Vertaal deze pagina naar:

OVER ERIC VAN DEN BOSCH (ALIAS ERIC DE NOORMAN)

26-07-2023

Update 31-07-2023

Het ware gezicht van Eric van den Bosch (aka Eric de Noorman) komt naar boven. Eric heeft vol de aanval ingezet op Dienie Kars (waarheidsvinder). 

Dienie Kars wordt door Eric enorm zwart gemaakt en gedemoniseerd. Het ware agenda van Eric van den Bosch is nu duidelijk geworden. Eric wordt gebruikt door het duister (demonen / negatieve entiteiten).

Dienie Kars wordt geleid door Engelen van Boven en wordt geleid door het Licht.

Het is belangrijk dat we inzicht gaan krijgen in archonten.  

Archonten wilden de mens misleiden omdat ze zagen dat hij verwant is aan het werkelijk goede. 

Ze ontnamen aan het goede zijn naam en gaven het aan het niet-goede om de mens door deze namen zo te misleiden dat hij zich aan het niet-goede zou hechten.

Slechts genade kan bewerkstelligen dat de mensen zich van het niet-goede verwijderen en zich tot het goede wenden
zodra ze daarvan kennis krijgen. 

Want de archonten wilden de vrije mens gevangennemen en hem voor eeuwig tot slaaf maken.


Over archonten en negatieve entiteiten

In het gnostieke Evangelie van Filippus, dat in 1945 samen met andere geschriften is gevonden in Nag Hammadi in Egypte, gaat in op zogeheten archonten. 

Dat is een verzamelnaam voor duistere machten. Archonten zijn niet fysieke, parasiterende entiteiten die zelf geen creatiekracht bezitten, niet kunnen leven uit de Bron. 

Deze demonen opereren dan vaak als 'duiveltjes op iemands schouder'. 

Archonten van dezelfde geaardheid kunnen samenklitten en vormen dan een zogeheten eoon. 

In de URL (link) hieronder is een gedeelte te lezen uit het Evangelie van Filippus, de paragrafen 10 t/m 13. Archonten en eonen worden veel genoemd in het Evangelie van de Pistis Sophia.

https://spiritueleteksten.nl/esoterisch-christendom-jezus-christus/het-evangelie-van-filippus-over-achonten-parasiterende-entiteiten-die-zelf-niet-over-creatiekracht-kunnen-beschikken/

Wat is Ascentie?

Je trilling verhogen tot het niveau van licht. We zijn als Aarde en de mensen die op Aarde leven bezig met een proces. We gaan van de derde dimensie naar hogere dimensies. We gaan uit ons hoofd en in ons hart. Vanuit ieder op zich naar eenheid en onvoorwaardelijke liefde.

https://www.lichtwerkersnederland.nl/2018/01/11/ascentie-verschijnselen-lijst-van-positieve-verschijnselen/

Eric van den Bosch is 'psychisch ziek' in zijn hoofd (zie bovenstaande foto)

Uitleg over de vertaling van Psychisch ziek zijn.

Eric de Noorman (Eric van den Bosch wordt aangestuurd door negatieve entiteiten (demonen), dit is de afgelopen jaren en zeker de laatste dagen overduidelijk geworden.

Eric verzint over bepaalde mensen (Patriots en Lichtwerkers) echt de grootste onzin bij elkaar en verspreidt dat in zijn Telegram kanalen. Hij moet echt gestopt worden en tot inkeer worden gebracht, want hij brengt grote schade aan bij andere mensen die voor gerechtigheid kiezen in onze samenleving.

We kunnen Eric van den Bosch voor Smaad en Laster laten vervolgen. We hebben besloten dat niet te doen, want ook Eric is zelf slachtoffer van de wereld zoals die is geworden.


Eric de Noorman haalt op 27 juli 2023 echt alles uit de kast om Dienie Kars in een slecht daglicht te stellen en haalt er nu zelfs VIDERE bij!

Als mensen niet kunnen winnen gaan mensen wild om zich heen slaan op social media. Trudi Verstegen deed dat eerder ook al (zie artikel hieronder). Het is dus reeds bekend en een herhaling van patronen wanneer mensen archonten (negatieve entiteiten/demonen) in zich hebben.

Het klopt dat Dienie Kars een zilveren hartje draagt aan haar halsketting met als betekenis een groot hart met een mooi hart van binnen.

Vraag: Hoe kunnen we Eric van den Bosch stoppen en helpen?

 Tegen Trudi Verstegen loopt inmiddels een aangifte bij de politie van smaad en laster.

Hoe kunnen we Eric van den Bosch laten stoppen met zijn laster en smaad over Goddelijke wezens zonder geweld toe te passen? Want dat is wel het laatste wat wij zouden willen. Wij hebben het goed voor met Eric van den Boisch en ook met zijn moeder, laten we dat even heel goed voorop stellen.

Dit schrijven wij uit naam van onszelf en alle Goddelijke wezens die Eric de Noorman tot heden gelasterd heeft. Wij vergeven Eric de Noorman en dragen hem een warm hart toe en geven hem een gemeende en hartverwarmende hug.


Ideeën hoe nu verder zijn welkom middels ons e-mailadres.

info@freedom-for-all-worldwide.com

Een reactie van Dienie Kars op 27-07-2023 voor Eric van den Bosch:


Dag Eric,

Je probeert alles om te draaien Eric...

Heb je nu een paar jaar gevolgd...

Iedere keer krijgen anderen de schuld...

Je probeert mij nu te demoniseren en zwart te maken...


Jij maakt je eigen dramaverhalen en gebruikt daar mensen voor zoals Bart van Well, Johan Segers, Micha Kat, Wouter Raatgever en mij.Kom je in je eigen aardse leven zelf aandacht tekort en verkrijg je dat op deze manier? Of wil je zelf geslachtofferd worden? Of heb je een minderwaardigheidscomplex? Of voel jij je zielig of achtergesteld ten opzichte van anderen? Waarom heb je eigenlijk geen relatie, vriendin of vrouw? Heb je een verborgen agenda voor ons Eric? 

Houd je iets verborgen voor ons?


Ik houd tegenwoordig overal rekening mee!

De Waarheid blijft gelukkig altijd hetzelfde, ik ga alleen voor de Waarheid zoals die werkelijk is Eric. Eens zal voor mij en ons allemaal over jou duidelijk worden welke rol jij werkelijk in het geheel hebt gespeeld, in de film des Levens. 


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)