Vertaal deze pagina naar:

OVER DE NOORDPOOL

03-03-2023

De media bereiden ons alvast voor via hele duidelijke symboliek!


Volgens Martin Vrijland krijgen we eerst de pedofielenschandalen en de vaccin-is-biowapen onthullingen. Wat er zeer waarschijnlijk daarna staat te gebeuren wordt allemaal duidelijk wanneer je het boek leest van Martin Vrijland. Te bestellen door hier te klikken.

Martin Vrijland schreef het volgende over de Noordpool:

Na het opstarten van de grote plasmakoepel zal de Noordpool shiften in de richting van het centrum van de nieuwe plasmakoepel. Dat kan zomaar eens 90 tot 180 graden zijn.

Tijdens het opstarten van de nieuwe grotere plasmakoepel, zal alle computer- en elektronische apparatuur niet werken. De elektriciteitsnetwerken liggen volledig plat. Dit komt door het elektromagnetisch veld dat wordt opgestart om de nieuwe plasmakoepel op te bouwen.

Dus wees daar op voorbereid!

INFO OVER DE NIEUWE SIMULATIE KOEPEL

Zwevende schijven in de lucht (2023) zal worden verkocht als poging van Project Blue Beam (Area 51) tot faken alien invasie om deep state te redden.

Er staan vreemde dingen te gebeuren in de lucht in 2023. Dat komt omdat er een nieuwe simulatie koepel zal worden opgestart, waarmee de 88 bestaande onder 1 grotere zullen worden gevoegd. Deze plasmakoepel moet worden opgestart. Tijdens dit opstartproces zullen er reflecties van de andere koepels ontstaan in de grote nieuwe plasmakoepel die zich gestaag opbouwt. Die reflecties zullen lijken op vliegende ronde schijven in de lucht, plus een soort Noorder licht effect en een rijzende ster.

Meer info ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/zwevende-schijven-in-de-lucht-2023-zal-worden-verkocht-als-poging-van-project-blue-beam-area-51-tot-faken-alien-invasie-om-deepstate-te-redden/

Mijn boodschap:


Informeer jezelf met deze informatie, nu het nog kan. En steun mij ook als je daar de mogelijkheid voor hebt. Zodat ik mijn boodschap voor mijn volgers en de bevolking kan blijven uitdragen.

Je kun mij ook steunen door een T-shirt te bestellen middels de onderstaande shop.

Shop ► https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide

Dank je wel.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)