Vertaal deze pagina naar:

Is er een geldige Grondwet in Nederland? NEE!

22-01-2021


Het is nu de tijd om de juiste keuzes te gaan maken, kies jij voor Vrijheid of Gevangenschap?


De fout die veel mensen maken is de huidige psychopatische machthebbers te erkennen als zodanige machthebbers. Want is er wel een geldige Grondwet? Nee!

Zo ja, welke? Of welke wet geldt nu volgens jou? En is die bekrachtigd? Zo ja hoe?

Ik ben zelf inmiddels tot de conclusie gekomen dat de huidige machthebbers alleen macht hebben door het geloof van de bevolking (volgelingen), ambtenaren met zwijgplicht en huurlingen die de regels en wetten handhaven van een groep psychopaten die zich uitgeven als machthebbers.

Deze groep psychopaten heeft het niet goed voor met de bevolking en wil kostte wat het kost de bevolking snel vaccineren met een goedje waardoor mensen snel overlijden of zeer nare bijwerkingen van krijgen.

Wanneer zij hun agenda verder uit kunnen rollen ziet het er voor de bevolking heel slecht uit. Stap-voor-stap zullen steeds meer vrijheden worden afgenomen.

Todat er een totale controle is op al jouw vrijheden en jouw leven.

Just saying!

Rutte


"Kinderen plegen zelfmoord. Ondernemers gaan failliet. En Rutte viert lachend feest in de Kamer."

Het wordt tijd dat Rutte wordt opgepakt en voor het Volkstribunaal geleid gaat worden.

Link ► https://www.ninefornews.nl/lachende-rutte-tegen-kamer-u-kunt-ons-niet-meer-wegsturen-dus-wij-hebben-nu-meer-macht/

De Haagse kliek


Het wordt tijd dat diegenen die bewust meegewerkt hebben aan het test- en vaccinatieplan om de bevolking te testen en te vaccineren voor het Volkstribunaal geleid gaan worden.


Caspar Zwart schreef:


Lieve mensen, hoe kan het zijn dat een burger die mij thee komt brengen en die zich aan de regels houdt door de politie wordt geframed, zonder gronden staande wordt gehouden, beboet wordt voor het niet tonen van een ID terwijl zij dat niet weigerde en de keus wordt geboden tussen twee strafbare feiten die zij niet begaan heeft?

Word wakker. Zo ziet een politiestaat eruit. En kijk naar haar. Zo zien lichtwerkers eruit.

https://www.facebook.com/100058241784231/videos/139479248003467


Reacties


Jan Willem Van Asch schreef:

In ieder geval niet betalen. Als het je nog een keer overkomt. Eerst hun ID vragen geven ze die niet jouwe ook niet laten zien. Ze zouden je dan mee kunnen nemen maar dat hebben ze nu ook gedaan.

Die spoedwet is niet ondertekend kun je in de staatscourant zien.

Plus je hoeft niet aan experimenten mee te doen zoals die muilkorf verplichting en ook al die andere onzin verhalen over corona niet. Deze hele onzin gaat over controle en niet om een virus.

Caspar Zwart bevindt zich reeds vanaf 26-12-2020 in het midden van het Mailieveld in Den Haag.

Onder-wijs of Boven-wijs?


Mijn gedachte? In principe kunnen we elkaar datgene leren wat voor nu echt belangrijk is in plaats van al die indoctrinatiescholen.

Oplossingen, zijn die er wel?


Jazekers zijn die er wel...

Heel veel zelfs...

Met alleen Liefde gaan we het echt niet redden hoor in deze wereld.

Hoewel liefde uiteindelijk wel de sleutel is tot verbinding ❤️

Weet dat zij (die psychopaten in Den Haag en hun zogenaamde adviseurs) gewoon doorgaan met hun agenda zolang zij de kans daarvoor hebben. En ze komen je uiteindelijk straks zelfsthuis ophalen wanneer jij je niet laat vaccineren... Niemand uitgezonderd... Wij moeten dat tuig, die moordenaars daarom tijdig stoppen!

Er zijn nog steeds teveel betaalde huurlingen die bevelen uitvoeren. Die opvolgen wat hun baas of hogere hen opdraagt.

Ik heb geen baas of hogere boven mij, wel een Schepper (God)...

Wij zijn zelf de Creators van ons aardse leven...

Weet en besef dat...

Je zou ons Collectieve Bewustzijn ook God kunnen noemen...

Verschrikkelijk dat deze God dan tot heden zoveel kinderen liet verkrachten en/of vermoorden...

Heel vaak hoor je dan een excuus, het is niet mijn kind...

Hoe kunnen we ons leven nu positief veranderen?

Door bewust te worden wie we zelf zijn...

Hoe komen we van al die psychopaten af die het liefst al jouw vrijheden willen gaan beperken?

Hoe lang laten wij onszelf nog beperken door onszelf allerlei niet bestaande regels en wetten op te laten leggen? Want zo is het uiteindelijk wel...

Maar ja, maak dat de angstige en geïndoctrineerde bevolking maar eens wijs...

Nog een weg te gaan dus...

Daarom is het informeren van jezelf, je naasten, je buren, je vrienden en je collega's nu van cruciaal belang om de psychologische en biologische oorlog te winnen, wat momenteel plaatsvindt tussen de satanische elite en de bevolking.

Tip: Lees ook allemaal het boek van Robin de Ruiter eens met de titel "De 13 saanische bloedlijnen", dan krijg je meer inzicht in wat er nu gaande is.

Hopelijk komt er snel Gerechtigheid in Nederland en worden de satanisten, psychopaten en landverraders (NSB-ers) spoedig voor het Tribunaal voorgeleid, zodat Nederland verschoond gaat worden van al het kwaad.

En veel mensen mogen straks eens na gaan denken waar ze jarenlang van hebben weggekeken, bewust of onbewust. En ze mogen dan ook eens in hun eigen spiegel kijken en excuses aanbieden aan diegenen die ze hebben uitgscholden, hun eigen familie en vrienden hebben verketterd en hebben uitgestoten, omdat zij de waarheid verkondigden.

En bekijk de onderstaande website eens, dit gebeurde in Nederland, het is in en in triest...

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

Politie


De Politie werkt mee aan de staatsterreur, het zijn betaalde huurlingen.

Ze willen je overbluffen en als je goede argumenten geeft gaan ze zogenaamd niet met jou in discussie.

Stel iedereen persoonlijk aansprakelijk die jouw onrecht of leed aan doet.

Niemand is baas of superieur over jou.

Jij bent de regisseur van jouw eigen leven...

Jij bepaalt zelf jouw keuzes, waar jij zelf verantwordelijk voor bent...

Laat een ieder vrij en voel je een VRIJ mens van vlees en bloed.

Trump heeft Amerika inmiddels bevrijdt...

Het is nog niet voor iedereen direct te begrijpen wat er nu precies gaande is...

Gaandeweg zal een ieder ontwaken uit de nachtmerrie waarin we jarenlang hebben geleefd...

Wanneer je de onderstaande video beluisterd kun je veel leren en te weten komen, succes!

God bless ❤️

Mondkapjes


Een met ego gestoorde undercover politie agent arresteert een burger zonder mondkapje bij de Albert Heijn met geweld.

Een jongeman die geen mondkapje droeg in de supermarkt (AH) werd aangehouden door een "stille".

Kennelijk zijn er nu tegenwoordig ook undercover politie agenten (betaalde huurlingen, machtsmisbruikers) in de supermarkt aanwezig die controleren op het dragen van mondmaskers.

Facebook video ► https://www.facebook.com/100000588305703/videos/4285082788187956

Rumble video ► https://rumble.com/vd3h9p-romeo-arresteert-jongen-zonder-mondkapje-in-supermarkt.html


Reacties onder de video


Marjan van Leeuwen schreef:

In de AH mogen ze niemand weigeren zonder mondkapje. Dat is een regel vanuit het hoofdkantoor. Zo mocht ik niet op de grond zitten in een winkelcentrum waar nergens een bankje stond, boa wilde politie erbij halen. Ik ga niet voor niets ergens uitrusten en toen begon ie ook nog over een mondkapje. Ik doe niet mee aan gedragsexperimenten geen enkel experiment en ben baas over mijn eigen lichaam. Het is allemaal mindcontrol meer niet. Daar pas deze dame voor 😘

Jan Willem Van Asch schreef:

Jammer dat je zijn ID niet hebt gevraagd dat zijn ze verplicht namelijk. En dan nog in een winkel mogen ze je niet arresteren als je geen misdrijf hebt gepleegd. Ook die spoedwet is niet getekend dus je staat in je recht.
Stel iedereen persoonlijk aansprakelijk die jouw onrecht of leed aan doet.

VRIJHEID ❤️


Wat we nodig hebben als mens is vrijheid, kennis, gezondheid en financiele onafhakelijkheid. Op al deze gebieden worden we tegengewerkt, vooral door de overheid, religies, centrale banken en multi nationals. Het doel hiervan is te voorkomen dat je dit ontdekt.

GOED BERICHT ❤️


Trump zal worden geïnaugureerd als de volgende president van de VS.

Dat zal mogelijk niet op 20 januari zijn maar wellicht 6 weken later op 4 maart. Het plan voor de tweede impeachment bestond al maanden geleden en de oproer in Washington op 6 januari is gearrangeerd om dit proces in gang te kunnen zetten. Er zijn door de burgmeester van Washington afspraken gemaakt met politie en ordebewakers om antifa leden ongestoord door te laten. Sydney Powell, militaire jurist, wacht langs de zijlijn tot ze in actie moet komen. Trump heeft alle troeven in handen. Hij weet nu wie aan zijn kant staat en wie de laatste weken onder druk van de gebeurtenissen zijn of haar ware gezicht heeft laten zien.

De Martial Law, (krijgswet) stelt Trump in staat verregaande maatregelen te treffen. Hij is door God gekozen om dit werk te doen en is de juiste man op de juiste plek. Die Martial law zal niet voor het hele land gelden maar voor druk bevolkte gebieden als de grote steden, Californië, hoewel ook in afgelegen gebieden militaire operaties te verwachten zijn in verband met het opruimen van de DUMBS. (Deep Undergroud Military Bases) In de UK worden veel tunnels opgeblazen.

Waar we mee te maken krijgen is de complete 'clean-out' van de swamp en de deep state en het gevecht zal gevochten worden tot aan de eindstreep tot de hele boel is opgeruimd. Als de waarheid binnenkort duidelijk wordt voor de massa zal de schok enorm zijn. Veel mensen zullen ontsteld zijn als ze horen waar hun geliefde politici, sterren, zangers en beroemdheden mee bezig waren. De mededeling aan de mensheid is om vooral voorzichtig te zijn. De lockdowns zijn een hulpmiddel om je veilig te houden.

Klik op de onderstaande button voor het goede nieuws van vandaag ❤️HET WORDT TIJD VOOR GERECHTIGHEID ❤️

Heeft U een vraag of een opmerking?


Wilt U mij volgen op social media? Of wilt U mij ondersteunen in mijn Missie? Maak dan Uw keuze uit onderstaande opties.

Telegram GESARA kanaal ► https://www.t.me/GESARANederland