Vertaal deze pagina naar:

SCENARIO'S

19-01-2021


Omdat ik geen profeet ben en slechts een boodschapper zet ik hier mijn gedachtes uitéén.

Er zijn vanuit mijn perspectief 3 scenario's mogelijk:


1. NWO - GREAT RESET (NAZI-AGENDA 21)

2. TRUMP - GREAT AWAKENING (UITROL NESARA/GESARA)

3. THE EVENT (NEMESIS, PLANET X)


Weet dat ik op alle 3 de scenario's wordt aangevallen door medelanders.

En besef ook dat er veel desinformatie wordt verspreid.

Echter wil ik U van geen enkele info onthouden.

Tip: Doe zelf ook onderzoek en voel welk scenario het beste resoneert bij U.


Er zijn zeker wel hele goede ontwikkelingen gaande momenteel, dus blijf positief allen. Ik weet en besef dat er expres veel desinformatie wordt verspreid om NESARA/GESARA tegen te werken. Er schijnt een bedrag beschikbaar te zijn voor de wereldbevolking van een getal van een 1 met 45 nullen erachter. Heb een paar weken geleden ook een bedrag voorbij zien komen van een 1 met 60 nullen erachter.

Het geld wat in de fondsen nu beschikbaar is wordt gebruikt om humanitaie projecten op te starten in heel de wereld. Zie het als een nieuwe start om van de hel een paradijs te maken op onze Aarde.

Voor iedereen gelijke kansen, mits je het goed voor hebt met de bevolking, dieren-en plantenrijk. Dan krijg je een humanitair project toegewezen. Info kun je opvragen bij mij. Ga dan eerst in het MED BED, zodat je een gezond lichaam en een gezonde geest hebt en ga dan je talenten inzetten en benutten.

Het heet niet voor niets het "Gouden Tijdperk" wat gaat komen...

En ja, ik ben hier heel eerlijk en openhartig in, ik vind het nog steeds best moeilijk om te geloven dat het goed komt door middel van NESARA/GESARA. Ik kom uit een zeer diep dal geklauterd, ben alles kwijt geraakt. Ik ben de afgelopen jaren een aantal keer flink op mijn bek gegaan en 2 jaar geleden nog eens mijn rug gebroken. En toch blijf ik dit doen: "Waarheidsvinding", omdat het mijn Missie die ik als kind reeds kreeg te horen.

Even iets anders, ik ben die Rutte en De Jonge en al die andere handlangers en betaalde huurlingen die hen daarbij ondersteunen meer dan spuugzat, U ook?

Maar wat ik vooral hoop is dat U als lezer zelf ook onderzoek gaat doen, zodat ook U gaat ontwaken.

Want dat is keihard nodig om aan de GENOCIDE een einde te maken, die nu bezig is.

Wanneer U reeds bent ontwaakt wilt U wellicht deze info delen?

Dank U wel.


De één zegt dat scenario 1 gaat zich voltrekken, de ander zegt scenario 2 en weer een ander zegt dat scenario 3 ons staat te wachten. Dus wat is het nu? Ik ga voor scenario 2. Hoewel scenario 3 ook zeer goed mogelijk is. Daarbij houd ik ook nog wat slagen om de arm, daar sommigen menen dat scenario 2 ook een hoax is.

U leest nu dat ik hier heel open en eerlijk over ben. Ik heb niets te verbergen, waarom zou ik? Alles is reeds bekend over mij. Ik ben reeds met mijn billen bloot gegaan.

Op mijn website is alles te lezen ► https://www.dieniekars.nl/mijn-verleden

Als kind kreeg ik een boodschap van Boven om de bevolking te informeren. Dat is ook de reden dat ik dit nu doe. Het is mijn Missie geworden de bevolking te informeren. Ik ben door mijn ontwaken enorm gecrashed op financieel en maatschappelijk gebied. Ik ben niet de enige is gebleken, maar dat terzijde.

Anderzijds is het zo dat wanneer je eenmaal bent ontwaakt je een enorme drive (motivatie) krijgt om de informatie te willen delen, zodat de bevolking gaat ontwaken. Want dat is echt keihard nodig!


SCENARIO 1
Wanneer U het nieuws vanuit de NAZI agenda wilt volgen (Agenda 21) kunt U de onderstaande website bekijken en eventueel gaan volgen ► https://www.stopworldcontrol.com/nl


SCENARIO 2
Ik houd U in de blog "UPDATE DISCLOSURE" graag op de hoogte van het actuele nieuws door Patriots (vrijheidsstrijders) verzameld en de laatste ontwikkelingen betreffende de GREAT AWAKENING en Trump.

Bekijk vooral deze video ► https://plextube.nl/videos/watch/1055aff1-ff06-47b7-ba59-f93b4d546f08


SCENARIO 3
Waarom worden er in veel landen en door diverse mensen 2 Zonnen waargenomen bij een Zonsondergang en Zonsopgang? Omdat het Wormwood system wordt gesignaleerd (Nibiru, Nemesis, Planet X).

Nemesis zie ► https://www.pentahof.nl/Brochures/588-zwaard%20van%20JHWH.pdf


Han Peeters schreef een boek over (Nibiru/Nemesis/Wormwood system) met de titel "Planet X".

Mijn advies is dit boek eens te lezen, dan herkent U ook veel van wat er nu plaatsvind. U kunt het E-book bestellen bij Han Peeters (zie ondergenoemde website). Wanneer U in de e-mail mijn voornaam "Dienie" noemt krijgt U dit E-book GRATIS door Han Peeters per e-mail toegezonden.

Succes!

Website ►  https://www.hanpeeters.nl


Met vriendelijke groeten,

Dienie Kars (schrijfster van deze blog)


Wilt U reageren op deze blog?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com