ERIC DE NOORMAN IS DE ALIAS VAN ERIC VAN DEN BOSCH

Wie is Eric de Noorman? Eric de Noorman is de alias van Eric van den Bosch

https://www.facebook.com/eric.vandenbosch.927

Update 24 juli 2023


Dag Eric,

Ik ga alleen voor de Waarheid zoals die werkelijk is. Die komt vroeg of laat altijd naar Boven. Je hebt duidelijk narcistische trekjes, die komen voort uit eerdere trauma's. Je kijkt maar Eric wat je wel of niet doet, jij bent de kapitein op jouw eigen schip. jij hebt nu zelf je WARE gezicht laten zien, dank je wel 🙏❤️👍

De negatieve entiteiten gaan weer smullen van jouw negatieve energie.

Groetjes Dienie

ONOPGELOST JS

Toen er nog een samenwerking was, tot voor kort, tussen Eric de Noorman en Johan Segers deelde Eric de link van het kanaal en dat werd door anderen ook gedeeld. 

Immers iedereen wil toch graag dat onopgeloste zaken worden opgelost?


Screenshot kanaal Onopgelost JS

Eric de Noorman heeft het kanaal van Onopgelost JS geblokkeerd

Eric de Noorman heeft het kanaal "Onopgelost JS" wat bedoeld was voor Johan Segers geblokkeerd.

Dit kanaal was bedoeld om onopgeloste zaken VAN SEKSUEEL MISBRUIK op te lossen.

Lees eens wat er allemaal geschreven wordt door Eric de Noorman?

Zie Telegram kanaal ► https://t.me/c/1863691657/326


Samenwerken met Eric de Noorman is niet mogelijk!

Velen hebben reeds ervaren dat samenwerkingen met Eric de Noorman vaak stuk lopen. Eric de Noorman scheldt mensen openlijk uit, nadat er een vertrouwensbreuk is ontstaan. Weet en besef dat Johan Segers slachtoffer en overlever is van satanisch seksueel misbruik. Echter wordt Johan Segers door Eric de Noorman uitgescholden.


Wat is er toch aan de hand met Eric de Noorman?

Dat vragen meerdere mensen zich reeds af.

Het dossier van Johan Segers is te lezen in de onderstaande link.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/dossier-johan-segers/

Blog over Eric de Noorman

Dienie Kars (Waarheidsvinder en Blogger) begon deze blog over Eric de Noorman te schrijven op 9 juni 2023.

Eric is wel zijn echte naam, maar hij heeft een andere achternaam.

Zijn echte naam is Eric van den Bosch.

Waarom ik deze blog schrijf over Eric de Noorman?

Door allerlei verwikkelingen en de wereld waarin Eric de Noorman zich begeeft en beweegt en zijn contacten kunnen veel onjuiste aannames en onnodige ruis ontstaan over Micha Kat.

Website Micha Kat (onderzoeksjournalist) ► https://www.revolutionaironline.com/


Verdeeldheid zaaien bij de bevolking!

En dat is nu precies wat onze echte vijand (roverheid) wil waar we nu allemaal mee te maken hebben. Er is een enorme verdeeldheid bij de bevolking, waardoor enorm veel onderlinge ruzies ontstaan, er gehakketak is en veel onterechte beschuldigingen worden gedaan en geuit naar Waarheidsvinders, Vrijheidsstrijders en Klokkenluiders.

Trudi Verstegen doet haar best op haar eigen social media kanalen vele Waarheidsvinders, Vrijheidsstrijders en Klokkenluiders als 'controlled opposition' weg te zetten. De vraag is welke rol zij zelf aan het spelen is in de huidige Matrix film. Trudi Verstegen helpt juist de (r)overheid door dit in kaart te brengen, (maar dat even terzijde).

De (r)overheid is er enorm gebaat bij dat er verdeeldheid ontstaat bij de bevolking, zodat ze niet in staat zijn om samen te gaan werken. Zodat ze niet één front kunnen gaan vormen tegen de (r)overheid en de werkelijke machthebbers achter de schermen.


Mijn visie (dd. 09-06-2023) voor nu:

Onbewust doet Eric de Noorman daar ook actief aan mee door onjuiste aannames te verspreiden. En als het te heet wordt onder de voeten van Eric de Noorman trekt hij zijn keutel in of kiest het hazenpad.

Ondertussen veel ruis en onjuiste aannames achterlatend, zoek het zelf maar uit...

Eric schrijft op basis van zijn eigen gevoelservaringen over Micha Kat.

Micha Kat zit vanaf augustus 2001 in de gevangenis en kan zich op dit moment niet verdedigen!

Op 9 juni 2023 schreef ik het volgende aan Eric de Noorman:

Dit is zeer gevaarlijk wat je nu gedaan hebt Eric met je schrijfsel over Micha Kat.

Je dient ten alle tijden eerst wederhoor te plegen. Aangezien dit niet mogelijk is omdat Micha in de gevangenis zit, ga jij je nu op zeer gevaarlijk terrein begeven. Je gaat namelijk aannames maken op basis van wat jij gelooft en hoe de informatie van een ander 'doorgeefluik' landt in jouw hoofd.

Wie is dit doorgeefluik waar jij de informatie van kreeg?

Is hij/zij bevriend met Micha?

Zo ja, op welke manier dan? Wat is dit voor een contactbron?

De interpretatie of schrijfwijze van het doorgeefluik kan in jouw hoofd een totaal andere betekenis hebben, wat jij weer verwoord op jouw wijze, wat bij een ander weer een totaal ander beeld en gevoel kan geven. Hierdoor kunnen weer veel nieuwe en onjuiste aannames over Micha Kat ontstaan en ontstaat er weer extra en onnodige ruis.

Hier is niemand bij gebaat en zeker Micha Kat niet!


Op 8 juni 2023 schreef Eric de Noorman het volgende over Micha Kat in het update kanaal:

Het Update kanaal 'Micha Kat' houdt op te bestaan!

Vandaag kreeg ik, @EricdeNoorman, via een omweg de kennisgeving dat Micha niet wil dat er een Update kanaal is dat zijn naam draagt, omdat er ook nu en dan andere zaken in belicht worden. Micha vindt dit niet leuk, Micha is erg boos hierom.

Micha zou eens moeten weten wat ik niet leuk vind en waar ik erg boos om ben.

Ondanks het feit dat Micha er steeds voor heeft gekozen degenen die er juist wel zijn voor hem te negeren en in een kwaad daglicht te stellen zijn wij telkens loyaal gebleven naar hem toe. Die loyaliteit bestaat ook uit het met andere berichten levend houden van een kanaal, omdat Micha Kat ons geen enkele info liet verstrekken. Wij dachten nog dat hij dat misschien niet kon, maar nu blijkt dat hij wel heel goed in staat is om ons te bereiken als er iets te zeuren valt. Overigens heb ik een rechtstreeks contact in Noord Ierland, iemand die Micha daar geholpen heeft zijn tijd in de gevangenis door te komen, maar die krijgt geen enkele informatie meer.

Zal Micha Kat inmiddels ook zo negatief reageren naar Rob Scholte die hem daadwerkelijk geschaad heeft, of is dat nog steeds 'zijn broer'?

Het Update kanaal is niet van mij. De eigenaar doet er niets meer mee. Als het kanaal van mij was geweest dan had ik het bij deze gesloten. Omdat ik dat nu niet kan doen heb ik de naam veranderd in 'Nooit meer updates van Micha Kat' en ik ga er vooralsnog vanuit dat er geen content meer geplaatst zal worden.

Ik heb van eind 2021 veel gedaan voor Micha Kat, Micha Kat heeft er alles aan gedaan om mij te negeren blijkt nu, want als mijn berichten niet aan waren gekomen, dan had hij nu ook niet geweten op wie hij 'boos' moest zijn. Eric de Noorman is de beste vriend die je kan hebben, maar trekken aan een dood paard is niet één van zijn hobby's. Ik kan niets zeggen of bepalen voor andere mensen, maar IK ga voor Micha niets meer doen. Ik wens hem een fijn leven, maar ik ben klaar met Micha.

Je kan met mij alle kanten op, maar nu voel ik me belazerd.

Degenen die een beetje op de hoogte willen blijven van wat speelt in de wereld kunnen misschien naar @LionsNews komen, of zelfs als ze daar zin in hebben bij De Bataafse Leeuw mee chatten.

Of daar ooit nog iets gedeeld gaat worden van Micha durf ik nu niet te zeggen.

Ik wens iedereen een fijne zonnige dag verder.

Eric777 aka @EricdeNoorman (beheerder)

~


Het onderstaande Telegram kanaal werd door Eric de Noorman veranderd in de onderstaande tekst:


"Nooit meer updates van Micha Kat"

https://t.me/+LTpPPpXhShw4MmU0


Eric de Noorman is beheerder van de Telegram chatgroep "De Bataafse Leeuw" en beheerder van het Telegram kanaal "De Bataafse Leeuw Lions News".

In de onderstaande chatgroep kun je van alles bespreken wat je de moeite waard vindt om te bespreken.

Chatgroep: https://t.me/+2AC-0Xek3TQ5MjZk

Nieuwskanaal Lions News: https://t.me/LionsNews

Mijn boodschap voor nu:

Wat ik doe is voor mensen opkomen die geen stem hebben zoals Johan Segers (slachtoffer van satanisch ritueel misbruik) en Micha Kat (klokkenluider) die in de gevangenis verblijft sinds augustus 2021. Heb eind juli 2023 een persoonlijke aanval geopend op Eric de Noorman, omdat Eric de Noorman de afgelopen tijd geprobeerd heeft Micha Kat (klokkenluider) en Johan Segers (slachtoffer) kapot te schrijven en zwart te maken. 

Wanneer mensen zoiets doen als Eric de Noorman, karaktermoord plegen op iemand die geen stem heeft, dan zet ik diegene in het Licht met foto, naam en toenaam, klaar!


Maar wat is er toch werkelijk aan de hand met Eric de Noorman?

Wat is de werkelijke reden dat Eric de Noorman allerlei uitspraken doet over Micha Kat vanuit zijn eigen belevingswereld? Is dat terecht of is dat onterecht?

Waarom doet Eric de Noorman dat en vanuit welke emotie of hoek komt dat?


Is Eric de Noorman gefrustreerd of spreken negatieve entiteiten (demonen) door hem?

Dat zou zomaar eens kunnen wat hierboven staat. 

Ons aardse leven is veel complexer dan we denken te weten...

Daar mag je zelf nu over gaan nadenken...

Of onderzoek naar gaan doen...

Maar alleen als jij dat zelf ook wil...

Hieronder staat de link om meer te weten te komen over archonten (negatieve entiteiten).

https://www.freedom-for-all-worldwide.com/l/archonten-en-negatieve-entiteiten-energieparasieten-demonen-meelifters-indringers/


Sterkte en Succes voor iedereen die erachter gaan komen dat negatieve entiteiten een grote rol spelen in ons aardse leven. Door het lezen van mijn blogs en artikelen ga je ontwaken en/of verder ontwaken.

Wil je ontwaken en/of verder gaan ontwaken? 

Klik dan op de button hieronder.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)