Vertaal deze pagina naar:

KOERS NAAR DE WAARHEID - DEEL 2

12-05-2024

Koers naar De Waarheid - Update 12 mei 2024 - geschreven door Dienie Kars.

Al jarenlang informeer ik de samenleving over ons aardse leven en ons aardse bestaan. Veel mensen doen nu gelukkig ook onderzoek. Met elkaar doen we allemaal een stukje van het grote geheel.

Met als grote en enige doel: "Koers naar De Waarheid" van ons aardse leven.

Waardoor uiteindelijk Wereldvrede ontstaat.

En ja, ik deed het allemaal met jullie, dank voor jullie vertrouwen ❤️

Het is eenvoudig wanneer je de Waarheid weet.

Koers naar de Waarheid: Deel 1

"THE GREAT AWAKENING"

Koers naar De Waarheid - Update 28 april 2024 - geschreven door Dienie Kars.

Belangrijk is dat we al onze zonden vergeven en opnieuw kunnen beginnen.

Zodat we een nieuwe en frisse start kunnen gaan maken in De Nieuwe Wereld die op ons ligt te wachten. Gaandeweg krijg ik steeds meer contacten. Dat is echt heel erg leuk en ook interessant.

Bryan Roy

Gistermiddag (27 april 2024) sprak ik per telefoon even met Bryan Roy, een oud voetballer die speelde in het oranje elftal. Bryan is echt een heel blij mens haha, heel fijn. Binnenkort gaan we elkaar 'life' zien en gaan we kijken wat we voor elkaar en de wereld kunnen gaan betekenen.

Ik hou van blije mensen met een goed en mooi hart zoals Bryan Roy ❤️

Bryan Roy
Bryan Roy
Off grid leven...

Heb de afgelopen maanden veel verzameld om off grid* te kunnen gaan leven met als enige vervoermiddel een ruime auto om alles in te kunnen vervoeren, van locatie A naar locatie B. 

Was erg fijn en leuk (ontspannend) om mij daarmee bezig te kunnen houden. Kreeg de afgelopen week ook hele mooie informatie aangereikt, dat ga ik nu eerst uitwerken. 

Het zal menigeen gaan verrassen wat dat zal zijn...

Je moet daarvoor wel lef hebben en een vooruitziende blik.

*) Off grid wonen betekent dat je geen aansluiting hebt op de nutsvoorzieningen. Off the grid gaan is zeker niet de makkelijkste optie, maar heeft wel veel voordelen. Zo verklein je namelijk je ecologische voetafdruk en raak je je veel beter bewust van wat je eigenlijk (vooral níet) nodig hebt.

Meer info: https://www.offgridcentrum.nl/off-grid-wonen-zo-doe-je-dat/

Ik wil jullie nog zoveel vertellen...

Waar zal ik beginnen? 

Als eerste over mijn hondje Tipsy, die zal ik nooit vergeten... 

Tipsy heb ik in moeten laten slapen op 14 februari 2023, het ging echt niet meer... Maar wat een lieve Ziel was dat... En ja, zij kwam niet zomaar op mijn levenspad... Alles heeft een reden in ons aardse leven... Heb veel van haar geleerd, heb geleerd wat onvoorwaardelijke liefde inhoud. Het is mooi om te kunnen geven en te mogen ontvangen.

Tipsy zal mij altijd vergezellen op mijn levensreis, waar ik ook heen zal gaan... Tipsy was een kruising van een Duitse jachthond en een jack russell terrier.

Had even een Time out nodig...

Ieder mens heeft een tijd van bezinning nodig, ook ik...

Had op 27 april 2024 besloten voorlopig mijn laatste artikel te schrijven op De Nieuwe Media.

Zie: https://www.de-nieuwe-media.nl/l/er-is-een-bittere-eindstrijd-gaande-tussen-goed-en-kwaad-de-satanische-elite-en-de-oude-adel-beroofd-en-vermoord-met-slimme-trucs-de-nietsvermoedende-en-vredelievende-wereldbevolking/

De koek was gisteren even he-le-maal op, was er even mee klaar voor dat moment... 

Echter komen er altijd weer mooie en goede oplossingen aan... 

En die kwamen er, hele mooie zelfs...

Het witte en zwarte paard

De 2 paarden van prins Charles die in Londen door de straten liepen trokken vandaag weer mijn aandacht, het was een wit paard en een zwart paard. Het liefst zou ik daar nu een artikel over schrijven, maar dat doe ik niet. Heb gisteren besloten mijn koers te wijzigen voor De Nieuwe Media, ben daar nu reeds voorbereidingen voor aan het treffen. Heb daar gisteren een goed gesprek over gehad. De website ga ik naar een hoger niveau brengen. Het wordt de hoogste tijd!

Gisteren ben ik even onze Moestuin in gedoken.

Het is superfijn om daar te mogen zijn en te kunnen vertoeven...

Het gekwetter en gezang van de vogels kun je daar heel goed horen. In onze moestuin zijn zaadjes van elzenbomen spontaan gaan groeien (zie foto), heel mooi. 

We hebben daar ook een aantal knotwilgen laten aanplanten. Die groeien echt supergoed. Deze wilgen kunnen straks gebruikt gaan worden om nieuwe knotwilgen te stekken. 

Dat gaan we dan ook doen, heb dat reeds besproken met iemand die dat gaat doen met onze wilgen. Het overige hout wat eraf komt mag gehakseld worden voor het gezamenlijke looppad van de aanliggende moestuinen. 

Zo dragen wij ons steentje ook bij aan anderen, aan de natuur en het voortbestaan van de knotwilg.

Mijn ontdekking

Wat ik heb ontdekt is dat veel mensen alles panklaar aangereikt willen krijgen en het liefst gratis en voor niets. Wat ik doe kost mij heel veel tijd en energie, dat wil ik graag in balans gaan brengen voor mijzelf. Daar mag een ruil tegenover staan. En dat ga ik ook doen en aanbieden.

Als je iets wil doneren voor mijn laatste loodjes ben ik je erg dankbaar...

https://steunactie.nl/actie/help-en-ondersteun-mij-aub-met-mijn-missie-voor-de-wereldbevolking/

Je zult daar later zelf dubbel door beloond worden...

Mijn boodschap voor jou ❤️

Elke keuze die jij nu maakt heeft invloed voor de rest van jouw aardse leven.

Karma werkt twee kanten uit, de slechte kant of de goede kant.

Jij mag nu zelf keuzes gaan maken.

Wat ga jij vandaag doen?


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger) 

MIJN EERDERE BLOGS

De betekenis van het in de filosofie veel gebruikte begrip metafysica helder uitgelegd in 4 minuten met een aantal duidelijke voorbeelden.