Vertaal deze pagina naar:

UPDATE dinsdag 16 februari 2021

16-02-2021


De afgelopen maanden heb ik een ware inhaalslag gemaakt betreffende het naar buiten brengen van heel veel informatie op een breed vlak. Heb ook nog een nieuw platfom gemaakt: "De Nieuwe Media" met daaraan verbonden een Waarheidskrant.

https://www.de-nieuwe-media.nl/

Daardoor heb ik weinig tijd gehad voor andere dingen waaronder het beantwoorden van de vele e-mail die ik binnen mocht krijgen, waarvoor mijn hartelijke dank. Dus is jouw e-mail nog niet beantwoord? Dit is de reden, mijn excuses daarvoor.

Er zaten ook hele interessante berichten bij, waarvoor dank. En ook een minder leuke over Ad van Rooij. Iemand schreef een artikel te hebben gelezen dat Ad van Rooij is overleden aan een hartaanval op de tennisbaan. Erg triest wanneer dit de waarheid is, zo ja, R.I.P. volksheld.

Ad van Rooij is te zien en te horen in de onderstaande video.

https://youtu.be/wr7a5RJaUho

Uiteraard probeer ik de verzoeken, die voor mij goed resoneren, op te volgen die in de e-mails staan. Zo las ik een mailtje tot aanpassing van een link. Mascha verwees me daarvoor naar een website die zeer interessant is om te bestuderen. (De bewuste video zal ik asap aanpassen Mascha).

https://geboortetrust.hetbewustepad.nl/geboorte-trust/

Zo werd ik vandaag geconfronteerd met een enorme vingerwijzing naar Micha Kat. Dit is niet de eerste keer dat ik dit tegenkom. Ik ga voor de waarheid zoals die is, dus heb ik om een bewijsstuk gevraagd.

Er staat letterlijk: "OP 03-03-2021 OM 23:53 GAAN WE MICHA KAT EXPOSEN"

Dit is terug te lezen in de onderstaande video:

https://youtu.be/BErdIW_0ezw

Nu kun je je afvragen, is dit een middel van de deep state om Micha Kat de mond te snoeren als Klokkenluider? Of is er echt belastende bewijslast tegen hem aan te dragen waardoor hij in ene keer klaar is met zijn klokkengeluid? We zullen het vanzelf gaan zien en beleven over 15 dagen.

In het verleden heb ik zelf ook niet altijd de allerbeste keuzes gemaakt, maar wel in het Licht van de Waarheidsvinding. daarin heb ik alles gegeven wat ik had aan kennis, tijd en energie.

Ik heb tot heden alle mogelijkheden die ik had aangewend om de waarheid naar buiten te krijgen en vertrouwde door mijn naïviteit teveel op bepaalde mensen die achteraf niet eerlijk bleken te zijn. Ik ben daardoor behoorlijk op mijn bek gegaan en ben, (doordat ik zo graag de waarheid naar buiten wilde krijgen over politieke moorden en het seksueel misbuik en satanische rituelen gepleegd door hooggeplaatsten), ver over mijn grenzen gegaan, heel ver zelfs.

Zodra ik de mogelijkheid daartoe verkrijg wil ik mijn fouten die ik toendertijd heb gemaakt herstellen. Ik heb er ook een artikel aan gewijd. Dat is hieronder te lezen.

Zie het als met de billen bloot gaan, schoon schip maken met jezelf en je naasten. O ja, ik ben ook nog vreemd gegaan in de tijd dat ik nog op zoek was naar mezelf. Wel, ik heb mezelf gevonden. Nu weet je alles over mij...

En jij? Hoe is het eigenlijk met jou? Ben jij ook al met je billen bloot gegaan? Heb je ook al schoon schip gemaakt? Of durf je dat nog steeds niet? Het lucht je hart en je kunt vanaf die tijd in je eigen Kracht gaan staan, net als ik, dus dan weet je dat ook direct...

https://www.ikwilallesweten.nl/mijn-verleden/

Vaak heb ik mijn volgers bericht over NESARA / GESARA. Wanneer de GESARA fondsen gaan vrij komen gaan we een ander leven tegemoet, een Nieuwe Wereld met vele goede uitvindingen, zoals het MED BED, maar wil nu even het onderstaande onderwerp aanhalen, wat denk ik erg belangrijk is om het te melden, wanneer het de waarheid blijkt te zijn.

Sommige mensen beweren dat we volgend jaar een enorm waterprobleem kunnen gaan verwachten. Wanneer je je dan niet boven de +1.500 meter N.A.P. bevind ga je het niet redden of overleven. Het artikel wat ik daarover schreef is hieronder te lezen.

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/kijk-naar-de-lucht-daar-zijn-bijzondere-objecten-te-zien/

Wanneer dit zou kunnen gebeuren? Vraag je je dan eerst even af: Waarom is het onderstaande logo van Skull & Bones met deze getallen "322" op deze wijze ontworpen? Wat betekent het werkelijk? Ben jij daar al achter? Is het in maart 2022 zover?

Dat veel mensen kunnen gaan verdrinken vanwege het plasma event omdat er een 2e Zonnestelsel (Wormwood system) onze kant is opgekomen wat nu zichtbaar is? U mag best weten dat ik hier reeds vaker over heb nagedacht. Ik kan het natuurlijk ook hartstikke mis hebben.

Houd daar dus ook rekening mee, ik ben geen profeet.

Han Peeters schreef een boek, (ik ken hem persoonlijk). De tijd van nu heeft veel overeenkomsten met wat in zijn boek wordt beschreven. De titel van het boek is "Planet X". Noem mijn naam "Dienie" en U krijgt het E-book GRATIS door Han Peeters per e-mail toegezonden.

Kijk voor het e-mail adres even op zijn website ► www.hanpeeters.nlEn nee, ik schrijf dit niet om je onnodig angst aan te jagen of wat dan ook. Ik heb er geen enkele bijbedoelingen bij. Zie het als een boodschap voor jou. Ga eens onderzoeken of het klopt. En wanneer het je niet interesseert sla je het toch over?

Jij bent immers de regisseur van jouw eigen leven!

Jij bepaalt zelf, niet ik.

Zie mij als een boodschapper.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Logde zojuist in op mijn Facebook:


Weer een blokkade van 30 dagen!


Wegens een bericht van 24 januari 2016


Ik lach er maar om, beter!


🤣 🤣 🤣


U kunt mij eventueel supporten (financieel ondersteunen) door een T-shirt met een boodschap of andere artikelen te bestellen, klik HIER voor de webshop.