Vertaal deze pagina naar:

MIJN PUBLICATIES EN BLOGS

11-03-2023

Zoals je wellicht reeds hebt kunnen constateren of hebt kunnen lezen schrijf ik (Dienie Kars, Waarheidsvinder en Blogger) regelmatig blogs (artikelen) op dit platform.

Ook schrijf ik veel op andere websites en plaats regelmatig berichten in mijn Telegram kanalen en groepen. Voorts verzamel ik info over zeer veel uiteenlopende onderwerpen en maak ik hier regelmatig publicaties en/of blogs van om mijn volgers en de bevolking te kunnen informeren.


Waarom ik schrijf en waarom ik dit doe?

 Alles heeft een reden, ik schrijf omdat het mijn Missie is in mijn aardse leven om de bevolking te informeren. Ik hoop dat ik je hiermee prikkel of trigger om te gaan lezen en zelf ook onderzoek te gaan doen. Dat ook jij gaat ontwaken en/of verder zult gaan ontwaken. En uiteindelijk ook de ware Geschiedenis en de Waarheid zult gaan ontdekken van de Mensheid en van ons Aardse bestaan.

Er zijn grote veranderingen op komst, lees vooral mijn laatste blogs!

Ga ook eens bij jezelf naar binnen kijken, want wie ben jij eigenlijk? Ooit weleens over nagedacht?

Uiteindelijk ga ook jij begrijpen waarom sommige mensen (nu volwassenen) vooral in hun kindertijd zoveel verdriet, pijn en ellende hebben ervaren in hun aardse leven. Veel kinderen zijn in hun jeugd getraumatiseerd, seksueel misbruikt of erger nog, zijn blootgesteld aan satanische rituelen.


Seksueel misbruik

Kun jij je voorstellen dat mannen hun piemel in kinderen of in babies steken? En dat ze soms babies en kinderen doden bij of na hun vunzige en gruwelijke bezigheden? Weleens van satanische rituelen gehoord? Dit is helaas de realiteit waarin wij leven en geleefd hebben.

Zoek de Bart van Well Foundation eens op en ga eens lezen op die website. Dat platform zet zich nu in om alles aan het Licht te brengen. Veel mensen hebben zich reeds aangesloten bij het platform als vrijwilliger, vertrouwenspersoon of als therapeut. Dankzij deze mensen kunnen we nu slachtoffers van seksueel misbruik helpen die geen erkenning krijgen in de samenleving en/of geen stem hebben.

Veel slachtoffers belanden uiteindelijk in de psychiatrie of gevangenis, omdat ze door hun soms heftige emoties, veroorzaakt door trauma's, soms 'rare' dingen (gedragingen, verbaal of non-verbaal) doen uit onmacht, frustraties of woede naar hun daders (verkrachters), wat wel begrijpelijk is.

Veel slachtoffers van seksueel misbruik plegen uiteindelijk zelfmoord. En veel slachtoffers van seksueel misbruik lopen vaak tegen onzichtbare 'muren' op. Omdat ze vaak niet geloofd worden wat hen is overkomen, of omdat er teveel geld- en machtsbelangen meespelen. Bart van Well is ook slachtoffer van seksueel misbruik in zijn jeugd en is op volwassen leeftijd uiteindelijk enorm gecrashed in zijn leven.

Tip: Ga deze website eens bestuderen ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/Mijn Missie in mijn aardse leven

Mijn Missie is de bevolking informeren en om een gezonde samenleving creëren met gebruikmaking van vrije energie (free energy), waarin wij onze gaven en talenten kunnen gaan benutten en we vrij zijn in onze keuzes die we maken. En uiteindelijk blij en gelukkig zullen zijn dat we op dit moment op onze Aarde kunnen en mogen leven in een menselijk lichaam van vlees en bloed.

Maar zoals het ernaar uitziet hebben we zeer waarschijnlijk nog het een en ander te doorstaan.

Lees deze blog over de Noordpool.


Het Grote Ontwaken 🙏

We staan nu voor zeer grote positieve veranderingen in ons leven.

Lees op de onderstaande website en Telegram kanalen de nieuwste updates over:HET GROTE ONTWAKEN

https://t.me/GesaraNederland


VOLK WORDT WAKKER

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal


NESARA / GESARA

https://dinarchronicles.com

Mijn nieuwste blogs

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...

Mijn boodschap:


Informeer jezelf met deze informatie, nu het nog kan. En steun mij ook als je daar de mogelijkheid voor hebt. Zodat ik mijn boodschap voor mijn volgers en de bevolking kan blijven uitdragen.

Je kun mij ook steunen door een T-shirt te bestellen middels de onderstaande shop.

Shop ► https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide

Dank je wel.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)