Vertaal deze pagina naar:

UPDATE "DISCLOSURE"

25-01-2021

BREAKING UPDATE:

DOOR EN VOOR DE MENSEN


LAATSTE UPDATE zondag 24-01-2021 van 14.00 uur


(Direct onder de foto van Trump staat de laatste update over de Great Awakening)

(Volgens onderzoekers wordt GESARA nu uitgerold en gaan we een Gouden tijd tegemoet wanneer de Aarde is opgeschoond van alle satanisten en volksverraders).


THE GREAT AWAKENING


Uiteindelijk zullen we allemaal ons verleden moeten verwerken, helen, vergeven en los moeten laten.

Dit zijn enorme belangrijke processen, die vooraf dienen te gebeuren en het afsluiten daarvan, om überhaupt naar een hogere Dimensie (frequentie van Harmonie & Liefde) te kunnen gaan.

Zo simpel is ons Aardse leven niet en bepaalde gebeurtenissen vinden juist plaats om jou in je Kracht te kunnen laten staan als Lichtwerker.

Als één van de 144.000 ❤️

De hele wereld is in de ban van een zogenaamde pandemie, wat een hoax is. Getracht wordt nu, door de WHO, om zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Hier zit een enorm groot verdienmodel achter van een paar grote spelers, plus dat de bevolking op deze manier zeer snel gereduceerd kan worden.

Tip: Lees dagelijks de berichtgevingen op de website Intel Dinar Chronicles Blogspot Dot Com.

Website ► https://inteldinarchronicles.blogspot.com/Onthoud dat Trump contact heeft met Prinses Diana en JFK (Jr.).

En dat zij een Meesterpan hebben gesmeed!


UPDATE zondag 24-01-2021 van 14.00 uur


DC heeft aangegeven dat binnen 48 tot 72 uur militaire operaties moeten worden uitgevoerd om de 3 niveaus te arresteren, degenen die betrokken zijn bij de Opstandingswet.

85k troepen zijn nu klaar voor deze M.O.

Fondsen zijn nu op betaalmeesters rekeningen maar met administratieve wacht. Zoals verwacht zouden voor maandag US tijd fondsen voor alle Tiers vrijgegeven moeten zijn, als God het wil.

Verschillende landen zijn afgesloten zoals China, Hong Kong waar reizen naar nabijgelegen steden is opgeschort om plaats te maken voor deze vrijgave.

Geen follow-up verslag binnen de dag.

PM update;

DC heeft herbevestigd dat de vrijgave maandag Amerikaanse tijd zal zijn, als God het wil.BELANGRIJKE UPDATE

Donderdag 21-01-2021 van 12.45 uur


(Excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten vanwege de vertaling vanuit het Engels)


Hier is de eed!

Ze hebben een deel weggelaten!

"Verdedig de grondwet tegen binnenlandse en buitenlandse vijanden!"

Zie ► https://youtu.be/h4JT-IhUoTg


BREAKING UPDATE:

DOOR EN VOOR DE MENSEN


Trump ► https://www.bitchute.com/video/SVgFNHGTTOPs/


Wet van 1871


Er zijn twee grondwetten van de mensen. Vs voor de mensen. De ene beschermt de mensen, de andere beschermt het bedrijf. Toen Pelosi zei dat Trump de grondwet vernietigde, had ze het niet mis. Hij vernietigde de globalistische grondwet en heeft de oorspronkelijke Amerikaanse grondwet uit 1776 hersteld. "Wat heeft de wet van 1871 bereikt? De ACT van 1871 plaatste de Verenigde Staten weer onder Britse heerschappij (die nu onder de heerschappij van het Vaticaan staat). Het Amerikaanse volk verloor in 1871 zijn onafhankelijkheid. " Amerikanen vieren sinds 1871 ten onrechte elke 4 juli hun onafhankelijkheid van HEERSERS.

Op 3 juli 2020 beëindigde Trump in Mt Rushmore officieel de Globalist "Corporation of America". Was de einddatum eigenlijk 31 december 2020? En het Vaticaan in 2017 neerhalen, Game Over. Let op de met goud omzoomde gerimpelde vlaggen aan weerszijden van POTUS op het podium in zijn toespraak vandaag. Gouden rand is de vlag van Corporation of America. Gerimpelde vlaggen worden gebruikt om de doodskisten van verraders te bedekken. Lees ook EO: oprichting van de President's Advisory 1776 Commission: "De vorming van een republiek rond deze principes markeerde een duidelijke afwijking van eerdere regeringsvormen ..." ⬇️Volgens de EO is 120 dagen vanaf deze ondertekening 2 maart 2021🦅🇺🇸


HOOGTEPUNTEN EN OPMERKINGEN VAN DE TOESPRAAK VAN PRESIDENT TRUMP:

"Aan het einde van mijn termijn als de vijfenveertigste president van de Verenigde Staten ..." "We hebben gedaan waarvoor we hier kwamen en nog veel meer." "Ik zocht niet de gemakkelijkste weg, het was eigenlijk verreweg de moeilijkste."

"North Star"

"In Amerika wordt niemand vergeten omdat iedereen ertoe doet en iedereen een stem heeft." "Het grootste gevaar waarmee we worden geconfronteerd, is een verlies van vertrouwen in onszelf."

"Centraal in dit erfgoed staat ook een sterk geloof in vrije meningsuiting, vrije meningsuiting en open debat. Alleen als we vergeten wie we zijn en hoe we hier terecht zijn gekomen, kunnen we ooit politieke censuur en een zwarte lijst toestaan ​​in Amerika.

Het beëindigen van een vrij en open debat is in strijd met onze kernwaarden en meest duurzame tradities. In Amerika staan ​​we niet op absolute conformiteit ... Amerika is geen schuchtere natie van tamme zielen die beschermd moeten worden tegen wie we het niet eens zijn. Het is niet wie we zijn, het zal nooit zijn wie we zijn. "

Afbeelding van duizenden mensen die met de vlag stonden te zwaaien toen hij langskwam. Hij was ontroerd, hij wist dat het niet om hem ging, ze kwamen hem laten zien hoeveel ze van het land houden. "We zijn en moeten altijd een land zijn van hoop op licht en glorie voor de hele wereld. Dit is de kostbare erfenis die we bij elke beurt moeten beschermen. " 'Ik wil dat je weet dat de beweging die we begonnen nog maar net is begonnen. Er is nog nooit zoiets geweest. De overtuiging dat een natie zijn burgers moet dienen, zal niet afnemen, maar in plaats daarvan alleen maar sterker worden met de dag, zolang het Amerikaanse volk een diepe en toegewijde liefde voor het land in hun hart heeft, er is niets dat deze natie niet kan bereiken ... en onze toekomst zal helderder zijn dan ooit tevoren.

" 🎊 "HET BESTE KOMT NOG." 🌅 ....... 👀👀👀👀Morgen!

Nooit gezegd dat hij toegaf, zei dat hij nooit buigt of buigt, wenste hen morgen het woord geluk, vertelde ons in woorden om sterk te zijn, hij verlaat het witte huis (ja, gaat ergens veilig heen), geeft de regering over, niet echt, treedt af. ....

Christopher Miller en Pete Gaynor. BEIDE op hun plaats gezet door Trump. Dus wat zie je op dit moment in DC gebeuren? FEMA-tenten, FEMA Personal, FEMA-voertuigen en ook troepen van de Nationale Garde, die op het punt staan ​​FEDERALISEERD te worden, zodra de opstandingsakte op het punt staat te worden onthuld. Alles in één klap.

Washington DC zal onder controle staan, niet door Trump, maar onder controle van een noodregering, geleid door FEMA en het Amerikaanse leger ... We zijn in een actieve militaire staatsgreep. Maar het is een staatsgreep om de republiek te herstellen.

Het is tegen de nepverkiezingen van Biden en Harris. Het heeft veel langer geduurd dan de meeste mensen hadden gewild, maar deze operatie was niet in elkaar gezet door te denken aan de timing van de mensen, wanneer we arrestaties willen en wanneer we willen dat er dingen gebeuren.

Het is nu buiten de controle van Trumps, en is al een paar dagen. Het staat nu onder VOLLEDIGE controle van het Amerikaanse leger en de FEMA-autoriteit. FEMA-beheerder Pete Gaynor neemt DHS over als waarnemend hoofd, verantwoordelijk voor D.C. Jason Bourneville.

The Families The Illumi-Naughty hebben hun haken in vrijwel elke politicus, bedrijf en entertainer, maar aan de top, die worden bestuurd door 13 families die ook de cabal controleren. ETC .......

https://twitter.com/FROGTrumpet/status/1351048708549447683

👍

Met heel veel dank aan Jodie Bryant, Liesbeth Hunebeth en Agnes Janssen 😉

https://www.bitchute.com/video/SVgFNHGTTOPs/UPDATE

woensdag 20-01-2021 van 12.30 uur


MILITAIRE TRIBUNALS BEGINNEN OP 20 JANUARI 2021 IN AMERIKA

(Excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten door het vertalen vanuit het Engels)

Er lijkt zich vandaag heel veel af te gaan spelen in Amerika, wat wereldwijde consequenties zal hebben. Vanaf 14.00 uur Nederlandse tijd gaan ze zeer waarschijnlijk los in Amerika met het Broadcast system.

Fingers crossed X

(Geschreven door Dienie Kars)

Bron: Daniel Divine

God bless!


20 januari is geen inauguratie, maar een militair proces dat wereldwijd zal worden uitgezonden. De hekken zijn naar binnen gericht, aangezien het witte huis en DC nu een gevangenis zijn die het moeras omgeeft en de inauguratieplaats, de militaire rechtszaal.

Trump, Flynn en anderen zeiden dat alle misdaden en bewijzen wereldwijd zullen worden getoond, dat ze allemaal zullen boeten voor hun misdaden en dat het zal gebeuren in volledige overeenstemming met de wet. Dus het Capitool is nu een militaire gevangenis en rechtbank die alle misdaden en arrestaties via EBS zal uitzenden.

https://www.whitehouse.gov/wp-content/uploads/2021/01/The-Presidents-Advisory-1776-Commission-Final-Report.pdf

POTUS heeft op dit moment 100% controle over de situatie. De Nationale Garde werkt samen met de Amerikaanse mariniers, de geheime dienst en de Amerikaanse Marshalls. Het resultaat zal geen burgeroorlog zijn zoals die plaatsvond in de 19e eeuw. Er zal geen oorlog zijn, noch burgerlijke onrust. Het zal schoon en snel zijn. CIA en globalisten hebben op dit moment alle macht over de VS volledig verloren. Alles wat u ziet, is voor openbare consumptie. Deze strijd werd de afgelopen jaren in het geheim uitgevochten en gewonnen. Geniet van de voorstelling!

Pres. Donald J. Trump zei: "Hoe contraproductief is het voor de VS om van tevoren de data aan te kondigen waarop we militaire opties willen beginnen of beëindigen. We zullen niet praten over het aantal troepen of onze plannen voor verdere militaire activiteiten. Omstandigheden ter plaatse, geen willekeurige tijdschema's zullen onze strategie van nu af aan sturen. Amerika's vijanden mogen onze plannen nooit kennen of geloven dat ze ons kunnen afwachten. Ik zal niet zeggen wanneer we gaan aanvallen, maar we zullen aanvallen.

'Deze week huldigen we een nieuwe regering in en bidden we voor het succes ervan om Amerika veilig en welvarend te houden. Ik wil dat je weet dat de beweging die we begonnen nog maar net is begonnen.'

19 januari 2021

Afscheidsrede van Pres. Donald J. Trump van US Inc., CIA-directeur Gina Haspel is met pensioen, Tony Giunta treedt af als burgemeester van Franklin, daarbij verwijzend naar de dood van zijn moeder uit COVID-19, Pres. Trump vaardigde een uitvoerend bevel uit voor 22 januari, 2 dagen na de geplande inauguratie van Biden, waarin hij de heiligheid van het leven verkondigde. De 2e onafhankelijkheidsverklaring - Macht terug aan het volk.

18 januari 2021

1776 Commissie Ondernam een ​​historische en wetenschappelijke stap om het begrip van de grootsheid van de Amerikaanse stichting te herstellen, Aanvraagformulier voor leners van het Paycheck Protection Program Herzien vanaf 8 januari 2021, Kamala Harris nam ontslag uit de Senaat voorafgaand aan de inauguratie, Minister van Volksgezondheid van Armenië dient ontslag in, Trump's Census-directeur om te stoppen na een poging om het 'onverdedigbare' rapport weg te halen, EO over de bescherming van Amerikanen tegen overcriminaliteit door middel van hervorming van de regelgeving, Pres.

Trumps gratie maakt corrupte acties ongedaan, EO voor de bescherming van wetshandhavers, rechters, aanklagers en hun families, de financiële baas van Centrica treedt abrupt af om 'persoonlijke redenen' na slechts 7 maanden in de baan, FBI waarschuwt amateurradio-operators om geen crimineel te plegen handelt voorafgaand aan de inauguratie, de Senaat geeft de eerste batch vrijgegeven Obamagate-documenten vrij, DNI Ratcliffe publiceerde een rapport waaruit blijkt dat China zich bemoeide met de verkiezing van 2020 en analisten onder druk van het CIA-management om het niet te melden.

17 januari 2021

Eskom verwachtte wekelijks stroomtekorten voor de komende 3 maanden, voormalig Obama en Clinton functionaris dood aangetroffen door schijnbare zelfmoord, CBS werd donker voor sommigen aan de oostkust, 2021 Presidentiële Inaugurele Subcommissies kondigden gezamenlijk transportplan aan, Philip Wilson, voormalig katholiek aartsbisschop van Adelaide, stierf op 70-jarige leeftijd, de legendarische INXS-manager stierf slechts DAGEN nadat hem werd verteld dat hij kanker had, David Barclay, miljardair-tweeling-Telegraph-eigenaar, stierf op 86-jarige leeftijd, Sweet'N Low-magnaat, 89, springt naar zijn dood van de 11e verdieping van zijn luxe appartement van $ 10 miljoen aan Park Avenue.

16 januari 2021

Het aftreden van Merkel bedreigt de Frans-Duitse alliantie nu de spanningen over de toekomst van de EU aanhouden, het vertrouwen in leiders verdampt in China, Europa, de VS, 9 katholieke bisschoppen met COVID-19 sterven in één week en de resultaten van de Trump-regering onthuld.


UPDATE dinsdag 19-01-2021 van 23.55 uur


Zojuist kwam ik een bericht tegen van Gerard le Noble op Facebook.


Hij schreef:


‼️😱‼️  Delen Delen Delen ‼️😱‼️

Ongelooflijk wat een info!

In onder andere Washinton DC worden nu patriot raketten neergezet/ gestationeerd.

Waarom gebeurt dit?

China heeft overal in Amerika en ook rondom Washinton DC mobiele (vracht) containers staan waarin raketten zitten die op afstand via satellieten geactiveerd kunnen worden en op allerlei (militaire en burger) doelen afgeschoten kunnen worden (zie foto).

Deze vrachtcontainers kunnen ook op schepen zitten (met daarin raketten) en die rakketen kunnen honderden kilometers afstand afleggen en dus allerlei doelen in Amerika raken. Deze schepen met vracht containers (met raketten) zijn zelfs in de Caribean gestationeerd en kunnen ook van daaruit raketten afschieten. Daarom zijn er op dit moment overal in Amerika grote troepen verplaatsingen van troepen van luchtmacht, marine, landmacht, mariniers etc.

China is ook geinfiltreerd in het Solar Wings systeem van de Amerikanen. Dit is het (overheidssysteem) van de Amerikanen en China kan zelfs ook bij allerlei nucleaire informatie komen. Er worden op dit moment 40-50.000 Militairen troepen Washinton DC binnen gebracht.

De FBI (die corrupt is) probeert zoveel mogelijk Antifa en BLM demonstraten naar de grote Steden te krijgen (en met name Washington DC) om rellen te laten plaatsvinden die dan weer door CNN worden uitgezonden. Dit zijn verklede acteurs die zich voordoen al Trump aanghangers!

China heeft daarbij links activisten in Amerika bewapend met speciale munitie en wapens. Ze zullen al die wapens in gaan zetten als ze er achter komen dat Biden geen President wordt. Er zullen dan zeker raketten afgeschoten gaan worden op grote steden.

Op dit moment gaat President Trump veel geheime informatie vrijgeven en het zou kunnen dat al daarvoor een raket wordt afgeschoten om paniek te zaaien.

Ook is er nog een mogelijkheid dat Amerika vanuit Canada wordt aangevallen omdat daar zelfs Chinese militairen zijn opgeleid.

Ik heb daar al eens eerder over geschreven!

Amerikanen worden opgeroepen om thuis te blijven en genoeg voedsel en water in huis te hebben voor de komende dagen.

Het worden spannende uren en dagen!

Het licht zal echter altijd overwinnen!

Heb vertrouwen!

Het komt allemaal goed!!!

De wereld gaat vanaf morgen ontwaken en anders worden!

Bron kan ik niet delen omdat Facebook dit censureert.

Ga daarom naar mijn Telegram pagina!

Nu het nog kan: volg mij op Telegram: https://t.me/ditishetnieuws

Facebook is ten doden opgeschreven!
UPDATE 19-01-2021 van 22.22 uurUPDATE 19-01-2021 van 15.30 uur


Beluister de video in de onderstaande links.


Video ► https://rumble.com/vcvz4f-usa-1871-19th-president.html

Onder de bovenstaande video is het volgende te lezen:

Welkom bij mijn nieuwe Rumble Channel. YouTube kwam dichterbij, 2 waarschuwingen op oude video's, dus bedankt aan iedereen die hierheen is gemigreerd, om deze belangrijke hoop te delen.


Video ► https://rumble.com/vcvzyp-liberation-of-the-earth.html

Onder de bovenstaande video is het volgende te lezen:

Ik werd benaderd door ET's om een video te maken over wat ze me schreven, en dit is die video.

Ze zijn hier, en ze houden van ons, en we zouden erg opgewonden moeten zijn om hen te ontmoeten, zoals ze ons weer zullen ontmoeten. We kenden elkaar allemaal al eens eerder, maar we vergaten het. Zij niet.

#QAnon is de Galactische Federatie van Licht👽👽👽, geleid door de hogere Pleiadische Ziel van John F.Kennedy Sr genaamd ORITQ (Q), plus een mix van andere ET-rassen, voornamelijk Arcturiërs en Pleiadiërs, evenals een paar vertrouwde mensen, zowel militair als niet-militair, en president Trump is Q +


UPDATE: 17-01-2021De Visionair schreef:


Dinsdag 12-01-2021

Ik weet hoe de finish eruit ziet en waarom alles gebeurt, toch is het mij niet gelukt om deze 2 galbakken (Rutte en De Jonge) uit te kijken.

Wat een verademing om straks naar the Wall te gaan kijken waar Trump komt te staan in Alamo Texas om 21.00. Ik verwacht een cryptische boodschap met een stukje geschiedenis en waarom deze muur gebouwd wordt. Hij zal mijns inzien niet gaan melden dat er een nieuw quantum internet in zicht is of dat de Media op black gaat en het EBS het overneemt om gedoseerd de truth van gruwelijkheden naar buiten te brengen.

Om allerlei accounts te openen van Social Media als alternatief is lastig omdat niemand weet wat online blijft of dat er al betere varianten klaar liggen. Misschien meldt hij wel waarom er zichtbaar militairen in beeld zijn over heel Amerika. Iedereen laten wennen aan het militaire straatbeeld houden de Patriots rustig om niet zelf het heft in handen te nemen.

Waiting Time for real action om de bagger zichtbaar op te ruimen is het zwaarste voor iedereen die weten dat Corona zwendel is. Het gaat gebeuren alleen hoe en wanneer is aan de Writer van het draaiboek.

Het zou zo maar kunnen dat het einde bestaat uit een explosief schouwspel waar de Pedo netwerk gebouwen plat gebombardeerd gaan worden. Het is een vast item van het Deepstate Kabali Playbook om beschavingen en monumenten te elimineren zodat de mens niet weet hoe zijn geschiedenis was.

In alles verslaat de Master Trump het kwaad in het kwadraat !

De Visionair.Peter Bierhof (patriot) heeft veel vlogs (video's) gemaakt op youtube over NESARA/GESARA.

Laat deze video een ieder beluisteren die er voor open staat.


UPDATE 13-01-2021 van 15.30 uur

Het onderstaande bericht landde op mijn scherm.

Of het allemaal klopt wat er staat mag jij zelf gaan onderzoeken.

--

Het lijkt erop dat het begint...

De Italiaanse president gearresteerd wegens banden in bemoeienis met de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten in 2020!

Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven. Hij verstopt zich op een militaire basis.

De aanval op het Capitool was voornamelijk antifa en BLM.

Dit staat niet in het nieuws of op sociale media.

Dit is waarom ze iedereen censureren.

Ze hebben gewoon alles DECLASSIFIED!

Deel het wijd en zijd.

Daar gaan we!

--

HET GEBEURD!

Militaire vernietigingen en arrestaties beginnen deze week en zullen de komende dagen / nachten doorgaan. Enkele internationale invallen zijn al begonnen. Italië is ook medeplichtig bevonden aan onze verkiezingsfraude.

Iedereen krijgt noodwaarschuwingen op hun telefoons, tv's, radio's en internet. Het vervangt alle andere uitzendingen en kan meerdere uren tegelijk duren. Wees niet bang voor wat komen gaat, want het is voor de veiligheid van onze natie om dit te ontvouwen.

Reis de rest van de maand NIET naar grote steden (vooral Philadelphia). In veel van de grote corrupte steden zullen militaire operaties plaatsvinden. Mensen zullen gaan rellen zodra deze informatie breekt, denkend dat Trump een militaire dictator is. Hij heeft maar 13 dagen om deze hond te laten inslapen.
De implementatie van de Insurrection Act begon na de aanval op het Capitool en werd gekenmerkt door de uitzending van Trump aan de mensen om op te heffen en naar huis terug te keren. Deze uitzending werd voor het grootste deel geblokkeerd door de media. Niettemin voldeed zijn adres aan de vereisten om de wet in te leiden.

Mariniers en troepen van de Nationale Garde worden verplaatst als dat nodig is voor de rellen die zullen beginnen na de nationale vrijgave van de informatie. De informatie wordt voor iedereen verspreid, in loops die enkele uren duren. Het systeem is een paar dagen geleden door de FCC gecontroleerd en ALLE media gewaarschuwd dat ze de stroom van informatie onder federale regs niet kunnen blokkeren.

Trump zal vanaf nu tot en met de 20e continu als een schaakstuk worden verplaatst om vergelding tegen hem en zijn familie te voorkomen.

Trump moest ALLE andere middelen legaal uitputten voordat deze operatie kon beginnen. Hij gaf iedereen een eerlijke kans om schoon te komen en ze weigerden.

Zijn persbericht over een "soepele overgang" bevatte niet het woord "toegeven", aangezien hij daar geen plannen voor heeft. Er zal eerder een soepele machtsoverdracht plaatsvinden naar zijn nieuwe kabinet, staf en vice-president, generaal Flynn.

De bijeenkomst in DC was een geweldig evenement.

Voor wat het waard is.


UPDATE 12-01-2021 23.30 uur

Gina Maria Colvin Hill volg ik reeds enkele jaren.

Ze heeft vaak hele interessante items, zeker deze keer.

In een reactie onder de video is het volgende te lezen:

Er komt een groot evenement aan !!! Aangezien deze grote gebeurtenis plaatsvindt, is het misschien onze tijd om te vliegen !!!!!!! Amen Jezus !!!! Je bruid is klaar.UPDATE 12-01-2021 20.20 uur

Kijk tussen de 16 en 22 minuten...


Waarom zou Pompeo bijna tegelijkertijd spreken met president Trump?

Why would Pompeo speak almost at the same time as President Trump?


Podcast 11-01-2021 (is verwijderd op het kanaal)


UPDATE 11-01-2021 18.00 uur (is verwijderd op het kanaal)

Vandaag op 11-01-2021 was er om 17.00 uur weer een podcast over actuele zaken in Nederland en de rest van de wereld. Kijk, luister en oordeel zelf.


UPDATE 11-01-2021 02:00 uur

John Baselmans schreef rond middernacht (10/11-01-2021):

MARTIAL LAW in Amerika uitgeroepen.

Op het Witte huis is de vlag half stok wat aangeeft dat er Martial Law is uitgeroepen.

De pers zwijgt nog maar de foto van een uur geleden geeft het duidelijk aan.

1ste bericht

MARTIAL LAW IS GETEKEND 11 uur Nederlandse tijd EN FLYNN HEEFT DE LEIDING GEKREGEN.

Bevestigd van verschillende bronnen.

Daarna ging het vaticaan op black out en nu Parijs.

Patriots het is begonnen.

2de berichtZittend president Donald Trump zou afgelopen middernacht de "Insurrection Act" in werking hebben gesteld.

Dit betekent in feite het uitroepen van de militaire noodtoestand, waarbij militair recht geldt en derhalve het Supreme Court en daarmee de hele rechtsstaat buiten werking is gesteld.

Daarmee zijn dan ook de Militaire Tribunalen geactiveerd en kunnen doodstraffen na een kort formeel proces worden uitgevoerd.


UPDATE 10-01-2021 12:30 uur

EERSTE EMERGENCY CALL FOR OVER ALL THE WORLD


Deel de link van deze pagina of de links hieronder, zodat een ieder op de hoogte is.

- WWG1WGA -UPDATE 10-01-2021 10:00 uur


It's timeM.i.l.i.t.a.r.y I.n.t.e.l.l.i.g.e.n.c.e O.p.e.r.a.t.i.o.n.s Have E.x.p.o.s.e.d The C.a.b.a.l's P.l.a.n

Wanneer je Engels verstaat en Facebook hebt kun je de onderstaande belangrijke video van 10-01-2020 beluisteren.

Link ► https://www.facebook.com/109998857403105/videos/231458435167455
Interessante info


De tekst hieronder is te lezen in de navolgende link.

Heb het een en ander vertaald wat U er zoal kunt lezen.

Zeer interessante en belangrijke info wanneer U het een en ander beter wilt begrijpen.

https://beforeitsnews.com/new-world-order/2021/01/military-intelligence-operations-have-exposed-the-cabals-plan-to-takeover-the-usa-9680.html


Simon Parks Video:


Military Intelligence Operations Have Exposed the Cabal's Plan to Takeover the USA - Calm Before the Storm?

/new-world-order/2021/01/the-black-nobility-did-it-ending-of-the-230-year-old-occupation-of-america-and-the-taking-back-of-our-nation-from-the-black-nobility-crown-cabal-this-is-where-we-finally-win-the-war-of-independen-9700

Nieuwe-wereldorde / 2021/01 / De-zwarte-adel-deed-het-einde-van-de-230-jarige-bezetting-van-amerika-en-de-terugname-van-onze -natie-van-de-zwarte-adel-kroon-cabal-dit-is-waar-we-eindelijk-de-onafhankelijk-oorlog-9700-winnen.

https://beforeitsnews.com/new-world-order/2021/01/military-intelligence-operations-have-exposed-the-cabals-plan-to-takeover-the-usa-9680.html


De Verenigde Staten van Amerika worden sinds de jaren 1860 bezet door onze oorspronkelijke vijanden. De onderstaande video had nauwkeuriger kunnen heten: "MILITAIRE INTELLIGENTIE-OPERATIES HEBBEN HET PLAN VAN DE CABAL OM DE VS TE BEËINDIGEN BLOOTGESTELD EN ER EEN VASSAAL VAN DE NWO, LUCIFERIAANSE, TALMUDIC ONE WORLD REGERING".

Zorg ervoor dat U de brief aan Trump via het Amerikaanse leger tegen het einde van de pagina op bovengenoemde website ziet en deel het.


Als U hier bent voor een snelle duik, wilt U misschien naar de volgende sectie springen...

Zo ja, ga naar de kop: "Wie waren het Amerikaanse volk dat diende vanaf het einde van de zogenaamde burgeroorlog tot aan het presidentschap van Trump?"

/opinion-conservative/2021/01/robert-david-steele-juan-o-savin-p-president-is-ready-to-use-the-1-wood-martial-law-insurrection-act-must-video-3559866.html


Als U minder tijd heeft...


Dit is wat U moet weten:

Alles wat U is verteld over geschiedenis, wetenschap, regering via overheidsagenten en Rothschilds CIA Mockingbird-media is een LEUGEN!

Alle Amerikanen werden letterlijk tot slaaf gemaakt en maakten een vijand van het door het Vaticaan / Crown Corp. van Londen opgerichte UNITED STATES Corp., geregeerd door een criminele Luciferiaanse cabal van de schaduwregering. Deze cabal wil Amerikanen dood en het fundament waarop Amerika werd gebouwd vernietigd!

Degenen die Amerika voor het grootste deel regeerden, werden sinds 1819 verbannen uit de Amerikaanse regering. Dit betekent dat we worden geregeerd door criminelen die betrokken zijn bij RICO. Degenen die zich voordoen als regering hebben GEEN WETTELIJK GEZAG over het Amerikaanse volk!

De uitweg voor ons allemaal is afleren en heropvoeden.


VATICAAN LIVE

Je ziet geen paus, wel mensen...


Screenhot van 10-01-2021

Alle toegangswegen afgesloten naar Vaticaan stad.

Het Vaticaan stuurde de zaak natuurlijk aan in Italië. Het ziet er naar uit dat Trump begonnen is met opruimen. Wij horen er weinig van. Uiteraard wordt alles geblokt.

TRUMP IS VAN O.A TWITTER AFGEGOOID.

SPANNENDE DAGEN VOOR HEEL DE WERELD

https://youtube.com/watch?v=WpCBv_Wlc2k&feature=shareAa

UPDATE 09-01-2021 22:00 uur

TRUMP TREEDT AF!!!

NEWS FROM NADIA..

TRUMP TREEDT AF. NIET OP DE MANIER DIE U DENKT. HIJ STAAT EEN GLADDE OVERGANG VAN MACHT TOE. NIET AAN BIDEN, MAAR AAN DE MILITAIREN. DIT IS PRECIES WAT HIJ BEDOELT. OVERGANG NAAR MILITAIR RECHT.

ZOALS VOORPRODUKT ZAL FLYNN DE REGERING HIER EEN TIJD OPNEMEN. U HOORT TIJDENS POTUS-TOESPRAAK NIETS OVER BIDEN OF TOEZEGGEN. DIT IS EEN ONDERDEEL VAN NESARA EN GESARA, AANGEZIEN HIJ VAN DE US CORPORATION (DODE ENTITEIT) STAPT NAAR DE NIEUWE ADMINISTRATION 1776 CONSITIUTION PARTY.

ALLE LEIDERS ZULLEN WORDEN VERWIJDERD WERELDWIJD.

GESARA PARTY WERELDWIJD GECREËERD.

JE MOET BEGRIJPEN DAT POTUS EEN GENIE IS.

WIJ ZIJN GETUIGENIS VAN DE BESTE SHOW OP AARDE. DIT WAS ALTIJD ONDERDEEL VAN HET PLAN UITGEGAAN VAN HET PLAN. Q HEEFT DIT GEZEGD EN NU WORDT HET IN DE REALITEIT GETOOND.

MAAK JE GEEN ZORGEN.

GENIET EN WEES GELUKKIG.

GOD HEEFT ONS EEN STRIJDER GEGEVEN OM VOOR DE MENSHEID TE STRIJDEN.

HET BESTE MOET NOG KOMEN

Noot: Trump is op dit moment op Cheyenne Mountain, kijkend naar het bewijsmateriaal dat in realtime van Pelosi's laptop is gehaald. Mijn bronnen zeggen dat Pelosi gisteravond om 11:55 uur bij de grens is aangehouden en naar een geheime locatie zal gaan in afwachting van de tribunalen.

Sidney Powell en Lin Wood staan vandaag voor militaire rechters. De 195K verzegelde aanklachten (ik weet dat er hogere aantallen zijn, maar niet alle zijn gerelateerd aan deze operatie) en er zullen ingrijpende arrestaties zijn voordat het weekend voorbij is.

Iedereen zou vandaag een voorraad moeten inslaan en bereid zijn om 10-12 dagen te blijven hangen terwijl het Trump-team actie onderneemt en de nieuwe regering wordt ingesteld.

Voor degenen die zich afvroegen, Pence deed zijn plicht. Hij heeft Trump niet verraden. Zonder zijn daden zou er geen opstand zijn geweest. Nu heeft Trump ze waar hij ze wil hebben. Schaakmat.

Deel dit.

Deel op twitter en andere sociale media, zodat echte patriotten sterk blijven en op koers blijven en vertrouwen houden in Pence.

De storm komt eraan.

Militaire activiteiten nu gaande..

Enjoy


Korte speech Trump ► https://twitter.com/i/status/1347334804052844550

(Trump is verwijderd van Twitter)


ATTENTION!

TRUTH MESSAGE BROADCAST TO HUMANITY WORLDWIDE!

ATTENTION!

https://www.bitchute.com/video/NFO2xvAEdqsc/


Onderstaand bericht was geplaatst door RTL en werd later weer weggehaald.

Dit ter info.

UPDATE 07-01-2021

Het onderstaande bericht landde op mijn scherm.

Of het inderdaad allemaal klopt wat er staat geschreven mag jij zelf gaan onderzoeken.

--

HET GEBEURD!

Militaire vernietigingen en arrestaties beginnen deze week en zullen de komende 13 dagen / nachten doorgaan. Enkele internationale invallen zijn al begonnen. Italië is ook medeplichtig bevonden aan onze verkiezingsfraude.

Iedereen krijgt 🆘 noodwaarschuwingen op hun telefoons, tv's, radio's en internet. Het overschrijft alle andere uitzendingen en kan meerdere uren tegelijk duren. Wees niet bang voor wat komen gaat, want het is voor de veiligheid van onze natie om dit te ontvouwen.

Reis de rest van de maand NIET naar grote steden (vooral Philadelphia). In veel van de grote corrupte steden zullen militaire operaties plaatsvinden. Mensen zullen gaan rellen zodra deze informatie breekt, denkend dat Trump een militaire dictator is.

Hij heeft maar 13 dagen om deze hond te laten inslapen. De uitvoering van de Insurrection Act begon na de inval in het Capitool en werd gekenmerkt door de uitzending van Trump aan de mensen om op te heffen en naar huis terug te keren. Deze uitzending werd uiteindelijk voor het grootste deel geblokkeerd door de media. Niettemin voldeed zijn adres aan de vereisten om de wet in te leiden.

Mariniers en troepen van de Nationale Garde worden verplaatst als dat nodig is voor de rellen die zullen beginnen na de nationale vrijgave van de informatie. De informatie wordt voor iedereen verspreid, in loops die enkele uren duren. Het systeem is een paar dagen geleden door de FCC gecontroleerd en ALLE media gewaarschuwd dat ze de stroom van informatie onder federale regs niet kunnen blokkeren.

Trump zal vanaf nu tot en met de 20e continu als een schaakstuk worden verplaatst om vergelding tegen hem en zijn familie te voorkomen. Trump moest ALLE andere middelen legaal uitputten voordat deze operatie kon beginnen.

Hij gaf iedereen een eerlijke kans om schoon te komen en ze weigerden. Zijn persbericht over een "soepele overgang" bevatte niet het woord "toegeven", aangezien hij daar geen plannen voor heeft. Er zal eerder een soepele machtsoverdracht zijn naar zijn nieuwe kabinet, staf en vice-president, generaal Flynn.

De rally in DC was een geweldig evenement! De invallen op het Capitool begonnen allemaal met BLM- en Antifa-leden (velen uit de omgeving van Philadelphia) en omvatten Capitol-politie of degenen die zich voordeden als Capitol-politie. Elke dag stroomt er nieuwe informatie uit om dit te ondersteunen. Ze openden de barricades en deuren naar het Capitool en lieten ze binnen.

Ik heb ook net een update gekregen over de Capitol-stuitligging. Het lijkt erop dat er enkele Special Ops-leden verkleed als Trump-supporters waren die met de menigte demonstranten naar binnen gingen die in staat waren om 20+ laptops met harde schijven te beveiligen met gegevens over sekshandelinformatie van zowel de kantoren van Pelosi als van Schumer.


Trump wist dat ze van plan waren om op 06-01-2021 een staatsgreep uit te voeren en had alles goed voorbereid. Hij heeft er gisteren, heel briljant, voor gezorgd dat de hele wereld getuige van zou zijn. We hebben met eigen ogen dit allemaal live kunnen aanschouwen. Zonder het gebruikelijke knip- en plakwerk van de corrupte media. Het internet, wat ooit door de CIA is gestart om ons te kunnen bespioneren, is nu hun eigen ondergang geworden.

We hebben nu in ieder geval de aandacht van de media getuigen.

Nu vanavond Charlie Ward maar eens zien...

--

Deze vraag werd mij zojuist gesteld:

"Iemand gehoord over aankomende maatregelen Nederland 12 januari 2021:

Niet meer reizen Max 15 km" ??

- Wordt vervolgd -


God bless you All ❤️Lees dit eens?


BREAKING BOOM❗️❗️❗️

DAAR HAD PETER HET OVER IN DE VIDEOS1076.

Holy- moley....

The Truth is coming.... you never expected!

De Amerikaanse Ambassade in Roma, een employe daarvan, (Stephan Serapini) in samenwerking met generaal Claudio Graciano, een generaal van de secret Service van Italie hebben samengewerkt met het Vaticaan, door de militaire satallieten van het Vaticaan, samengevat onder de naam "Leonardo SPA", te gebruiken, om de votes van de Amerikaanse verkiezingen te downloaden van het internet.

Deze down-loadingen hebben zij gebruikt om grote aantallen votes te switchen van Trump naar Biden.
Deze zaak ligt onder de hand van Barack Obama, die vlak voor hij aftrad een onderhoud had met de ex-minister van binnenlandse zaken van Italie, mr. Ramsey.

Obama heeft 152 milliard cash en digitaal money naar Iran gestuurd, om het af te kopen om te stoppen met de productie van kernbommen. 14 pallets met cashgeld van deze transporten in het totaal 400 miljoen dollar is van deze zending afgenomen om naar Leonardo SPA te gaan. Onder auspicien van de minister van binnenlandse zaken., met de bedoeling dat hij dat geld gebruikt om Trump in 2021 te nekken via de militaire satallieten van het Vaticaan.

Degene die die software in de militaire satallieten heeft geinstalleerd en geprogrammeerd is nu opgetreden bij een speciale onderzoek eenheid, die voor eigen rekeningen op deze frauderende constructie stootte.

Levensgevaarlijk voor hen, daar er grote staten bij betrokken zijn. Onder andere China, Vaticaan, Brazilia, Duitsland, Italie en het ziet er naar uit dat Canada er ook bij betrokken is, maar dat is niet zeker.

De wistleblower heeft alles tot in de details blootgelegd en President Trump is geinformeerd op eerste Kerstdag in Marco Lago (Florida) en is spoorslag op advies van zijn security groep direct onder gebracht op een zeer veilige locatie.

Ondertussen is een bisschop in Africa ontvoerd en weer bevrijd door special forces. Dit schijnt ook een onderdeeltje te zijn van de gemelde zaak.

Deze zaak wordt nu druppelsgewijs losgelaten op het Amerikaanse publiek, want de informatie geeft Trump het volste recht om "Per direkt" Martial Law af te roepen.

Wij wachten de gebeurtenissen af.

Martial Law ligt om de hoek.

Arrestaties worden voorbereid.

Laat U niet gek maken.... heus!

Biden heeft gefraudeerd en is een pion van een aantal landen, die hem trachtten op de plaats te zetten van Trump.

Het zal ze nooit lukken!

--

PS. Check zelf ook aub of deze info klopt, ik (Dienie Kars) ben slechts een boodschapper van wat ik tegenkom.

Kreeg zojuist door dat Brazilie waarschijnlijk niet klopt, maar dat dit eerder Venezuela of India zal zijn.

Fingers crossed X

GEKOPIEERD post door een Charlie freak


Sorry dat ik de hele dag weg ben vandaag, maar we zijn vanavond LIVE, met een MUST WATCH-show ... het is heel belangrijk dat je vanavond "afstemt" want Charlie heeft dit allemaal op een rijtje.

Hij zal uitleggen wat er is gebeurd vandaag, waarom, en waar dit allemaal naartoe gaat, met het GOEDE NIEUWS wezen, gaan we eindelijk vooruit, Agressief!

17.00 uur PST, 19.00 uur CST, 20.00 uur EST, 01.00 uur Britse tijd, 03.00 uur SAST, 12.00 uur Sydney Australia-tijd, 14.00 uur Wellington NZ-tijd ...

De dingen zullen de komende tijd ZEER ERNSTIG worden, met "enge" dingen die gebeuren, zoals ze MOETEN ... zoals Charlie met je heeft gedeeld, dit is tot stand gekomen via het leger, en het moet ook op deze manier EINDIGEN ... . dus, Trump gaat zijn Twitter-feed verliezen, waardoor hij in wezen de communicatie met het publiek afsnijdt, dus het leger moet een noodsignaal (EBS) instellen, beschermd door het leger ...

Steden beschermd door de nationale garde ... .vernietiging van Antifa, vernietiging van het Congres en de Senaat, massa-arrestaties ... het Amerikaanse Congres is een Binnenlandse Terreurorganisatie en zal op die manier worden behandeld ...

Dit is het Chinese congres, de Chinese senaat, de Chinese FBI, de Chinese CIA, de China Mainstream Media, en de WERKEN zullen worden afgesloten ... de waarheid BQQMS zal beginnen, van president Trump tot IEDEREEN CELTELEFOONS ... ononderbroken waarheid ... . alles bewijzen, uitleggen waarom ... dit heel, heel serieuze dingen zijn, MAAR ze hebben het ALLEMAAL ONDER CONTROLE.

Het is niet nodig om te twijfelen, paniek of zorgen te maken...

VERTROUWEN IN HET PLAN, want aan het eind van de dag is dit GODS PLAN.

Het geweld van vandaag (06-01-2021) werd grotendeels in scène gezet, niemand werd gedood, niemand werd neergeschoten, ANTIFA-relschoppers die losjes verkleed waren als "Patriots" of "Q-Anons" werden in positie gebracht om in een van de best beveiligde gebouwen ter wereld te komen, DOOR DE FBI ... en toen kwam de FBI snel opdagen en begon DE VERKEERDE MENSEN arresteren... ze arresteerden Actual, Peaceful, Patriots (hun plan voor China altijd al)...

Gedurende "tien" dagen zal deze glorieuze strijd woeden tot die tijd, president Trump zal het hele Chinese complot hebben neergehaald ... buitenlandse tegenstanders en binnenlandse verraders, en dan zal OVERWINNING worden aangekondigd en zal de genezing eindelijk beginnen ...

WE HEBBEN DIT GEKREGEN, mijn vrienden ... geef ons gewoon uw geloof, uw vertrouwen, uw geduld en uw onsterfelijke steun een beetje langer, en dan zal het gouden jubileum beginnen ...

WIJ BELOVEN!

Colleen en Charlie

Link ► https://www.bitchute.com/video/lHCFudmYWqBk/INTEL

Dan heb ik nog niet eens op intel gekeken...

Het is boombing wat informatie betreft en wat er binnenkomt bij mij.

Bekend is dat mensen speciaal werden betaald en ingezet om het Capitol te bestormen.

Hier waren GEEN Trump aanhangers onder, maar Antifa leden!

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com