Vertaal deze pagina naar:

De Waarheid over corona en vaccinaties

06-01-2021

Danny wordt in de video na enkele minuten erg emotioneel en niet zonder reden!

Super dat je dit doet Danny, ik ben wakker 🙏

Ik herken je frustratie, mensen staan niet open voor een mening die angst geeft...

Deze reacties zijn te lezen onder de video.

Video ► https://www.facebook.com/DutchDancepromotion/videos/161194005382667


Hoe we de GENOCIDE een HALT toe kunnen roepen?

Wij zijn uiteindelijk ZELF de oplossing door die satanische machthebbers niet meer als dusdanige machthebbers te erkennen!

In de Bijbel staat het ook: Lees daarom Openbaring 13 eens.

Gij zult het Merkteken van Het Beest NIET aannemen.

Reacties onder de video


We worden NOG NIET aangestuurd, na het vaccin wel....

Of je gaat er dood aan....

Beste Marjolein Felius gewoon blijven twijfelen......

Het is een genocide spuit.

In Kenia is al paniek... 12 mensen zijn daar al gevaccineerd vanaf 1 januari...

Alle 12 zijn ze overleden...

Mensen uit mijn vriendenlijst wonen in Kenia en zijn getuige van de sterfgevallen...

Zeer triest...

In kenia hebben ze ook het Pfizer vaccin...

Vorm een collega collectief van weigeraars...

Laat eens als eerste de top en de medische staf voor gaan...

Als die dan omvallen zijn de graaiers in ieder geval uitgeschakeld...

Dan wordt de zorg weer leuk en betaalbaar.

Groetjes van Berend Logtenberg.


Pfizer BioNtech

Zo heet de injectie waar ze mee gaan beginnen 8 januari 2021.

Bedrijf Pfizer werkt samen met het bedrijf BioNtech. Weet je ook waar het bedrijf BioNtech zich mee bezig houd? Met moderne bio-technologie. Vandaar de naam. En weet je wat dat is?

Ik vind deze beschrijving het makkelijkst te begrijpen voor iedereen: "Moderne bio-technologie staat vooral in het teken van het knippen en plakken van genen en DNA.

DNA en genen zijn de erfelijke eigenschappen (de eigenschappen van een dier of plant dat geërfd wordt van de voorouders), deze worden dan veranderd. Er wordt niet letterlijk met een schaar in de genen en het DNA geknipt en het wordt ook niet daarna weer met lijm of plakband aan elkaar geplakt, maar het idee is wel hetzelfde.

Moderne biotechnologie is in het einde van de twintigste eeuw ontstaan. Moderne biotechnologie staat ook wel bekend als genetische modificatie. Door moderne biotechnologie zijn er al veel planten beschermd tegen bijvoorbeeld droogte en vraat (Monsanto).

Dieren werden veranderd om bijvoorbeeld te zorgen dat ze meer vlees of melk hebben. Of resistent werden tegen bepaalde ziektes.

Voorbeelden van dieren waarop moderne biotechnologie toegepast is stier Herman en schaap Dolly. Stier Herman was een stier die zo aangepast was, dat zijn nakomelingen melk hadden waarin een eiwit zat dat ontstekingen zo tegen gaan. Dit eiwit zou later in de babymelk(!!)verkocht moeten worden, maar zover is nooit gekomen.

Schaap Dolly was het eerste gekloonde schaap te wereld. Schaap Dolly precies hetzelfde DNA als haar moeder. In 2006 lukte het een wetenschapper om het DNA van Dolly een precies hetzelfde schaap als Dolly zelf te klonen. "Dan weet u met wie Pfizer samenwerkt. Dat verklaart dan weer direct de mRNA in lipid nanoparticle. Aangezien ze ook nu nog eens de testen op dieren hebben overgeslagen; hebben ze sneller goedkeuring gekregen via een omweggetje voor deze injecties.

Het is GEEN klassiek vaccin. Het is letterlijk : biotechnologie: gen therapie. En zoals te begrijpen wat biotechnologie eigenlijk is:genetische modificatie. Maar tegen het volk zeggen ze dat het een vaccin is.

Alsof wij niet zouden kunnen begrijpen wat dit voor injectie is. Alsof wij geen hersenen hebben om na te denken? En geen andere zoekmachines op internet hebben om toch bij wetenschappelijk gepubliceerde onderzoeken te komen.

Even een extra note: --> Bill Gates financiert bijna al deze injecties.

Bill Gates is de oprichter van microsoft. Bill Gates heeft veel aandelen in Monsanto. Het bedrijf wat octrooi heeft op vele genetisch gemodificeerde planten. Van de zaden van de gemodificeerde bloemkool , brocceli, paprika en aardbeien etc, in uw supermarkt.

Dit kunt u allemaal vinden op wetenschappelijke sites via zoekmachine duckduck bijvoorbeeld; waar juist google het meeste van deze informatie weg censureert.

O ja, die PCR testen; de manier die ze gebruiken (wattenstaafje keel of neus) is normaal gesproken de manier om DNA af te nemen bij mensen. We weten niet zeker of het gebeurt maar het is wel iets heel erg medische prive's van je; wat ze van je af nemen met die test. Tevens laat u uw naam adres etc. achter om via DIGI-D uw uitslag te vinden. Ze weten uw BSN nummer dus nu ook. De overheid heeft nu deze zeer prive medische informatie over jouw in handen. Niemand krijgt antwoord op de vraag of ze deze gegevens direct weer verwijderen. (AVG is weg?).

Wel weten we dat Hugo graag wil dat niet alleen de testen geregistreerd worden maar ook dat geregistreerd wordt wie welk vaccin heeft gehad.

Als schapen etc. klonen twintig jaar geleden al lukte met schapen: het is allemaal gewoon dan toch erg verdacht als je gaat beseffen waarom ze gewoon niet transparant vertellen; dat dit geen klassiek vaccin is maar gen-therapie door middel van twee injecties met mRNA (messenger RNA).

---> Schaap Dolly was het eerste gekloonde schaap. Die techniek hadden ze dus nu al zover. Schaap Dolly werd daarna ook gekloond in 2006. En ook dat lukte. En wat zou de volgende stap zijn denk jij?

Het is nu 2021.

Wie komen er nadat de testen bij dieren goed gingen meestal aan de beurt bijvoorbeeld bij vaccins? En bent u nog een mens als u genetisch gemodificeerd bent? Mogen ze octrooi dan op je aanvragen als dit pfizer biontech lukt om jouw te injecteren en genetisch te manipuleren? En op welke manier zou het ze lukken om dit toch op mensen toe te passen? Misschien door een eng virus?

G.G.D. Goddeloze Graftakken Diaconie...

Het is echt ernstig maar waar!!!

Andre Rouvoet ..... jij moet beter weten met je naam Christen Unie....... Ga je schamen voor God jouw Schepper.... Corona vaccin is gelijk aan Sign of the Beast... Eiwit modificatie is dodelijk.

Corona vaccin is gelijk aan een genocide spuit.....

Dahlia Beenen de geschiedenis van 80 jaar geleden herhaald zich...

Toen waren het 6 miljoen Joden...

Nu worden het 7,5 miljard mensen die ingeënt # uitgeroeid worden...

En die mondkapjesplicht zijn moordwapens, ofwel mobiele individuele gaskamers.

Wilt U reageren op deze blog?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com