Vertaal deze pagina naar:

JANET OSSEBAARD BEVINDT ZICH HELAAS NIET MEER IN ONZE WERELD VAN LEVENDEN - R.I.P. ❤️

27-12-2023
R.I.P.
R.I.P.
Een 'verlossend' antwoord is helaas niet altijd goed nieuws.

Janet vocht haar leven lang tegen zelfmoordgedachten.

Ze had een zware jeugd met veel trauma en is daar nooit van hersteld.

Cyntha Koeter besloot op 27 december 2023 een bericht te schrijven over Janet Ossebaard, waarvoor Dank!


Dat bericht is hieronder te lezen:

Lieve vrienden,

Heel erg bedankt voor al jullie liefdevolle en zorgzame berichten. Ze zijn een zegen en helpen ons hart te genezen. Ik zal proberen jullie allemaal te beantwoorden, maar het kan even duren. Voor jou zal ik de strijd voortzetten die we samen zijn begonnen. Voor jou sta ik op een ochtend op en begin ik weer met posten op ons kanaal. Voor jou zijn we door al deze duisternis van de wereld gegaan om je de waarheid te geven. Je bent klaar voor een nieuwe wereld, je gaat bouwen aan een betere wereld voor de komende generaties.

De wereld op dit moment is boos. Dat wisten wij al lang. Maar het blijkt nu veel gemakkelijker te zijn. Er is een relatief kleine groep mensen die gewoon niet kan accepteren dat Janet dood is en dat ze ervoor heeft gekozen het zelf te doen. Ze kunnen niet accepteren dat ze gewoon een mens was zoals wij allemaal, met haar eigen problemen van hart en geest. 

'Ik zag haar bij de laatste presentatie en ze zag er helemaal niet depressief uit…'

Ik heb medelijden met deze groep die er alles aan doet om haar in leven te houden. Maar ik moet je bubbel laten barsten.

- Nee, Janet wordt niet opgestraald door een UFO. (Dat zou ze geweldig hebben gevonden!)

- Nee, Janet is niet beveiligd door Q. (Dat zou ze geweldig hebben gevonden!)

- Nee, Janet is niet vermoord door de Cabal of iemand anders.

- Nee, Janet neemt niet deel aan een getuigenbeschermingsprogramma. (Dat zou ze vreselijk vinden!)

- Nee, Janet geniet niet van haar pensioen, terwijl ik de wereld vertel dat ze is overleden. (Dat had ze niet nodig!)

- En nee, Janet is niet door mij vermoord. (Wat denk je, mijn God!!)

En tenslotte hebben we een groep van... Ik weet niet hoe ik ze moet classificeren. Ze noemen zichzelf waarheidszoekers, maar het enige wat ze doen is mensen in verwarring brengen, chaos en verdeeldheid creëren en op zoek gaan naar sensationele verhalen. 

Als ze er geen kunnen vinden, maken ze ze gewoon. De beste manier om hun volgers te 'voeden' is het creëren van achterdocht en wantrouwen. En dus zochten ze het internet af en 'analyseerden' ze mijn aankondiging van Janet's dood.

Ze vinden het verdacht dat ik niet alle details heb ingevuld, dat ik een script heb gebruikt (probeer zelf ook eens zo'n mededeling te doen, na 5 verwoestende weken leven tussen hoop en wanhoop...), en dat ik dat niet heb laten zien bewijs van haar dood...

Wat ik probeerde te doen in mijn opgenomen aankondiging is u de informatie te geven die u moest weten: wat er is gebeurd, wanneer, waarom en hoe gaan we verder. Alle andere details heb ik met de familie gedeeld, omdat zij het recht hebben om te weten wat er werkelijk is gebeurd. Jij niet, sorry dat ik die zeepbel liet barsten.

Laat ik over één punt heel duidelijk zijn: Janet en ik gaven ons werk gratis zodat iedereen het kon zien. Maar we hebben ons leven NIET aan jou gegeven. En daarmee bedoel ik: ons privéleven. Ik zal GEEN sappige details delen die je kunt gebruiken voor je nieuwsgierige tevredenheid. Als je de fundamentele menselijke eigenschappen van respect en empathie mist, wil ik je niet in mijn leven en zal ik je opdringerige, veeleisende vragen zeker niet beantwoorden.

Ik zal antwoord geven op één vraag om je nieuwsgierigheid te bevredigen en zodat de 'normale empathische' mensen weten waar ik mee te maken heb. 


Hoe weet ik dat Janet op 16 november stierf?

Het is heel simpel: ze vertrok op de 16e met de camper, parkeerde op een privédomein (dat is de reden dat noch ik, noch anderen haar konden vinden) en slikte haar pillen. 

De volgende dag belde de eigenaar van het domein de politie om het busje weg te laten halen. De politie kwam niet (!). Twee weken later belt de grondeigenaar opnieuw. Opnieuw kwam de politie niet, ondanks een melding in hun systeem over de vermissing van Janet en het kenteken van de auto. Pas na 5 weken, toen de familie officieel aangifte deed van vermissing EN de eigenaar op 22 december opnieuw belde, verbond de politie de punten en kwam. 

Ze sloegen het raam in en daar lag ze. 

Ligt al 5 weken dood op een privéterrein.

Dat is het. Dat is waar ik mee te maken heb. 

Ze had de dag erna gevonden kunnen worden... 

Dus nu weet je het. 

En ik vraag je om een beetje menselijke vriendelijkheid, een beetje empathie. Laat ons gewoon met rust om dit verlies te kunnen rouwen en verwerken.

Laat mij u iets vragen: hoe zou u behandeld willen worden als u in mijn schoenen stond? 

Hoe zou je willen dat je medemensen reageren, na alles wat er is gebeurd? Behandel mij alstublieft zoals u behandeld wilt worden als u zo'n groot verlies lijdt.

Met liefde, zoals altijd, Cyntha

Bron bericht: https://t.me/Fall_of_the_Cabal/14511

Mijn boodschap voor jou:

Respect is datgene wat Janet Ossebaard nu toekomt en verdiend heeft. Laten we haar in Liefde gedenken en dankbaar zijn voor alles wat Janet tot heden heeft gedaan voor ons.

Cyntha bedankt voor je openheid en je goede werk tot heden.

Gecondoleerd en sterkte die Janet tot heden een warm hart toe hebben gedragen.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)