Vertaal deze pagina naar:

MIJN DAGELIJKSE BLOGS

11-01-2021
Zoals U ziet schrijf ik, (Dienie Kars), dagelijks blogs en verzamel ik info op mijn blog over zeer uiteenlopende onderwerpen, voor verschillende doeleinden.


Waarom ik dagelijks blogs schrijf? Ik hoop dat ik U hiermee trigger om te gaan lezen en zelf ook onderzoek te gaan doen, gaat ontwaken of verder zal ontwaken. En uiteindelijk ook de ware Geschiedenis zal ontdekken van ons Aardse bestaan ❤️


We staan voor zeer grote positieve veranderingen in ons leven: NESARA/GESARA. Met een zeer belangrijke kanttekening erbij: Vermits Agenda 21/30 (NWO) werkelijk en tijdig gestopt gaat worden door het team Trump, de vele Patriots, de White hats en de Galactische Federatie.

Wanneer de deep state (cabal, illuminati) werkelijk hun kracht en invloed hebben verloren gaat ons leven 180 graden veranderen. En U en ik, wij allemaal hebben daar nu een hele grote invloed op.

Hoe? Door het oude systeem niet meer te volgen. Dat betekent: Geen belasting meer betalen. De belasting kunt U dan beter in humanitaire projecten steken die te goede komt aan het ontwaken van de Mensheid. Zoals ik bijvoorbeeld dagelijks doe. Ik steek al mijn tijd en energie hierin in de hoop dat ook U gaat ontwaken, indien U nog steeds in de mooie praatjes gelooft van Rutte en consorten.

Wellicht bent U al (langer) ontwaakt, dat is dan fijn, maar misschien kunt U dan mijn blog eens delen aan bekenden van U die nog niet zijn ontwaakt of op uw eigen social media kanalen delen.


Tip: laat U niet testen en laat u vooral NIET vaccineren (injecteren) !!!!!Waarom de hele wereld nu getroffen lijkt te zijn door het corona virus? Daar zit een hele andere en grote agenda achter. Welke? Ontdek die door het lezen van mijn blogs en het aanreiken van mijn informatie. Doe Uw voordeel daarmee schrijf ik vaak. Dat meen ik uit de grond van mijn hart.


Voor wie het nog niet weet of beseft, er zijn keiharde bewijzen in handen voor de enorme verkiezingsfraude die er is gepleegd. Trump heeft nu alle troeven in handen!


Ik stuitte gisteren op een website waarin hele goede uitleg op stond. Ik vertaal vaak eerst de Engelse tekst (google translate) voordat ik het hele artikel ga lezen. Waarom? Omdat ik de Engelse taal niet geheel machtig ben en ik graag wil weten wat er nu exact wordt bedoeld.

De website de ik zojuist bedoelde is de website in de link hieronder.

https://beforeitsnews.com/new-world-order/2021/01/military-intelligence-operations-have-exposed-the-cabals-plan-to-takeover-the-usa-9680.html


MED BEDS


Dit wordt U onthouden door de allerrijksten en beslissers op Aarde, weet en besef dat goed.

Deze kennis wordt voor de gewone burger geheim gehouden.

Ze kunnen allang kanker en vele ziektes genezen met de MED BEDS.

Informeer Uzelf en al Uw Dierbaren en bekenden!


Klik op de onderstaande button voor meer info over de MED BEDS.

Heeft U een vraag over mijn Blog?


Of heeft U een opmerking over mijn Blog?

Of wilt U mij graag volgen op social media? Of wilt U graag dit platform financieel ondersteunen? Of wilt U mij financieeel ondersteunen in mijn Missie op Aarde? Of wilt U meer weten over mij persoonlijk? Het kan en mag allemaal.

Of heeft U goede ideeën over bepaalde onderwerpen? Mail mij dan aub.

Omdat ik geen uitkering of een betaalde job heb momenteel doe ik hierbij deze oproep. Waarom? Omdat vele Patriots, Klokkenluiders en Waarheidsvinders, zoals ik, zijn gecrashed in hun leven en voor het verspreiden van de boodschap (deels, of grotendeeels), afhankelijk zijn geworden van giften, bijdragen en donaties.

Een donatie, gift of bijdrage is daarom erg welkom van U, zodat ik mijn platforms kan uitbreiden en mijn Missie op Aarde kan vervolgen: "De bevolking informeren met datgene wat ik tot nu toe heb gepubliceerd".

Ik hoop dat U nu beseft dat ik en vele andere Patriots onze nek uitsteken voor Uw veiligheid, Uw leven en dat van Uw eventuele toekomstige (klein)kinderen. En dat ik en mijn mede patriots daar heel veel eigen tijd en energie in steken.

Tevens hoop ik ook dat U beseft dat niet iedereen durft te schrijven (of de tijd ervoor heeft) wat ik tot heden heb gepubliceerd op mijn Blog.

Het belangrijkste voor NU en voor mij is in ieder geval dat U de info goed leest en deelt.

Of maak Uw eigen vrije keuze uit één van de onderstaande opties.

Geen keuze maken is ook goed, ook dat is een keuze.

Dank voor het lezen van deze Blog.


PS. Wilt U op de hoogte zijn en blijven van actuele onderwerpen?

Word dan lid van het GESARA kanaal op Telegram.

Link kanaal GESARA Telegram ► https://www.T.me/GESARANederland

(Telegram kunt u downloaden als App op Uw smartphone of I-pad/laptop/pc)


Lieve groetjes van Dienie ❤️


Wilt U reageren op deze Blog?

Steun mijn Missie op Aarde, wanneer U de belangrijkheid of de waarde hiervan inziet.

Tip: Of deel in ieder geval mijn Blogs.

En/of laat mijn Blogs in het bijzijn van Uw bekenden lezen.

Zodat de bevolking massaal gaat ontwaken!

God bless you All ❤️