Vertaal deze pagina naar:

DEMMINK DOOFPOT

17-01-2021

WEES DE WEERSTAND SCHREEF: JORIS DEMMINK MOET PER DIRECT OPGEPAKT WORDEN, MAAKT NIET UIT DOOR WIE, ZORG DAT HIJ PRAAT EN HET HELE INTERNATIONALE PEDO KINDERMISBRUIK NETWERK KAN WORDEN OPGEROLD!

Dat klopt wat hier boven staat, wie werkt hier aan mee?

DEMMINK DOOFPOT

Mijn advies aan jou is je goed in te lezen in de Demmink doofpot, zodat niet slechts een kleine groep mensen kennisdragers blijven van de Demmink doofpot.

Deze doofpot kan namelijk heel justitie in elkaar laten vallen, besef dat goed aub!

Zodat eindelijk gerechtigheid gaat plaatsvinden voor alle vermoorde en verkrachte kinderen! En de babies en kinderen de omkwamen bij satanische rituelen! Waarbij babies in stukken worden gesneden!

Het klinkt afschuwelijk dat over babies, maar zo gaat dat in de satanisten wereld.

Lees daarom het boek van Robin de Ruiter met de titel "De 13 satanische bloedlijnen". Dan ben jij ook op de hoogte wat er in de hooggeplaatste kringen zich afspeelde.

Of lees deze link, dan ben je ook aardig ingelezen ► https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

Joris Demmink (geboren in Laren. Noord-Holland, op 11 december 1947) is een Nederlands voormalig topambtenaar. Hij was van 1 november 2002 tot 1 november 2012 secretaris-generaal van het Nederlandse ministerie van Justitie (vanaf 14 oktober 2010 "ministerie van Veiligheid en Justitie" geheten).

Demmink staat in het geboorteregister inschreven met een onbekende vader. Zijn vader heet zeer waarschijnlijk Prins Bernhard.

Joris Demmink wordt al jarenlang beschuldigd van seksueel misbruik van kinderen en wordt iedere keer vrijgesproken door de zwarte togadragers (zwarte maffia). Het zijn allemaal vriendjes (broeders) van elkaar die elkaar de hand boven het hoofd houden.

Een enorme belangenverstrengeling dus: Connect de dots!

Link vrijspraak ► https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Beslissing-Gerechtshof-over-bewilligingsverzoek-in-de-beklagzaak-tegen-J.-Demmink.aspx

Harry Borghouts (voormalig hoofd justitie 1992-1996) zei al eens in een video dat als de onderste steen boven zou komen heel justitie in elkaar zou vallen. Dat gaat echter wel gebeuren wanneer voldoende medelanders op de hoogte zijn en zich inlezen.

Link ► https://www.demminkdoofpot.nl/

Zoals jij nu, besef dat goed!


WAAR of NIET WAAR?
WAAR of NIET WAAR?


CONNECT DE DOTS


Demmink zat zelf op het deksel van zijn eigen doofpot, lees maar:

Hij was van 1982 tot zijn pensionering in 2012 in dienst bij het ministerie van Justitie. Voordat hij in 2002 secretaris-generaal van het ministerie van Justitie werd, was hij van 1982 tot 1983 plaatsvervangend directeur bij de directie Politie en van 1983 tot 1988 was hij het hoofd van de directie Politie en aansluitend tot 1990 hoofddirecteur bij de hoofddirectie Organisatie Rechtspleging. Van 1990 tot 1993 bekleedde Demmink de functie van directeur-generaal Rechtspleging. In dat laatste jaar werd hij benoemd tot directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken. Per 1 november 2002 werd hij aangesteld als secretaris-generaal en daarmee tot hoogste ambtenaar van dit departement. Op 1 november 2012 ging hij met pensioen.

Bron: Wikipedia


ZWIJGPLICHT


Achter de bonnetjes toenmalige affaire speelt veel meer, maar iedereen zwijgt bij het Ministerie van Justitie en parlementariërs tekenen voor een zwijgplicht. De Demmink/Baybasin zaak is daar een goed voorbeeld van. De zaak Demmink/Baybasin kan wel eens een kettingreactie vormen voor andere zaken die in de doofpot zitten, zoals de Teeven bonnetjes affaire. Een groot gevaar voor de OM VVD Minerva Elite.

Bron ► https://indignatie.nl/2019/08/17/doofpot-joris-demmink-lijkt-op-de-jeffrey-epstein-kindermisbruik-zaak/


VRIJSPRAAK DEMMINK TERECHT? NEE


Demmink werd tot heden vrijgesproken omdat anders justitie omvalt in Nederland. Dit zei Harry Borghouts al eens in een video. Hoe kan dit alles ongestraft blijven? Blijkbaar mag de leidende klasse ongestraft kinderen misbruiken.

Wat vind jij daar nu eigenlijk van? Dat een hooggeplaatste persoon vrij wordt gesproken omdat anders het kaartenhuis van justitie in elkaar stort? Mijn wens is dat de bevolking alle hooggeplaatsten publiekelijk een passende straf geeft middels een volkstribunaal.

Luister eens naar de onderstaande video's.

Zeer vooraanstaande mensen zijn volgens de twee dames hierbij betrokken!

Demmink wordt in de zaak van Lisa genoemd door Argos.Beluister ook de postcasts tussen Lange Frans en Adele van der Plas.


Saskia Belleman


Al jaren gaan er geruchten dat Joris Demmink, de voormalige secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie, betrokken zou zijn bij misbruik van minderjarige jongens. Vandaag legden twee oud-rechercheurs verklaringen af in deze zaak, die volgens Telegraaf-verslaggeefster Saskia Belleman wel eens grote politieke gevolgen zouden kunnen hebben. "Dit duurt al veel te lang."'Rutte gaf opdracht te stoppen met dossier Demmink'


Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) beet zich jaren vast in het dossier rond oud-topambtenaar van Justitie Joris Demmink. Daar kwam in 2013 opeens een einde aan. Hoe kon dat? Dat onthulde Erik de Vlieger in de podcast van Yves Gijrath.

De Vlieger presenteerde enige tijd een populair radioprogramma op NPO Radio 1. Hij wilde Omtzigt interviewen, aangezien hij allerlei Kamervragen stelde over de van pedofilie verdachte Demmink. Daar stemde het Kamerlid in eerste instantie mee in, maar vlak voor de uitzending zei hij opeens dat hij het niet over Demmink wilde hebben.

Na de bewuste uitzending vroeg De Vliegers sidekick aan Omtzigt waarom hij niet over de oud-topambtenaar kon praten. "Ik ben gestopt toen Sybrand Buma bij mij woest in de werkkamer kwam, want hij had van Rutte de opdracht gekregen dat ik moest stoppen met Kamervragen over Demmink."

Lees verder wat er op de onderstaande website staat geschreven:

https://www.ninefornews.nl/rutte-gaf-opdracht-te-stoppen-met-dossier-demmink/Demmink was gearresteerd in Alanya omdat hij een jongetje gesodomized had, Rutte heeft toen bevel voor niet aanhouding getekend.


Bart van Well


Bart van Well begon een rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden wegens het dogen door de Staat der Nederlanden van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren 80-90. Demmink en Teeven werden onder andere in deze zaak opgeroepen om onder ede te getuigen. Volgens onderzoekers heeft Demmink in deze zaak meineed gepleegd.

Demmink werd tijdens een zitting ondervraagd door de advocaat Martin de Witte, de advocaat van Bart van Well. Fred Teeven werd ook opgeroepen als getuige en beriep zich tijdens een zitting op zijn zwijgplicht. De zaak kon daarna ook in de doofpot verdwijnen.

Bart van Well is z'n woning kwijtgeraakt. Door z'n gedragsschommelingen (buitensporig agressief gedrag naar mensen) is er veel kapot gegaan in relaties met mensen.

Ik ben zelf getuige geweest van het agressieve gedrag van Bart van Well, hij vloog mij een keer naar mijn keel bij hem thuis toen hij flipte door alcohol en drugs. Ben niet de enige die dit agressieve gedrag heeft meegemaakt. Ik ben een tijdje met Bart opgetrokken in jaren 2016, 2017 en 2018. Ik heb geprobeerd Bart staande te houden in die tijd (stabiel), zodat hij die rechtszaak kon doen. Echter was dit een onbegonnen zaak wanneer je te maken hebt met zwarte togadragers (zwarte maffia) en vrijmetselaars is mij gebleken. Ze hebben allerlei mogelijkheden om de waarheid niet te hoeven zeggen.

Eind 2018 verbrak Bart het contact met mij, dat deed hij wel vaker voorheen. Ook dreigde Bart een aantal keren met zelfmoord. De volgende dag zei hij dan evengoed weer 'sorry' en het leven ging voor Bart gewoon weer 'normaal' verder, alsof er niets was gebeurd. Dat hakte er bij mij iedere keer goed in, zo ook bij z'n 3 kinderen, die ik ook een paar keer ontmoet, evenals z'n vader, moeder en zus.

Eind vorig jaar werd ik nog een paar keer gebeld door Bart middels Messenger. Heb het gesprek niet aangenomen, heb gezegd dat ik wel eventueel wilde chatten met hem.

Micha Kat had een interview met Bart van Well voordat deze rechtszaak werd opgestart.

(Hier kom ik nog uitgebreider op terug, wanneer ik deze info verder uit ga werken, Dienie)


Liefde overwint alles ❤️

Oudejaarswisseling 2017-2018
Oudejaarswisseling 2017-2018
Bart van Well en Dienie Kars in betere tijden.
Bart van Well en Dienie Kars in betere tijden.


Micha Kat


Mijn advies aan jou is je in te lezen in de Demmink doofpot, zodat we (een klein groepje mensen) niet de enige kennisdragers blijven van de Demmink doofpot.

Deze doofpot kan binnenkort heel justitie in elkaar laten vallen, besef dat goed aub!

Dat is toch wat jullie willen? Van niets komt niets!

(Hier kom ik nog uitgebreider op terug, wanneer ik deze info verder uit ga werken, Dienie)

Link om te downloaden ► https://www.demminkdoofpot.nl/form/demminkdoofpot.html


ALLES IN DE MOORD OP ELS BORST WIJST OP DEMMINK

Els Borst kende Demmink uit haar Haagse periode en werd als minister van VWS (1994-2002) herhaaldelijk geconfronteerd met zijn pedo-gedrag.

Zo bereikten haar ministerie regelmatig klachten over de verwoestende effecten van het 'georganiseerd misbruik' in de kinderopvang waarbij ook namen werden genoemd van 'hoge mensen' van Justitie.

Borst wist dat de consultatie-bureau arts Joyce Labruyere in 1991 op beestachtige wijze is vermoord op het moment dat ze in Den Haag aandacht wilde vragen voor de wantoestanden in de kinderopvang en de consultatie-bureaus waar ook baby's werden misbruikt.

Ook was Borst op de hoogte van het 'kinderopvang-adres' Riouwstraat 13 en had zelfs kamervragen moeten beantwoorden over het beruchte criminele 'Haagse kinderkartel' waar massaal misbruik plaatsvond op Albert Drent-achtige wijze. Alexander Pechtold stond intussen in een toilet te bellen met Mark Rutte. "We moeten ingrijpen, Mark. En snel.

Lees verder op de onderstaande website.

https://www.oozo.nl/hulpdiensten/s-gravenhage/archipelbuurt/archipelbuurt/overig/8293002/alles-in-de-moord-op-borst-wijst-op-demmink


BART VAN WELL HEEFT GISTERAVOND DE DEUR INGETRAPT OP HET WOONADRES VAN DEMMINK (RIOUWSTRAAT 13, DEN HAAG).

U BEGRIJPT NU WELLICHT WAAROM BART VAN WELL DIT GEDAAN HEEFT?

JUSTITIE EN DE BEVOLKING KIJKEN SLECHTS TOE HOE KINDERMOORDENAARS HUN GANG KUNNEN BLIJVEN GAAN IN NEDERLAND.

STA OP MENSEN !!


Bekijk de video 👇👇


Harry Borghouts


Harry Borghouts (voormalig hoofd justitie 1996-1999) zei al eens in een video dat als de onderste steen boven zou heel justitie in elkaar zou vallen.

Waarom kreeg deze Harry Borghouts verschillende topfuncties bij de overheid?

Connect de dots.

De onderste steen komt echter toch naar boven, die nooit naar boven mag komen volgens Harry Borghouts, omdat dan heel justitie in elkaar valt. Ja en? Het wordt hoog tijd dat we snel afscheid nemen van deze kliek.

De Waarheid komt altijd naar buiten!

Het gaat gezellig worden bij het Tribinaal van Gerechtigheid.

Fijne wedstrijd - WWG1WGA - QJolanda Verbeek publiceerde 14-01-2021 op Facebook het volgende:


Seksschandaal Nederland:

Pers zwijgt over intimidatie Kamerlid


14 Januari 2021 Eric van de Beek.

De Nederlandse pers wist al in 2013 dat CDA-parlementariër Pieter Omtzigt de mond was gesnoerd over de hoogste ambtenaar van het ministerie van Justitie Joris Demmink, die verdacht werd van pedoseksuele praktijken. Niks hiervan verscheen in de media. Dit terwijl de zaak Demmink toen al was uitgegroeid tot een internationaal schandaal.

"Ik ken journalisten die vol in het dossier waren gedoken," zegt voormalig justitie-directeur Ben Ottens. "Als dat wat opleverde werden zij telkens door hun leiding teruggefloten."De Nederlandse overheid huisvest het Internationaal Gerechtshof in het Vredespaleis in Den Haag, het belangrijkste gerechtsorgaan van de Verenigde Naties.

Konden de VS hun steun hieraan nog wel handhaven gezien de stelselmatige weigering van het Nederlandse Openbaar Ministerie om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar Joris Demmink, die tot zijn pensionering in 2012 de hoogste ambtenaar was op het ministerie van Justitie en die beschuldigd was van verkrachting van minderjarige jongens?

Deze vraag is serieus aan de orde geweest in het Amerikaanse parlement. Congreslid Chris Smith diende in 2012 en 2013 resoluties in waarin de Amerikaanse regering werd opgeroepen zich hard te maken voor wijziging van artikel 22 van het Statuut van het Internationaal Gerechtshof, waarin is vastgelegd dat het Hof zetelt in Den Haag.

Ook beklaagde een groep Amerikaanse congresleden zich bij de Europese Unie over de manier waarop het Nederlandse ministerie van Justitie de zaak Demmink ter hand had genomen.

Eerder al had het Amerikaanse inlichtingenapparaat belangstelling getoond voor het misbruik van minderjarige jongens in Nederland. Voormalig 'jongensbordeelhouder' Karel Maasdam, die in 1998 veroordeeld was tot vier jaar gevangenisstraf, liet zich na zijn vrijlating tegenover Koen Voskuil van dagblad AD ontvallen dat Amerikaanse inlichtingenmensen zijn hele klantenbestand hadden doorgenomen, en dat de Nederlandse inlichtingendienst BVD zich daar nadien zeer misnoegd over had getoond.

In 2017 meldde een voormalig campagnemedewerker van de Amerikaanse president Donald Trump, Roger Stone, op Twitter dat de gewezen veiligheidsadviseur van Trump, Michael Flynn, in het bezit was van een lijst van praktiserende pedofielen in hogere kringen, en dat de publicatie hiervan de nodig stof zou doen opwaaien. Hij liet zijn tweet vergezeld gaan van de veelbetekenende hashtag 'The Netherlands Strafrechtelijk onderzoek Demmink'.

Voor zover bekend hebben de acties vanuit het Amerikaanse Congres de Amerikaanse regering niet aangezet tot actie richting de Nederlandse autoriteiten. Wel startte het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) in 2014 alsnog een strafrechtelijk onderzoek naar Demmink. Dit gebeurde op last van het gerechtshof in Arnhem. Het onderzoek leidde echter niet tot vervolging.

Het hof in Arnhem willigde in 2017 een verzoek in van het OM om af te mogen zien van vervolging van Demmink wegens een gebrek aan bewijs. Dit gebeurde overigens nadat de voorzitter van de rechtbank die tot vervolging had besloten, Rob van de Heuvel, vlak voordat hij arrest zou wijzen, om het leven kwam nadat zijn roeiboot overvaren werd op de Rijn.

Niettemin sleept de kwestie Demmink zich tot op de dag van vandaag voort. In 2018 en 2019 werd zijn naam nog genoemd in verband met een nieuw seksschandaal. Een minderjarig meisje beweerde herhaaldelijk te zijn misbruikt door haar vader en een groep mannen, onder wie Demmink.

De moeder van het meisje probeerde via de rechter het OM te dwingen tot vervolging over te gaan. Maar de rechtbank wees het verzoek af. Saillant detail: de behandelend rechter, Jan Wolter Wabeke, was zelf ooit in opspraak geraakt bij een vermeend misbruikschandaal, hetgeen hij zelf overigens met klem ontkent. Sterker nog: hij bleek Demmink privé te kennen. Dit terwijl hij dit eerst ontkend had.

Het radioprogramma Argos kreeg een foto in handen Van Demmink bij Wabeke thuis. In 2019 stelde de socialistische partij (SP) er vragen over aan het kabinet.

In 2020 maakte een andere uitzending van het programma Argos ook veel los in Nederland. Deze ging over 'ritueel kindermisbruik'. Minister van Justitie Ferdinand Grapperhaus antwoordde op Kamervragen dat hij geen aanleiding zag voor nader onderzoek naar de aard en omvang van deze vorm van kindermisbruik in Nederland.Pers getipt over spreekverbod Omtzigt.

In december 2020 berichtte Uitpers dat de Nederlandse parlementariër Pieter Omtzigt van de christelijke partij CDA de mond is gesnoerd over de kwestie Demmink. De toenmalige leider van de partij, Sybrand Buma, had hem verboden zich nog langer hiermee bezig te houden. Volgens diverse, in het artikel van Uitpers genoemde bronnen heeft Buma dit gedaan op aandringen van premier Mark Rutte.

Naar nu blijkt is de Nederlandse pers al sinds 2013 op de hoogte van het spreekverbod dat Omtzigt is opgelegd. Toch heeft geen enkel Nederlands medium hierover bericht. Degene die de pers tipte in dat jaar was wijlen Jan Poot, oprichter van het vastgoedbedrijf Chipshol, die een bijzondere belangstelling had voor de zaak Demmink. Poot bracht er in 2010 een boek over uit, "De Demmink Doofpot", en wijdde er onder dezelfde titel een website aan.

De belangstelling van Poot voor de zaak Demmink ontstond, zo schreef hij in zijn boek, na gesprekken met "een klokkenluider uit de recherchewereld" die hem verteld had over "een groot pedofielennetwerk In Den Haag", waarin niet alleen Demmink, maar "veel meer hoge ambtenaren en politici betrokken zijn".

Maar eigenlijk was Demmink daarvoor al bij Poot in het vizier gekomen. In 2006 oordeelde de rechtbank Haarlem dat Poot benadeeld was door de luchthaven Schiphol bij de ontwikkeling van een deel van Chipshols grondvoorraad. Vlak voordat de rechtbank de hoogte van de schadevergoeding bepaalde, werden de rechters gewisseld. Dit leidde volgens Poot tot een veel lagere schadevergoeding (16 miljoen euro) dan de 100 miljoen die hij had geëist. Als kwade genius, die gezorgd had voor de vervanging van de rechters, zag hij Demmink.

Poot tipte de pers over het aan Omtzigt opgelegde spreekverbod door ze een verslag toe te sturen van een gesprek dat zijn bestuurlijk adviseur, voormalig justitie-ambtenaar Ben Ottens een paar dagen daarvoor gevoerd had met Omtzigt.

Ottens voerde dit gesprek op 15 maart 2013 bij Omtzigt thuis in diens woonplaats Enschede. Ottens was op dat moment, naast adviseur van Poot, secretaris van De Roestige Spijker, een stichting die getuigenverhoren organiseerde bij de rechtbank Utrecht in 2014 in de zaak Demmink.

Ottens bracht verslag uit aan Poot over zijn onderhoud met Omtzigt. Poot stuurde het vervolgens naar de landelijke media in Nederland, waaronder NRC, zo herinnert zijn zoon Peter zich. Maar geen enkel medium berichtte erover. Dit ondanks de brisante inhoud ervan.

Uit het verslag, dat onlangs in handen is gekomen van Uitpers, blijkt dat Omtzigt door Buma en andere partijgenoten duidelijk te verstaan is gegeven dat de vragen die hij en zijn CDA-collega Peter Oskam in november 2012 en januari 2013 gesteld hadden over de kwestie Demmink geen vervolg mochten krijgen.

Donner en Hirsch Ballin: "Laat de zaak rusten"

"Pieter Omtzigt ziet voor zichzelf - als parlementariër in een relatief kwetsbare positie - geen rol om actief aan waarheidsvinding te gaan doen," schreef Ottens in zijn verslag aan Poot.

"Er wordt vanuit het CDA en vanuit de fractie druk uitgeoefend op Omtzigt om de zaak te laten rusten."

Omtzigt noemde in zijn gesprek met Ottens in dit verband drie namen van partijgenoten. De eerste was toenmalig fractievoorzitter Sybrand Buma, de 'directe baas' dus van Omtzigt op dat moment.

Buma zou Omtzigt een gesprek hebben aangeboden met "een tweetal, niet nader genoemde personen, die konden uitleggen dat er deze zaak echt helemaal niets aan de hand is en dat er dus alle reden is de zaak verder te laten rusten".

Buma zou Omtzigt in afwachting van dat gesprek geboden hebben een "radiostilte" in acht te nemen en geen acties meer te initiëren.

"Omtzigt heeft zich aan het verzoek van Buma geconformeerd," zo stelde Ottens in zijn verslag vast. "Maar intussen is die afspraak vijf weken oud en een initiatief voor het aangeboden gesprek is tot heden niet genomen."

De andere twee CDA'ers die Omtzigt onder druk zouden hebben gezet waren toenmalig vice-president van de Raad van State en voormalig minister van Justitie Piet Hein Donner - en een andere voormalige minister van Justitie: Ernst Hirsch Ballin.

In het verslag van Ottens staat dat Omtzigt hem had verteld dat hij bezoek had gehad van deze twee CDA-prominenten en dat zij hem duidelijk hadden gemaakt dat "het de bedoeling was dat hij de zaak zou laten rusten".

Waren zij gestuurd door Buma? En wat hebben zij Omtzigt precies verteld? Ottens geeft in zijn verslag aan dit niet te weten. Omtzigt had hem verteld over zijn onderhoud met Donner en Hirsch Ballin "zonder concreet aan te geven hoe die gesprekken tot stand waren gekomen en wat daarvan de precieze inhoud was".


Verkrachtingen in Turkije


Waarom waren de vragen die Omtzigt en zijn collega Oskam stelden aan het kabinet over de zaak Demmink eigenlijk zo verontrustend voor zijn partij en kennelijk ook voor de Nederlandse regering?

De vragen gingen over twee minderjarige jongens die Demmink hadden beschuldigd van verkrachting in Turkije en over een geruststellende brief van de Nederlandse ambassadeur in Washington hierover aan het Amerikaanse Congres.

Omtzigt en Oskam wilden onder meer van het kabinet weten of het waar was wat de ambassadeur had geschreven. Klopte het dat er een grondig onderzoek was gedaan naar de aan het adres van Demmink geuite beschuldigingen?

En klopte het dat Demmink helemaal niet in Turkije was geweest in de periode dat de Turkse jongens zeiden te zijn verkracht?

De ministers Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken en Ivo Opstelten van Justitie antwoordden door te zeggen dat ze volledig stonden achter de brief van de ambassadeur. Omtzigt liep daarop via Twitter weten geen genoegen te nemen met de reactie van de bewindslieden. Deze bevestigde hem juist in zijn vermoeden dat er nog steeds geen grondig onderzoek had plaatsgehad.

Bovendien zou, dankzij vragen van Omtzigt en Oskam, een jaar later blijken dat Demmink wel degelijk in Turkije was geweest in de door de jongens aangegeven periode. Er bleek toen ook dat het OM zelfs niet eens navraag had gedaan bij de Turkse autoriteiten over de inreisgegevens van Demmink. Hoewel dus van de brief van ambassadeur Rudolf Bekink geen spaan heel bleef, lieten Opstelten en Timmermans weten niet bereid te zijn Bekink te vragen de brief aan de Amerikaanse congresleden te rectificeren.

Zijn vragen over de vermeende misbruikzaak in Turkije bracht Omtzigt niet alleen in de problemen met prominenten van zijn eigen partij. In een interview met ThePostOnline in 2013 verklaarde hij geschaduwd te worden door de Turkse geheime dienst. "Het werk dat ik doe is minder onschuldig dat het lijkt," zo verklaarde hij. "De Turkse geheime dienst zit nog steeds achter me aan."

Volgens Omtzigt zouden naast zijn bemoeienissen met de zaak Demmink ook zijn inzet voor christenen in Turkije hier debet aan zijn.

Uitpers meldde eerder al dat Omtzigt stiekem nog even was doorgegaan nadat Buma hem had opgedragen de zaak Demmink te laten rusten. Dit blijkt ook uit het gesprek dat hij daarna nog met Ottens heeft gevoerd. Maar het was snel daarna gedaan. De derde en laatste keer dat Omtzigt Kamervragen stelde over Demmink was in september 2013.

Ottens heeft, naar eigen zeggen, het verslag nooit opgesteld met de bedoeling het in handen te spelen van de media. Poot heeft het wereldkundig gemaakt zonder medeweten van Ottens.

Omtzigt zou ontstemd hebben gereageerd toen hij merkte dat een verslag van zijn gesprek met Ottens niet vertrouwelijk was behandeld. Hij heeft Poot tevergeefs 'gesommeerd' de namen van Donner en Hirsch Ballin te verwijderen uit een publicatie op diens Demmink Doofpot-website.

Lekgeprikte banden oud-justitie-directeur

Ottens bekleedde van 1991 tot en met 2005 diverse directiefuncties op het ministerie van Justitie, en heeft op die manier Demmink persoonlijk leren kennen en ook met hem samengewerkt en hem vergezeld op enkele dienstreizen.

Hij verklaart desgevraagd nooit iets te hebben gemerkt van pedoseksuele activiteiten van de toenmalige directeur-generaal.

"Ik heb enkele jaren goed met hem samengewerkt," zegt Ottens. "Het was op het departement een gewaarde jurist en we deelden de liefde voor opera en goede wijn. Ik wist dat hij homo was, maar ik had en heb daarmee geen enkel probleem. Dat hij een voorliefde had voor minderjarige jongens, daarvan heb ik nooit iets gemerkt. Maar door de getuigenverklaringen bij de rechtbank Utrecht ben ik daar later wel van overtuigd geraakt."

Hoe verklaart Ottens dat geen enkel medium heeft bericht over het verslag van zijn gesprek met Omtzigt?

"Ik ken journalisten die vol in het dossier waren gedoken en als dat wat opleverde zijn zij telkens door hun leiding teruggefloten," zegt hij. "Als ik vroeg waarom ze ineens stopten kreeg ik een vaag verhaal met duidelijke hints dat de leiding wilde dat ze het dossier zouden laten rusten.

De geschiedenis leert dat er een onmiskenbare parallel bestaat tussen hoe onderzoeksjournalisten zich verhouden tot hoofdredacteuren en fractieleden tot fractievoorzitters."

Volgens Ottens is het ook niet zonder risico je bezig te houden met de zaak Demmink.

"Na gesprekken met een aantal van mijn oud-collega's bij justitie over de zaak Demmink trof ik mijn auto aan met vier lekgeprikte banden," zegt hij. "Ik heb aangifte gedaan, er is proces-verbaal opgemaakt, maar de politie heeft er verder niks mee kunnen doen. Let wel, zeven mensen die zich met de zaak hebben bezig gehouden zijn een onnatuurlijke dood gestorven. Ik zeg niet dat is in verband met de Demmink doofpot. Dat is op geen enkele manier formeel te bewijzen. Maar ze zijn wel dood en kunnen dus niet meer spreken."

Ottens zegt 'diep respect' te hebben voor de parlementariër Omtzigt. "Hij heeft begrepen dat doorzetten in de Demmink-zaak hem op zijn minst de politieke kop zou kosten. Hij is gebleven - en daar ben ik blij om, want ook in andere dossiers bewijst hij dat hij behoort tot de enkelingen in het parlement die hun taak integer en vasthoudend uitvoeren. Eerlijk gezegd maak ik me wel eens zorgen over zijn veiligheid."

Ottens benadrukt dat zijn gesprek met Omtzigt in maart 2013 een 'momentopname' was. "Daarna zijn ze pas echt op hem losgegaan," zegt hij. "Piet Hein Donner speelde een cruciale rol. Als vice-president van de Raad van State was hij in de positie om premier Rutte en de betrokken CDA'ers te vragen druk op Omtzigt uit te oefenen en hij deed dat zelf dus ook."

Ottens herinnert zich nog goed hoe Omtzigt hem vertelde dat hij het gesprek met Donner als buitengewoon onprettig had ervaren en het grote indruk op hem had gemaakt.

Donner: "Nog geen begin van bewijs"

Buma, die sinds 2019 burgemeester is van Leeuwarden, liet eerder via zijn woordvoerder weten geen commentaar te willen geven op het spreekverbod dat hij Omtzigt zou hebben opgelegd. Omtzigt en Hirsch Ballin hebben niet gereageerd op interviewverzoeken. Alleen van Donner kwam een reactie.

Donner, die in 2019 per Koninklijk besluit werd benoemd tot bestuursvoorzitter van de Carnegie Stichting die het Vredespaleis in Den Haag beheert, zegt het "merkwaardig" te vinden dat hem gevraagd wordt naar zijn onderhoud met Omtzigt zeven jaar geleden.

"Ik kan mij werkelijk niet herinneren wie ik in 2013 gesproken heb en wat ik daar gezegd heb. Ik ben benieuwd of u daar zelf toe in staat bent?"

Wel stelt Donner dat als hij Omtzigt geadviseerd zou hebben over de zaak Demmink "dat een verstandig advies is geweest, gelet op de uitkomst van het onderzoek van het OM en de vervolging die werd ingesteld."

Er zou volgens Donner "nog geen begin van bewijs" zijn aangevoerd tegen Demmink. Opeenvolgende rechters zouden alle aantijgingen "vals" hebben bevonden. "Die stelling heb ik als minister van Justitie dan ook publiekelijk ingenomen toen weer eens beweringen opdoken," zegt hij.

"Ik begrijp uit uw bericht dat er nog steeds kapitaalkrachtige personen zijn die de beweringen levend willen houden. Er zijn ook nog steeds mensen die beweren dat de aarde plat is en mijnheer Trump zegt dat hij de verkiezingen gewonnen heeft. Kennelijk wilt u zich in dienst van dat soort krachten stellen."


Premier Rutte (rechts) zou Kamerlid Omtzigt (links) tot zwijgen hebben gebracht. (Screenhots van video van debat in Nederlands parlement)

Link ► https://www.uitpers.be/seksschandaal-nederland-pers-zwijgt-over-intimidatie-kamerlid/

Omtzigt

In 2015 bleek van de strijdvaardigheid van Omtzigt weinig over.

Inmiddels had hij de Demmink-zaak overgelaten aan VNL-Kamerlid Louis Bontes, maar toen die een motie indiende waarin hij de regering verzocht bij Turkije de druk te verhogen om mee te werken aan de rechtshulpverzoeken inzake Demmink, werd die motie weggestemd door VVD, PvdA... én Omtzigt's CDA.

Omtzigt was blijkbaar tot inkeer gebracht. Hoe dat is gebeurd beschrijft Jan Dijkgraaf dus in zijn 'Briefje aan Pieter' van 10 oktober 2020:

Omtzigt was te gast geweest bij het NPO Radio 1-programma 'Opvliegers op 1' (van Erik de Vlieger) en "vertrouwde hem én zijn co-presentator Sven Hazelhekke na de uitzending toe dat VVD-premier Mark Rutte er hoogstpersoonlijk voor had gezorgd dat je van het Demmink-dossier werd afgehaald. Ik ben gestopt toen Sybrand Buma bij mij woest in mijn werkkamer kwam. Want die had van Rutte een opdracht gekregen dat ik moest stoppen met Kamervragen over Demmink. En toen heb ik het dossier overgedragen aan Bontes." Een onthullend briefje van Jan, dat het lezen dus meer dan waard is.

Bron ► https://www.demminkdoofpot.nl/

Links: voormalig CDA-lijsttrekker Buma; rechts CDA-kamerlid Omtzigt.

(Foto: snapchot van video)

Hüseyin Baybaşin

Deze man heeft levenslange gevangenis gekregen.

Ga eens onderzoeken wat de werkelijke reden is?

Het heeft te maken met een deal tussen Nederland en Turkije.

Connect de dots!

Wikipedia ► https://nl.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCseyin_Bayba%C5%9Fin

(Hier kom ik later nog op terug, Dienie)

Het satanische en pedofielen netwerk in Nederland


Wordt en werd er ooit onafhankelijk onderzoek gedaan? NEE

Dit netwerk (beerput) is veel groter dan U denkt in Nederland, Belgie en de rest van de wereld.

Welk land het grootste netwerk heeft? Misschien wel Nederland!


DUTROUX

Onderzoek de banden van Dutroux met Nederland.

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/


HET RONDE HUIS IN NUNSPEET

De naam van Prins Hendrik en de Opa van Rutte werden hier genoemd.

Waarom belandde Rutte op de stoel van de Premier?

Connect de dots, zo ook bij Merkel.


BEDRIJF 'SEA TANK' IN BELGIE

Dit bedrijf heeft vrije doorvoorhavens in de hele wereld, heeft banden met het Nederlandse koningshuis en wordt gebruikt om drugs en kinderen (kinderhandel) te verschepen.

Trump heeft alle Washington-schandalen vrijgegeven!


<Dit artikel kreeg ik doorgezonden via Oscar Woutsma>

Trump is op een beveiligde militaire basis.

De aanval op het Capitool was voornamelijk antifa en BLM. Dit staat niet in het nieuws of op sociale media. Dit is waarom ze iedereen censureren. Ze hebben zojuist alles vrijgegeven! Deel het wijd en zijd.

Daar gaan we!

Wikileaks heeft zojuist al hun bestanden online gedumpt.

Alles uit de e-mails van Hillary Clinton, McCain schuldig, schietpartij in Vegas, Steve Jobs HIV-brief, PedoPodesta, Afghanistan, Syrië, Iran, Bilderberg, CIA-agenten gearresteerd voor verkrachting, WHO-pandemie.

Veel plezier met graven!

Alsjeblieft, lees het en geef het door!

Dit zijn de e-mails van Clinton ► https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/

Index bestand ► https://file.wikileaks.org/file/ 

Stuur zo snel mogelijk naar iedereen die je kunt!

Doorsturen aub!

Het is aan het gebeuren!

Militaire vernietigingen en arrestaties beginnen deze week en zullen de komende dagen/nachten doorgaan. Enkele internationale invallen zijn al begonnen. Italië is ook medeplichtig bevonden aan onze verkiezingsfraude.

Iedereen krijgt nood-SOS-waarschuwingen op zijn telefoons, tv's, radio's en internet. Het vervangt alle andere uitzendingen en kan meerdere uren tegelijk duren. Wees niet bang voor wat komen gaat, want het is voor de veiligheid van onze natie om dit te ontvouwen.

Reis de rest van de maand NIET naar grote steden (vooral Philadelphia).

In veel van de grote corrupte steden zullen militaire operaties plaatsvinden. Mensen zullen gaan rellen zodra deze informatie lekt, denkend dat Trump een militaire dictator is. 

Trump heeft nog een aantal dagen om het tij te keren. De uitvoering van de "Insurrection Act" begon na de inval in het Capitool en werd gekenmerkt door de uitzending van Trump aan de mensen om op te heffen en naar huis terug te keren. Deze uitzending werd uiteindelijk voor het grootste deel geblokkeerd door de media. Niettemin voldeed zijn adres aan de vereisten om de wet in te leiden.

Mariniers en troepen van de Nationale Garde worden verplaatst als dat nodig is voor de rellen die zullen beginnen na de nationale vrijgave van de informatie. De informatie wordt voor iedereen verspreid, in loops die enkele uren duren. Het systeem is een paar dagen geleden door de FCC gecontroleerd en ALLE media gewaarschuwd dat ze de stroom van informatie onder federale regs niet kunnen blokkeren.

Trump zal vanaf nu tot en met de 20e (januari) continu als een schaakstuk worden verplaatst om vergelding tegen hem en zijn familie te voorkomen.

Trump moest ALLE andere middelen legaal uitputten voordat deze operatie kon beginnen. Hij gaf iedereen een eerlijke kans om schoon te komen en ze weigerden.

Zijn persbericht over een "soepele overgang" bevatte niet het woord "toegeven", aangezien hij daar geen plannen voor heeft. Er zal eerder een soepele machtsoverdracht zijn naar zijn nieuwe kabinet, personeel en Vice-president, generaal Flynn.

https://www.bitchute.com/video/OnRXn8wTB2Bd/

Op dit moment is een grootschalige militaire operatie bezig vanuit Amerika om een ondergronds militair netwerk te ontmantelen, dat zich onder andere met mensenhandel en kindermisbruik bezig hield. Een voortzetting van het Fascistische regime van WO2.

Grote uitzuiveringen vinden de komende weken en maanden plaats. Meer nieuws volgt.

WO3 IS BEGONNEN!

Het is een WERELDWIJDE hybride oorlog; een mix van Biologische- en Cyber- oorlogsvoering vermomd als een pandemie. President Trump gaat komende dagen iedereen ter wereld informeren.

Daarom zie je nu zoveel militaire bewegingen in Amerika en overal in de wereld.

500.000 (!!!) arrestaties zullen volgen.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com