu zwart op wit, schoorvoetend toegegeven, dat Covid-19 qua ernst vergelijkbaar is met een gewone griep.

Hoe voelt dat?

Komt al dichtbij he?

Het moment waarop jullie moeten toegeven dat jullie fout zaten?

IK ben gevaarlijk???

Nou reken maar, ik ben uitermate gevaarlijk voor 'journalisten' zoals jullie. Want ik ga net zo lang door tot alle 17 miljoen mensen in Nederland door hebben hoe jullie ons hebben verraden. 

Volksvijand nummer 1: de Main Stream Media, de MSM.


Lieve Facebook vrienden, 

velen van jullie sturen mij de vraag wat jullie kunnen doen. 

Dit is heel concreet wat jullie kunnen doen: 

stuur boven genoemden een mail met je mening over hun artikelen, hun leugens, hun onkunde en hun verraad. 

Laat je stem horen!

Laat horen dat je het niet langer pikt!

Laat een 'man' als Chris Klomp vh AD, die openlijk stelt "dat je nog geen pedofiel bent als je kinderen neukt", laat hem weten wat je van hem vindt. Bombardeert hem en consorten met tweets, mails etc.

Als je iets wilt bijdragen aan deze revolutie, 

zul je je mond moeten opendoen en je stem laten horen.

Janet Ossebaard.
Janet Ossebaard.

The Official Website of Janet Ossebaard & Cyntha Koeter

THE FALL OF THE CABAL

The greatest tale never told!!!

https://www.fallcabal.com/

Reactie van één van Janet's vele vrienden:

"Even gependeld op Janet met de affirmatie 'Janet leeft' en zat weinig beweging in. Ook geen nee. Na verloop van tijd kwam het weer bij op 'ja' dus mijn gevoel nu is dat ze het heel moeilijk heeft en dat er kans is dat ze het het niet overleeft en ook een goede kans dat ze door dit diepe dal komt. Ik bid dat ze kracht en liefde mag voelen van velen die haar dankbaar zijn voor al haar zijn. Ze heeft me in maart/april 2020 met Fall Cabal kneiterhard geholpen. Heeft altijd al key-info verspreid met de graancircels. Ik heb kort contact met haar mogen hebben via een groep voor de kinderen die helaas snel uit elkaar viel. Ik weet dat ze alles doet voor de kinderen en de toekomst van de mens. Hoop zo dat het goed met haar zal gaan."

Lieve Janet, je wordt inmiddels door velen gemist . . .

Nog steeds geen levensteken . . .

Gaat het goed met je?

We love you ❤️

Laat iets van je horen of geef ons een teken . . .

Wij zijn allemaal vreselijk ongerust . . .


Dit artikel over Janet Ossebaard werd geschreven door Dienie Kars.

Ik hoop dat je het goed maakt Janet . . .

Waar je ook bent . . .


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)