Vertaal deze pagina naar:

MIJN ALLERLIEFSTE TIPSY ❤️

14-02-2023

Mijn allerliefste hondje Tipsy is niet meer in het land der levenden - Afscheid nemen van jou op 14 februari 2023 deed mij heel veel pijn liefje, ik mis je nog steeds enorm lieve Tipsy ❤️

Update 14 februari 2024

We zijn nu 1 jaar verder inmiddels, de tijd vliegt voorbij.

In het afgelopen jaar is heel veel gebeurd Tipsy.

Nog steeds mis ik jou enorm mijn allerliefste, je bent voor altijd in mijn gedachte.

Hou van jou ❤️ Dank voor wie je was en jouw trouw en liefde.

Bye for Now ❤️ Dienie

Afscheid nemen van jou doet pijn liefje, heel veel pijn, ik mis je enorm lieve Tipsy ❤️


14 februari 2023

Hoe nu verder? Ja, ik heb er echt heel veel moeite mee om mijn weg te vinden...

Ik schrijf de vorige 2 zinnen na bijna 4 weken, op 11 maart...

Nog steeds huil ik om haar als ze sterk in mijn gedachte doorkomt...

Het loslaten van een geliefd huisdier is een ingrijpend en emotioneel gebeuren.

https://www.paragnost-eddie.nl/gebeurt-er-ziel/

Mijn trouwe en lieve viervoeter en hondenmeisje Tipsy, die mij 12 jaar lang Onvoorwaardelijke Liefde schonk, is niet meer in het land der levenden...

Heb Tipsy op Valentijnsdag dinsdag 14 februari 2023 laten inslapen.

De foto's die je op deze pagina ziet zijn van de laatste dagen dat Tipsy nog leefde.

Het was zwaar, heel zwaar, zowel voor Tipsy als voor mij.

Afscheid nemen doet pijn van een Zielenmaatje, heel veel pijn, pfffffffff.

Afstamming

Mijn hondje is een kruising tussen een Duitse Jacht Terrier (moeder) en een Jack Russell Terrier (vader). Haar moeder heet Paula en behoorde toe aan mijn toenmalige Duitse partner en de vader van Tipsy heet Maxi, die ik zelf eerder in Nederland heb gefokt. Maxi heb ik in laten slapen toen hij bijna 14 jaar oud was, die was toen ook helemaal op.

Op 23 september 2010 is Tipsy geboren in Duitsland, op een grote boerderij waar ik toen woonde. Tipsy had veel temperament, een echte jacht terrier, maar was wel enorm lief voor mensen. Ze was een harde bikkel, maar het ging nu echt niet meer. Haar hondenlichaampje was zo op van het vele rennen, graven, springen en vliegen. Ze kreeg zoveel pijn en lichamelijke ongemakken in haar achterpootjes. Om over de rest maar niet te spreken.

Heb haar vorig jaar nog laten opereren en vele tumoren in haar tepelzone weg laten nemen. Genoeg is genoeg zeggen we dan, zeker wat de pijn betreft, het is genoeg zo. Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan, alles heeft een reden, niets is toeval. Slaap zacht mijn allerliefste, ik wens je een fijne en behouden reis verder op je pad waar je heen wil gaan...

Met haar hoofdje in mijn hand heeft ze in 2 korte zuchten haar laatste adem uitgeblazen. Zal je nooit vergeten mijn allerliefste, maar wat is dat moeilijk, heb al vele tranen gelaten. Afscheid nemen van jou doet mijn binnenste pijn mijn lieve Tipsy, heel erg pijn. Dank voor alle liefde die je me gaf en je fijne energie, het heeft mij zo goed gedaan en mij verder geheeld. 

Je zal voor altijd een heel speciaal plekje houden in mijn hart, voor altijd Tipsy, for ever...

'Ik hou van jou' heb ik zo vaak gezegd...

En 'schatje'... En 'mijn liefje'... En mijn 'popje'...

En je kreeg elke dag heel veel kusjes van mij...

En ik zoveel knuffels en likjes van jou, dank je wel voor alles wat je mij gaf. Wij hielden zo ontzettend veel van elkaar, we konden absoluut niet zonder elkaar. Wij waren op Zielenniveau enorm met elkaar verbonden, wij waren één. Onze energie tussen ons werkte als een hele krachtige magneet. Ik verlangde en hield van jou alsof je mijn eigen kindje was en jij hield van mij als jouw liefdevolle en trouwe verzorgster en maatje tussen alle gebeurtenissen in die we meemaakten.

Dag lief meisje, ik zal je heel erg gaan missen in mijn huidige aardse leven. Je sliep elke nacht in mijn armen, in mijn bed, zo liefdevol, we verwarmden elkaars hart. Dat was zo fijn om dit te kunnen en mogen doen, voel me daardoor zo een dankbaar mens. 

Dank je wel voor Alles wat je me gaf lieve Tipsy...

Jouw liefde en vooral jouw Onvoorwaardelijke Liefde...

Niemand kan ons dat gevoel van Verbondenheid afnemen...

Dit gevoel blijft Eeuwig bestaan en zal ik altijd meenemen op mijn verdere Aardse Levensreis.

Tipsy, je hebt het allermooiste plekje in mijn hart gekregen, omdat jij het verdiend hebt...

Goede reis terug naar onze Bron lieve Tipsy, tot ooit... ✨

Info over de Ziel van een hond

De ziel, en met name de ziel van honden of dieren in het algemeen, is een onderwerp waar je nauwelijks iets over leest. Toch heeft ieder wezen een ziel. De ziel is wat ons drijft, waar onze intrinsieke motivatie vandaan komt, zelfs al voordat we überhaupt geboren zijn in dit huidige fysieke lichaam. De ziel is er eerder dan het lichaam, sterker nog, de ziel kiest het fysieke lichaam waar het een nieuw leven in wil leven, waar het opnieuw in wil incarneren, en zelfs op welke plek op aarde. Elke ziel is ooit ontsprongen uit de oerbron. Hoe dat precies is gegaan kan niemand exact in details uitleggen of begrijpen, althans niet met ons menselijke brein, het gaat verder dan wij kunnen bevatten. De ziel leeft vervolgens vele duizenden levens voordat het weer samensmelt met de oerbron en er voor kiest niet meer te incarneren op aarde. Al deze levens worden geleefd met eigenlijk maar 1 doel: leren, ontwikkelen en ervaren.

Elke ziel op aarde heeft iets unieks toe te voegen aan het grotere geheel. Elke ziel, of beter gezegd elk bezield wezen, wordt vanuit de kosmos gestimuleerd om zijn unieke talent te onderzoeken in de omgeving waarin hij leeft, om vervolgens door vallen en opstaan ~ leren en ervaren ~ zijn talent te verfijnen. De drang van iedere ziel om zich te ontwikkelen is daarom enorm groot. Dit geldt voor zowel mensen en dieren, voor ieder bezield wezen in feite.

Door reïncarnatie krijgt de ziel de kans om in verschillende lichamen, op verschillende plekken en in verschillende omstandigheden alles te ontdekken en ervaren wat de kosmos maar te bieden heeft. Meestal zijn we andere levens, en de kennis die we in eerdere levens hebben opgedaan, vergeten, zodra we geboren worden. Al zijn er ook gevallen van mensen, meestal kinderen, die tot in details herinneringen uit vorige levens kunnen benoemen.

Dat de hond bijdraagt aan onze ontwikkeling als mens, is een feit. We ervaren de liefde, de geborgenheid, het zorgen voor, de hond is in de meeste gevallen een maatje voor het leven. Daarnaast kan onze hond als geen ander een confronterende spiegel zijn, met een wijsheid waar wij mensen nog een puntje aan kunnen zuigen.

Meer info: https://truenaturetrails.com/blog/de-ziel-van-je-hond/

Blogs die ik heb gelezen na het overlijden van mijn lieve schatje Tipsy.

https://www.tussendierenmens.nl/blog/wat-gebeurt-er-met-dieren-na-het-overlijden

Mijn boodschap:

Mijn leven gaat verder, maar vraag mij even niet hoe...

My heart is broken...

Het ga je goed daar Boven lieve Tipsy...

Love you, for ever

Op 16 februari kwam de onderstaande informatie bij mij binnen, toeval?

Dat denk ik niet, want ik heb ervaringen met een ruimteschip vanuit mijn kindertijd.

"Blijf je concentreren op jezelf, op wat je moet opruimen, wat je moet vergeven, wat je moet loslaten, en je zult voortdurend dichter en dichter bij die tijd komen waar de echte schepen kunnen landen, en je kunt worden herenigd met familieleden van daar buiten in de sterren.

Wij zijn zo blij jullie deze boodschap te brengen omdat het een boodschap is om jullie te laten weten dat jullie nog steeds goed op weg zijn, en dit is weer een volgende stap op weg naar de toetreding tot de galactische gemeenschap in een officiële hoedanigheid."

Artikel: https://www.wakkeremensen.org/channelingen-a-j/daniel-scranton/de-neergeschoten-ufos-boven-noord-amerika/


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN NIEUWSTE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...