Vertaal deze pagina naar:

Caspar Zwart doet reeds vanaf 26-12-2020 een 'stil protest' op het Malieveld in Den Haag!

24-02-2021

Update 23-02-2021


4 miljoen mensen ontmoeten!


Caspar Zwart kan nu in een mooie tent op het Malieveld in Den Haag zijn 'ding' doen...

Caspar is hartstikke blij en in zijn nopjes, dat kun je wel zien en horen...

Ontmoet jezelf met Caspar, luister maar eens naar de onderstaande video...

We gaan allemaal kapot aan het destrateuze Kabinet !!


We moeten ons zeer snel gaan verzamelen!

Wacht niet langer!

Uitnodigingslink Telegram ►


https://t.me/nederland17miljoenmensen

☀️ ☀️ ☀️Caspar Zwart schreef op 14-02-2021:


Stap ook over op MeWe!

Er komt een moment dat Facebook uitgeschakeld wordt. Momenteel wordt de kraan langzaam dichtgegooid. Steeds meer mensen kunnen niet meer reageren op mijn posts. Pagina's worden verwijderd. Meld je dus alvast aan op MeWe.

Wie mij daar wil volgen kan mij onder mijn naam vinden en groep:

"STAND UP VOOR CASPAR ZWART(CHOE YOUNG KI)"


STIL PROTEST & ONTMOET JEZELF ❤️


Caspar Zwart doet vanaf 26-12-2020 een stil protest op het Mailieveld in Den Haag totdat 4 miljoen mensen hem hebben bezocht.

Vanaf 26-12-2020 t/m 29-01-2021 heeft Caspar daarbij ook een hongerstaking gedaan.

Vanaf 29-01 heeft Caspar besloten weer te gaan eten, omdat we meer aan hem hebben wanneer hij in het land der Levenden blijft.

Hoe Caspar zijn stil protest deed en voortzet?

Door LIVE vlogs te maken in een tentje van paraplu's, in zijn eigen energie en flow te zitten en mensen te ontvangen.

Caspar Zwart zit reeds vanaf 26 december 2020 op het Malieveld, in z'n eentje...

Met behulp van vele mensen en God houdt Caspar dit vol.

Van de één krijgt Caspar een warme kruik of warme soep en van de ander een chargelader om z'n batterij op te kunnen laden van z'n smartphone. Van een ander ontvangt Caspar veel Kracht, lieve woorden en Liefde om door te gaan met zijn eenmansactie cq. stil protest.

Ook Caspar is z'n huis kwijtgeraakt doordat hij ontwaakte.

Ik maakte hier reeds eerder een blog over.

Video ► https://youtu.be/95JhEk7908Y


Originele video ► https://www.facebook.com/caspar.zwart/videos/10157431209716721

Klik op de onderstaande black button, zodat je meer begrijpt over de verkrachting van Europa, wat momenteel plaatsvindt.

Update 26-01-2021


Door Caspar Zwart:

Ik ben in hongerstaking sinds 26 december 2020. En ik ga door tot 4 miljoen mensen mij ontmoeten. Hiervoor ben ik alles wat mij lief is kwijt geraakt en heb ik een jaar lang als dakloze geleefd.

Tussen 11:00 en 20:00 zie ik je graag op het Malieveld in Den Haag. Ik heb niks nodig. Er wordt voor mij gezorgd. Zorg dat je warm gekleed bent. Iets warms te drinken voor jezelf. Neem een klapstoeltje mee en bescherming voor als het regent.

Mij ontmoet je niet zo maar. Ga naar binnen naar je mooie hart. Bij aankomst kan het zijn dat ik in sessie ben in een zielsgesprek. Wacht dan buiten gehoorafstand tot ik klaar ben.

Ga tijdens het wachten niet in gesprek met anderen. Neem de tijd om naar binnen te gaan en te voelen waarvoor je bent gekomen. Kom alsjeblieft niet om mij de les te lezen. Je hoeft ook niet blij te zijn voor mij of mij positieve energie te brengen.

Daarvoor heb ik teveel opgegeven om hier te zijn en te weinig energie om je masker eerst af te laten zetten. Kom als jezelf. Omdat je bij mij alleen hoeft te zijn. Omdat ik hier ook alleen maar ben.

Tip: Lees het onderstaande verslag eens...

Luister naar de boodschap van Caspar Zwart


Caspar maakt elke dag LIVE vlogs wat hij meemaakt en soms maakt hij een vlog ter bezinning, zodat we naar zijn boodschap en zijn innerlijke wijsheden kunnen luisteren.

Caspar is een oude Ziel en heeft een Missie in zijn leven.

Caspar Zwart z'n doel is 4 miljoen mensen te ontmoeten op het Malieveld.

Weet U wat dat dan betekent? Dat Nederland zich heeft verenigd tot 1 stem en NEE zegt tegen de huidige (r)overheid en het systeem. Denk hier Allen eens heel goed over na over deze eenmansactie en ga Caspar eens een bezoekje brengen.

Iedereen is welkom ❤️

Deel deze info, ga naar Caspar toe op het Malieveld wanneer het jou schikt.

Tussen 11:00 en 20:00 uur ben je welkom.

Luister en kijk naar de onderstaande video hoe:

Video ► https://www.facebook.com/miranda.vandriel.3/videos/3593314830746908


4 miljoen mensen op het Malieveld ❤️

UPDATE Caspar Zwart 03-02-2021


Caspar schreef gisteren het volgende:

Op verschillende plekken zijn er gebruikers die zich over mij 'ontfermen'. Meestal door mij ronduit te beledigen, uitschelden voor tiran of psychotisch. Het gaat daarbij zelfs om iemand die werkzaam is bij een cliëntenraad.

Het bijzondere daarbij is dat ze onbewust hun eigen beperkingen en onvermogen op mij projecteren. Zo ben ik ondankbaar geweest voor aangeboden hulp (wat dan dus niet onvoorwaardelijk was) en is het een probleem dat ik zelfredzaam ben en dus gedwongen moet worden geholpen.

Ook de avondklok is een probleem omdat ze eerst dachten dat ik daardoor zou moeten stoppen, om er vervolgens achter te komen dat de avondklok juist mij niet raakt.

Uiteindelijk kan ik er hard om lachen maar dat is pas nadat ik wel kan janken om zoveel leed wat uit deze kortzichtigheid voortvloeit.

Kenmerkend voor deze mensen is dat ze niet het gesprek aan gaan maar vanaf de start hun ego beschermen door mij als mikpunt van hun ongenoegen te maken. Terwijl ik werkelijk niets met deze mensen van doen heb.

Als ze nu eens mij gewoon zouden ontmoeten en het gesprek zouden aangaan, door vragen te stellen. Maar dat is niet waar het om gaat, kennelijk.

Bart van Well

Een goede bekende van mij (dank!) stuurde mij vandaag een vlog (video) toe van Caspar Zwart waarin Bart van Well zich enorm liet gaan. Bart ging enorm te keer. Ging enorm uit z'n plaat. Bart projecteerde zijn boosheid op Caspar Zwart. Dit legt Caspar heel goed uit in z'n vlog.

Zie ► https://www.facebook.com/caspar.zwart/videos/10157489734326721

In het verleden heb ik dat zelf ook meegemaakt met Bart, dat hij zijn boosheid over het onrecht op mij persoonlijk projecteert. Daarom wil ik voorlopig geen telefonisch contact meer met Bart, omdat Bart nog in z'n boosheid verkeert. Ik heb geen zijn om door Bart te worden aangevallen voor iets waar ik nu niets aan kan doen. Ik kan er wel over schrijven, zodat het bij U ook bekend wordt.

Daarom schreef ik zojuist deze blog, zodat dit kenbaar wordt bij de bevolking in Nederland. Het is mijn Missie op onze Aarde de bevolking te informeren.

Daarom maakte ik gisteren ook al een blog over de Demmink doofpot, waarin ook Bart van Well wordt genoemd. Vandaag maak ik een blog aan van Bart.

Klik op de onderstaande button voor meer info over de Demmink doofpot.


UPDATE

17-01-2021 12.00 uur

Zojuist schreef iemand mij een chatbericht:

Dienie ik maak me ernstig zorgen om Bart van Well !! hij heeft gisterenavond een deur ingetrapt en opengebroken weet jij hoe het met hem gaat?

Ik antwoordde:

Ik ben momenteel een blog aan het schrijven over Bart en Caspar Zwart. Dank voor je info. Dan zal Bart binnenkort wel weer in de bajes belanden of in een gesloten inrichting.

Diegene vervolgde:

Hij was bij Joris Demmink aan de deur die heeft hij opengebroken!


Even dit...

Door het gedrag (stemmingswisselingen) van Bart van Well belandde Bart afgelopen jaren regelmatig op het politiebureau, in een gesloten inrichting of in de bajes.

Bart heeft enorme uitschieters naar depressies, manisch gedrag of destructrief gedrag.

Doordat Bart een welbespraakt mens is, zich heel sociaal en meelevend kan opstellen en zich zich heel makkelijk onder de mensen beweegt maakt Bart vaak snel weer nieuwe vrienden is mij gebleken, de momenten waarop Bart dan goed in z'n vel zit. Helaas gaan veel van die vriendschappen snel kapot wanneer Bart in een agressie bui komt. Dan gaat echt alles in een sneltreinvaart stuk wat hij had opgebouwd. Dat is heel jammer, want dan staat hij weer alleen tegen die satanische (r)overheid waar hij mee in gevecht is.

De rechtszaak die Bart van Well had opgestart tegen de Staat der Nederlanden (wegens het dogen van seksueel misbruik in de jaren 80 en 90 van minderjarigen) is stilgelegd, maar kan worden heropend, (wanneer ik mij goed heb laten informeren).

Maar bedenk ik mij nu, misschien is het beter om de vrijmetselaars, satanisten en psychopaten in Nederland persoonlijk aansprakelijk te stellen voor hetgeen zij op hun kerfstok hebben. Ook wanneer zij kennisdrager waren van afschuwelijke informatie en dit voor zich hebben gehouden. En deze straks te berechten voor een Tribunaal van Gerechtigheid.

Denk hier allen alvast eens over na beste mensen. Immers de Staat der Nederlanden is er binnenkort niet meer, dus kan deze niet meer aangeklaagd worden, begrijpt U?

Mensen worden vaak bang of terughoudend wanneer ze Bart in een agressieve bui hebben gezien of meegemaakt. Ik heb veel mensen die hierover kunnen getuigen.

NB. Begrijp mij goed. Dit schrijf ik niet om Bart in een slecht daglicht te zetten. Mijn enige doel is dat U begrijpt in welke eindeloze cirkel Bart zich bevindt zolang deze niet doorbroken wordt door gerechtigheid in Nederland of het verwerkingsproces van Bart zelf.

Zolang Bart in z'n boosheid blijft zitten zal hij dezelfde problemen blijven ervaren.

Hierbij roep ik heel Nederland op U zich in de "Demmink doofpot" te verdiepen, zodat gerechtigheid kan plaatsvinden voor vele slachtoffers die zijn verkracht of vermoord door satanisten!

Het is veel erger dan U denkt. Informeer Uzelf, onder andere met deze website ►

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/


- Dank U wel -
OPROEP

Laten we Bart van Well en Caspar Zwart helpen door ons in te lezen in de Demmink doofpot of met 4 miljoen mensen op 1 dag naar het Malieveld in Den Haag te komen.

God bless ❤️

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com