Vertaal deze pagina naar:

BREAKING NEWS !!

11-01-2021

Ongevaccineerde mensen zijn de meest gezonde mensen op Aarde!


Dat is even schrikken he wanneer U de kop leest van deze Blog.

Ik weet dat dit de Waarheid is. Wanneer U daaraan twijfelt stuur mij dan een bericht, dan zal ik het U graag uitleggen. Scroll geheel naar onder voor de gegevens.

De advocaat Greg Glaser van de "Control Group of Litigation" heeft een zaak die de vaccinatie industrie klein zal krijgen. Dinsdagavond 5 januari 2021 interviewde de jurist van Viruswaarheid Jeroen Pols deze advocaat.

Diegene die dit bericht heeft gemaakt, schreef als volgt:

Ik had de video gedownload, keek er enige uren later naar en wist binnen enkele minuten dat dit een klapper was en wilde de video delen. Maar hij was verdwenen, zowel op YouTube als op de pagina's van Viruswaarheid.

Omdat het zo belangrijk is heb ik hem maar zelf geüpload. Excuus voor de lage resolutie, maar dat is uit noodzakelijke zuinigheid van mijn kant. (Beperkte mobiele internet databundel). Maar het gaat in de eerste plaats om de audio.

Kijk of luister de video via deze link ► https://www.facebook.com/101485991432975/posts/227890168792556/

Dit is de website van de advocaten waarop alle onderliggende stukken te vinden en te downloaden zijn ► https://informedconsentdefense.org/ 

Enige punten: "Greg voert een rechtszaak in Amerika die alles kan veranderen in de wereld.

Ze hebben aangetoond dat ongevaccineerden de meest gezonde mensen zijn en dat vaccins chronische ziektes veroorzaken - Van de ongevaccineerde kinderen hebben maar 5% chronische ziektes en van de gevaccineerden 50%.

Dat verschil is zo ontzettend groot dat daarmee ook causaliteit nu onomstotelijk is vastgesteld. Zo werd er bijvoorbeeld geen diabetes gevonden bij de ongevaccineerde groep - Er is een petitie gemaakt voor de president tegen de segregatie cq discriminatie van ongevaccineerden - Pharma is erg bang voor dit onderzoek.

Ze weigeren zelf om gevaccineerden te onderzoeken in vergelijking met ongevaccineerden, omdat ze de uitkomst al kennen. - Dus mensen die jarenlang zijn gedemoniseerd, omdat ze zich niet wilden laten vaccineren hadden dus gelijk. - Is het mogelijk om pharma verantwoordelijk te houden voor de schade die ze hebben veroorzaakt? " - Het zal duidelijk zijn dat de timing van het interview met de schokkende boodschap uitzonderlijk te noemen is.

Mijn aanrader is dus om dit zoveel mogelijk te delen en de video ook zelf veilig te stellen. Heeft U nog geen Facebookaccount? Tip: Maak anders even een account aan op Facebook om de video te kunnen bekijken en te downloaden. Echt heel belangrijk deze video!


Er is een hele mooie uitleg over de massahypnose die de coronacrisis begeleid en ongegeneerd op de bevolking toegepast wordt. Of bekijk onderstaande video.

Link ► https://youtu.be/zy0gKAPAOdg


- Luister aub naar onderstaande video -Wilt U reageren op deze blog?

Steun mijn Missie op Aarde, wanneer U de belangrijkheid of de waarde hiervan inziet.

Tip: Of deel in ieder geval mijn Blogs.

En/of laat mijn Blogs in het bijzijn van Uw bekenden lezen.

Zodat de bevolking massaal gaat ontwaken!

God bless you All ❤️