Vertaal deze pagina naar:

The Best is coming Now - Het beste komt Nu ❤️

03-02-2021

De illuminati media van het 4e Reich zijn allemaal in de val gelopen!


Vecht Voor Recht (VVR) 2.0Connie Schipper-Kraal schreef:

°Het is ermee gedaan°

"Deep State stuikt in elkaar"


The Best is coming NOW ❤️


De officiële aankondiging van de staat van beleg en een legitieme militaire regering, die van kracht is sinds 00:00 uur op 20 januari 2021, werd uitgevoerd op vrijdag 29 januari om 18:00 uur EST (23:00 uur GMT).

De officiële aankondiging van de arrestatie van Biden samen met 355 congresleden en 109 senatoren (464 gekozen) op 24 en 25 januari werd gedaan op zondag 31 januari om 16:35 uur EST (22:35 uur GMT - 23:35 uur Amsterdam/Brussel/Parijs ).

Deze aankondigingen werden meegedeeld op de data en bovengenoemde uren aan alle Amerikaanse media (televisies, radio's en nationale kranten) en aan alle wereldnieuwsagentschappen.

Zoals verwacht werd door de legitieme militaire regering die Amerika bestuurt, evenals door Trump en Qforce, werd deze officiële informatie 100% gecensureerd door alle officiële wereldmedia.

De Amerikaanse militaire regering wist dit en wilde het zo.

Net als bij de staatsgreep van Biden en zijn partij, laat de legitieme Amerikaanse regering de Amerikaanse media op grote schaal hoogverraad plegen door hen de officiële verklaringen van de legitieme regering over maatregelen van nationale veiligheid en onmiddellijk gevaar voor de Amerikaanse natie te laten censureren.

De illuminati media van het 4e Reich zijn allemaal in de val gelopen.

Nu kan de legitieme militaire regering de (voorlopige) controle over al dergelijke terroristische media overnemen wanneer ze maar wil, zoals bepaald door de wetten en de Amerikaanse grondwet.

De Amerikaanse militaire regering zal aanstaande vrijdag 5 februari om 18.00 uur EST (23.00 uur GMT of middernacht in Amsterdam/Brussel/Parijs) de controle (met geweld) overnemen van alle officiële media (radio's, televisies, kranten) in de hele Verenigde Staten.

Dit omvat de overname van alle Amerikaanse kanalen op de omroepsatellieten die rechtstreeks uitzenden in Europa.

Dit betekent ook dat alle Europeanen met een satellietontvangstantenne die Amerikaanse zenders ontvangen niet meer gecensureerd kunnen worden en dus vanaf vrijdagavond 5 februari 2021 de waarheid te weten zullen komen.

Onder andere zal het Amerikaanse leger op al deze Amerikaanse massamedia de onthullingen over de staatsgreep van Biden, zijn arrestatie met gekozen functionarissen op zondag 24 en maandag 25 januari verplicht laten uitzenden...

Ten slotte, op 12 februari 2021, zal de Amerikaanse militaire regering officieel (bewijs voorgelegd aan alle wereldregeringen en aan de pers internationaal) alle bewijzen van de samenzwering publiceren die door de Franse, de Chinese en andere regeringen werd gepleegd om een ​​valse wereldwijde epidemie te creëren om zo de Amerikaanse regering omver te werpen.

Dit door zijn economie te ruïneren en door de hele wereldeconomie te vernietigen. Het is een oorlogsdaad die, onder andere, het legitieme recht van de Amerikaanse regering geeft om de Macron-regering en elke andere terroristische regering omver te werpen.

Bron ► https://www.facebook.com/groups/739554019996051/permalink/787668398517946/

DE HAAGSE CORONA-MAFFIA

Jan Willem de Haan schreef:

Vergelijkingen met de periode 1940-45 mogen wel degelijk worden gemaakt in een strafproces tegen de staat omdat IN HET ALGEMEEN BELANG politie en justitie al begin 2020, in het Chinees jaar van de rat (2020) de Haagse Corona-Maffia (lees: CORONA OPLICHTERS) hadden moeten oprollen op basis van alleen al de algemene rechtsbeginselen, de grondwet, het strafrecht en de politiewet!

- Waarvan akte -

ZIEK ZIEK LAND DAT NEDERLAND

Iemand schreef:

Hier heb ik er ook zo één. Man heeft zonder mondkapje gewinkeld en aan de hand van zijn kenteken hebben ze hem thuis opgezocht om hem een boete op te leggen.

Video ► https://youtu.be/0rBdUb5OReY


Laat alle schaapjes en de nog onwetenden onder ons deze pagina eens bestuderen!


Om ze dit lot te besparen!

Met een vrijstelling hoef je geen muilkorf op.

Tip van Dienie:


Print de onderstaande afbeelding uit en haal deze even door een seal-apparaat heen.

Heb je geen seal-apparaat? Voor weinig geld zijn ze online bestelbaar!

En het werkt echt!

 Ik zeg tegenwoordig alleen wanneer ik een supermarkt inloop en wordt aangesproken:

"Ik heb een Vrijstelling"


Heb dan wel dit kaartje op zak.

Hoef het kaartje dan niet eens meer te laten zien wanneer ze naar mijn vastberaden gezicht kijken. Ja, zo werkt dat echt beste mensen!

Ga Allen in Uw eigen Kracht staan 🌈

Succes ❤️


Voor de echte Warriors onder ons:


Ik weet niet welke opties je hebt, maar het beste voor nu is om geen vaste woon- of verblijfplaats te hebben of dagelijks te vertoeven waar je staat ingeschreven.

Zolang die Nazi handlangers en Nazi huurlingen nog macht hebben in Nederland!